Νέα

Σπυράκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Scarface19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Scarface19

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για σας παιδιά θέλω να κάνω την εξής ερώτηση γιατι δεν ξέρω και πού καλά από αυτά.Έχω μερικα σπυράκια στη πλάτη και γενικά σε όλο μου το σώμα αν κάνω σεξ υπάρχει πείπτωση να κολήσω κάτι????

Επισκέπτης
Τι σπυράκια είναι;Σε δερματολόγο έχεις πάει;

OP
OP
S

Scarface19

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ναι έχω πάει είναι ακμής μου είπε

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε.. σαν τι να κολλησεις απ αυτα? αφου ειναι ακμης
κατι φυσιολογικο για τους νεους
να βαζεις τις κρεμες για την ακμη που θα σου χει δωσει λογικα ο δερματολογος,
να παιρνεις προφυλαξεις στο σεξ (ετσι κ αλλιως) κ εισαι οκ.. :)

Επισκέπτης
Aφού πήγες σε γιατρό και σου είπε ότι είναι ακμή, τότε δεν έχεις πρόβλημα. Απλά παίρνε τις προφυλάξεις σου... σκουφάκι και τέτοια!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
πρεπει να αποφευγεις την επαφη των σπυριων σου με σεντονια μαξιλαρια και σωματα μεσα σε αμφιβολου καθαριοτητας χωρους.

συνιστω ξενοδοχειο (οχι μπουρδελε) και cg.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
πρεπει να αποφευγεις την επαφη των σπυριων σου με σεντονια μαξιλαρια και σωματα μεσα σε αμφιβολου καθαριοτητας χωρους.

συνιστω ξενοδοχειο (οχι μπουρδελε) και cg.
Αν ειναι ακμη δεν παιζει ρολο... Ορμονικο ειναι το προβλημα!
Υπαρχει μια θεραπεια με χαπια για 4 μηνες που ειναι ομως πολυ βαρια αλλα τα εξαφανιζει για παντα και μια 1 μηνος που υπαρχει πιθανοτητα να εμφανιστουν ξανα μετα απο ενα-δυο χρονια! Οι κρεμες δεν κανουν τιποτα εκτος απο ανακουφιση(εκτος απο την Fucidin που ειναι αντιβιωση σε κρεμα και κανει δουλιτσα)! Παρε ενα ουδετερο αφρολουτρο (τυπου sanex) και ενα ουδετερο σαπουνι(πολυ καλο καλυντικο αφρολουτρο ειναι το kouros της Yves St. Lorane)! Αποφευγε τα αλκοολουχα after shave και αποσμητικα! Απεφευγε τις πολλες σοκολατες και τα γαλακτοκομικα! Και μην αγχωνεσαι! Μπορει οι ορμονες να κατασταλαξουν μονες τους! Παντως δεν μπορεις να κολλησεις κατι απο τα σπυρακια στο σεξ, ισα - ισα που το σεξ βοηθα τις ορμονες! Το μονο που μπορεις να παθεις ειναι καμια μολυνση σε περιπτωση που δεν πλενεσαι συχνα!
Αυτα απο καποιον που το εχει πονεσει το θεμα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ακομα και ακμη να ειναι μπορει να υπαρχει πυον μεσα στο σπυρακι οποτε αν σπασει αυτο και ερθει σε επαφη με κατι μολυσμενο ισως να υπαρχει προβλημα.....υπαρχει ηπια ακμη και πιο αγρια μορφη ακμης.....καλο ειναι να μιλησεις με καποιον δερματολογο (αν θες εχω εναν πολυ καλο να σου συστησω) για πιο σαφεις απαντησεις......η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας οποτε καλυτερα να μιλησεις με καποιον ειδικο.....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Για θεματα υγειας ασε το bourdela.comκαι πηγαινε σε γιατρο

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ακομα και ακμη να ειναι μπορει να υπαρχει πυον μεσα στο σπυρακι οποτε αν σπασει αυτο και ερθει σε επαφη με κατι μολυσμενο ισως να υπαρχει προβλημα.....υπαρχει ηπια ακμη και πιο αγρια μορφη ακμης.....καλο ειναι να μιλησεις με καποιον δερματολογο (αν θες εχω εναν πολυ καλο να σου συστησω) για πιο σαφεις απαντησεις......η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας οποτε καλυτερα να μιλησεις με καποιον ειδικο.....
Αυτο λεω mounitsa απλα δεν χρειαζεται να φοβαται για σεξουαλικα νοσηματα με τα σπυρακια! Μολυνσεις ναι! Και με δεκα χρονια δερματολογικες θεραπειες και δυο δερματολογους πανω απο το κεφαλι μου δεν νομιζω οτι ειμαι ημημαθεις... Το παλικαρι ειναι στο πρωτο σταδιο ακμης οποτε με ενα 50ευρω σε εναν δερματολογο και θεραπεια με αντιβιωση, σε εναν μηνα θα καθαρισει!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειπα οτι εσυ προσωπικα εισαι ημιμαθης.......αλλα εφοσον εγω δεν ειμαι δερματολογος ουτε καποιος αλλος εδω περα δηλωνει δερματολογος θεωρω πως ο,τι και να λεμε εμεις περιττευει.......αυτο και μονο μας κανει ημιμαθεις :)

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
+1 ΟΚ αλλα δεν εδωσα καμια ιατρικη συμβουλη απλα πως να προσεχει το δερμα του και οτι ξερω απο πειρας! Πραγματα που θα του τα πουν ολοι οι δερματολογοι! Καθαριοτητα, καθαριοτητα και οχι αλκοολουχα καλυντικα και λιπαρες τροφες!
Διαφωνεις?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν διαφωνω......απλα ισως ακουγοντας καποιες γνωμες εδω περα να καθησυχαστει και να θεωρησει περιττο το να ρωτησει και καποιον δερματολογο για το συγκεκριμενο θεμα :)
κατα ταλλα συμφωνω απολυτα.....

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μαζι σου και εννοειται απλα θεωρησα οτι εχει παει σε δερματολογο και απλα ντραπηκε να τον ρωτησει για σεξ!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ακομα και να ντρεπεται λοιπον πρεπει να ρωτησει και να μην καθησυχαζεται με τις δικες μας απαντησεις ακομα κι αν του πουν ακριβως το ιδιο πραγμα :) κατα ταλλα και παλι συμφωνω....

εφοσον συμφωνουμε ρε πουλακι μου τι το συζηταμε? :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αφου εχει πει πιο πανω οτι πηγε κ του ειπε ειναι σπυρακια ακμης
εννοειται οτι πρεπει να προσεχει ιδιαιτερα την καθαριοτητα αμα εχει σπυρακια για μολυνσεις
προφανες δεν ειναι?
αλλα το να κολλησει κ σεξουαλικο νοσημα απ αυτα μου φαινεται επιστημονικη φαντασια
αν ηταν ετσι ολοι οι νεοι στην εφηβεια κ λιγο πιο μετα
που εχουν σπυρακια ακμης θα επρεπε
να εχουν για γκομενα τη "χειρα με τα 5 ορφανα" μονο..

την επομενη φ ορα που θα παει ας τον ρωτησει ομως κ για το σεξ..
αντι να ρωταει εδω

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ναι, στον γιατρο λεμε τα παντα!
Καλως την "Killer Queen"...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε ναι υποθετω ομως οτι ρωταει γιατι συχναζει σε συγκεκριμενους χωρους οι οποιοι θελουν προσοχη.....σεναριο επιστημονικης φαντασιας αλλα οκ καλο ειναι να ρωτησει εναν δερματολογο εντ οφ στορι :cheesy:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλως σας βρηκα :P

αμα φοβαται να περιμενει τοτε να καθαρισουν τα σπυρακια κ μετα να συχναζει σε συγκεκριμενους χωρους.. :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχα ενα θεμα που λεγεται "σπυρακια" το καναμε δυο σελιδες... :grin:

ρε μπορει να μην καθαριζουν ευκολα.....υπαρχει κοσμος που εχει τοσο δυσκολη ακμη που χρειαζεται να παρει rocuttan για να συνελθει το οποιο ειναι παρα πολυ βαρυ φαρμακο.....το κουρασαμε το θεμα νομιζω.....λολολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom