Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
το φαινομενο που απατει δεν ειναι ο δικηγορος
ειναι οτι νομιζετε οτι ειναι ολες πατσαβουρες.
τυπε εχεις πηδηξει καμια απο εδω μεσα δηλαδη
το φαινομενο που απατει δεν ειναι ο δικηγορος
ειναι οτι νομιζετε οτι ειναι ολες πατσαβουρες.
Σύνηθως όποια γαμάς γίνεται αυτόματα κ μουνάρα,έτσι μετράς κ εσύ περισσότερο.Καποιες θα βλεπονται απλα. Σιγα τωρα μην ειναι ολες μουναρες.
ουτε απεξω ρε.τυπε εχεις πηδηξει καμια απο εδω μεσα δηλαδη
σιχαινομαι τους κουραδομαγκεςτυπε Τζιμνυ πες κατι σοβαρα
σιχαινεσαι Μπολντι ?
Ολο και καποιοι θα εχουν γαμηθει.τυπε εχεις πηδηξει καμια απο εδω μεσα δηλαδη
Υπαρχει και μια αντικειμενικα αποψη.Σύνηθως όποια γαμάς γίνεται αυτόματα κ μουνάρα,έτσι μετράς κ εσύ περισσότερο.
Μόρτη ελπίζω να μην έχεις κάνει μαλακία κ δούμε την φάτσα σου εδώ μέσα χωρίς να το θες...Δες μωρη αδερφαρα απο ποτε ειμαι στο σαιτ..
Ουτε ξερεις με ποιον μπορει να μιλαω και ποιος μπορει να εχει τα στοιχεια σου..
Οταν εγω εγραφα αρθρα στο σαιτ ρε καθυστερημενο εσυ ακομα νομιζες οτι το πουλι το εχεις μονο για να κατουρας.
Αντε τωρα πιες το γαλατακι σου, τραβα και μια μαλακια μαλακα να ισιωσεις και πεσε για υπνο.
Στοκε.
ουτε απεξω ρε.
Μόρτη ελπίζω να μην έχεις κάνει μαλακία κ δούμε την φάτσα σου εδώ μέσα χωρίς να το θες...
Πφφφ τι ξενέρωτος,κλασσικός δικηγόρος...να βλέπει παντού τάξη... *PΓια σπουδές στη Σουηδια δεν ειναι το τοπικ?
τυπε αυτοι παν για mexican standoff.τυπε Τζιμνυ πες κατι σοβαρα
σιχαινεσαι Μπολντι ?
λες και ειναι πολλες το ειπες...Καποιες θα βλεπονται απλα. Σιγα τωρα μην ειναι ολες μουναρες.
οπα...να τα μας...καταβρεξες καμια ψωμομενη δικηγορε?σουηδεζα εχεις πηδηξει αληθεια δεν μου πες.κατσε παντως γιατι εοχυμε μονομαχια του τζιμινυ του πεζοναυτη με τον μπουρδελομορτη.Καλα βγαζει ο λαος κατι παροιμιες με αλεπουδες και κρεμασταρια τύπε...
οκσιχαινομαι τους κουραδομαγκες
μαγκια κλανια και κωλο φινιστρινι η πουσταρα
Στείλε μόρτη,περιμένω pm.τυπε εχω και εγω μια φωτογραφια του τζιμινυ θες να στη δειξω?
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαΤυπε απο εδω μεσα βαζω και στοιχημα παντως
οτι δεν προκειται να πηδηξεις καλη γκομενα. ;)
Εκτος και αν ειναι ιεροδουλη
Ακομα και η καυλαντα και το τρολαρισμα εχουν τα ορια τους ρε συ.οκ
να ξερεις ομως οτι ο τυπος Μπολντις κανει μονο καυλαντα
και καλυτερα να μη χαλας την ζαχαρενια σου.
ειναι η επιτομη του τρολλλλλ.
Στείλε μόρτη,περιμένω pm.
Εννοείται,είναι ανώτερη ράτσα γυναίκας...έχουν χρυσό μουνί κ όταν τις γαμάς παίζουν κλασική μουσική.Ρε Κωστα ελεος πια με τις Σουηδεζες. Μπραβο σου που εχεις πηδηξει Σουηδεζα, εγω δεν εχω.
Εισαι καλυτερος μου.
Ενταξει?
Το ληξαμε? Τι κολλημα ειναι αυτο?
αλλο αυτο δικε μου.απλα σε ενημερωσα μη νομιζες οτι τα εννοει αυτα που λεει.Ακομα και η καυλαντα και το τρολαρισμα εχουν τα ορια τους ρε συ.
οκ
να ξερεις ομως οτι ο τυπος Μπολντις κανει μονο καυλαντα
και καλυτερα να μη χαλας την ζαχαρενια σου.
ειναι η επιτομη του τρολλλλλ.