Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Πάνε αυτά φίλε..Τώρα με την κρίση θα δεις ότι όχι μόνο θα ζητάνε πτυχία από καλά πανεπιστήμια αλλά και βαθμό 7 ελάχιστο όπως φίλοι που σπουδάζουν έξω λένε..Ξέρεις πόσοι νέοι έξω όπως μου λεγε η προισταμένη μου τελειώνουν κορυφαία πανεπιστήμια και επειδή δεν έχουν πολύ μεγάλο βαθμό δεν δέχονται καν την αίτηση άσχετα αν κάποιος έχει θέληση και μεράκι για δουλειά;
Είμαι σε πολυεθνική και από τους προισταμένους μου οι 3 είναι απόφοιτοι Αγγλικών Πανεπιστημιων.Η μία κυρία είναι απόφοιτος του Durham,o άλλος τέλειωσε στο City και ο άλλος στο Manchester.Το να χεις σπουδάσει έξω σε καλό όμως πανεπιστήμιο γνωστό με όνομα απο ότι μου λένε μόνο θετικά εκλαμβάνεται.Ξέρουν ότι το άτομο αυτό σπούδασε με τα καλύτερα συστήματα εκπαίδευσης,ότι κατέχει την Αγγλική σε επίπεδο Proficiency και για τη Λογιστική που ασχολούμαι προτεραιότητα είναι να δώσουν όλοι για το ACCA εξετάσεις.Η εταιρία μας πάει σ εσεμινάρια να μας βοηθήσει.Έλα όμως που κάμποσοι απόφοιτοι ΑΣΟΕΕ και ΠΑΠΕΙ τα κάνουν πάνω τους μόνο που βλέπουν βιβλία στην Αγγλική.Πολλοί τεμπέληδες επίσης δεν γουστάρουν το διάβασμα και παραιτούνται ή τους διώχνουν γιατί δεν περνάνε τις εξετάσεις..
Αυτοί από έξω έχουν όχι απλά γνώσεις αλλά ξέρουν από την πιο ανταγωνιστική αγορά τι πρέπει να κάνουν για να βελτιωθούν.Και δεν είναι τυχαίο εγώ τέλειωσα ΤΕΙ και άλλοι 3 που είναι απο ΑΕΙ όλοι βοηθοί Λογιστών είμαστε ενώ οι πτυχιούχοι ξένων ως επι το πλείστων προιστάμενοι και Management Accountants
Φιλε εσυ και η παρεα σου σπουδαζετε στα πανεπιστημια που λετε για να κορδωνεστε μετα
και να εχετε τιτλους... η πραγματικη γνωση ομως δεν εχει καμια σχεση με τους βαθμους και αυτη την νοοτροπια. ΕΞαρταται σε τι σε εξετασαν για να δουμε και ποσο ισχυ εχει ο βαθμος σου αν σε εξεταζαν στην παπαγαλια ο βαθμος δεν εχει καμια αξια. Τι μου αραδιαζεις κατεβατα ας πουμε
και αυτη τη στιγμη στο δημοσιο υπαρχουν σε θεσεις ασχετοι που παιρνουν 2-3 χιλιαρικα ευρω και ειχανε τελειωσει παλια ενα ΙΕΚ. Οποτε σε τρωνε εσενα ανετα.