Νέα

Σπουδές σε Ελλάδα/εξωτερικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapadopoulos2006
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πάνε αυτά φίλε..Τώρα με την κρίση θα δεις ότι όχι μόνο θα ζητάνε πτυχία από καλά πανεπιστήμια αλλά και βαθμό 7 ελάχιστο όπως φίλοι που σπουδάζουν έξω λένε..Ξέρεις πόσοι νέοι έξω όπως μου λεγε η προισταμένη μου τελειώνουν κορυφαία πανεπιστήμια και επειδή δεν έχουν πολύ μεγάλο βαθμό δεν δέχονται καν την αίτηση άσχετα αν κάποιος έχει θέληση και μεράκι για δουλειά;

Είμαι σε πολυεθνική και από τους προισταμένους μου οι 3 είναι απόφοιτοι Αγγλικών Πανεπιστημιων.Η μία κυρία είναι απόφοιτος του Durham,o άλλος τέλειωσε στο City και ο άλλος στο Manchester.Το να χεις σπουδάσει έξω σε καλό όμως πανεπιστήμιο γνωστό με όνομα απο ότι μου λένε μόνο θετικά εκλαμβάνεται.Ξέρουν ότι το άτομο αυτό σπούδασε με τα καλύτερα συστήματα εκπαίδευσης,ότι κατέχει την Αγγλική σε επίπεδο Proficiency και για τη Λογιστική που ασχολούμαι προτεραιότητα είναι να δώσουν όλοι για το ACCA εξετάσεις.Η εταιρία μας πάει σ εσεμινάρια να μας βοηθήσει.Έλα όμως που κάμποσοι απόφοιτοι ΑΣΟΕΕ και ΠΑΠΕΙ τα κάνουν πάνω τους μόνο που βλέπουν βιβλία στην Αγγλική.Πολλοί τεμπέληδες επίσης δεν γουστάρουν το διάβασμα και παραιτούνται ή τους διώχνουν γιατί δεν περνάνε τις εξετάσεις..

Αυτοί από έξω έχουν όχι απλά γνώσεις αλλά ξέρουν από την πιο ανταγωνιστική αγορά τι πρέπει να κάνουν για να βελτιωθούν.Και δεν είναι τυχαίο εγώ τέλειωσα ΤΕΙ και άλλοι 3 που είναι απο ΑΕΙ όλοι βοηθοί Λογιστών είμαστε ενώ οι πτυχιούχοι ξένων ως επι το πλείστων προιστάμενοι και Management Accountants

Φιλε εσυ και η παρεα σου σπουδαζετε στα πανεπιστημια που λετε για να κορδωνεστε μετα
και να εχετε τιτλους... η πραγματικη γνωση ομως δεν εχει καμια σχεση με τους βαθμους και αυτη την νοοτροπια. ΕΞαρταται σε τι σε εξετασαν για να δουμε και ποσο ισχυ εχει ο βαθμος σου αν σε εξεταζαν στην παπαγαλια ο βαθμος δεν εχει καμια αξια. Τι μου αραδιαζεις κατεβατα ας πουμε
και αυτη τη στιγμη στο δημοσιο υπαρχουν σε θεσεις  ασχετοι που παιρνουν 2-3 χιλιαρικα ευρω και ειχανε τελειωσει παλια ενα ΙΕΚ. Οποτε σε τρωνε εσενα ανετα.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε εσυ και η παρεα σου σπουδαζετε στα πανεπιστημια που λετε για να κορδωνεστε μετα
και να εχετε τιτλους... η πραγματικη γνωση ομως δεν εχει καμια σχεση με τους βαθμους και αυτη την νοοτροπια. ΕΞαρταται σε τι σε εξετασαν για να δουμε και ποσο ισχυ εχει ο βαθμος σου αν σε εξεταζαν στην παπαγαλια ο βαθμος δεν εχει καμια αξια. Τι μου αραδιαζεις κατεβατα ας πουμε
και αυτη τη στιγμη στο δημοσιο υπαρχουν σε θεσεις  ασχετοι που παιρνουν 2-3 χιλιαρικα ευρω και ειχανε τελειωσει παλια ενα ΙΕΚ. Οποτε σε τρωνε εσενα ανετα.

Ε αμα είναι για δημόσιο που τους έβαλε ο Σημίτης και ο Παπανδρέου και απόφοιτοι δημοτικού να είναι τους παίρνουν.Πως με τρώνε δηλαδή;Εγώ από τότε που τέλειωσα Λογιστική έχω ασχοληθεί πάρα πολύ και ξέρω πολλά.Είμαι συνδρομητής σε 2 λογιστικα περιοδικά,διαβάζω καινούργια βιβλία πάνω στο ΦΠΑ και τη Φορολογία,ακόμα και από γνωστή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών μέσω αυτής δανείζεται βιβλάι που της ζητώ και διαβάζω και απο κει.

Αρα πως με τρώει το καθίκι που είναι στο δημόσιο με μέσο;

linos70

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ε αμα είναι για δημόσιο που τους έβαλε ο Σημίτης και ο Παπανδρέου και απόφοιτοι δημοτικού να είναι τους παίρνουν.Πως με τρώνε δηλαδή;Εγώ από τότε που τέλειωσα Λογιστική έχω ασχοληθεί πάρα πολύ και ξέρω πολλά.Είμαι συνδρομητής σε 2 λογιστικα περιοδικά,διαβάζω καινούργια βιβλία πάνω στο ΦΠΑ και τη Φορολογία,ακόμα και από γνωστή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών μέσω αυτής δανείζεται βιβλάι που της ζητώ και διαβάζω και απο κει.

Στην σύνταξη κειμένου, δεν τα πας και πολύ καλά!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Θεωρητικα σε τρωει... επειδη και καλα παιρνει περισσοτερα.
ΓΙα αυτο λεμε πως καλο ειναι να μην λεμε τι τιτλους εχουμε
και τι παιρνουμε γιατι σε αυτη τη χωρα παιζει το παραλογο
και ακρη δεν θα βγαλεις.

Εσενα δεν σε ξερω... και δεν μπορω να πω κατι... αλλα αν κρινω
απο την κατασταση της οικονομιας της χωρας... οι οικονομολογοι
δεν τα πανε και τοσο καλα. Βεβαια και στον τομεα της πληροφορικης μην
νομιζεις πως παραγεις λογισμικο. Πιο πολυ εξω παραγουν... εδω οτι κανουν
το κανουν μερικες κοινοτητες ανοικτου λογισμικου κατα τα αλλα χεσε μεσα.

Απλα θελω να πω πως καλο ειναι να δινεις βαση στο τι ξερεις και οχι στον βαθμο
τραβα πιασε μερικους αριστουχους της σχολης που πανε για διδακτορικα - ασχετοι -
ειναι αμα τους ρωτησεις κατι πανω στον κλαδο και θες απαντηση.... στα πανεπιστημιακα ειναι μαγκες οκ. Και στο επιπεδο.... αλλα απο γνωσεις πραγματικες ειναι ασχετοι. ΔΥστυχως
γιατι δεν υπαρχει σωστο συστημα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Η καλύτερη επένδυση είναι να "σπουδάσει" κάποιος ελεγκτής πετρελαίου. Η αμοιβή του είναι γύρω στα 100.000 ευρώ το χρόνο στο ελληνικό δημόσιο παρακαλώ!! Μερικοί από μας άδικα σπαταλήσαμε φαιά ουσία και φάγαμε χρόνια στα θρανία, και κάναμε μεταπτυχιακές σπουδές σε καλά πανεπιστήμια του εξωτερικού. Κακά τα ψέματα στη χώρα μας οι καθαρίστριες στην εφορία αμοίβονται καλύτερα από πολλούς από μας!!!  
και που πας για να σπουδασεις ελεγκτης πετρελαιου;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και δεν παραγεις επειδη δεν υπαρχει κινητρο

πανε και πληρωνουν τον καθε αχρηστο που καθεται και τα ξυνει

και τους πραγματικα δημιουργικους τους δινουνε 700-800 ευρω.

700 ευρω ο προγραμματιστης? που ξανακουστηκε... Για καποιον που ξερει

σοβαρο προγραμματισμο ο μισθος θα επρεπε να ηταν 1300 ο κατωτατος.

Δεν βγαζει νομους , ουτε παπαρολογει σαν τους δημοσιογραφους

παραγει.... δημιουργει. Αλλα αφου δεν υπαρχει κρατος τι καθομαστε και συζηταμε οποιος ειναι μαγκας πηγαινει εξω και συναναστρεφεται με λογικους και ανθρωπους που καταλαβαινουν οχι με το καθε ζωο εδω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πανω απο 1500 και 2000 ο δημοσιογραφος? γιατι? για ποιο λογο????

ΓΙα να πληροφορει τον κοσμο? και αναθεμα αν τον πληροφορουσε και σωστα

σιγα την δουλεια... δημοσιογραφος λεει  :2funny: :2funny: :2funny:

ολο παπαριες λενε και χαιρονται οτι κανουν κατι σπουδαιο.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
5000 ο δημοσιογραφος? γιατι? για ποιο λογο????

ΓΙα να πληροφορει τον κοσμο? και αναθεμα αν τον πληροφορουσε και σωστα

σιγα την δουλεια... δημοσιογραφος λεει  :2funny: :2funny: :2funny:

ολο παπαριες λενε και χαιρονται οτι κανουν κατι σπουδαιο.
εσυ προγραμματιστης εισαι;
και μας ζαλισες τα αρχιδια
αντε ρε μαλακα που θα σε δωσουμε και 1300 ευρω
αναλωσιμε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ προγραμματιστης εισαι;
και μας ζαλισες τα αρχιδια
αντε ρε μαλακα που θα σε δωσουμε και 1300 ευρω
αναλωσιμε...

οχι θα δωσω σε σενα τον φελολογο τον φελο που μαθαινεις παπαγαλια 5-10 πραγματα να τα λες
και χαιρεσαι... εχουμε γεμισει χαραμοφαηδες παπαγαλους
εχω λεει βαθμο 8 .. στα αρχιδια μου. Τι παραγεις? τι κανεις? Η μηπως εισαι τσιμπουρι
μαζι με τους αλλους εκει κουστουματους στις επιχειρησεις και μολις σας χακαρουν το σαιτ τρεχετε
σαν πανικοβλητοι... ασχετοι και γραφικοι με την κουστουμια πρωι πρωι και τους τιτλους.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
οχι θα δωσω σε σενα τον φιλολογο που μαθαινεις παπαγαλια 5-10 πραγματα να τα λες
και χαιρεσαι... εχουμε γεμισει χαραμοφαηδες παπαγαλους
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
επειδη ειμαι πτυχιουχος δεν σημαινει οτι εξασκω και το επαγγελμα
θες και 1300 να το παιξεις κουβραντας στο πιπινι ε;
:kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
επειδη ειμαι πτυχιουχος δεν σημαινει οτι εξασκω και το επαγγελμα
θες και 1300 να το παιξεις κουβραντας στο πιπινι ε;
:kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

δεν εξασκεις το επαγγελμα γιατι εισαι τσιμπουρι της κοινωνιας.
Δινουν οι σχολες τα πτυχια με την σεσουλα... Θα πρεπε το συστημα να ειναι σαν την Γερμανια
αμα δεν κανεις πας σπιτι σου.... απο την Α λυκειου... παρα πρεπει να σπουδαζει ο καθε ασχετος
για να ειμαστε φιλελευθερη χωρα. Να πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος τον καθε ασχετο
για να σπουδαζει και να ασχολειται με τις παραταξεις. Και να τριγυρναει με την καφεδια στο χερι

Στην Αγγλια ενα 20% σπουδαζει....

Αμεσως εκει πηγε το μυαλο σου ελληναρα  :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δωστε στον οχλο πτυχια να νιωθει μορφωμενος  :2funny: :2funny: :2funny:

α ρε μαλακες.... μονο οι μαλακες καθονται να δουλεψουν εδω....

με ποιους να συνεννοηθεις με τα ζωα?  :grin:

Πας εξω και βρισκεις την υγεια σου.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
δεν εξασκεις το επαγγελμα γιατι εισαι τσιμπουρι της κοινωνιας.
Δινουν οι σχολες τα πτυχια με την σεσουλα... Θα πρεπε το συστημα να ειναι σαν την Γερμανια
αμα δεν κανεις πας σπιτι σου.... απο την Α λυκειου... παρα πρεπει να σπουδαζει ο καθε ασχετος
για να ειμαστε φιλελευθερη χωρα.

Στην Αγγλια ενα 20% σπουδαζει....

Αμεσως εκει πηγε το μυαλο σου ελληναρα  :headbang: :headbang: :headbang:
εγω, κλινικα ηλιθιε δεν σπουδασα για να βιοποριστω απο αυτο
τι νομισες...
ειμαι σαν και εσενα φτωχαδακι του θεου...
σπουδασα γιατι το γουσταρα και μονο...
θες και πιπινακια ξεβρακοκεφαλε προγραμματιστη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω, κλινικα ηλιθιε δεν σπουδασα για να βιοποριστω απο αυτο
τι νομισες...
ειμαι σαν και εσενα φτωχαδακι του θεου...
σπουδασα γιατι το γουσταρα και μονο...
θες και πιπινακια ξεβρακοκεφαλε προγραμματιστη

Οποιος το γουσταρει ασχολειται και επαγγελματικα για να βελτιωσει το επαγγελμα (αν μπορει)
μεσω της δουλειας του. ΟΠοτε ξεχασε την αυτη τη μαλακια που ειπες.
Ναι ξερω , εισαι μαγκας με τα λεφτα του μπαμπα... (αδερφαρα δηλαδη ως προς την νοοτροπια και την συμπεριφορα) αν καυχιεσαι για το οτι εισαι αδερφαρα στα παραπανω τοτε καταλαβαινει ο καθενας εδω μεσα ποιος ειναι ο κλινικα ηλιθιος.

ΤΟ οτι εχουμε γεμισει αδερφαρες του μπαμπα αυτο δεν ειναι νεο.
Παλιο ειναι...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Οποιος το γουσταρει ασχολειται και επαγγελματικα για να βελτιωσει το επαγγελμα (αν μπορει)
μεσω της δουλειας του. ΟΠοτε ξεχασε την αυτη τη μαλακια που ειπες.
Ναι ξερω , εισαι μαγκας με τα λεφτα του μπαμπα... (αδερφαρα δηλαδη ως προς την νοοτροπια και την συμπεριφορα) αν καυχιεσαι για το οτι εισαι αδερφαρα στα παραπανω τοτε καταλαβαινει ο καθενας εδω μεσα ποιος ειναι ο κλινικα ηλιθιος.

ΤΟ οτι εχουμε γεμισει αδερφαρες του μπαμπα αυτο δεν ειναι νεο.
Παλιο ειναι...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ
ειχα να γελασω καιρο τωρα
με διασκεδαζεις παντως
να σαι καλα...και με περιμενει δυσκολη βραδια
μπολτεμορτη  με την νυχτα ασχολουμε απο τα 16 μου
οταν εσυ ακομα βυζαινες...
αντε και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου αναλωσιμε...
ευχομαι τα καλυτερα με το πιπινι σου και καποτε να παρεις αυτο το 1300αρι....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ
ειχα να γελασω καιρο τωρα
με διασκεδαζεις παντως
να σαι καλα...και με περιμενει δυσκολη βραδια
μπολτεμορτη  με την νυχτα ασχολουμε απο τα 16 μου
οταν εσυ ακομα βυζαινες...
αντε και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου αναλωσιμε...
ευχομαι τα καλυτερα με το πιπινι σου και καποτε να παρεις αυτο το 1300αρι....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ασχολεισαι με την νυχτα.... πηγαινεις στην ταρατσα και μετρας τα αστερια.
Κατι σαν τους πωλητες οπλων.."Ειναι ευκολο να γινεις αν αγορασεις εναν ΜΠλαστη"

2300 θα παρω οταν θα παω εξω σε 1.5 χρονο οχι 1300 κοροιδο....
κρατησε τα 1300 μην τα στερησω απο το εισοδημα του μπαμπα σου
καλυτερα να τα δινουμε τα 1300 σε φαφλαταδες σαν και εσενα να πινουν το καφεδακι τους
και να κοπριζουν παρα σε ανθρωπους που δουλευουν... φαινοσουν απο το τσατ τι μαλακας ησουν
μεταξυ μας και τι λαλημενος αλλα σε τοσο μεγαλο βαθμο δεν το φανταζομουν μιλα με τα αρχιδια μου.
Μαλλον εγω ασχοληθηκα πολυ και χαραμισα τα λογια μου

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και δεν παραγεις επειδη δεν υπαρχει κινητρο

πανε και πληρωνουν τον καθε αχρηστο που καθεται και τα ξυνει

και τους πραγματικα δημιουργικους τους δινουνε 700-800 ευρω.

700 ευρω ο προγραμματιστης? που ξανακουστηκε... Για καποιον που ξερει

σοβαρο προγραμματισμο ο μισθος θα επρεπε να ηταν 1300 ο κατωτατος.

Δεν βγαζει νομους , ουτε παπαρολογει σαν τους δημοσιογραφους

παραγει.... δημιουργει. Αλλα αφου δεν υπαρχει κρατος τι καθομαστε και συζηταμε οποιος ειναι μαγκας πηγαινει εξω και συναναστρεφεται με λογικους και ανθρωπους που καταλαβαινουν οχι με το καθε ζωο εδω

Μακάρι να ήταν έτσι απλά τα πράγματα.

1) Αυτά που θα φτιάξει ο προγραμματιστής ποιός θα τα αγοράσει; Γιατί στην Ελλάδα αν δεν υπήρχε το Δημόσιο θα είχε πέσει μεγάλο κλάμα. Ο ιδιωτικός τομέας πόσα θα αγοράσει; (ακόμη και αν πρέπει να αγοράσει γιατί δεν γίνεται αλλοιώς)

2) Με την πειρατεία που είναι τόσο διαδεδομένη στην Ελλάδα τι γίνεται; Ποιός θα επενδύσει για να φτιάξει εφαρμογές όταν την επόμενη μέρα θα κυκλοφορούν σπασμένες; Εδώ μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα δουλεύουν με σπασμένα.

3) Και πως θα γίνεις ανταγωνιστικός όταν στην Ινδία υπάρχουν εκατομμύρια προγραμματιστές; Τόσο καλλίτερο κώδικα εσύ θα γράφεις;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μακάρι να ήταν έτσι απλά τα πράγματα.

1) Αυτά που θα φτιάξει ο προγραμματιστής ποιός θα τα αγοράσει; Γιατί στην Ελλάδα αν δεν υπήρχε το Δημόσιο θα είχε πέσει μεγάλο κλάμα. Ο ιδιωτικός τομέας πόσα θα αγοράσει; (ακόμη και αν πρέπει να αγοράσει γιατί δεν γίνεται αλλοιώς)

2) Με την πειρατεία που είναι τόσο διαδεδομένη στην Ελλάδα τι γίνεται; Ποιός θα επενδύσει για να φτιάξει εφαρμογές όταν την επόμενη μέρα θα κυκλοφορούν σπασμένες; Εδώ μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα δουλεύουν με σπασμένα.

3) Και πως θα γίνεις ανταγωνιστικός όταν στην Ινδία υπάρχουν εκατομμύρια προγραμματιστές; Τόσο καλλίτερο κώδικα εσύ θα γράφεις;

Οι σπασμενες εφαρμογες ομως δεν ειναι παντοτε τοσο αξιοπιστες γιατι παιζουν και τα trojans μεσα, οποιαδηποτε πηγη λογισμικου απο το ιντερνετ προσφερει τετοια δυνατοτητα ειναι επιφοβη παρα πολλες πηγες στο ιντερνετ ειναι αναξιοπιστες -φυσικα ο απλος κοσμος δεν γνωριζει τι ζημια μπορει να παθει-. Αν εσενα σου αρκει να δουλευεις με σπασμενα με τον κινδυνο μεγαλυτερης ζημιας εμενα δεν μου κανει κατι.

Προγραμματιστες πολυ καλυτεροι υπαρχουν και στην ΚΙνα , ή την Αμερικη. Δεν ειναι αυτο το θεμα , μπορεις να κοψεις απο αλλους κλαδους που δεν ειναι πια και τοσο κουραστικοι ή εξιδεικευμενοι και να δωσεις κατι παραπανω στους προγραμματιστες. ΜΗν τρελαθουμε τωρα ρε φιλε δεν γινεται να παιρνει ο υπαλληλος της ΕΘΕΛ και του ΗΣΑΠ πως τα λενε.... 2000 ευρω το μηνα ενω ειναι ανιδεικευτος και ο προγραμματιστης να παιρνει 1000 με το ζορι... γιατι δηλαδη? επειδη δεν ειχε την πονηρια να ακουληθησει κατι αλλο ?

Θα μου πεις πηγαινε στον ιδιωτικο... ναι δεν παει ετσι ομως
γιατι ζω μεσα σε μια χωρα που κανει σπαταλες στο δημοσιο και πληρωνει
πολυ ανθρωπους που δεν πρεπει και καποια στιγμη θα το εχω και εγω το προβλημα
ακομη και αν δουλευω ιδιωτικος.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Για Business Studies.Εγώ είμαι Audit Trainee σε Graduate Scheme γνωστής ΕΠΕ και έχω αρχίσει να διαβάζω για ACCA δηλαδή ορκωτός Λογιστής ώστε μέσα σε 3 χρόνια που διαρκεί η εκπαίδευσή μου στην εταιρία να έχω ατόν τον τίτλο που χρειάζονται..

Θα σου έλεγα να πας στο εξωτερικό φίλε...εδώ δεν έχεις μέλλον ούτε εσύ ούτε εμείς οι υπόλοιποι...το ACCA είναι ένας πολύ καλός επαγγελματικός τίτλος σπουδών, αλλά εδώ στην Ελλάδα χρειάζονται και άλλα πράγματα, γνωριμίες, λαμογιές, γλείψιμο κ.α., δυστυχώς δεν θα κριθείς μόνο από τις γνώσεις και την εργατικότητα σου, όπως συμβαίνει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom