Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.068
Πόντοι
1.056
Όσοι τώρα είναι παράνομα δεν παίρνουν τίποτα εντελώς εννοείται κ ψοφάνε στο πεζοδρόμιο
Χώρα για τον πουτσο εντελώς εφιάλτης εντελώς σε σχέση με δθτ Ευρώπη
Τώρα αν έρχεσαι από το Σαλβαδόρ μια χαρά είναι κ δέκα σ ένα δωμάτιο αρκεί που 3χει φως και χεστρα
Η χώρα είναι το απόλυτο ντεκαντανς για το 70%

Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο Λος Άντζελες είναι ότι από έναν κυριλέ δρόμο, μπορείς να βρεθείς σε γκέτο μόλις δύο παραλληλους παρακάτω.
Δηλαδή δεν είναι στην άκρη της πόλης φάση Δενδροπόταμος ή Μενίδι.

Πήγα είδα Lakers που είναι καρακεντρο και σε περιοχή με εμπορικά, εστιατόρια,κ.λ.π. και δύο δρόμους παρακάτω περάσαμε από αυτό:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.068
Πόντοι
1.056
Όπως έλεγε και ένας πενηντάρης φίλος μου για μια 38αρα Μαροκανα που πήδαγε:

Τι να την κάνω για σοβαρή σχέση ρε φιλε, είναι γριά

Τύπε,σε αυτό το σημείο να πούμε ότι έχουμε και 50αρηδες φίλους που ζουν σε παράλληλο σύμπαν και νομίζουν ότι τους αντίστοιχουν 20αρες top models :confused:

Είναι γνωστοί και ως:
-Ο τρελός του χωριού
-Ο θείος με τη μπριγιαντίνη/με την περούκα
-Ο θείος που πάει συνέχεια Ταϊλάνδη
-Ο πορνομετανάστης

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.895
Πόντοι
3.556
Τύπε,σε αυτό το σημείο να πούμε ότι έχουμε και 50αρηδες φίλους που ζουν σε παράλληλο σύμπαν και νομίζουν ότι τους αντίστοιχουν 20αρες top models :confused:

Είναι γνωστοί και ως:
-Ο τρελός του χωριού
-Ο θείος με τη μπριγιαντίνη/με την περούκα
-Ο θείος που πάει συνέχεια Ταϊλάνδη
-Ο πορνομετανάστης
Μάλλον ανήκω στην κατηγορία ο θείος που πάει Ταϊλανδή, η θα είμαι σύντομα

Πάντως ο τύπος που λέω , όταν γύρισε Ελλάδα βρήκε όντως μικρότερες και πολύ καλύτερες αλλα υποψιάζεται ότι τον θέλαν για τα λεφτά του

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.068
Πόντοι
1.056
Μάλλον ανήκω στην κατηγορία ο θείος που πάει Ταϊλανδή, η θα είμαι σύντομα

Πάντως ο τύπος που λέω , όταν γύρισε Ελλάδα βρήκε όντως μικρότερες και πολύ καλύτερες αλλα υποψιάζεται ότι τον θέλαν για τα λεφτά του

Λες να βαδίσουμε στα χνάρια του βολκάνο;
Αντιλυσσικό εμβόλιο, αλεξίσφαιρο γιλέκο και σαφάρι για μαύρες γαζέλες;:confused:

Υποψιάζεται ότι στα 50 του οι
νεότερες γυναίκες τον ήθελαν για τα λεφτά του και όχι...
για τα νιάτα του;
Την πλούσια κόμη του;
Την ατσαλένια πουτσα του;

Μπουτάνες συμφεροντολόγες τύπε, δεν εκτιμάνε τίποτα :confused:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.922
Πόντοι
216
Βρο να στο πω απλά
Εχω ένα φίλο που την ψιλό βγάζει Ελλάδα
Έφερε κάποτε 100 Χιλ από USA, μάλλον με φέσι σε κάρτες αμάξια κλπ και αρξε έκτοτε με ψιλοδουλιες
Σε κάποια φάση τελείωσαν τα λεφτά του λέω γιατί δεν ξαναπάς Αμερική, έχω πρόβλημα λέει αλλά κ να μην είχα καλύτερα κάτω από γέφυρα να κοιμάμαι πάρα ξανά στο αμερικα για κανονική δουλειά 9 το 5 εκτός αν είσαι γιατρός ή της ΝΑΣΑ
Δε παίζει το 9-5 εκτός αν έχει δει κανα περίεργο όνειρο. Και αυτό είναι ένα ευρωπαϊκό "κεκτημενο" αλλά σε γαμάνε στις εισφορές, ενώ εκεί αν είσαι άλογο θα κονομήσεις κιόλας

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.068
Πόντοι
1.056
Δε παίζει το 9-5 εκτός αν έχει δει κανα περίεργο όνειρο. Και αυτό είναι ένα ευρωπαϊκό "κεκτημενο" αλλά σε γαμάνε στις εισφορές, ενώ εκεί αν είσαι άλογο θα κονομήσεις κιόλας

Από όσα είδα εγώ,09:00-17:00 στα χαρτιά...
Μετά τις 17:00 και γενικά οποτεδήποτε μπορεί να χτυπάει το τηλέφωνο ή να πρέπει να απαντάς m ail .
Πήγα με μια Venice Beach υπεύθυνη προσωπικού σε μία εταιρεία και ενώ δήθεν είχε ρεπό, στη μισή διαδρομή την έπαιρναν τηλέφωνο ανοιχτή ακροαση από τη δουλειά.
Και μου είπε ότι συνηθίζεται να είσαι γενικά διαθέσιμος ακόμη και στα ρεπό σου

Που εμένα και άλλους συναδέλφους ,αν μας πάρει άτομο από για τη δουλειά πέρα του ωραρίου,θα πρέπει να έχει πέσει κανας μετεωρίτης

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.489
Πόντοι
2.306
Από όσα είδα εγώ,09:00-17:00 στα χαρτιά...
Μετά τις 17:00 και γενικά οποτεδήποτε μπορεί να χτυπάει το τηλέφωνο ή να πρέπει να απαντάς m ail .
Πήγα με μια Venice Beach υπεύθυνη προσωπικού σε μία εταιρεία και ενώ δήθεν είχε ρεπό, στη μισή διαδρομή την έπαιρναν τηλέφωνο ανοιχτή ακροαση από τη δουλειά.
Και μου είπε ότι συνηθίζεται να είσαι γενικά διαθέσιμος ακόμη και στα ρεπό σου

Που εμένα και άλλους συναδέλφους ,αν μας πάρει άτομο από για τη δουλειά πέρα του ωραρίου,θα πρέπει να έχει πέσει κανας μετεωρίτης

Μου είχε κάνει εντύπωση αυτό ΗΠΑ.Είχε χαλάσει το ίντερνετ τη νύχτα και έφερε το ξενοδοχείο τεχνικό τα μεσάνυχτα να μου το επισκευάσει.Ευρώπη ούτε για πλάκα δεν παίζουν αυτά.
Είδα όμως οτι είναι γενικά πιο χαλαροί στη δουλειά.Δεν έχουν το εντατικό στυλ κέρβερου των Γερμανών αλλά δουλεύουν πολύ περισσότερες ώρες.
Επίσης δεν υπάρχει ιεραρχία και έχουν πολλούς νέους και άπειρους στις θέσεις ενώ Ευρώπη προτιμούν μεγαλύτερους και έμπειρους.Οι νέοι έχουν περισσότερη ενέργεια,ενθουσιασμό,κάνουν όμως και πολλά λάθη.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.489
Πόντοι
2.306
Τόσο σκατα είναι εκεί δηλαδή;
Για αυτό όλοι γουστάρουν να μείνουν Ελλάδα δηλαδή.Γιατι είναι μια χώρα χύμα και όλοι αραχτοί και λάιτ.
Άμα λάχει επιβιώνεις και χωρίς δουλειά έστω και φυτοζωοντας.

Ελλάδα πολλοί ζουν παρασιτικά τρώγοντας πχ τις συντάξεις των γονέων χωρίς να εργάζονται ουσιαστικά.
Καλά εκεί δεν συμβαίνουν αυτά;
Προνοιακή πολιτική δεν υπάρχει σε ένα τόσο οργανωμένο πλούσιο κράτος;

Στο τέλος θα ακούσουμε ότι στη Γερμανία είναι πιο οργανωμένοι στα προνοιακά καλύτερα από Αμερική.

Για τους άστεγους και αυτούς που μένουν σε κοινότητες με τροχο βιλες έχω ακούσει αλλά πιστεύω ότι εκεί δεν υπάρχει η ανεργία που υπάρχει στην Ελλάδα πχ.Οποιος θέλει να δουλέψει εκεί θα βρει πιστεύω κάτι.

Η ακρίβεια εκεί και τα νοίκια είναι στον Θεό βέβαια αλλά είχα ακούσει ότι τα τρόφιμα και τα ρούχα είναι φτηνά εκεί.
Για τα σπίτια μόνο είχα ακούσει ότι είναι απλησίαστα.

Πάντως δεν είναι ζωή να δουλεύεις 365 μέρες το χρόνο σαν σκυλί και όχι μόνο αυτό αλλά να δουλεύεις και σε ρυθμούς μεγάλης πίεσης.

Τώρα για αυτό που είπε κάποιος ότι δεν δικαιούνται αναρρωτικες η άδεια διακοπών περίεργο μου ακούγεται.Ενα τέτοιο κράτος δεν έχει εργασιακά δικαιώματα; Δηλαδή σε αλλά θέματα πετάνε μέχρι το διάστημα για πλάκα και είναι τόσο μπποστα και σε αλλά θέματα είναι εκατό χρόνια πίσω;

Επίσης στο facebook έχει μερικές φάρσες που πάει ένας πχ με πανάκριβο αμάξι παρκαρισμένο και περπατάει στο πεζοδρόμιο και την πέφτει σε μαύρες και όχι μόνο και όλες τον κλάνουν και μόλις πάει να επιστρέψει στο πανάκριβο αμάξι του αυτές γυρίζουν πίσω και μόνο που δεν ανοίγουν απλόχερα όλες τις τρύπες τους.

Golddiggers δηλαδή.

Θελω να πω ότι Αμερική μετράει μόνο το χρήμα; Καμιά αξία σε οτιδήποτε άλλο;

Δεν πα ναναι ο άλλος εγκληματίας δολοφονος ζαμπλουτος αν έχει λεφτά βρίσκει οποία θέλει;

Τετοια σκατοζωη ζουν εκεί; Το δολλάριο μετράει τόσο που η αξία σου μετριέται αποκλειστικά με το πόσα έχεις;

Sorry για την σεντοναρα...

Οντως Αμερική μόνο το χρήμα μετράει.Ευρώπη και κουράδας τελείως να είναι ο άλλος θα πάρει το επιδοματάκι του θα σουλατσάρει στην ωραία κεντρική πλατεία της παλιάς πόλης,θα πιει την περιπτερίσια μπύρα του στο παγκάκι,το λεωφορείο ή το τρένο κτλ.
Αμερική δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες.Π.χ ούτε παλιά πόλη,ούτε πεζοδρόμιο,ούτε κέντρο υπάρχει για να περπατήσεις,τα τρένα και τα λεωφορεία ζέχνουν περνάνε μια στο τόσο και είναι γεμάτα Αραπάδες και περίεργους και απαγορεύεται να πίνεις δημοσίως.Ο,τι έχει κάποια αξία κοστίζει.Οπότε χωρίς λεφτά Αμερική παίρνεις ένα αρχίδι,δε ζεις καν.Η διασκέδαση είναι το shopping στα μωλ,βόλτες με αυτοκίνητο κτλ,χρειάζεσαι για όλα λεφτά,έχεις τεράστιο κίνητρο να κονομήσεις.Οι πόλεις έχουν σχεδιαστεί με βάση τα αυτοκίνητα όχι με βάση τους πεζούς ή τα κάρα όπως οι ευρωπαικές πόλεις.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.489
Πόντοι
2.306
Σέξυ Πολωνέζες.Dziunia.

TLPVo1.png

rSt0iL.png

9H3KwF.png

DkidaQ.png

lJrjXm.png

PRoWpJ.png

519oYx.png

Κλασική ανατολική Ευρώπη.
ibuBlO.png

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.897
Πόντοι
6.056
την μεγαλύτερη αύξηση πλούτου της,την έκαναν επί ναζιστικής κατοχής της Τσεχοσλοβακίας :confused:
Με την ιστορία δεν το έχετε !
Η Τσεχοσλοβακία, δεν ήταν υπό ναζιστική κατοχή ... σύμμαχος ήταν και κράτος του Γ' Ράϊχ.
Το μεγαλύτερο μέρος της.
Με τη Συμφωνία του Μονάχου, που είχε έγκριση και από Αγγλία και Γαλλία.
Κύριος λόγος ήταν τα 3 εκατομμύρια Γερμανοί Σουδήτες που ζούσαν στην Τσεχοσλοβακία
και που φυσικά ήθελαν να είναι Γερμανοί πολίτες, όπως ακριβώς οι έλληνες της Σμύρνης και της Πόλης,
ηθελαν να είναι έλληνες υπήκοοι και όχι οθωμανοί.
Κομμάτι της Τσεχοσλοβακίας με πολωνούς υπηκόους πήρε η Πολωνία και ένα μικρό η Ουγγαρία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν έχει ωραίες στο Γκντασκ.
Ξέρω ναυτικούς που δούλευαν εκεί ... που φόρτωσαν τεμάχια που πληρούν τα όρια ύψους σου !
Ενώ οι ίδιοι ... είναι στο δικό σου ύψος !

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.489
Πόντοι
2.306
Η Τσεχοσλοβακία, δεν ήταν υπό ναζιστική κατοχή ... σύμμαχος ήταν και κράτος του Γ' Ράϊχ.
Το μεγαλύτερο μέρος της.
Με τη Συμφωνία του Μονάχου, που είχε έγκριση και από Αγγλία και Γαλλία.
Κύριος λόγος ήταν τα 3 εκατομμύρια Γερμανοί Σουδήτες που ζούσαν στην Τσεχοσλοβακία
και που φυσικά ήθελαν να είναι Γερμανοί πολίτες, όπως ακριβώς οι έλληνες της Σμύρνης και της Πόλης,
ηθελαν να είναι έλληνες υπήκοοι και όχι οθωμανοί.
Κομμάτι της Τσεχοσλοβακίας με πολωνούς υπηκόους πήρε η Πολωνία και ένα μικρό η Ουγγαρία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρω ναυτικούς που δούλευαν εκεί ... που φόρτωσαν τεμάχια που πληρούν τα όρια ύψους σου !
Ενώ οι ίδιοι ... είναι στο δικό σου ύψος !

Η Τσεχία είχε γίνει προτεκτοράτο.Η Σλοβακία είχε γίνει ανεξάρτητη.
Μετά τη λήξη του πολέμου οι Τσέχοι εξεδίωξαν τα 3 εκατομμύρια Γερμανών συχνά σε πορείες θανάτου.
Απο την Πολωνία έδιωξαν 9 εκατομμύρια Γερμανούς οι Σοβιετικοί συχνά με ξύλο αλλά δεν τους σκότωναν όπως οι Σέρβοι.Οι Πολωνοί τους έκλεβαν μόνο όπως έφευγαν,δεν ήταν υπεύθυνοι για διωγμούς και ξυλίκια.
Οι Σέρβοι προσπάθησαν να σκοτώσουν και τους 200000 Γερμανούς της Γιουγκοσλαβίας προς τη λήξη του πολέμου αλλά μερικοί επιβίωσαν και κάποιοι απόγονοί τους βρέθηκαν με υψηλά αξιώματα στην κυβέρνηση και στο ΝΑΤΟ τη δεκαετία του 90 και με λύσσα εκδικήσεως.

Τελευταία τροποποίηση:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.984
Πόντοι
456
Λες να βαδίσουμε στα χνάρια του βολκάνο;
Αντιλυσσικό εμβόλιο, αλεξίσφαιρο γιλέκο και σαφάρι για μαύρες γαζέλες;:confused:

Υποψιάζεται ότι στα 50 του οι
νεότερες γυναίκες τον ήθελαν για τα λεφτά του και όχι...
για τα νιάτα του;
Την πλούσια κόμη του;
Την ατσαλένια πουτσα του;

Μπουτάνες συμφεροντολόγες τύπε, δεν εκτιμάνε τίποτα :confused:
GjnwvQwaUAApmBa

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.969
Πόντοι
26.141
Δεν έχει ωραίες στο Γκντασκ.Σαν πόλη γαμάει βέβαια,η καλύτερη της Πολωνίας κατά τη γνώμη μου.
Μουνάρες έχει στο Πόζναν.
,5500 χλμ αυτές τις ημέρες στην ανατολική Ευρώπη κ έχεις απόλυτο δίκιο για τις σέρβες
Τα καλύτερα μούνια τα είδα Κυριακή στο Μόσταρ
Πραγματικό νυφοπαζαρο στη γέφυρα κ το Μόσταρ πολύ πιο όμορφο από καρλοβυ βαρύ τσεστκου κρουμλοβ Νόβι Σαντ Βρότσλαβ κ Δρέσδη τρεντσιν

Ψηλές σικατες ντύσιμο βυζαρουδες .....όπως κ Ποντγκόριτσα αλλά σαν ποη τίποτα το ιδιαίτερο

Αρκετό μιυνι είδα κ Μπεράτ αλλά ίσως φταίει ο Κάκος καιρός στα Βαλκάνια που βγαίνουν Έξω στους πεζόδρομους

Απογοήτευση η λίμνη μπαλατον κ οι πόλεις της τριγύρω

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.068
Πόντοι
1.056

Και τον Reinhard Heydrich ποιος τον σκότωσε;
Οι Τσέχοι σύμμαχοι;
Η επιχείρηση operation anthropoid από ποιους οργανώθηκε;

Το ξέρεις ότι μόνο για αυτό το γεγονός δολοφονήθηκαν για αντίποινα 5.000 Τσέχοι;
Ο Χίτλερ είχε τόση αδυναμία
στον Χάιντριχ που αν δεν τον φρενάρε ο Χίμλερ θα είχαν εξαφανιστεί 4-5 τσέχικα χωριά από το χάρτη

Αυτό ας πούμε σου λέει κάτι:
Σφαγή Lidice

Λάκη,έχω πάει στη βίλα-αρχηγείο του Heydrich και έμενα 4 χρόνια 100μ μακριά από το Μουσείο "Σουδητών" που αναφέρεις.

Την ιστορία την μαθαίνει κανείς από τον τόπο και τους ανθρώπους του,όχι από κόκκινα ή μπλε βιβλία..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom