Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 337K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.411
Πόντοι
3.506
Αυτοί με γκόμενες πήγαν να δουν το δέντρο

Δεν πάνε καμάκια καμικάζι Πράγα,Βαρσοβία,Κρακοβία γιατί θεωρούν το ταξίδι επένδυση.Θα φέρουν γκόμενα για ρομαντικές στιγμές και πουλ μουρ.Καμικάζι θα πήγαιναν Κίεβο κτλ αλλά τώρα είναι off charts.
Εμένα μου αρέσει το στυλ καμικάζι,έρχεσαι στην πόλη μόνος και αφού τακτοποιηθείς ξενοδοχείο ξεχύνεσαι στα κλαμπς.Μπαίνεις π.χ. στο Ritual βλέπεις τα μουνάκια σε παράταξη στο μπαρ και λες νατα τα πουλάκια μου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.012
Πόντοι
28.061
Δεν πάνε καμάκια καμικάζι Πράγα,Βαρσοβία,Κρακοβία γιατί θεωρούν το ταξίδι επένδυση.Θα φέρουν γκόμενα για ρομαντικές στιγμές και πουλ μουρ.Καμικάζι θα πήγαιναν Κίεβο κτλ αλλά τώρα είναι off charts.
Εμένα μου αρέσει το στυλ καμικάζι,έρχεσαι στην πόλη μόνος και αφού τακτοποιηθείς ξενοδοχείο ξεχύνεσαι στα κλαμπς.Μπαίνεις π.χ. στο Ritual βλέπεις τα μουνάκια σε παράταξη στο μπαρ και λες νατα τα πουλάκια μου.
Η σπονσορετες δέχονται πλέον bitcoin ή είναι παραδοσιακές του κασσεριου;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.411
Πόντοι
3.506
Η σπονσορετες δέχονται πλέον bitcoin ή είναι παραδοσιακές του κασσεριου;

Σιγά μη δέχονται και Etherium ή να έχουν βάλει POS στο μουνί.Το κασέρι ζει και βασιλεύει,είναι και η γοητεία του χαρτονομίσματος που μαγεύει.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.012
Πόντοι
28.061

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.384
Πόντοι
6.056
Σίγουρα ο άλλος θα έχει πάει με γκόμενα από Ελλάδα οπότε σιγά μη γυρνάει στα εμπορικά κέντρα.Ούτε Sen θα πάει ή Level27 γιατί είναι ακριβό το τραπέζι.
Γενικά Πράγα,Βαρσοβία,Κρακοβία πάνε οι περισσότεροι με έτοιμες γκόμενες από ελλάδα,δε βλέπεις ελεύθερους Ελληνες καμακιέρο.

Το παράδοξο είναι ότι οι ελλεεινίδες καταδέχονται να πάνε σ'αυτά τα μέρη,που εμφανισιακά το μέσο 5αρι-6αρι γίνεται εκεί 2αρι-3αρι

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.411
Πόντοι
3.506
Το παράδοξο είναι ότι οι ελλεεινίδες καταδέχονται να πάνε σ'αυτά τα μέρη,που εμφανισιακά το μέσο 5αρι-6αρι γίνεται εκεί 2αρι-3αρι

Οι Ελληνίδες δεν το βλέπουν έτσι.Συγκρίνουν τον εαυτό τους με τις άλλες τουρίστριες και όχι σε σχέση με τις Τσέχες,Πολωνέζες.Οπότε σου λέει σε σχέση με την Κινέζα ή την Αράβισσα ή τη χοντροαγγλίδα εγώ είμαι κουκλάρα.
Τις Τσέχες,Πολωνέζες δεν τις βλέπουν καν.Αν τις πας σε μέρος με πολλές ντόπιες π.χ. Πίλσεν,Μπρνο,Βρότσλαβ,Πόζναν,Κατοβίτσε θα είναι όπου φύγει φύγει οι Ελληνίδες.Βασικά δεν παίζει καν,σιγά μην πάει η άλλη Κατοβίτσε.Σου λέει τι να πάω να δω στο Κατοβίτσε ή στο Πόζναν?Οπότε ούτε ο Ελληνας πάει.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.384
Πόντοι
6.056
Οι Ελληνίδες δεν το βλέπουν έτσι.Συγκρίνουν τον εαυτό τους με τις άλλες τουρίστριες και όχι σε σχέση με τις Τσέχες,Πολωνέζες.Οπότε σου λέει σε σχέση με την Κινέζα ή την Αράβισσα εγώ είμαι κουκλάρα.
Τις Τσέχες,Πολωνέζες δεν τις βλέπουν καν.Αν τις πας σε μέρος με πολλές ντόπιες π.χ. Πίλσεν,Μπρνο,Βρότσλαβ,Πόζναν,Κατοβίτσε θα είναι όπου φύγει φύγει οι Ελληνίδες.

Βασικά είναι και τυχερές που οι γκόμενοι τους είναι σκυλάκια τελείως

Δηλαδή άμα πάνε ταξίδι Πράγα και του πει χωρίζουμε,ο άλλος αντι να πει στ'αρχίδια μου,μπορεί να πάει να πέσει απο καμια γέφυρα,τέτοια φάση

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.411
Πόντοι
3.506
Βασικά είναι και τυχερές που οι γκόμενοι τους είναι σκυλάκια τελείως

Δηλαδή άμα πάνε ταξίδι Πράγα και του πει χωρίζουμε,ο άλλος αντι να πει στ'αρχίδια μου,μπορεί να πάει να πέσει απο καμια γέφυρα,τέτοια φάση

Εγώ έτσι την πάτησα.Πήγα με ξανθιά Πολωνέζα πολύ δυνατή γκόμενα Πράγα το 2012 και με τσάκωσε να κοιτάζω συνέχεια Τσέχες,να βγαίνω από το ξενοδοχείο να καμακώσω,βασικά με έβλεπε από πάνω από το παράθυρο χωρίς να το καταλάβω και έκανε σκηνή φώναζε οτι δεν τη γουστάρω,οτι θέλω τις τσεχικές κοπέλες όπως τις έλεγε και οτι την έχω σαν υποκατάστατο γιατί δεν μπορώ να έχω Τσέχες.Πήγαν όλα κατά διαβόλου.

Κάλεσα μια πανύψηλη Τσέχα από το χωριό να την αντικαταστήσει την επόμενη μέρα και στα μισά του δρόμου ενώ η Τσέχα ερχότανε,ξυπνάει και κάνει η Πολωνέζα μεγαλειώδες μπούκι.Ηθελε να την πάω και Δρέσδη οπότε κατάλαβε οτι σε περίπτωση χωρισμού θα πήγαινε στράφι το ταξίδι.Η Τσέχα να στέλνει μηνύματα από το τρένο οτι την κοροιδεύω και εμείς να φεύγουμε για Δρέσδη.Είναι αυτά τα psycho των Πολωνέζων,δεν ξέρεις τι σε περιμένει.

Βασικά αν φέρεις Σλάβα σε άλλη σλαβική χώρα έχεις το πλεονέκτημα οτι μπορείς να την αντικαταστήσεις αμέσως αν κάτι στραβώσει αλλά από την άλλη εύκολα θα παρασυρθείς και θα θυμώσει οτι την περιφρονείς,κοιτάς άλλες κτλ.Οι Σλάβες γουστάρουν με τα χίλια μεσογειακές χώρες που έχουν χαμηλό ανταγωνισμό από τις ντόπιες και υπάρχουν πολλοί πούτσοι γύρω οπότε έχουν μεγάλη προσοχή και ανεβαίνει η αξία τους αυτομάτως.Εκεί έχεις το πρόβλημα οτι μπορεί να σε κατηγορήσει οτι δε μετράς πολύ σε σχέση με τους πλοιοκτήτες και σφίχτες που βλέπει γύρω κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.411
Πόντοι
3.506

Αμα πας Ελληνίδα στο Sen,το Ritual ή το Κουμπάνο θα κουφαθεί τελείως,δεν έχει μέλλον η σχέση.Μόνο το Κουμπάνο θα της αρέσει επειδή έχει πολλούς Λατίνους,Ιταλούς και Αραπάδες.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
1
Αυτό το σκουπίδι .... το πατημένο σκυλόσκατο ...
με ψήφισε στον κωλοδιαγωνισμό του ξεφτίλα σαιντ ....

Μία βρώμικη σερβιέτα είναι .... χέστον ..........
Το νημα πρεπει να τιμα τους ηρωες του.
Δεν φτάνει που πάμε να σε βγάλουμε από την αφάνεια να πάρεις τίτλο (( MISTER )) μας την λες και από πάνω

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.569
Πόντοι
1.056
Αυτοί με γκόμενες πήγαν να δουν το δέντρο

Πράγα τίγκα στα ζευγάρια Ελλήνων.

Είδα και ότι οι Έλληνες είναι πολύ πρόθυμοι να βγάζουν τις γκόμενες τους καμιά 10φορες την ίδια φωτογραφία μέχρι το αμόρε να εγκρίνει :confused:

Μετά τα τσέχικα,άκουγες γερμανικά και μετά ελληνικά :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.751
Πόντοι
6.056
Οι Ελληνίδες δεν το βλέπουν έτσι.Συγκρίνουν τον εαυτό τους με τις άλλες τουρίστριες και όχι σε σχέση με τις Τσέχες,Πολωνέζες.Οπότε σου λέει σε σχέση με την Κινέζα ή την Αράβισσα ή τη χοντροαγγλίδα εγώ είμαι κουκλάρα.
Δεν είναι έτσι . Τελευταία έχω δει άπειρες κινέζες πάνω από 1.70 , με κορμιά μοντελέ.
Αγγλίδες σε λέβελ πάνω από ταγάρι , τσαντήρι γιουθ χοστάλ , ανέκαθεν είχε μουνάρες.
Αγγλίδες λέμε που και ο προπάππους τους να ήταν άγγλος.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.751
Πόντοι
6.056
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.411
Πόντοι
3.506
Δεν είναι έτσι . Τελευταία έχω δει άπειρες κινέζες πάνω από 1.70 , με κορμιά μοντελέ.
Αγγλίδες σε λέβελ πάνω από ταγάρι , τσαντήρι γιουθ χοστάλ , ανέκαθεν είχε μουνάρες.
Αγγλίδες λέμε που και ο προπάππους τους να ήταν άγγλος.

Η Ελληνίδα θα πάει σε κοσμοπολίτικα μέρη.Θα επισκεφτεί π.χ. το Λονδίνο που οι Αγγλίδες είναι μειονότητα.Δε θα πάει στο Λίβερπουλ ή στο Μάντσεστερ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.012
Πόντοι
28.061
Πράγα τίγκα στα ζευγάρια Ελλήνων.

Είδα και ότι οι Έλληνες είναι πολύ πρόθυμοι να βγάζουν τις γκόμενες τους καμιά 10φορες την ίδια φωτογραφία μέχρι το αμόρε να εγκρίνει :confused:

Μετά τα τσέχικα,άκουγες γερμανικά και μετά ελληνικά :confused:
Περιμένω προτάσεις για Πράγα ...θα φέρω την σίκαλη κοπέλα μου σπονσορετα στην Πράγα τον Γενάρη κ θέλω να την εντυπωσιάσω .....

Σσ ελπίζω το κα'ί'κι να φτάσει σύντομα από Αλεξάνδρεια που την φέρνει :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.012
Πόντοι
28.061
Η Ελληνίδα θα πάει σε κοσμοπολίτικα μέρη.Θα επισκεφτεί π.χ. το Λονδίνο που οι Αγγλίδες είναι μειονότητα.Δε θα πάει στο Λίβερπουλ ή στο Μάντσεστερ.
Έχεις αρχηγέ κάνει ποτέ σπόνσοριγκ σε Ελληνίδα ;:think::think:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.384
Πόντοι
6.056

Τα μουνάκια είναι παρέες όμως,πρέπει να'χεις κι εσύ άλλον έναν καμικάζι για να χώνεστε έστω σε δυάδες

Φυσικά όλα αυτά μέχρι 30...το πολύ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.751
Πόντοι
6.056
Τι τον πέρασες τύπε για ανώμαλο ;
Με ελληνίδες ... μπορεί τα 5χιλιαρα με τα οποία γαμάει 3-4 μέρες 2μετρες ,,,,
να του έτρωγε κανά 50ρικο μια τριχωτή πατόζα .... σιτεμένη ... και να μη γάμαγε ......

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom