Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 278K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.075
Πόντοι
2.306
Doda.Πόλκες στα 00s με την εντολή fuck.Ωραίες εποχές.

4shYAq.png

r1ITXl.png

Γενικά είχαν αυτή την αμεσότητα,δεν υπήρχαν περιθώρια για παρερμηνείες.
ooSfFo.png

ePfdMn.png

I4P8xj.png

FZIakL.png

cPRpsK.png

Φανταστείτε το ρομαντικό νέο της εποχής που τολμούσε να παραβιάσει την εντολή.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.075
Πόντοι
2.306
Κλασική Ουκρανέζα.Ρωτάει ο τύπος
-Εχεις σχέση?
-Είμαι λέει σε σχέση με Πολωνό και Ουκρανό ταυτόχρονα.
-Το ξέρουν και οι δύο?
-Οχι,κανένας δεν ξέρει για τον άλλον.
-Δοκίμασέ τους.Πες στον Πολωνό οτι είσαι έγγυος.
-Είμαι όντως έγγυος.Αλλά δεν ξέρω με ποιον.
-Αγάπη μου,θέλω να σου πω οτι είμαι έγγυος.
-Δεν είναι δικό μου.Ξέρω οτι με απατάς με τον Ουκρανό.
-Δηλαδή δε θα το αναγνωρίσεις σα δικο΄ σου παιδί?
-Οχι,αποκλείεται λέει ο Πολωνός,και το κλείνει.
Ρωτάει ο παρουσιαστής:Και τώρα τι θα κάνεις?
Πολωνέζα:Τώρα θα πάω Βαρσοβία να βρω καινούργιο μπαμπά.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Κλασική Ουκρανέζα.Ρωτάει ο τύπος
-Εχεις σχέση?
-Είμαι λέει σε σχέση με Πολωνό και

Αρχηγέ, σήμερα είναι Τετάρτη,σε λίγο πιάνουμε μεσανυχτα...
Το ερώτημα είναι που είσαι ΤΩΡΑ
Κοιμάσαι στο κρεβατάκι σου,βλέπεις Netflix,περιμένεις το ΣΚ ή είσαι στη ΓΥΡΑ;

Δίπλα έχω μια Ελβετίδα βολεϊμπολίστριαψπου με έχει κεράσει 2 Jägermeister και μου λέει ότι έχει κληρονομήσει 1,5 εκατομμύριο από τη θεία της που πεθανε

Μη ζεις μόνο για τις αποδράσεις στα μουνολίβαδα.
Το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι παντού το ίδιο,η ζωή είναι έξω,απλά πρέπει να δηλώνεις παρών και να είσαι πάντα ετοιμος

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.863
Πόντοι
216
Αρχηγέ .... οι πιτσιρικάδικες παρέες τέλη 80s αρχές 90s (και ακόμη πολλοί ηλίθιοι , ασυγχώρητοι τώρα με ίντερνετ)

πήγαιναν κυρίως Πάρο .

Δεν ήμουν τύπος που παρασυρόταν πολύ από το συρμό ... αλλά δεν ήμουν και τελείως μοναχικός λύκος.
Κάποιες φορές ακολούθησα παρέες ..... πήγα και πήρα τα αρχίδια μου .... όπως όλοι που πάνε εκεί χωρίς γκόμενα.

Τελευταία φορά που σπάστηκα στο συμβάν που είχα διηγηθεί
(και έχουν αλλοιώσει τα μάλα , όλα τα καθίκια που με έχουν άχτι και τους έχω στα @@ μου)
έφυγα και σε 48 ώρες ήμουν Ίμπιζα, οπότε έκανα πολύ καλή σύγκριση με νωπές εμπειρίες.

Σύγκριση πολιτισμού και απολίτιστων
Δεν αλλαξε και κάτι σε σχέση με τότε. Πάλι το ντόπιο σκυλολόϊ ξεσκίζεται στο γαμήσι, ειδικά στα mainstream νησιά. Δάσκαλοι, επισκεπτες, αγροτικοί ιατροί κλπ. δεν ξέρουν τι χρώμα έχει το μουνι... Ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενου, βίλας που δεν σπρώχνει, ή πούστρα είναι ή γκρέμλιν και για το πρώτο μην παίρνεις και όρκο

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.032
Πόντοι
216
Αρχηγέ, σήμερα είναι Τετάρτη,σε λίγο πιάνουμε μεσανυχτα...
Το ερώτημα είναι που είσαι ΤΩΡΑ
Κοιμάσαι στο κρεβατάκι σου,βλέπεις Netflix,περιμένεις το ΣΚ ή είσαι στη ΓΥΡΑ;

Δίπλα έχω μια Ελβετίδα βολεϊμπολίστριαψπου με έχει κεράσει 2 Jägermeister και μου λέει ότι έχει κληρονομήσει 1,5 εκατομμύριο από τη θεία της που πεθανε

Μη ζεις μόνο για τις αποδράσεις στα μουνολίβαδα.
Το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι παντού το ίδιο,η ζωή είναι έξω,απλά πρέπει να δηλώνεις παρών και να είσαι πάντα ετοιμος

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του κμαν είναι το υποχρεωτικό γεωγραφικό κλείδωμα, δηλαδή η ανάγκη να βρίσκεται στο συγκεκριμένο μέρος τον περισσότερο χρόνο, προκειμένου να παρέχει τις υπηρεσίες του στον εργοδότη του.

Αν μπορούσε να μεταβεί σε ρεμοτε εργασιακό μοντέλο θα έκανε παππάδες

12 Δεκεμβρίου, Τετάρτη βράδυ αν δε μένει κοντά στο κέντρο πόλης με πληθυσμό άνω του 1.000.000 είναι παντού σκατά, κατάθλιψη, μαυρίλα, κατατονία, μαρασμός

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.499
Πόντοι
446
Δεν αλλαξε και κάτι σε σχέση με τότε. Πάλι το ντόπιο σκυλολόϊ ξεσκίζεται στο γαμήσι, ειδικά στα mainstream νησιά. Δάσκαλοι, επισκεπτες, αγροτικοί ιατροί κλπ. δεν ξέρουν τι χρώμα έχει το μουνι... Ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενου, βίλας που δεν σπρώχνει, ή πούστρα είναι ή γκρέμλιν και για το πρώτο μην παίρνεις και όρκο
Δηλαδη η 25χρονη δασκαλα θα αφησει τον γιατρο για να γαμηθει με τον βλαχονησιωτη που κληρονομησε δυο σπιτια στην Παρο? Το 95% οχι

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.569
Πόντοι
6.056
Δεν με ενδιαφέρει τυπάρα.
Έκανα λάθος που πάτησα τέλη 90s. Το πήρα χαμπάρι από τότε.
Φυσικά δεν ξαναπάτησα.

Τα παιδιά μου δεν θα κάνουν ούτε ένα ταξίδι σε τέτοια ΅... μέρη . Μόνο έξω . Ελλάδα μόνο σε δικά μας σπίτια ... ή επιλεγμένα ... όχι εκεί που πάνε οι mainstream ηλίθιοι . Τελείωσαν αυτά .
Τελικό σχέδιο είναι οριστική αποχώρηση από τη χώρα, όλοι . Ό,τι δεν έχει πουληθεί να βγουν τα λεφτά έξω, θα ενοικιάζεται και θα τρώμε τα νοίκια έξω.

Να γαμιόνται εδώ για να πληρώνουν τους μισθούς των υπαλλήλων της ΔΕΗ/ΟΤΕ/ΕΥΔΑΠ/ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ κοκ
που βγήκαν στη σύνταξη .... στα 38-43-47 ........

Κακό ψόφο . Σαρανταένατακατο .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.569
Πόντοι
6.056
12 Δεκεμβρίου, Τετάρτη βράδυ αν δε μένει κοντά στο κέντρο πόλης με πληθυσμό άνω του 1.000.000 είναι παντού σκατά, κατάθλιψη, μαυρίλα, κατατονία, μαρασμός
Στην Αθήνα δηλαδή τι έχει απόψε το βράδυ ;;;
Εκτός από ... τζάδικα.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.863
Πόντοι
216
Δηλαδη η 25χρονη δασκαλα θα αφησει τον γιατρο για να γαμηθει με τον βλαχονησιωτη που κληρονομησε δυο σπιτια στην Παρο? Το 95% οχι
Εννοείται τύπε, εκεί της είναι αόρατος. Μπορεί να το εξετάσει μόνο σε καμιά... Θήβα που κοντεύει να βαρέσει ένεση στο μάτι απ' την αγαμία. Σκέψου μόνο το κόστος διαμονής που έχει συν λούσα. Τι να κλάσει ο αγροτικός του χιλιάρικου;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.032
Πόντοι
216
Στην Αθήνα δηλαδή τι έχει απόψε το βράδυ ;;;
Εκτός από ... τζάδικα.

Όλο και κάτι έχει, όμως το πρ΄βλημα δεν είναι τις καθημερινές, αλλά τα ΣΚ όπου το χάντικαπ μεταξύ του μέρους που (αναγκάζεται να) "ζει" ο κμαν σε σχέση με μεγαλουπόλεις και κυρίως μουνολίβαδα που είναι και το θέμα του νήματος, είναι χαώδες. Να μην πω για καλοκαίρι που το Βόρειο Ημισφαίριο σφίζει από ζωή, πόσο μίζερο είναι να ζεις σε μικρή επαρχιακή πόλη της Γερμανίας/Αγγλίας/Σκανδιναβίας, κλπ

Μόνο ένα τραγουδάκι θα σου ρχεται στο μυαλό όταν γυρνάς σπίτι απ τη δουλειά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.010
Πόντοι
3.656
Βαλκάνιε ... το βλέπεις λίγο επιδερμικά ...

Θα προτιμούσε γυμνασμένο άνδρα η κάθε μία ... ΑΛΛΑ ....
οι λεφτάδες ... είτε που έφτιαξαν λεφτάν ... είτε που αυγάτισαν .... είτε που έκαναν καριέρα ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ....
οπότε δεν έχουν μπράτσα.

Αυτά τα κάνουν άεργοι με χαρτζηλίκι από μαμα/γιαγιά και δημόσιοι υπάλληλοι
που πάνε στη δουλειά στις 11.00 και σχολάνε στις 10.45 ...
και αν τους ζητήσει κανείς
έχουν ένα κρεμασμένο σακάκι με λογαριασμό της ΔΕΗ στο όνομά τους να εξέχει
και λέει ο 1 από τους 10 , που έχει πάει γραφείο ... ότι είναι κάπου γύρω ....

Συν κάτι ψωλάδες ιδιωτικού τομέα, που δεν ξέρω αν γνωρίζεις ,
παίρνουν τη θέση του μπαμπά ... που έχει δικαίωμα να τους προσλάβει στις πολυεθνικές
βγαίνοντας στη σύνταξη .

Το ύψος .... είναι πλεονέκτημα να είσαι πάνω από 1.80 ... μέχρι 1.87-1.88 όμως.
Πάνω από 1.90 , είσαι μειονεκτικός για τις ελληνίδες ...
Ο "ψηλός" που γουστάρουν είναι από 1.75 με 1.77 μέχρι 1.85 ... ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

Τα γούστα τώρα των ανεξάρτητων ... νομίζω έχω μεγαλύτερο δείγμα.
Από το 1980 κάτι .... είχα γνωριμίες με πάμπολες κόρες πλουσίων .
Ούτε σφίχτες πήραν ... ούτε Πωλ Νιούμαν .... ούτε Αλαίν Ντελόν ........

Σελέμπριτυ ναι ... επιχειρηματίες με μαγαζιά δικά τους ... ξενοδοχεία .... είσοδο σε events διασήμων ναι ...
yachting .... να έχουν PPL(A) και να τις πηγαίνουν με Τσέσνα ή κανένα τζετκραφτ μουσκετήρ στις ΗΠΑ ....
σε νησιά ... ή ρηζόρτς ... ΝΑΙ !! Τύπους με ιστιοπλοϊκά ... ναι .....

Υ.Γ. Θα τα διαβασει αυτά κανένας μαγκούφης , λατζέρης και θα βάλει 3.500 ψηφοφορίες και θα μου ζητάει φωτό από τζετ πρόπελ .
"Αυτά τα κάνουν άεργοι με χαρτζηλίκι από μαμα/γιαγιά και δημόσιοι υπάλληλοι
που πάνε στη δουλειά στις 11.00 και σχολάνε στις 10.45 .."
Τάπες όλα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.010
Πόντοι
3.656
Εδω μας γραφεις για γλειφομουνια σε πακοχυμενες τρυπες, τωρα σε έπιασαν οι ντροπές;
Βλέπω νια επίθεση στον Νίο λόγω ότι κάνει γλυφωκωλι σε μπουρδέλα?? Κατάλαβα σωστά???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.010
Πόντοι
3.656
Πολωνέζα χορεύει K-pop με τον Κορεάτη γκόμενο.Βλέπετε τι πρότυπα παίζουν στις μικρές.

Santa Claus day στην Πολωνία με Κορεάτες και Πόλκες.

Αρχηγέ χωρίς παρεξήγηση μάλλον πάει η μλκα σύννεφο
Συγκεντρωεου Μάζεψε δυνάμεις
Έχεις ταξίδι

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.032
Πόντοι
216

Για τον κμαν που είναι λάτρης του έξω, της μάσας, της γύρας, κλπ με την κορασίδα στο πλάι, μια χαρά είναι η Αθήνα. Μία μασαμπούκα κρεατικά και κρασάκι στο κέντρο, μια βόλτα, κανά πολιτιστικό δρώμενο, κλπ και πέρασε η μέρα.

Σε επαρχία βόρειας Ευρώπης, βραδιές σαν τη σημερινή είναι ημέρες Γένεσης αλκοολισμού, εξάρτησης από οποιούχα, κλπ. Δεν είναι μόνο η ερημιά, είναι ο σκατόκαιρος που σου γαμάει το κέρατο.

Εκτός άμα γουστάρει κανείς να την περνάει όλη μέρα με τις πυτζάμες και γούτσου-γούτσου με κανά μουνάκι, που ο κμαν δεν είναι τέτοιος. Άμα σου αρέσει αυτό και δεν το βαρεθείς από την δεύτερη μέρα, περνάς καλά και στην...Γροιλανδία. Αλλά δεν είναι τυχαίο που εκεί είναι όλοι αλκοολικοί (που βαράνε τα παιδιά τους)

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.686
Πόντοι
3.936
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του κμαν είναι το υποχρεωτικό γεωγραφικό κλείδωμα, δηλαδή η ανάγκη να βρίσκεται στο συγκεκριμένο μέρος τον περισσότερο χρόνο, προκειμένου να παρέχει τις υπηρεσίες του στον εργοδότη του.
Και τι είναι ο εν λογω το γιουσουφάκι του εργοδότη του ή ο κολαουζος του; Κάποιες κακές γλώσσες έλεγαν ότι εργαζεται ως κοράκι εκει.
Τώρα ο Pinoklis απαντά σαν το alter ego του Kμν -οπως ο Μarkelos απαντούσε καποτε ως το alter ego του dimitraki29. Ωρε του κλώνου γίνεται εδω μεσα γελιο εχετε- με την παραγκα που στησατε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.010
Πόντοι
3.656
Και τι είναι ο εν λογω το γιουσουφάκι του εργοδότη του ή ο κολαουζος του; Κάποιες κακές γλώσσες έλεγαν ότι εργαζεται ως κοράκι εκει.
Τώρα ο Pinoklis απαντά σαν το alter ego του Kμν -οπως ο Μarkelos απαντούσε καποτε ως το alter ego του dimitraki29. Ωρε του κλώνου γίνεται εδω μεσα γελιο εχετε- με την παραγκα που στησατε.
Θέλουμε μαρκελο πίσω
Υγ κοράκι έλεγε ο μιτσος εμένα. Δεν έχει σχέση ο αρχηγός
Αρχηγός υπάρχουν 2 εκδοχές
Δουλεύει σε καζάνια θέρμανσης από νοσοκομείο ως πυρηνικό σταθμό. Είναι αρχινισοκομος και μένει τζαπα σε γκαρσονιέρα νοσοκομείου
Τάδε έφη
Δημητράκης 29 rip

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456

Αν μπορούσε να μεταβεί σε ρεμοτε εργασιακό μοντέλο θα έκανε παππάδες

Εκεί που καταλήγω μετά από τόσα χρόνια ,είναι ότι η παροιμιώδης αναφορά που είχε κάνει ο kman στο κοριτσάκι με τα σπίρτα, αφορά τον ίδιο...
Με τα σπίρτα να είναι οι μέρες που περνάει στο μπλοκ..

Και ναι, κοντά στο κέντρο της πόλης και μεγάλη πόλη είναι καθοριστικά πράγματα.
Σίγουρα θέλει και δουλειά που δεν είναι γαλέρα,βάρδιες,κ λ.π.

Μόλις γύρισα σπίτι και σε τρεις ώρες πάω στη δουλειά,αλλά ούτε θα οδηγήσω κάνα λεωφορείο με επιβάτες,ούτε σε γυραδικο να κόβω με τα μαχαίρια

@tellystalone6969
Λάκαρε,αυτά που έγραψες περί γυμναστηρίου είναι με το συμπάθειο @@@
Υπάρχει κόσμος στας Ευρώπας που κάνει πράγματα για τον εαυτό του ακόμη και πριν πάει στη δουλειά.Υπαρχουν και δουλειές (που δεν είναι της πούτσας) που προβλέπονται τέτοια πράγματα.
Υπάρχουν ασφαλιστικά ταμεία(προφανώς όχι ο ΟΓΑ και το ΤΕΒΕ)που προβλέπουν τέτοια πράγματα
Χρόνος υπάρχει,απλά θέλει πειθαρχία που απλά ο μέσος Ελλην δεν έχει..
Ακόμη και εσύ αν είχες αφιερώσει το 5% της παρουσίας σου εδώ μέσα,σε ένα γυμναστήριο θα ήσουν τώρα ο Σβαρτζενέγκερ :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Ο Βαλκάνιος πουτσαράς μόλις γύρισε και λογικά θα την πέσει για λίγη ξεκούραση και εγώ μόλις ξύπνησα, βασικά χωρίς να έχω δουλειά αλλά χθες ήμουν πτώμα, όχι από γουστα.

Κατά τη γνώμη μου,
η κοινωνική/προσωπική/επαγγελματική ζωή του καθενός εδώ μέσα, δεν είναι απαραίτητα εναρμονισμένη με τις επιλογές/επιθυμίες/εθισμούς που εκφράζει σε αυτό το site. Μπορεί να είναι, μπορεί και όχι.
Ο Αρχηγός διαχρονικά εκφράζει την προτίμηση του στις σλάβες, τις έχει αναλύσει με τα δικά του κριτήρια, και δεν γαμάει κοντές ή έστω μέσου αναστήματος γκόμενες. Ταυτόχρονα μοιράζεται πληροφορίες για τα μουνολίβαδα, πάντα και φυσικά με υποκειμενισμό. Δεν ψάχνεται για το "στεγνό" γαμήσι, αλλά για την συνολική εμπειρία. Πιστεύω πως ακόμα και αν μια από τις τύπισσες που κατά καιρούς ανεβάζει εδώ, τον διεκδικούσε για μόνιμη μακροχρόνια σχέση και συμβίωση, πάλι τα ίδια θα έκανε. Η κατάκτηση δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει τόσο όσο η τοποθέτηση του στο σλάβικο-ρομαντικό-σεξουαλικό τοπίο. Κάτι αντίστοιχο θα συνέβαινε αν άλλαζε και οποιαδήποτε άλλη προσωπική του συνθήκη. Το παίγνιο πάνω από όλα.

Εγώ, μαζί με τον αρχηγό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom