Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 290K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Κάτσε να μπω σαν Επισκέπτης να διαβάσω κριτικές Νίο γιατί μου φαίνεται χάνω τα καλύτερα

Αν κράζει για ανώμαλο τον Αρχηγό ενώ γλείφει μουνιά του 10ευρου σε πακοχυμένα σεντόνια τότε θα είναι ακόμη μια κορυφαία στιγμή παράνοιας στο bou:2funny:
... τα γλείφει κάλά πάντως:grin::rockon:

Ειχα τρελή όρεξη να τον πειράξω νωρίτερα, αλλά τώρα έχω κάμποσα απανωτά calls...
Εχει φοβερη φάση ο τύπος.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.949
Πόντοι
456
Δε δίνω καμια σημασία στο τι λένε στα βιντεάκια και γενικότερα στο πως λένε ότι θέλουν τον άντρα...Γιατι η άλλη μπορεί να λέει ότι θέλει...Μπραντ Πιτ και ο γκόμενος της να είναι μελαχρινός με ταλιμπανέζικο μούσι...

Αυτό σου λέω ρε μλκ,
ότι δεν έχει για όλες.
Εσύ έγραψες ότι άμα θέλουν βρίσκουν και γυμνασμένο και 1.80+ και..και..
Παπάρια βρίσκουν..

Επίσης αν θες να δεις γυμνασμενο λαό,όχι καμμενους αναβολικάκηδες,ανέβα μια Βελιγράδι να δεις τι εννοώ..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.481
Πόντοι
6.056
Κάτσε να μπω σαν Επισκέπτης να διαβάσω κριτικές Νίο γιατί μου φαίνεται χάνω τα καλύτερα

Αν κράζει για ανώμαλο τον Αρχηγό ενώ γλείφει μουνιά του 10ευρου σε πακοχυμένα σεντόνια τότε θα είναι ακόμη μια κορυφαία στιγμή παράνοιας στο bou:2funny:
Θα αφήσετε τις μαλακίες τώρα ... να ασχοληθείτε με τα ... σοβαρά ;;;
Τι είναι η καπαρντίνα blade που θέλει ο σκυλομνηστήρας ;
Πρέπει να είναι 90s ;;; 00s ;;;
Δώστε ίνφο , είναι σοβαρό το ζήτημα .

Η κατάστασή του πρέπει να έχει επιδεινωθεί . Με ενημερώνουν ότι στο παραλήρημά του ...
λέει ότι έγραψα ότι έχω φαλτσέτα ξυρίσματος των 250.000€ .... ή των 25.000€ ;;; ή των 2.500€ ;;;
Κάπου εκεί όμως. Όχι παρακάτω.
Αν κάποιος σοβαρός , ισχυριζόταν κάτι τέτοιο για άλλον , θα το αποδείκνυε με quote.
Καμία σχέση βέβαια με το τσίρκο .

Ωστόσο πρέπει να τα βάλουμε σε μια σειρά τα θέματα. Δεν είναι απλό .

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.949
Πόντοι
456
Θα αφήσετε τις μαλακίες τώρα ... να ασχοληθείτε με τα ... σοβαρά ;;;
Τι είναι η καπαρντίνα blade που θέλει ο σκυλομνηστήρας ;

Ποιος είναι ο σκυλομνηστηρας;
Μιλάς με γρίφους Λάκη,ενημέρωσε το κοινό σου.

Πάντως είμαι απασχολημένος τώρα,διαβάζω κριτικές Νίο :coffee:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.792
Πόντοι
3.656
Αυτό σου λέω ρε μλκ,
ότι δεν έχει για όλες.
Εσύ έγραψες ότι άμα θέλουν βρίσκουν και γυμνασμένο και 1.80+ και..και..
Παπάρια βρίσκουν..

Αν θέλουν απλά ψηλούς και γυμνασμένους...ή έστω κανονικούς...βρίσκουν

Μήπως δεν τις παρακαλάνε στα σόσιαλ και τέτοιοι;

Ή τα βράδια που βγαίνουν...δεν υπάρχουν τέτοιοι να τις κοιτάνε;

Αλλά,είτε δε θέλουν να ρίξουν τα μούτρα τους και να φανεί ότι ψάχνονται,είτε ο ψηλός δεν πρέπει να τους είναι...και άγνωστος

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.949
Πόντοι
456
Αν θέλουν απλά ψηλούς και γυμνασμένους...ή έστω κανονικούς...βρίσκουν

Μήπως δεν τις παρακαλάνε στα σόσιαλ και τέτοιοι;

Ή τα βράδια που βγαίνουν...δεν υπάρχουν τέτοιοι να τις κοιτάνε;

Αλλά,είτε δε θέλουν να ρίξουν τα μούτρα τους και να φανεί ότι ψάχνονται,είτε ο ψηλός δεν πρέπει να τους είναι...και άγνωστος

Κράτα απλά ρε τύπε ότι γυναίκες που δεν είναι καημένες ή παράσιτα που αρμέγουν άντρες το ψήνουν πολύ να έχεις και ένα καλό σώμα,να τις ρίχνεις καλή πουτσα,κ.λ.π. δηλαδή κριτήρια που παλιά ήταν αμιγώς αντρικά.
Αυτά που γράφω είναι δυτικός πολιτισμός-φεμινιαμος στα καλύτερά του, απλά στο Ελλαντα θα τα ζήσετε με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση

Δε θα αργήσει η στιγμή που η ανεξάρτητη 40αρα Ελληνίδα θα παρατήσει τον άντρα της λέγοντας σε όλους ότι το κάνει με μοναδικό κίνητρο να τρώει καλύτερη πουτσα από κάναν 30αρη.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.481
Πόντοι
6.056
Ποιος είναι ο σκυλομνηστηρας;
Άκαρδε.
Σκληρέ καριόλη ....

Απάνθρωπε ....

Γιατί το κάνεις αυτό ρε ;
Δεν έχει καθόλου ανθρωπιά ;;;
Δεν λυπάσαι ρε ;;;;
Από τι είσαι ρε γαμιόλη ...από πέτρα ;;;
Γερμαναράς έγινες εκεί πάνω γαμώ τα πρέτσελ τις μπύρες και τα λουκάνικα ...
και τα ταμπελάκια φερμπότεν ....

Γιατί σε κάναν έτσι ρε ;;;

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚ ;;;

Και όχι μόνο δεν τις διαβάζεις ....

ρωτάς και ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ;;;;

Άκαρδοι .
Τον φάγατε.
Απάνθρωποι .

Σκατόφατσες.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.481
Πόντοι
6.056
Αυτά που γράφω είναι δυτικός πολιτισμός-φεμινιαμος στα καλύτερά του, απλά στο Ελλαντα θα τα ζήσετε με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση

Δε θα αργήσει η στιγμή που η ανεξάρτητη 40αρα Ελληνίδα θα παρατήσει τον άντρα της λέγοντας σε όλους ότι το κάνει με μοναδικό κίνητρο να τρώει καλύτερη πουτσα από κάναν 30αρη.
Μην τα λες σαν αρνητικά αυτά.
Ή μάλλον μην προβάλεις την αρνητική πλευρά για τους άνδρες ... αυτή που αναφέρεις δηλαδή ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ.

Αν γίνουν όπως τα λες και ο άνδρας θα κανονίζει παρτούζες με παντρεμένες γαμιόλες.
Οι γυναίκες είναι ο μισός πληθυσμός. Οι άνδρες ο άλλος μισός.
Ο ΒΛΑΧΑΡΟΣ που ψηφίζει σαρανταένατακατο ... είναι τόσο ηλίθιος ...
που δεν καταλαβαίνει ότι το ψώνιο του ... να μην έχει πάει η γυναίκα με πολλούς ...
τον καταδικάζει στη μαλακία και την κατσικογαμία !!
Αν πάνε με πολλούς οι γυναίκες θα γαμάει κι αυτός.
Ενώ τώρα, είναι ένας μαλάκας και μισός .

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Στα μουνολίβαδα πρέπει να είσαι ευέλικτος και απρόβλεπτος. Ρομαντικός αλλά και δυνάστης.
Στην Βαρσοβία οι ασυνόδευτες πόλκες το βράδυ στα μαγαζιά είναι πάρα πολλές. Για εμενα στα 45 μου, το "free" παιχνίδι δεν είναι καμμένο, με ηλικιακό target group -30 έως -40. "Free" σε εισαγωγικά, γιατί στο πλαίσιο μια ολιγοήμερις επίσκεψης, απλά αντί να πληρώσω εξ'αρχής ένα τίμημα, θα πρέπει να κάνω σχετικό χαμό στο μαγαζί που θα μαι. Αυτό έλειπε να με δει και να μου κάτσει με το καλημέρα η οποιαδήποτε τύπισσα. Το να το παλέψω για 22χρονη κουκλίτσα 8+ που έχει βγει με τις φίλες της, είναι εκτός λογικής μου.
Εισαι περιπου στην ηλικια που εκανα παπαδες οταν ημουνα Μολντοβα πριν δεκαπενταετια ... ημιμονιμος με αδεια διαμονης, 2-3 μηνες πανω και 1-2 μηνες κατω για ξεκουραση και ανασυνταξη δυναμεων/ρευστου, "εφευγαν" αρκετα και απο τα δυο :grin:
Τα ποσα που γραφεις παντως για Πολωνια ακομη και για την σημερινη εποχη (ενα χιλιαρικο τη μερα) εστω σαν τουριστας, φανταζουν κατα τη γνωμη μου αναιτια υπερογκα ,δεν εχω προσωπικη αποψη για τη χωρα καθως ποτε δεν τρελαινομουν για πολωνες απλα το αναφερω.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Στην παρακάτω περιπτωση ομως (κι ας μην ήταν γνωστός) πως σχεδον όλες θα είχαν κοινο γουστο στην επιλογή τους. Ποια από τις παραπάνω κυριες θα του έλεγε όχι.
Τζορτζ Κλουνει,Μπραντ Πιτ,Τομ Κρουζ ειναι πανω απο 60 χρονων ... πασιγνωστοι και εκατομμυριουχοι οπως βεβαια και παρα πολλοι αλλοι συνομηλικοι τους στο Αμερικα.
Φυσικα προσεχουν την διατροφη και γυμναζονται, εκαναν καποιες πλαστικες επεμβασεις αλλα ειδικα αυτους τους βοηθαει το λουκ που εχουν και δεν φαινονται σαν καραγκιοζηδες οπως συμβαινει με τους περισσοτερους στην ηλικια τους που εχουν κανει τα ιδια.
Για μια πραγματικα ωραια εμφανιση ειτε σε αντρα ειτε σε γυναικα παιζει μεγαλο ρολο ΚΑΙ το γενετικο υλικο ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.792
Πόντοι
3.656
Κράτα απλά ρε τύπε ότι γυναίκες που δεν είναι καημένες ή παράσιτα που αρμέγουν άντρες το ψήνουν πολύ να έχεις και ένα καλό σώμα,να τις ρίχνεις καλή πουτσα,κ.λ.π. δηλαδή κριτήρια που παλιά ήταν αμιγώς αντρικά.

Όταν θα'ρθουν αυτά εδώ,εμεις θα'χουμε πεθάνει...

Οπότε,κοιτάμε το τώρα.Που λέει ότι η ελλεεινίδα δεν κοιτάει σώμα και πούτσα,αλλά κύκλους και οικονομική κατάσταση

Δεν ξέρω αν είδες και το πρόσφατο βιντεάκι με την Ράνια Τζίμα...που της την έπεσε ένας 30αρης και του'πε να πάει στη μαμά του...Αυτά που λες θα αργήσουν να γίνουν εδώ.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.949
Πόντοι
456
Όταν θα'ρθουν αυτά εδώ,εμεις θα'χουμε πεθάνει...

Δε νομίζω, η Ελλάδα κοπιάρει γρήγορα τις μαλακίες

Αν έλεγες δεκαετία του 90 ότι η χώρα θα γεμίσει σκυλομάνες που τα φιλάνε στο στόμα και ότι ο μισός πληθυσμός θα έχει τατουάζ θα σε κοιτούσαν σαν εξωγήινο

Τέσπα, στην περίπτωσή μας η δύση δεν μας ενδιαφέρει.
Μόνο τα μουνολίβαδα

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
Τα εν οίκω μη εν δημω. Ίσως τα πούμε σε πμ αυτά κάποια στιγμή, δεν είναι του παρόντος.
Εδω μας γραφεις για γλειφομουνια σε πακοχυμενες τρυπες, τωρα σε έπιασαν οι ντροπές;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.481
Πόντοι
6.056
Αν έλεγες δεκαετία του 90 ότι η χώρα θα γεμίσει σκυλομάνες που τα φιλάνε στο στόμα και ότι ο μισός πληθυσμός θα έχει τατουάζ θα σε κοιτούσαν σαν εξωγήινο
Ζούσατε σε βλαχοχώρια αρχηγέ ... Εκεί άργησαν πιο πολύ από την αττική.
Τότε , υπήρχε μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα εξάπλωσης και από αττική σε επαρχία.

Στην αττική είχε ξεκινήσει η σαπίλα . Ο βόθρος . Η λάσπη .
Οι παρθένες φοιτήτριες μπουρούχες στα κυκλαδονήσια .... είχαν οι μισές τατουάζ
από τα mid 90s.

Τα λεφτά που θεωρώ ότι πέταξα, έχεσα, ξεφτίλισα
ήταν

1)σε ελληνικά ξενυχτάδικα=σκουπίδια, χεσμένα λεφτά καλύτερα να τα έβαζα σε καταστροφέα εγγράφων
2)σε κυκλαδονήσια και μπητσάμπαρα για πιτσιρικάδες ... με προσωπικό κατσικογάμηδες ΣΚΑΤΑ

Σε πουτάνες, πάσης φύσεως ήταν επένδυση .

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
Ζούσατε σε βλαχοχώρια αρχηγέ ... Εκεί άργησαν πιο πολύ από την αττική.
Τότε , υπήρχε μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα εξάπλωσης και από αττική σε επαρχία.

Στην αττική είχε ξεκινήσει η σαπίλα . Ο βόθρος . Η λάσπη .
Οι παρθένες φοιτήτριες μπουρούχες στα κυκλαδονήσια .... είχαν οι μισές τατουάζ
από τα mid 90s.

Τα λεφτά που θεωρώ ότι πέταξα, έχεσα, ξεφτίλισα
ήταν

1)σε ελληνικά ξενυχτάδικα=σκουπίδια, χεσμένα λεφτά καλύτερα να τα έβαζα σε καταστροφέα εγγράφων
2)σε κυκλαδονήσια και μπητσάμπαρα για πιτσιρικάδες ... με προσωπικό κατσικογάμηδες ΣΚΑΤΑ

Σε πουτάνες, πάσης φύσεως ήταν επένδυση .
Γιατι κυκλαδονησια, μονο η Μυκονος εχει διεθνές αεροδρομιο.
Ρόδος, Ζάκυνθος, Κως κλπ ξεφόρτωναν χιλιαδες Σκανδιναυες στο αεροδρομιο. Τωρα αν προτιμούσες, πλοιο απο Πειραια για Πάρο και Ναξο που πηγαιναν ντόπιοι, ας προσεχες, εχασες πολλα και καλα.
Τι να κανουμε, αν ανήκεις στην κατηγορια φορτώνω το αμαξι παω Πειραια και σε 4-5 ωρες θελω να ειμαι σε νησι…Χαράμισες τα καλυτερα χρονια

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.481
Πόντοι
6.056
Γιατι κυκλαδονησια, μονο η Μυκονος εχει διεθνές αεροδρομιο.
Ρόδος, Ζάκυνθος, Κως κλπ ξεφόρτωναν χιλιαδες Σκανδιναυες στο αεροδρομιο. Τωρα αν προτιμούσες, πλοιο απο Πειραια για Πάρο και Ναξο που πηγαιναν ντόπιοι, ας προσεχες, εχασες πολλα και καλα.
Αρχηγέ .... οι πιτσιρικάδικες παρέες τέλη 80s αρχές 90s (και ακόμη πολλοί ηλίθιοι , ασυγχώρητοι τώρα με ίντερνετ)

πήγαιναν κυρίως Πάρο .

Δεν ήμουν τύπος που παρασυρόταν πολύ από το συρμό ... αλλά δεν ήμουν και τελείως μοναχικός λύκος.
Κάποιες φορές ακολούθησα παρέες ..... πήγα και πήρα τα αρχίδια μου .... όπως όλοι που πάνε εκεί χωρίς γκόμενα.

Τελευταία φορά που σπάστηκα στο συμβάν που είχα διηγηθεί
(και έχουν αλλοιώσει τα μάλα , όλα τα καθίκια που με έχουν άχτι και τους έχω στα @@ μου)
έφυγα και σε 48 ώρες ήμουν Ίμπιζα, οπότε έκανα πολύ καλή σύγκριση με νωπές εμπειρίες.

Σύγκριση πολιτισμού και απολίτιστων

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.315
Πόντοι
2.306
Πολωνέζα δεν έχει να πληρώσει τον πιτσαδόρο,ρωτάει μήπως γίνεται να πληρώσω αλλιώς,αφήνει την πετσέτα να πέσει και ο Πολωνός πιτσαδόρος την τσιμπάει.

Πολωνέζα ξανθιά βλάχα διαμαρτύρεται γιατί αρμέγει δυο ώρες και δεν έχει βγάλει καθόλου γάλα.Πώς ήταν η αγελάδα?Ηταν η πιο μεγάλη,μαύρη με κέρατα λέει η Πολωνέζα.-Τότε ήταν ταύρος απαντάει ο Πολωνός.
-Θέλω να πάω στην πόλη λέει η βλάχα.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.315
Πόντοι
2.306
Πολωνέζα χορεύει K-pop με τον Κορεάτη γκόμενο.Βλέπετε τι πρότυπα παίζουν στις μικρές.

Santa Claus day στην Πολωνία με Κορεάτες και Πόλκες.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.315
Πόντοι
2.306
Τα σέξυ πολωνικά πόδια.Αρκετές μικρές έχουν τατουάζ αλλά σχετικά μικρά σε σχέση με τις Γερμανίδες.

kl2gnZ.png

yDUwq9.png

Κλασσικό πολωνικό ζευγάρι.Απλώνουν βυζάρες,ποδάρες και διαρκώς ασχολείσαι.

8LDPMt.png

Πολωνέζα με ξένους.Εχεις πάντα μια έντονη αίσθηση οτι θα γαμήσεις.

cF0cL0.png

ZiOgZV.png

YMQ1Vz.png

Είναι αυτή η καυλιάρικη ατμόσφαιρα με τις Πόλκες και γενικά με τις Σλάβες,παράλληλο σύμπαν φάση.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: flynow
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.315
Πόντοι
2.306
Κλασσική τρελοπολωνέζα διαμαρτύρεται για τον ερωτικό της παρτεναίρ.

yoaP91.png

fXMPjJ.png

Για να δούμε.Βρήκα μια καινούργια Λεττονή και μια Ρωσίδα,ίσως ηρεμήσουμε για λίγο από τις παθιάρες,τρελιάρες Πόλκες.Δεν αντέχεται για πολύ αυτό το πράγμα,χρειάζεται αποτοξίνωση.
Από την άλλη οι Βαλτικές γενικώς ψόφιες και οι Ρωσίδες απαιτητικές με ατζέντα.Για να δούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom