Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.024
Πόντοι
6.056
Κοινά γούστα υπάρχουν,απλά δεν είναι εφικτά για όλες.

Όποιος επίσης πιστεύει ότι μια νορμάλ γυναίκα δε θα προτιμούσε ο άντρας που έχει δίπλα της,να ήταν σε πιο γυμνασμενη Version,πλανάται επίσης.

Όπως και οτι θα προτιμούσε ο 1.70 γκομενός της,να ήταν 1.80+ και βάλε.

Απλά είναι τα πράγματα.
Τα κριτήρια όσων γυναικών είναι οικονομικά ανεξάρτητες, δεν διαφέρουν πλέον πολύ από τα δικά μας.
Βαλκάνιε ... το βλέπεις λίγο επιδερμικά ...

Θα προτιμούσε γυμνασμένο άνδρα η κάθε μία ... ΑΛΛΑ ....
οι λεφτάδες ... είτε που έφτιαξαν λεφτάν ... είτε που αυγάτισαν .... είτε που έκαναν καριέρα ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ....
οπότε δεν έχουν μπράτσα.

Αυτά τα κάνουν άεργοι με χαρτζηλίκι από μαμα/γιαγιά και δημόσιοι υπάλληλοι
που πάνε στη δουλειά στις 11.00 και σχολάνε στις 10.45 ...
και αν τους ζητήσει κανείς
έχουν ένα κρεμασμένο σακάκι με λογαριασμό της ΔΕΗ στο όνομά τους να εξέχει
και λέει ο 1 από τους 10 , που έχει πάει γραφείο ... ότι είναι κάπου γύρω ....

Συν κάτι ψωλάδες ιδιωτικού τομέα, που δεν ξέρω αν γνωρίζεις ,
παίρνουν τη θέση του μπαμπά ... που έχει δικαίωμα να τους προσλάβει στις πολυεθνικές
βγαίνοντας στη σύνταξη .

Το ύψος .... είναι πλεονέκτημα να είσαι πάνω από 1.80 ... μέχρι 1.87-1.88 όμως.
Πάνω από 1.90 , είσαι μειονεκτικός για τις ελληνίδες ...
Ο "ψηλός" που γουστάρουν είναι από 1.75 με 1.77 μέχρι 1.85 ... ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

Τα γούστα τώρα των ανεξάρτητων ... νομίζω έχω μεγαλύτερο δείγμα.
Από το 1980 κάτι .... είχα γνωριμίες με πάμπολες κόρες πλουσίων .
Ούτε σφίχτες πήραν ... ούτε Πωλ Νιούμαν .... ούτε Αλαίν Ντελόν ........

Σελέμπριτυ ναι ... επιχειρηματίες με μαγαζιά δικά τους ... ξενοδοχεία .... είσοδο σε events διασήμων ναι ...
yachting .... να έχουν PPL(A) και να τις πηγαίνουν με Τσέσνα ή κανένα τζετκραφτ μουσκετήρ στις ΗΠΑ ....
σε νησιά ... ή ρηζόρτς ... ΝΑΙ !! Τύπους με ιστιοπλοϊκά ... ναι .....

Υ.Γ. Θα τα διαβασει αυτά κανένας μαγκούφης , λατζέρης και θα βάλει 3.500 ψηφοφορίες και θα μου ζητάει φωτό από τζετ πρόπελ .

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.024
Πόντοι
6.056
Οι πλειοψηφία των τακτικών αγοραστών πρωτεϊνης χτίζουν προσωπικότητα πάνω στο σώμα και όχι το αντίθετο.
Το πρόβλημα σε όσους θέλουμε καλά πι αρ ... είναι ότι αυτοί μας τρέχουν στις κηδείες τους , όλοι , πριν τα σαρανταπέντε ... και τραβιόμαστε μεσημεριάτικα ... με βροχές .... με ταξί σε νεκροταφεία με δύσκολο παρκάρισμα κτλ .. Μεγάλο πακέτο ... και όλες οι οικογένειες έχουν κάποιους ... και μας ταλαιπωρούν .

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
Ο Θεος/Δημιουργός/κατασκευαστής έκανε έτσι τα πράγματα,που στην Ελλάδα (και όχι μόνο) μπορούν να διαλέξουν οποιονδήποτε σε εμεμφάνιση.
Εμένα ο στόχος μετά από μια ηλικία κ μετα για κατι σοβαρό ήταν η ιδιότητα της αλλης και η προίκα. Αν η άλλη ήταν ξεβράκωτη και δεν διεθετε αυτα που ειχα στο μυαλο μου-λίγους μπεκους μιας εβδομάδας το πολυ κ' αντε γεια. Ήθελα ισχυρή φωλιά σαν τον κουκο για να βάλω το αβγό μου- αλλιώς Δεν..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.024
Πόντοι
6.056
Εμένα ο στόχος μετά από μια ηλικία κ μετα για κατι σοβαρό ήταν η ιδιότητα της αλλης και η προίκα. Αν η άλλη ήταν ξεβράκωτη και δεν διεθετε αυτα που ειχα στο μυαλο μου-λίγους μπεκους μιας εβδομάδας το πολυ κ' αντε γεια. Ήθελα ισχυρή φωλιά σαν τον κουκο για να βάλω το αβγό μου- αλλιώς Δεν..

Και να είχες κάποια ... με τα ίδια με εσένα ... ή και παραπάνω ... και τα διπλάσια ...
πιστεύεις θα συνεισφέρει στα του γάμου και στα πάγια ;;;;;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
Και να είχες κάποια ... με τα ίδια με εσένα ... ή και παραπάνω ... και τα διπλάσια ...
πιστεύεις θα συνεισφέρει στα του γάμου και στα πάγια ;;;;;
Αν δεν ήταν η ντουτζεν κροες ναι. Μπορεί να μιλάω εκ πείρας friend.Aν βάζεις στόχους στην ζωή μπορείς να τα καταφέρεις. Είναι ένα πράγμα όπως με τις σπουδές, επιμονή κ όραμα θέλει. Από μόνη της η καβλα χωρίς το μυαλο μπορει να έχει ολέθρια αποτελέσματα στην ζωή ενός αντρα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.024
Πόντοι
6.056
Αν δεν ήταν η ντουτζεν κροες ναι. Μπορεί να μιλάω εκ πείρας friend.Aν βάζεις στόχους στην ζωή μπορείς να τα καταφέρεις.
Αν κατάλαβα καλά , εννοείς ότι συζείς με κάποια που είστε κοντά οικονομικά και συνεισφέρει στον κοινό βίο ισότιμα με εσένα ; ή παντρεμένος ;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.024
Πόντοι
6.056
Ναι . Ας πούμε κάτι πιο ανάλαφρο.
Με ενημερώνουν με pm , ότι μέλος , θέλει να του βάλουν υπόθετο
μια καπαρντίνα σαν του blade.
Επειδή δεν είμαι γνώστης των ταινιών .... τι καπαρντίνα είναι αυτή ;
Να το βοηθήσουμε λες το παιδί ;

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Αν δεν ήταν η ντουτζεν κροες ναι. Μπορεί να μιλάω εκ πείρας friend.Aν βάζεις στόχους στην ζωή μπορείς να τα καταφέρεις. Είναι ένα πράγμα όπως με τις σπουδές, επιμονή κ όραμα θέλει. Από μόνη της η καβλα χωρίς το μυαλο μπορει να έχει ολέθρια αποτελέσματα στην ζωή ενός αντρα
Χωρίς διάθεση κριτικής, αλλά απλού, εύθυμου σχολιασμού... επειδή μαρεσε αυτό που είπες παίχτη μου για τους στόχους.

Ενα πράμα του τύπου, βάζω στόχο να κατεβάσει η πουτάνα του μπουρδέλου υγρα από το γλείψιμο που της κάνω στην τρύπα (βγαλμένο από κριτικές σου).
Εδώ απλά λέμε ότι με βάσει τέτοιο στόχο, πιστεύουμε όλοι ότι έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις ότι τον πέτυχες.

Δεν υπάρχεις ρε τύπε.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.947
Πόντοι
456
Άμα προτιμούσε ο γκομενος της να ήταν 1,80+...θα έβρισκε γκόμενο 1,80+

Άμα προτιμούσε γυμνασμένο...θα έβρισκε γυμνασμένο.

Ο Θεος/Δημιουργός/κατασκευαστής έκανε έτσι τα πράγματα,που στην Ελλάδα (και όχι μόνο) μπορούν να διαλέξουν οποιονδήποτε σε εμφάνιση.

Δες πρώτα πόσοι στην Ελλάδα είναι 1.80+ γυμνασμενοι και τα ξαναλέμε..

Εσύ συγκεκριμένα αποκλείεται να μην έχεις δει τα βιντεάκια που ρωτάνε τις γκόμενες στο δρόμο τι ψάχνεις σε έναν άντρα και η άλλη λέει τάδε ύψος, ηλικία,άτεκνος,κ.λ.π.

Και μετά ο τύπος μπροστά της βάζει τα κριτήρια που έβαλε στα φίλτρα του Dating App και τις βγάζει κάτι ποσοστά ότι αυτοί που ψάχνει είναι το 2-3% του πληθυσμού..

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.947
Πόντοι
456
Εσυ, όπως και άλλοι, όπως κι εγώ μπορεί το θέμα ασκηση και γυμναστήριο να το βλέπεις ως συμπληρωματικό για την προσωπικότητα σου. Όλα καλά (30 χρόνια ασχολούμαι με σχεδόν όλα τα αθλήματα του νερού, τα τελευταία 10 (παρόλο το καπνισμα/δουλειές/κλπ)με μικρο-διακρίσεις στην ελεύθερη κατάδυση... αφού δεν τα κατάφερα αλλού).
Μην το παίρνεις προσωπικά. Δες το γενικά. Οι πλειοψηφία των τακτικών αγοραστών πρωτεϊνης χτίζουν προσωπικότητα πάνω στο σώμα και όχι το αντίθετο.
Τώρα το οτι "τρολάρουν οι πιτσιρίκες", πάει σετ με το "φλεξαρουν μπράτσο στον καθρέφτη". Αν πιστέυεις ότι είναι λίγοι αυτό που κάνουν, οκ. Εγώ πιστεύω ότι είναι πολλοί, και ειδικότερα κάτω των 30.

Για την αναπαραγωγή του στερεότυπου, συμφωνώ πως είναι το σύνηθες λεγόμενο αυτών που αναφέρεις.

Πρωτεϊνη και αντίστοιχα συμπλήρωματα παίρνει και η τελευταία γκόμενα σε επαρχιακό γυμναστήριο.

Αυτοί που το καίνε συστηματικά κάνουν μπαμ και είναι άντρες.
Δε μιλάω για αυτούς και ούτε καν για σκέτο Bodybuilding...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
Δεν υπάρχεις ρε τύπε.
Για φανέρωσε μας τωρα τη μάσκα που κρύβεις για να γελάσουμε λίγο. Ποιου προφιλ ειπαμε εισαι κλωνος εσυ που εχεις φαει μπαν, ή κρυβεσαι απο ντροπη για τις μ@λακιες που εγραφες.

Συνημμένα

• 7nrmm1.jpg
    7nrmm1.jpg
    70,4 KB · Εμφανίσεις: 20

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• bathtub-dive.gif
    bathtub-dive.gif
    138,8 KB · Εμφανίσεις: 12

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.664
Πόντοι
3.656
Δες πρώτα πόσοι στην Ελλάδα είναι 1.80+ γυμνασμενοι και τα ξαναλέμε..

Εσύ συγκεκριμένα αποκλείεται να μην έχεις δει τα βιντεάκια που ρωτάνε τις γκόμενες στο δρόμο τι ψάχνεις σε έναν άντρα και η άλλη λέει τάδε ύψος, ηλικία,άτεκνος,κ.λ.π.

Και μετά ο τύπος μπροστά της βάζει τα κριτήρια που έβαλε στα φίλτρα του Dating App και τις βγάζει κάτι ποσοστά ότι αυτοί που ψάχνει είναι το 2-3% του πληθυσμού..

Δε δίνω καμια σημασία στο τι λένε στα βιντεάκια και γενικότερα στο πως λένε ότι θέλουν τον άντρα...Γιατι η άλλη μπορεί να λέει ότι θέλει...Μπραντ Πιτ και ο γκόμενος της να είναι μελαχρινός με ταλιμπανέζικο μούσι...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.024
Πόντοι
6.056
Δε δίνω καμια σημασία στο τι λένε στα βιντεάκια και γενικότερα στο πως λένε ότι θέλουν τον άντρα...Γιατι η άλλη μπορεί να λέει ότι θέλει...Μπραντ Πιτ και ο γκόμενος της να είναι μελαχρινός με ταλιμπανέζικο μούσι...
Ρε μάγκα ....

το έχω γράψει χιλιάδες φορές ....

Έχω μακρινή συγγενή ... εκτός αθήνας .... η τύπα είναι 1.80+++ ....
έχει καστανόξανθα μαλλιά μπούκλες φυσικά .....
έχουμε φωτογραφία μαζί ως σόϊ 3 ετών σε παραλία που της ρίχνω με νεροπίστολο νερό στο αυτί ...
έχει σώμα μοντελέ ..... γκρί μάτια ...

Και παντρεύτηκε τύπο 1.60 .... που κυκλοφορούσε με μπόμπο ...
του έδωσε το παλιό αμάξι το δικό της ... ή της μάνας της .....

Εντάξει ... τι να λέμε ... σουρεαλισμός ....

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.101
Πόντοι
216
Ρε μάγκα ....

έχουμε φωτογραφία μαζί ως σόϊ 3 ετών σε παραλία που της ρίχνω με νεροπίστολο νερό στο αυτί ...

Η γυναίκα θέλει πρωτίστως να έχει την απόλυτη εξουσία στο σπίτι, αυτός είναι ο απώτατος στόχος. Ένας "άντρας" εύκολα χειραγωγίσιμος, γιασουφάκι, κατοικίδιο, σκλαβάκι, κάτι σαν το παρακάτω, είναι προτιμότερος από έναν σκληρό καριόλη που δε θα τον έχει ποτέ του χεριού της.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.664
Πόντοι
3.656
Ρε μάγκα ....

Μπορεί να έψαχνε κατοικίδιο...με ανθρώπινη μορφή

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.947
Πόντοι
456
Χωρίς διάθεση κριτικής, αλλά απλού, εύθυμου σχολιασμού... επειδή μαρεσε αυτό που είπες παίχτη μου για τους στόχους.

Ενα πράμα του τύπου, βάζω στόχο να κατεβάσει η πουτάνα του μπουρδέλου υγρα από το γλείψιμο που της κάνω στην τρύπα (βγαλμένο από κριτικές σου).
Εδώ απλά λέμε ότι με βάσει τέτοιο στόχο, πιστεύουμε όλοι ότι έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις ότι τον πέτυχες.

Δεν υπάρχεις ρε τύπε.

Κάτσε να μπω σαν Επισκέπτης να διαβάσω κριτικές Νίο γιατί μου φαίνεται χάνω τα καλύτερα

Αν κράζει για ανώμαλο τον Αρχηγό ενώ γλείφει μουνιά του 10ευρου σε πακοχυμένα σεντόνια τότε θα είναι ακόμη μια κορυφαία στιγμή παράνοιας στο bou:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom