Οι πιο πολλές γυναίκες έχουν κολλήσει κάποια περίοδο της ζωής τους, όχι με τον πιο όμορφο ή τον πιο πλούσιο τύπο που είχαν, αλλά με αυτόν που τους γαμούσε το μυαλό και τους έδινε το μουνί στο χέρι. Αυτό κατά τη γνώμη μου ισχύει για όλες τις γυναίκες του πλανήτη, με εξαίρεση τις κινέζικης καταγωγής ασιάτισσες που όντως κοιτάνε μόνο το χρήμα/φαι/φωτο με ένα κατά τη γνώμη μου αηδιαστικό τρόπο.
Ναι, η εμφάνιση παίζει κυρίαρχο ρόλο για το αρχικό engagement, αλλά δεν είναι αρκετή για να αποτελεί διακαεί πόθο. Δεν είναι λίγες οι φορές που τρολάρουν οι πιτσιρίκες τους γυμναστηριακούς, που ενώ είναι κούκλοι εμφανισιακά, όταν γαμάνε το μόνο που κάνουν είναι να φλεξάρουν μπράτσο στον καθρέπτη και να είναι συνολικά άμπαλοι.
Ναι, το χρήμα είναι must από μια ηλικία και μετά, αλλά από μόνο του δεν μπορεί να μετατρέψει μια συνθήκη σε "γουστο". Μια ομορφούλα που τσιμπαει κανα φράγκο από δω και από κει, θα γαμηθεί με κόσμο που της τα σκάει, αλλά θα γαμηθεί "αποστειρωμένα" και με σκοπό να το ξεχάσει όσο πιο γρήγορα μπορεί.
Από κει και πέρα, άσχετα με φράγκα και εμφάνιση, παίζει ρόλο το τι καπνό φουμάρει ο καθένας/καθεμία, και αν τα χνώτα τους ταιριάζουν. Αν ταιρίαζουν για ONS, για ρομαντική βδομάδα, μίνι σχέση, κλπ.
Συμφώνω με τον Βαλκάνιο Πουτσαρά για το ότι μια δυτική αν δεν χύσει μάλλον θα στείλει τον τύπο που την γάμησε. Θα το κάνει με τον ίδιο τρόπο που θα στείλει μια Ουκρανή αυτόν που δεν πλήρωσε το δείπνο και της είπε να πληρώσουν από μισά.
Πάμε τώρα με το πνεύμα του αρχηγού...
Το thread εδώ, νομίζω ότι όλα τα παραπάνω τα βάζει στην άκρη.
Στα μουνολίβαδα πρέπει να είσαι ευέλικτος και απρόβλεπτος. Ρομαντικός αλλά και δυνάστης.
Στην Βαρσοβία οι ασυνόδευτες πόλκες το βράδυ στα μαγαζιά είναι πάρα πολλές. Για εμενα στα 45 μου, το "free" παιχνίδι δεν είναι καμμένο, με ηλικιακό target group -30 έως -40. "Free" σε εισαγωγικά, γιατί στο πλαίσιο μια ολιγοήμερις επίσκεψης, απλά αντί να πληρώσω εξ'αρχής ένα τίμημα, θα πρέπει να κάνω σχετικό χαμό στο μαγαζί που θα μαι. Αυτό έλειπε να με δει και να μου κάτσει με το καλημέρα η οποιαδήποτε τύπισσα. Το να το παλέψω για 22χρονη κουκλίτσα 8+ που έχει βγει με τις φίλες της, είναι εκτός λογικής μου.
Αντίστοιχα, με "πληρωμένη" συνοδεία θα κινηθώ προς άλλη κατεύθυνση. Εκεί μιλάμε για sugarodaddoκατάσταση, με ταβάνι το 27-28. "Τι θες κοπέλα μου? Αυτό που θες δεν είναι τίποτα... Πότε θες να βγάλω εισιτήρια για το φεγγάρι?" Το "εικονικό" πακέτο παροχών, μπορεί να κινηθεί από ενοίκιο και δίδακτρα για online σεμινάρια, μέχρι δώρα και ταξίδια. Στις σλάβες, το θέμα "οικονομική ασφάλεια και άνεση, με διάρκεια" λειτουργεί σαν Satisfyer 2 pro.
Αλλοι πόλεμοι μην γίνουν μάγκες και στο τέλος τρώμε πιο πολλά από ότι μπορούμε να βγάζουμε.