Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Αρχηγέ πήγες Κρακοβια τελικά;

Δεν πήγα,είμαι ακόμα ψιλοάρρωστος.Τζάμπα και τα εισιτήρια.Φοβάσαι να διακινδυνεύσεις μήπως γίνεις χειρότερα μετά.
Θα πάω σε τρεις βδομάδες Βαρσοβία,Κρακοβία.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αθήνα είναι ταλαιπωρία ότι είναι γεμάτη αλβανους και Έλληνες παντού Άκυρη ατμόσφαιρα
Καλά μα κι εκει που θεωρείτε παραδεισους έχει γεμίσει με άσβερκες γομαροαρκουδες που γ@μανε τις δικιες τους κ 3κοσμιους Ασιάτες ή Αφρικανους που κανουν το ιδιο, ένω παλιοτερα ολοι αυτοι δεν θα τολμουσαν ουτε να τις κοιτάξουν.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Συμφωνείς δηλαδή με την άποψη του Dr. Love για τη metadisco όπως λεγόταν τότε το Wesele.
Είχαμε από παλιά αυτές τις διαμάχες εγώ εξεθείαζα την Πολωνία και αυτός την έθαβε.

Γάμησε 22 γκόμενες σε 11 μήνες και είχε απογοητευτεί.

Εγώ αρχηγέ δεν έχω τόσες εμπειρίες στον σλαβικό κόσμο. Εχω πάει Κισινάου, Σόφια, Νοβοσιμπιρσκ και Περμ, και Κίεβο. Από την άλλη, έχω μεγάλη εμπείρία σε σλάβες, από άλλα μέρη του πλανήτη.
Γενικά ναι, συμφωνώ μαζί σου. Αυτό που ένιωσα/εζησα στη Βαρσοβία την περασμένη βδομάδα, είναι αρκετό για να ξαναπάω.

Πχ, Νοβοσιμπιρσκ ή Σόφια, ακόμα και για τα πιο τρελά μουνιά, δεν θα γουσταρα να ξαναπάω

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Φίλε πως το κρίνεις το τρίπ Σαν επιτυχημένο η αποτυχημένο

Να δούμε και πως αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα
Επίσης τα 1000 που λες σου ζήτησε η γκομενα ηταν σλοτυ η ευρώ

Πάντως σου λέω ότι απέδειξες το Ματθαίον του πράγματος
Περιμένω με ενδιαφέρον όμως την τοποθέτηση σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν δεν το κατάλαβες μόλις την έθαψε ο έτσι την πόλη. Γιατί η χώρα πάντα είναι άλλο από την πρωτεύουσα
Μου ζήτησε 4000 σλοτυ, περί τα 1000 ευρώ, και όπως λεω δεν ψάχτηκα με παζάρια κλπ οπότε μπορεί και να έπεφτε πιο κάτω.
Η όλη φαση αξίζει 100%.
Σίγουρα δεν είναι φθηνά, αλλά η διασκέδαση και το όλο σκηνικό σε κάνουν να μην πολυσκέφτεσε το τι ξοδεύεις.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Μου ζήτησε 4000 σλοτυ, περί τα 1000 ευρώ, και όπως λεω δεν ψάχτηκα με παζάρια κλπ οπότε μπορεί και να έπεφτε πιο κάτω.
Η όλη φαση αξίζει 100%.
Σίγουρα δεν είναι φθηνά, αλλά η διασκέδαση και το όλο σκηνικό σε κάνουν να μην πολυσκέφτεσε το τι ξοδεύεις.

Οντως έτσι είναι.Εχεις αίσθηση φοβερής καλοπέρασης.Μόνο Μόσχα και Κίεβο είχα παρόμοια αίσθηση.Είσαι μέσα στα γούστα που λένε,παντού μουνιά.
4000 ζλότυ είναι πολλά.Στο Ritual μου ζήτησαν 2500 ζλότυ δύο γκόμενες για τριολέ.Βέβαια Level27 παίζουν και άλλες τιμές.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Γιατί το ακύρωσε το μερος
Γιατι απλά 45αρης και με μπατζετ πολύ υψηλό,που δημιουργεί και ντεκόρ χλιδής
, δηλ χλιδή σε χοτελ μαγαζιά κλπ αν ισχύουν όλα όσα λέει, δεν μπορεί να βρει γκόμενα με κάτω από 250ε...
Ο ορισμός της αποτυχίας σαν πεδίο
Ήταν υποψία, έγινε πραγματικότητα
Δεν νομίζω νάναι τόσο χάλια σε άλλες πόλεις, αλλά σίγουρα δεν είναι καλά
Να στο πω πιο απλά...
Έχω πάει σε μέρη που με 150-200 τη μέρα γαμουσα 2 και 3 διαφορετικές...
Εχω πάει σε μέρη που έσκασα 10ρικο για δείπνο και αποστειρωμένο γαμησακι.
Είναι όλα σχετικά. Επίσης ο καθένας έχει τα δικά του γουστα.

Για μενα που η διασκέδαση μετρα, που η διημέρεση+ με την ίδια γκόμενα επίσης μετρά, και που δεν ψάχνω το απόλυτο 10, η Βαρσοβία μέχρι τώρα είναι ότι πιο ταιριαχτό έχω βρει.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Ο άλλος θα σου πει με 5 χιλιάρικα γαμούσες 500 πουτάνες στο Μεταξουργείο,το θέμα είναι αν θες όντως να το κάνεις αυτό αντί να απολαμβάνεις τα γούστα και τη διασκέδαση της Βαρσοβίας.
Το vfm είναι σχετικό για τον καθένα.Εγώ γουστάρω να δώσω 250 ευρώ για τραπέζι Sen ή Level27 για να είμαι όλη νύχτα μέσα στα μουνιά,ο άλλος το θεωρεί άσκοπη σπατάλη αφού με τα ίδια ψωνίζει δύο έσκορτς.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Δεν έχει σχέση το σκηνικό με Βαρσοβία.Βαρσοβία είδες,πήγε ο άλλος με κοννέ με μία και έβγαλε άλλη γκόμενα εκεί επί τόπου στη ντίσκο.
Ελλάδα θα πας πενθήμερο σαν τουρίστας και θα βγάλεις γκόμενα στα μπουζούκια π.χ.?Σλαβικά κέντρα έχεις τεράστιες δυνατότητες,κάποια σιγμή εγκαταλείπεις τελείως το ονλάιν και στρέφεσαι στο live καμάκι με τόση μουνοθύελλα γύρω.
Αυτή την αίσθηση αφθονίας,επιλογών και οτι όλα είναι δυνατά προσφέρουν μόνο τα σλαβικά κέντρα.Μπαίνεις στο κλαμπ ή το ρεστωράν και νιώθεις οτι μπαίνεις στον παράδεισο.Είναι παράλληλο σύμπαν σε σχέση με Δύση.
Δηλαδη είναι τόσο παράδεισος στο καμακι που στο τελος ψάχνεις ιντερνετικες ανακουφιστρες επί χρημασι; Κάτι δεν μας λες καλά φίλτατε στις αφηγήσεις σου.Τα πράγματα οπως τα παρουσιάζεις μια ετσι μια γιουβετσι κάπου δεν δένουν. Κοίταξε το αυτό. Φιλικά.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Ο Πικερ ξέρω τι θα διάλεγε :2funny:

Αυτό με το vfm είναι γελοίο.Φυσικά και το να περάσεις σαν άρχοντας μια βδομάδα Κίεβο,Μόσχα,Βαρσοβία είναι απείρως ανώτερο από το να γαμάς ένα εξάμηνο Μεταξουργείο.
Η εμπειρία άρχοντος,η καλοπέραση έστω και για μία μέρα είναι που σου μένει,τα άλλα τα ξεχνάς.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Δηλαδη είναι τόσο παράδεισος στο καμακι που στο τελος ψάχνεις ιντερνετικες ανακουφιστρες επί χρημασι; Κάτι δεν μας λες καλά φίλτατε στις αφηγήσεις σου.Τα πράγματα οπως τα παρουσιάζεις μια ετσι μια γιουβετσι κάπου δεν δένουν. Κοίταξε το αυτό. Φιλικά.
Να σου πω κάτι που ίσως να μην έγινε αντιληπτό φίλε.

Αλλο είναι να είσαι 100% μόνος και άλλο να βρεθείς με παρεα...
Το μόνος απαιτεί μια ασφάλεια που δεν μηδενίζει το παιχνίδι. Το ενισχύει.
Απλά με παρέα μπορείς να το πας και ενα βήμα παραπέρα όσον αφορά στην απαιτούμενη εξωστρέφεια. Μπορείς να κάνεις πιο πολλά φαντεζί πράγματα αλλά και να διασκεδάσεις. Εγώ βρέθηκα με τύπο στο ξενοδοχείο και έτσι μπήκα στο κλίμα γρήγορα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Να σου πω κάτι που ίσως να μην έγινα αντιληπτό φίλε.

Αλλο είναι να είσαι 100% μόνος και άλλο να βρεθείς με παρεα...
Το μόνος απαιτεί μια ασφάλεια που δεν μηδενίζει το παιχνίδι. Το ενισχύει.
Απλά με παρέα μπορείς να το πας και ενα βήμα παραπέρα όσον αφορά στην απαιτούμενη εξωστρέφεια. Μπορείς να κάνεις πιο πολλά φαντεζί πράγματα αλλά και να διασκεδάσεις. Εγώ βρέθηκα με τύπο στο ξενοδοχείο και έτσι μπήκα στο κλίμα γρήγορα

Με παρέα έχεις το πλεονέκτημα οτι μπορείς να μειώσεις το κόστος στο τραπέζι και δικαιολογείς ευκολότερα την παρουσία σου,σπας τις παρέες,έχεις μεγαλύτερο αέρα κτλ.Μειώνεται όμως η ευελιξία.
Συνήθως με ξένους κάμακες είναι καλά γιατί συνεργάζονται.Οι Ελληνες κάνουν άλλα αντάλλων,ποτέ δε συγκεντρώνονται στο καμάκι αλλά ψάχνουν άλλα πράγματα.
Με τους ξένους μόνο στην επιλογή των στόχων διαφωνούσα,μου έλεγαν οτι πάω σε υπερμουνάρες,μοντελέ που ήταν πολύ δυσπρόσιτες αντί να πάω σε next door.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ο άλλος θα σου πει με 5 χιλιάρικα γαμούσες 500 πουτάνες στο Μεταξουργείο,το θέμα είναι αν θες όντως να το κάνεις αυτό αντί να απολαμβάνεις τα γούστα και τη διασκέδαση της Βαρσοβίας.
Κάντο τότε 100 στουντιο κοριτσα ή 50 λαδοκορες (παλι περισσοτερες βγαινουν)με την διαφορα οτι θα σκοραρεις κιολας 100% , δεν θα σου λενε μπαρμπουτσαλα για δηθεν περιόδους-γυμναστές και να μείνεις στο τελος με το κλαρίνο στο χερι. Υγ. Ολόκληρη Αθήνα δεν έχει διασκέδαση πάρα μόνο η Βαρσοβία. Πλάκα κάνεις ρε μαστορα;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Με παρέα έχεις το πλεονέκτημα οτι μπορείς να μειώσεις το κόστος στο τραπέζι και δικαιολογείς ευκολότερα την παρουσία σου,σπας τις παρέες κτλ.Μειώνεται όμως η ευελιξία.
Συνήθως με ξένους κάμακες είναι καλά γιατί συνεργάζονται.Οι Ελληνες κάνουν άλλα αντάλλων,ποτέ δε συγκεντρώνονται στο καμάκι αλλά ψάχνουν άλλα πράγματα.

Ενα άτομο φτάνει,πάνω απο 2 είστε άλλη μια ψωλαροπαρέα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Κάντο τότε 100 στουντιο κοριτσα ή 50 λαδοκορες (παλι περισσοτερες βγαινουν)με την διαφορα οτι θα σκοραρεις κιολας 100% , δεν θα σου λενε μπαρμπουτσαλα για δηθεν περιόδους-γυμναστές και να μείνεις στο τελος με το κλαρίνο στο χερι. Υγ. Ολόκληρη Αθήνα δεν έχει διασκέδαση πάρα μόνο η Βαρσοβία. Πλάκα κάνεις ρε μαστορα;

Ο άλλος πήγε Βαρσοβία 45άρης σε μαγαζί ντίσκο πόλο και έβγαλε γκόμενα ενώ δεν έχει καμία σχέση με το ντίσκο πόλο και τη χώρα γενικά ούτε ξέρει τη γλώσσα.Τι πιθανότητες έχει ένας ξένος τουρίστας να πάει μπουζούκια,να κλείσει τραπέζι να αρχίσει να λικνίζεται στα τσιφτετέλια και να πιάσει γκόμενα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Ενα άτομο φτάνει,πάνω απο 2 είστε άλλη μια ψωλαροπαρέα

Ενας ή δύο το πολύ.Αλλά οι Ελληνες πιο πολλή χαλάστρα κάνουν.Αντί να συνεργαστούν κοιτάνε την πάρτη τους.Δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί το παίγνιο.
Με τους Πολωνούς και γενικά τους Σλάβους είναι πολύ ωραία.
Μερικές φορές έρχεται η Πολωνέζα που χαμουρευόταν με τον άλλον και κάθεται στα γόνατά σου ή σε φιλάει περιπαθώς.Οι Πολωνοί δεν αντιδρούν αφού περιμένουν οτι η δικιά σου θα κάνει το ίδιο.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
Η Γερμανία έχει κρύο βέβαια αλλά το κρύο Βαρσοβίας και ειδικά Μόσχας δε συγκρίνεται.Δαγκώνεις τον πούτσο σου κυριολεκτικά,φοβάσαι να πας για κατούρημα.
To δευτερο χειροτερο κρυο που εχω νιωσει ηταν στην Αγια Πετρουπολη. Πρωτο με διαφορα η Θεσσαλονικη στους +3:confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
To δευτερο χειροτερο κρυο που εχω νιωσει ηταν στην Αγια Πετρουπολη. Πρωτο με διαφορα η Θεσσαλονικη στους +3:confused:

Αγία Πετρούπολη θεωρείται πιο κρύα και από Μόσχα οπότε χάλια μαύρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom