Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
843
Πόντοι
96
Ειδικα χειμωνα που δεν εχει αφορητη ζεστη ειναι ιδανικα, οπως εχω ξαναγραψει τις καλυτερες γκομενες που εχω δει ηταν στο Οmnia club του Caesars Palace, εισοδο 60$ και το ποτο στη μπαρα στα 20.
Τωρα αν βρισκεις με ενα χιλιαρικο τη μερα για να τον χωσεις σε λευκη ωραια αμερικανα(οχι μετρια) δεν ξερω δεν δοκιμασα :grin: ουτε λιγα αλλα ουτε και πολλα μου φαινονται για εκει * στο πληρωμενο παντα αναφερομαι ...

Και να μη βρεις Αμερικάνα έχει τίγκα στις λατίνες εκεί, Μεξικάνες, Κολομπιάνες, κλπ μια χαρά μουνάρες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.705
Πόντοι
2.306
Ναι, περνουσα κάθε βράδυ. Πολύ κόσμο γενικά και φοβερο vibe. Εμενα σχετικά κοντά.
Level27, οχι, δεν είχα κλείσει τραπέζι, αλλά πήρα ένα chivas 15αρι και τραπέζι τελικά. Είναι μαγαζί που "σηκώνει" έξοδο, αλλά με 500-600 μια παρέα 4 άτομα περνά φανταστικά.
Τώρα δυστυχως δεν μπορώ να ξαναπάω άμεσα... οπότε πάει για Φεβράρη. Ίσως 4 μέρες Βαρσοβία και 3 Κρακοβία.

Αφού περνούσες από Μαζοβιέτσκα πώς και δεν μπήκες κανένα Ενκλάβα ή Bank ή Ritual?
Για το τραπέζι στο Level27 κάπου 1000 ζλότυ έδωσες?Σε άφησαν στην πόρτα επειδή ήσουν με γκόμενα ή τους είπες οτι θες να κλείσεις τραπέζι και πλήρωσες επιτόπου?
Για το Wesele τι σου είπε ο Πολωνός?Μάλλον θα το επέλεξε επειδή είναι όλες πιο χύμα εκεί μέσα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.705
Πόντοι
2.306
Άρα καταλήγουμε πως Βαρσοβία είναι ένας αξιόλογος μεν, ακριβός δε προορισμός, ειδικά για τους 40+ που πηγαίνουν για λίγες μέρες

Θα ήταν ιδανική για έναν 30-35 που θα έμενε εκεί μόνιμα ως εισοδηματίας, δουλειά remote, κλπ

Για τέτοια ποσά υπάρχουν πόλεις-βασίλισσες που δύσκολα να χάσουν τα πρωτεία, όπως Λονδίνο, κλπ όπου και εκεί με 1000 την ημέρα αν δεν περάσεις καλά κάτι κάνεις πολύ λάθος

Αθήνα αν μπορείς να φέρνεις σλάβες, με 1000 την ημέρα πάντως κάνεις παππάδες.

Με εξασφαλισμένη τη διαμονή, ακόμα και με 500 την ημέρα κάνεις παππαδες, 100 για μασαμπούκα σε ταβερνάκι, 200 για μπουζούκια, 50 σε μετακινήσεις και ένα δωράκι για τη γκόμενα τα υπόλοιπα 150

Δεν έχει σχέση το σκηνικό με Βαρσοβία.Βαρσοβία είδες,πήγε ο άλλος με κοννέ με μία και έβγαλε άλλη γκόμενα εκεί επί τόπου στη ντίσκο.
Ελλάδα θα πας πενθήμερο σαν τουρίστας και θα βγάλεις γκόμενα στα μπουζούκια π.χ.?Σλαβικά κέντρα έχεις τεράστιες δυνατότητες,κάποια σιγμή εγκαταλείπεις τελείως το ονλάιν και στρέφεσαι στο live καμάκι με τόση μουνοθύελλα γύρω.
Αυτή την αίσθηση αφθονίας,επιλογών και οτι όλα είναι δυνατά προσφέρουν μόνο τα σλαβικά κέντρα.Μπαίνεις στο κλαμπ ή το ρεστωράν και νιώθεις οτι μπαίνεις στον παράδεισο.Είναι παράλληλο σύμπαν σε σχέση με Δύση.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.163
Πόντοι
2.356
Και να μη βρεις Αμερικάνα έχει τίγκα στις λατίνες εκεί, Μεξικάνες, Κολομπιάνες, κλπ μια χαρά μουνάρες
Τις εβλεπα αλλα γενικα δεν μου αρεσουν και πολυ ... εχει καποιες δυνατες φυσικα

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
843
Πόντοι
96
Δεν έχει σχέση το σκηνικό με Βαρσοβία.Βαρσοβία είδες,πήγε ο άλλος με κοννέ με μία και έβγαλε άλλη γκόμενα εκεί επί τόπου στη ντίσκο.
Ελλάδα θα πας πενθήμερο σαν τουρίστας και θα βγάλεις γκόμενα στα μπουζούκια π.χ.?Σλαβικά κέντρα έχεις τεράστιες δυνατότητες,κάποια σιγμή εγκαταλείπεις τελείως το ονλάιν και στρέφεσαι στο live καμάκι με τόση μουνοθύελλα γύρω.
Αυτή την αίσθηση αφθονίας,επιλογών και οτι όλα είναι δυνατά προσφέρουν μόνο τα σλαβικά κέντρα.Μπαίνεις στο κλαμπ ή το ρεστωράν και νιώθεις οτι μπαίνεις στον παράδεισο.Είναι παράλληλο σύμπαν σε σχέση με Δύση.

Δεν πρόσεξες, Ελλάδα ανέφερα μόνο για να φιλοξενείς όχι για καμάκι.

Για καμάκι συμφωνώ ότι είναι καλή η Αν Ευρώπη αλλά και στη Δύση σε πόλεις όπως Λονδίνο, Μάντσεστερ, Άμστερνταμ, κλπ μια χαρά καμάκι κάνεις, ειδικά άμα έχεις 1000 ευρώ μπατζετ για τη βραδιά, κάνεις παππάδες.

Ειδικά Αγγλία έχεις το πλεονέκτημα ότι όλες μιλάνε Αγγλικά ενώ Αν Ευρώπη στις 10 γκόμενες που θα την πέσεις οι 7-8 θα είναι "μουγκές" και είναι μεγάλο το ξενέρωμα να σου αρέσει η άλλη τρελά και να μη μπορεί να προχωρήσει λόγω...γλώσσας

Το ιδανικό θα ήταν να ξέρει κάποιος ρωσικά και να ζει Μόσχα αλλά αυτό το σενάριο είναι λιγότερο πιθανό από το να πιάσει το τζόκερ (αντικειμενικά περισσότεροι Έλληνες έχουν πιάσει το τζόκερ από όσους ζουνε Μόσχα και ξέρουν καλά ρωσικά)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τις εβλεπα αλλα γενικα δεν μου αρεσουν και πολυ ... εχει καποιες δυνατες φυσικα

Αυτές που είδες στο Ομνια τι εθνικότητας ήταν κυρίως;

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
192
Πόντοι
0
Αφού περνούσες από Μαζοβιέτσκα πώς και δεν μπήκες κανένα Ενκλάβα ή Bank ή Ritual?
Για το τραπέζι στο Level27 κάπου 1000 ζλότυ έδωσες?Σε άφησαν στην πόρτα επειδή ήσουν με γκόμενα ή τους είπες οτι θες να κλείσεις τραπέζι και πλήρωσες επιτόπου?
Για το Wesele τι σου είπε ο Πολωνός?Μάλλον θα το επέλεξε επειδή είναι όλες πιο χύμα εκεί μέσα.
Κοιτα, γενικά ήμουν μέρες halloween... και το είχαν πολυ το θεματικό. Επίσης 2-3 βράδια που μπορούσα να πάω σε κλαμπ και περνούσα απο κει είχαν τα πιο πολλά αρκετό κόσμο στην είσοδο. Μπήκα με κόπο στο Pose, αλλά μέτριο και πήχτρα και ήμουν με την Πολωνή από το Wesele και βγήκαμε γρήγορα. Από την απέναντι μεριά μπήκαμε σε ένα γαμάτο μπαράκι.

Στο L27 μπήκαμε χωρίς μα και μου (νωρίς πήγαμε, αλλά αν λες ότι παίζει σκληρή πόρτα, τότε μπήκαμε άνετα λόγω γκόμενας), αλλά από την αρχή ρώτησα για τραπέζι. Συνολικά έδωσα μαζί με μπουρμπουαρ 2000 σλοτυ. Το μπουκάλι έκανε αν θυμάμαι καλά κάτω από 1000.

Το Wesele είναι μαγαζί που θα το κανα στέκι. Ναι ο Πολωνός μου το γνώρισε. Και εκεί σχετικά πολλά ξόδεψα, αλλά το έκανα μπάλα το μαγαζί. Είναι πιο κάτω η ποιότητα από το L27 προφανώς, αλλά και η ευκολία του να "φανείς" και παίξεις πολύ μεγαλύτερη.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.705
Πόντοι
2.306
Κοιτα, γενικά ήμουν μέρες halloween... και το είχαν πολυ το θεματικό. Επίσης 2-3 βράδια που μπορούσα να πάω σε κλαμπ και περνούσα απο κει είχαν τα πιο πολλά αρκετό κόσμο στην είσοδο. Μπήκα με κόπο στο Pose, αλλά μέτριο και πήχτρα και ήμουν με την Πολωνή από το Wesele και βγήκαμε γρήγορα. Από την απέναντι μεριά μπήκαμε σε ένα γαμάτο μπαράκι.

Στο L27 μπήκαμε χωρίς μα και μου (νωρίς πήγαμε, αλλά αν λες ότι παίζει σκληρή πόρτα, τότε μπήκαμε άνετα λόγω γκόμενας), αλλά από την αρχή ρώτησα για τραπέζι. Συνολικά έδωσα μαζί με μπουρμπουαρ 2000 σλοτυ. Το μπουκάλι έκανε αν θυμάμαι καλά κάτω από 1000.

Το Wesele είναι μαγαζί που θα το κανα στέκι. Ναι ο Πολωνός μου το γνώρισε. Και εκεί σχετικά πολλά ξόδεψα, αλλά το έκανα μπάλα το μαγαζί. Είναι πιο κάτω η ποιότητα από το L27 προφανώς, αλλά και η ευκολία του να "φανείς" και παίξεις πολύ μεγαλύτερη.

2000 ζλότυ είναι κάπου 450 ευρώ.Λογικό έξοδο για Level27 Σαββατόβραδο.Λογικά πρέπει να πήγες στο Maso που είναι απέναντι από το Pose.Οταν πήγα να μπω στο Pose μου είπε ο πορτιέρης οτι είναι πουσταράδικο.(This is a gay club).Λες να μην ισχύει και να ήθελε απλώς να ρίξει πόρτα?
Επρεπε να δοκιμάσεις Enklawa είναι 20 μέτρα από το Pose ή να πας τη γκόμενα Selavi δίπλα στο Enklawa που είναι high end εστιατόριο,κλαμπ θα εντυπωσιαζόταν.
Στο Wesele τι ακριβώς έκανες?Είναι υπόγειο με δύο αίθουσες αν θυμάμαι και πήχτρα με γκόμενες που χορεύουν έντονα αν και υπάρχει χώρος για ελιγμούς.Μπορούσες να πάρεις τραπέζι εκεί?Γενικά τα ποτά και η είσοδος ήταν πάμφθηνα καμία σχέση με Sen,Level 27,Ritual αλλά οι γκόμενες πολύ λαικές και χύμα,όχι οι μοντελοειδείς με το προσεγμένο ντύσιμο των high end μαγαζιών.

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.163
Πόντοι
2.356
Αυτές που είδες στο Ομνια τι εθνικότητας ήταν κυρίως;
Λατινες και λευκες ... μαυρες πολυ λιγες.
Ειχα μιλησει και με μια που ηταν σλαβοαμερικανα,απο ολα εχει ο μπαξες. Οι λευκες παντως ηταν διαστημικες καποιες ακομα και οι σερβιτορες

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
192
Πόντοι
0

2000 ζλότυ είναι κάπου 450 ευρώ.Λογικό έξοδο για Level27 Σαββατόβραδο.Λογικά πρέπει να πήγες στο Maso που είναι απέναντι από το Pose.Οταν πήγα να μπω στο Pose μου είπε ο πορτιέρης οτι είναι πουσταράδικο.(This is a gay club).Λες να μην ισχύει και να ήθελε απλώς να ρίξει πόρτα?
Επρεπε να δοκιμάσεις Enklawa είναι 20 μέτρα από το Pose ή να πας τη γκόμενα Selavi δίπλα στο Enklawa που είναι high end εστιατόριο,κλαμπ θα εντυπωσιαζόταν.
Στο Wesele τι ακριβώς έκανες?Είναι υπόγειο με δύο αίθουσες αν θυμάμαι και πήχτρα με γκόμενες που χορεύουν έντονα αν και υπάρχει χώρος για ελιγμούς.Μπορούσες να πάρεις τραπέζι εκεί?Γενικά τα ποτά και η είσοδος ήταν πάμφθηνα καμία σχέση με Sen,Level 27,Ritual αλλά οι γκόμενες πολύ λαικές και χύμα,όχι οι μοντελοειδείς με το προσεγμένο ντύσιμο των high end μαγαζιών.
To Pose, είναι ψιλο χάλι και έχει και μερικά τραβέλια μεσα. Αλλά κόσμο είδα και straight, γκομενες κλπ.

Στο Wesele, γενικά είναι με τη μέρα. Έχουν διάφορα πάρτυ. Μια ψιλομεγάλη αίθουσα είναι σαν ντισκο παλιά εποχής, αλλά με φοβερό κέφι. Οι μισοί και βάλε πελάτες χορεύουν, άλλα όχι όπως σε μαγαζία χορευτάδικα/λατινάδικα. Δηλαδή μπορεί να χορέψει άνετα και κάποιος που δεν ξέρει. Για τα δικά μου γούστα που βάζω το καλό ξεκώλιασμα πάνω από την εμφάνιση, το μαγαζί έχει φοβερές προοπτικές. Εννοώ ότι οι τύππισες εκεί δεν είναι ινσταγκραμικές αλλά διαχυτικές όσο δεν έχω ξαναδεί. Φυσικά και οι Πολωνοί μάχιμοι 100%. Με 200-300 ευρώ περνάς σα να μην υπάρχει αύριο.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.705
Πόντοι
2.306
To Pose, είναι ψιλο χάλι και έχει και μερικά τραβέλια μεσα. Αλλά κόσμο είδα και straight, γκομενες κλπ.

Στο Wesele, γενικά είναι με τη μέρα. Έχουν διάφορα πάρτυ. Μια ψιλομεγάλη αίθουσα είναι σαν ντισκο παλιά εποχής, αλλά με φοβερό κέφι. Οι μισοί και βάλε πελάτες χορεύουν, άλλα όχι όπως σε μαγαζία χορευτάδικα/λατινάδικα. Δηλαδή μπορεί να χορέψει άνετα και κάποιος που δεν ξέρει. Για τα δικά μου γούστα που βάζω το καλό ξεκώλιασμα πάνω από την εμφάνιση, το μαγαζί έχει φοβερές προοπτικές. Εννοώ ότι οι τύππισες εκεί δεν είναι ινσταγκραμικές αλλά διαχυτικές όσο δεν έχω ξαναδεί. Φυσικά και οι Πολωνοί μάχιμοι 100%. Με 200-300 ευρώ περνάς σα να μην υπάρχει αύριο.

Συμφωνείς δηλαδή με την άποψη του Dr. Love για τη metadisco όπως λεγόταν τότε το Wesele.
Είχαμε από παλιά αυτές τις διαμάχες εγώ εξεθείαζα την Πολωνία και αυτός την έθαβε.

Γάμησε 22 γκόμενες σε 11 μήνες και είχε απογοητευτεί.

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.798
Πόντοι
3.656
Επιστροφή από Βαρσοβία μετά από 7ήμερη επίσκεψη...
Εϊχα κατά νου αρκετά πράγματα που έχω διαβάσει εδώ, οπότε σε κάποιο βαθμό οι προσδοκίες ήταν υψηλές.

Το λοιπόν... Αν εξαιρέσω το σχετικό ψωλόκρυο και την απουσία αξιοθέατων (που να μου άρεσαν) το μέρος είναι στα όρια του παράδεισου.

Διαμονή στο κατάκεντρο σε 5στερο με περί τα 200 τη νύχτα. Εύκολο το κάπνισμα στο δωμάτιο.
Επίσκεψη σε 2 clubs, το Level 27 και το Wesely. Στο L27 πήγα με τύπισσα που είχα κανονίσει να γνωριστούμε το ίδιο πρωί. Γνωριμία από Chaturbate, και συνολικό κόστος μαζί με τα τοκενς περί τα 500. Έμεινε μαζί μου 3 νύχτες. Στο Wesele πήγα με Πολωνό που γνώρισα στο ξενοδοχείο και ζει στο Κατάρ.
Στα μαγαζία αυτά, ήμουν οριακά όσον αφορά την ηλικία (45) μιας και οι ηλικίες που παίζουν είναι 25-35. Ένας στους δέκα/δεκαπέντε άντρες ήταν ξένος Για τις γκόμενες, δεν μπορώ να καταλάβω εύκολα τη διαφορά μεταξύ ρωσίδων, πολωνίδων, ουκρανών κλπ. Τόσα τούμπανα με διάθεση καλή και εξωστρέφια, δεν έχω δει πουθενά στη ζωή μου. Με 400-500euro λογαρισμό, κάνεις παιχνίδι άνετα και "φαίνεσαι". Θα δεις και παρέες που πρέπει να πληρώνουν χιλιάρικα, αλλά μια παρέα 2-4 άτομα με 4-5 κατοστάρικα τα σπάει μια χαρά.
L27. Κυριλέ club, καθαρά ποτά, ΑΠΕΙΡΕΣ μουνάρες, αναλογία γυναικών/αντρών 60/40. Επαιξε πέσιμο σε τύπισσα που καρφωνόμασταν καμιά ώρα και τελικά ήταν εσκορτού με αρχική τιμή... 1000 το βράδυ. Δεν πήρα και δεν ψάχτηκα μιας και ήμουν με γκόμενα.
Wesele. Πιο "φθηνό" μαγαζί, με ωραίο vibe, και ένα κλικ κάτω σε ποιότητα σε όλα. Πιο εύθυμος κόσμος. Αναλογία παρόμοια. Εκεί γνώρισα πόλκα στα 32, ντυμένη τσόντα. Κανένα κόστος, έμεινε/εβγαινε μαζί μου όλες τις υπόλοιπες μέρες. Στο μαγαζί ταίριαζα ηλικιακά καλύτερα, μιας και έβλεπες αρκετούς άντρες 40-45+. Δεν παίζει να μην περάσει κάποιος καλά εκεί μεσα.

Μπυραρίες και μπαρ. Πολλά και καλά, αλλά όχι κάτι που δεν βρίκεις και σε άλλα μέρη. Κάθε βράδυ (εκτός των 2 που πήγα σε club) πήγαινα σε μπυραρίες/μπαρ. Τιμες πάνω-κάτω σαν Αθήνα. Πάλι, το εντυπωσιακό είναι τα μουνιά. Σίγουρα και εκέι μπορεί να γίνει παιχνίδι αν είσαι με την κατάλληλη παρέα.

Συνολικό κόστος για 6 νύχτες, μέ όλα μέσα, περί τα 5 χιλιάρικα, που τα θεωρώ καλά. Και με τις 2 τύπισσες με τις οποίες βρεθηκα, ότι και να επαναληφθεί θα είναι ακόμη καλύτερο και στην περίπτωση της στριματζούς θα είναι τσάμπα.
Φίλε πως το κρίνεις το τρίπ Σαν επιτυχημένο η αποτυχημένο

Να δούμε και πως αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα
Επίσης τα 1000 που λες σου ζήτησε η γκομενα ηταν σλοτυ η ευρώ

Πάντως σου λέω ότι απέδειξες το Ματθαίον του πράγματος
Περιμένω με ενδιαφέρον όμως την τοποθέτηση σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συμφωνείς δηλαδή με την άποψη του Dr. Love για τη metadisco όπως λεγόταν τότε το Wesele.
Είχαμε από παλιά αυτές τις διαμάχες εγώ εξεθείαζα την Πολωνία και αυτός την έθαβε.

Αν δεν το κατάλαβες μόλις την έθαψε ο έτσι την πόλη. Γιατί η χώρα πάντα είναι άλλο από την πρωτεύουσα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.798
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.798
Πόντοι
3.656
Σημαντικό το «έτοιμο σκηνικό», αλλά είναι ενδιαφέρον μόνο για το σεξ. Είναι δυνατόν να ξεκινάει κανείς από άλλη χώρα και να ξοδεύει ένα κάρο λεφτά μόνο για αυτό, ενώ θα μπορούσε να το δει πιο τουριστικά;

Ρώτησα το chatgpt από περιέργεια και μου έβγαλε τα παρακάτω. Σε αυτά θα πήγαινα με καμμιά γυναίκα.

1. Πράγα, Τσεχία: Η πόλη είναι υπέροχη το χειμώνα, με τις χριστουγεννιάτικες αγορές της, την γοτθική αρχιτεκτονική και τα πλακόστρωτα δρομάκια. Μην παραλείψετε το κάστρο της Πράγας και τη γέφυρα του Καρόλου.

2. Βουδαπέστη, Ουγγαρία: Η Βουδαπέστη είναι διάσημη για τα ιαματικά λουτρά της, που είναι ιδιαίτερα ευχάριστα το χειμώνα. Η πόλη είναι επίσης φωτισμένη κατά τη διάρκεια των εορτών, με πολλές χριστουγεννιάτικες αγορές.

3. Κρακοβία, Πολωνία: Αυτή η ιστορική πόλη είναι γνωστή για την όμορφη κεντρική πλατεία της και το κάστρο της. Το χειμώνα, οι χριστουγεννιάτικες αγορές και η εορταστική ατμόσφαιρα την κάνουν μια γοητευτική προορισμό.

4. Ταλίν, Εσθονία: Η μεσαιωνική παλιά πόλη του Ταλίν είναι καταχωρημένη στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO και είναι ιδιαίτερα γραφική το χειμώνα, με τα πλακόστρωτα δρομάκια και τα ιστορικά κτίρια.

5. Λβιβ, Ουκρανία: Το Λβιβ είναι μια πολιτιστική πόλη με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική. Το χειμώνα προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα με τα καφέ και τις χριστουγεννιάτικες αγορές του.

6. Σόφια, Βουλγαρία: Η βουλγαρική πρωτεύουσα είναι περιτριγυρισμένη από βουνά, γεγονός που την καθιστά καλή βάση για σκι. Η πόλη έχει επίσης πλούσια ιστορία και πολλά αξιοθέατα για εξερεύνηση.

7. Ρίγα, Λετονία: Η πρωτεύουσα της Λετονίας είναι γνωστή για την αρχιτεκτονική Art Nouveau και το παλιό της κέντρο. Οι χριστουγεννιάτικες αγορές και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις το χειμώνα προσθέτουν στην ελκυστικότητά της.

8. Βίλνιους, Λιθουανία: Η παλιά πόλη του Βίλνιους είναι επίσης καταχωρημένη στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, με πολλά μπαρόκ κτίρια. Οι εορταστικές εκδηλώσεις και οι χριστουγεννιάτικες αγορές είναι επίσης δημοφιλείς.

Αυτοί οι προορισμοί προσφέρουν έναν συνδυασμό πολιτισμού, ιστορίας και όμορφων χειμερινών τοπίων, ιδανικών για ένα ταξίδι το χειμώνα.
Δεν έχω πάει στις βαλτικες που σίγουρα είναι μάπα
Απο όλα τα παραπάνω μόνο το λβιβ αξιζει σαν πακέτο
Τα άλλα είναι για τον πουτσο η σκαμ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.705
Πόντοι
2.306
Εσύ ζεις χρόνια στη γερμανία και ακόμη ζορίζεσαι με το κρύο ;

Η Γερμανία έχει κρύο βέβαια αλλά το κρύο Βαρσοβίας και ειδικά Μόσχας δε συγκρίνεται.Δαγκώνεις τον πούτσο σου κυριολεκτικά,φοβάσαι να πας για κατούρημα.Το καλό βέβαια Ρωσία είναι οτι έχει άφθονο φυσικό αέριο και πετρέλαιο οπότε μέσα τα κτίρια βράζουν από τη ζέστη.Πολωνία δεν είναι ακριβώς έτσι.
Βαρσοβία έχει πολύ ανοιχτές μεγάλες λεωφόρους και το ποτάμι οπότε περνάει ο κρύος αέρας και σε περονιάζει.Είναι άλλη φάση πολύ χειρότερα από Βερολίνο.
Βέβαια αυτό κάνει και τις Σλάβες να ονειρεύονται ζεστά καυλιά,ο χειμώνας είναι εξαιρετική εποχή να επισκεφτείς συν οτι οι μαυριδεροί πεθαίνουν από το κρύο και εξαφανίζονται.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.798
Πόντοι
3.656
Κρύο έχει πολύ.Τον Ιανουάριο που ήμουνα ξεπάγιαζες.Για αυτό είναι σημαντικό να μένει κανείς σε ξενοδοχείο με καλή θέρμανση και να μη χρειάζεται να περπατάει πολύ,να πάει με τα πόδια σε όλα και στα κλαμπ με ταξί.
Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν αρκουδίσιο οπότε αν είναι παλιό και μεγάλο το δωμάτιο παίζει να κάνει κρύο μέσα.Για αυτό π.χ. προτιμώ Raddisson που είναι καινούργιο,εντελώς κεντρικό δίπλα σε Prime Cut και Alchemist να φέρεις τις γκόμενες και έχει μπόμπα αρκουδίσιο,σα φούρνος είναι μέσα άμα ανεβάσεις τη θερμοκρασία ακόμα και χιόνι να έχει έξω.
Από την άλλη είναι σχετικά βρώμικο και έχει χάλια ηχομόνωση,ακούς τα πάντα όλα απέξω.
Υπάρχουν και γκόμενες που βαριούνται να βγουν από το ξενοδοχείο οπότε παίζει ρόλο το εστιατόριο του ξενοδοχείου και το room service.Στο Raddisson το εστιατόριο είναι ψιλοχάλια ενώ στο Sheraton είναι πολύ καλό.Το Sheraton έχει πολύ πιο εντυπωσιακή ρεσεψιόν,είναι πολύ πιο ήσυχο και καθαρό αλλά τα δωμάτια,επίπλωση είναι παλιά και κάνει περισσότερο κρύο,έχει πολύ ανεπαρκές αρκουδίσιο.Επίσης είναι κάπως λιγότερο κεντρικό από το Raddisson.Τα στρώματα στο Raddisson είναι φανταστικά πολύ υψηλής ποιότητας οπότε συνολικά μάλλον λέει περισσότερο το Raddison αλλά μόνο τα Premium δωμάτια τα κανονικά είναι για τον πούτσο,θεοβρώμικα.
Αρχηγέ δίνεις ρέστα
Φυσικά οι πληροφορίες για την Βαρσοβία είναι πλέον άχρηστες, καθόσον το ραπορτ του σλαβικό αντικτ έδειξε ότι το μερος είναι όπως υποψιαζομαστε, δηλαδη άκυρο, ή αλλιώς για μεγάλα θύματα,
αλλά τα ποστ που κάνεις είναι φοβερά
Ρισπεκτ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.705
Πόντοι
2.306
Αρχηγέ δίνεις ρέστα
Φυσικά οι πληροφορίες είναι άχρηστες, καθόσον το ραπορτ του σλαβικό έδειξε ότι το μερος είναι όπως υοοψιαζομαστε άκυρο, αλλά τα ποστ που κάνεις είναι φοβερά
Ρισπεκτ

Μα γιατί είναι άκυρο?Ο άλλος χαρακτηρίζει τη Βαρσοβία παράδεισο.Συμφωνεί με όλα όσα έγραφα.
Μουνάρες,διασκέδαση,χλίδα,όλο το πακέτο.
1000 ζλότυ είναι λίγα για γκόμενα από το κλαμπ.Συνήθως ζητάνε 2000-2500 συν κέρασμα.Από την άλλη 1000 ευρώ είναι πολλά.
Επιβεβαιώνεται αυτό που έγραφα οτι σε όλα τα μαγαζιά ειδικά τα high end υπάρχουν γκόμενες που ψαρεύονται και ο σκοπός είναι να τις εντοπίσεις.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.798
Πόντοι
3.656
Μα γιατί είναι άκυρο?Ο άλλος χαρακτηρίζει τη Βαρσοβία παράδεισο.Συμφωνεί με όλα όσα έγραφα.
Μουνάρες,διασκέδαση,χλίδα,όλο το πακέτο.
Γιατί το ακύρωσε το μερος
Γιατι απλά 45αρης και με μπατζετ πολύ υψηλό,που δημιουργεί και ντεκόρ χλιδής
, δηλ χλιδή σε χοτελ μαγαζιά κλπ αν ισχύουν όλα όσα λέει, δεν μπορεί να βρει γκόμενα με κάτω από 250ε...
Ο ορισμός της αποτυχίας σαν πεδίο
Ήταν υποψία, έγινε πραγματικότητα
Δεν νομίζω νάναι τόσο χάλια σε άλλες πόλεις, αλλά σίγουρα δεν είναι καλά

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.705
Πόντοι
2.306
Γιατί το ακύρωσε το μερος
Γιατι απλά 45αρης και με μπατζετ πολύ υψηλό, αν ισχύουν όλα όσα λέει, δεν μπορεί να βρει γκόμενα με κάτω από 250ε
Ο ορισμός της αποτυχίας σαν πεδίο

Μα αυτός λέει οτι την άλλη από το Wesele τη γαμούσε τζάμπα.Με κεράσματα μόνο και έξοδα κλαμπ,ρεστωράν κτλ.
Και λέει οτι και η άλλη από το Chaturbate τζάμπα θα του κάτσει αν ξαναπάει.Τις είχε όλη τη νύχτα μαζί του.
Θα δεις τώρα που θα ξαναπάει το Φεβρουάριο και έχει τεχνογνωσία από Level 27,Wesele κτλ τι αποτελέσματα θα έχει.
Βρες εσύ μια πόλη στην ΕΕ που να πάει ο άλλος σαν τουρίστας λίγων ημερών 45άρης και να γαμήσει στο τζάμπα γκόμενα από το κλαμπ.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.285
Πόντοι
4.587
Δεν πιάνεις το νόημα.Εστω οτι έχεις δαγκώσει το καυλί σου από το κρύο και τουρτουρίζεις στο κέντρο.Σκέφτεσαι να χωθείς σε κλαμπ για να βρεις ζεστό μουνάκι.Πού είναι καλύτερα να βρίσκεσαι?Πράγα?Βαρσοβία?Ταλίνν?Σόφια?Ρίγα?Βουδαπέστη?Λβιβ?Βίλνιους?
Αν δεν έχεις πάει στις παραπάνω πόλεις και δεν έχεις δαγκώσει το καυλί σου δεν έχεις άποψη.
περσυ,δεκεμβρη βιλνιους με -10 και φουλ χιονι πραγματι δαγκωνεις το καυλι σου..ομως,αν σε περιμενει ζεστο μουνακι και κρασι ειναι αλλη φαση:grin:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.196
Πόντοι
3.656
Αρχηγέ πήγες Κρακοβια τελικά;

Stories

Νέο!

Stories