Επιστροφή από Βαρσοβία μετά από 7ήμερη επίσκεψη...
Εϊχα κατά νου αρκετά πράγματα που έχω διαβάσει εδώ, οπότε σε κάποιο βαθμό οι προσδοκίες ήταν υψηλές.
Το λοιπόν... Αν εξαιρέσω το σχετικό ψωλόκρυο και την απουσία αξιοθέατων (που να μου άρεσαν) το μέρος είναι στα όρια του παράδεισου.
Διαμονή στο κατάκεντρο σε 5στερο με περί τα 200 τη νύχτα. Εύκολο το κάπνισμα στο δωμάτιο.
Επίσκεψη σε 2 clubs, το Level 27 και το Wesely. Στο L27 πήγα με τύπισσα που είχα κανονίσει να γνωριστούμε το ίδιο πρωί. Γνωριμία από Chaturbate, και συνολικό κόστος μαζί με τα τοκενς περί τα 500. Έμεινε μαζί μου 3 νύχτες. Στο Wesele πήγα με Πολωνό που γνώρισα στο ξενοδοχείο και ζει στο Κατάρ.
Στα μαγαζία αυτά, ήμουν οριακά όσον αφορά την ηλικία (45) μιας και οι ηλικίες που παίζουν είναι 25-35. Ένας στους δέκα/δεκαπέντε άντρες ήταν ξένος Για τις γκόμενες, δεν μπορώ να καταλάβω εύκολα τη διαφορά μεταξύ ρωσίδων, πολωνίδων, ουκρανών κλπ. Τόσα τούμπανα με διάθεση καλή και εξωστρέφια, δεν έχω δει πουθενά στη ζωή μου. Με 400-500euro λογαρισμό, κάνεις παιχνίδι άνετα και "φαίνεσαι". Θα δεις και παρέες που πρέπει να πληρώνουν χιλιάρικα, αλλά μια παρέα 2-4 άτομα με 4-5 κατοστάρικα τα σπάει μια χαρά.
L27. Κυριλέ club, καθαρά ποτά, ΑΠΕΙΡΕΣ μουνάρες, αναλογία γυναικών/αντρών 60/40. Επαιξε πέσιμο σε τύπισσα που καρφωνόμασταν καμιά ώρα και τελικά ήταν εσκορτού με αρχική τιμή... 1000 το βράδυ. Δεν πήρα και δεν ψάχτηκα μιας και ήμουν με γκόμενα.
Wesele. Πιο "φθηνό" μαγαζί, με ωραίο vibe, και ένα κλικ κάτω σε ποιότητα σε όλα. Πιο εύθυμος κόσμος. Αναλογία παρόμοια. Εκεί γνώρισα πόλκα στα 32, ντυμένη τσόντα. Κανένα κόστος, έμεινε/εβγαινε μαζί μου όλες τις υπόλοιπες μέρες. Στο μαγαζί ταίριαζα ηλικιακά καλύτερα, μιας και έβλεπες αρκετούς άντρες 40-45+. Δεν παίζει να μην περάσει κάποιος καλά εκεί μεσα.
Μπυραρίες και μπαρ. Πολλά και καλά, αλλά όχι κάτι που δεν βρίκεις και σε άλλα μέρη. Κάθε βράδυ (εκτός των 2 που πήγα σε club) πήγαινα σε μπυραρίες/μπαρ. Τιμες πάνω-κάτω σαν Αθήνα. Πάλι, το εντυπωσιακό είναι τα μουνιά. Σίγουρα και εκέι μπορεί να γίνει παιχνίδι αν είσαι με την κατάλληλη παρέα.
Συνολικό κόστος για 6 νύχτες, μέ όλα μέσα, περί τα 5 χιλιάρικα, που τα θεωρώ καλά. Και με τις 2 τύπισσες με τις οποίες βρεθηκα, ότι και να επαναληφθεί θα είναι ακόμη καλύτερο και στην περίπτωση της στριματζούς θα είναι τσάμπα.