Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.715
Πόντοι
3.506
Ο Ζαν πάλι ban?
Τον "φάγατε" ρε μπαχαλάκηδες :(
Μαλακια.

Γούσταρα το διαδικτυακό του σοδομισμο και νόμιζα πως θα σταματούσε μιας και ο τελευταίος κλώνος του άργησε να εκδηλωθεί

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.806
Πόντοι
456
Ο Ζαν πάλι ban?
Τον "φάγατε" ρε μπαχαλάκηδες :(

Τύπε, ο Ζαν είναι ήδη ανάμεσά μας :confused:

Ξέρει πλέον ότι η μοίρα των account του είναι προδιαγεγραμμένη και έκανε καινούργιο account πριν τον ban

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.806
Πόντοι
456
Ρε φίλε τι ασχολείσαι με τον κλώνο του Xenitemenou. Τα 1.8/2 posts του αποτελούνταν πάντα από βρισιές και προσβολές άνευ λόγου και αιτίας. Και πρόσεξε, όχι για χαβαλέ/banter/trolling, αλλά με εμπάθεια.

Τι εννοείς;
Ότι τα γεμάτα μιζέρια και χολή posts του,δεν ταίριαζαν με το αφήγημα "περνάω ζάχαρη στη Λεμεσό,φέτα-καρπουζι-μπαλκονάρα, στην καλύτερη πόλη του γαλαξία, γαμώντας κάθε μέρα και άλλο ρωσιδάκι"

Είναι κλασσικά συμπτώματα πραγματικά ευτυχισμένων ανθρωπων που τα έχουν καλά με τον εαυτό τους :confused:
Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει εδώ μέσα..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.718
Πόντοι
3.656
Ρε φίλε τι ασχολείσαι με τον κλώνο του Xenitemenou. Τα 1.8/2 posts του αποτελούνταν πάντα από βρισιές και προσβολές άνευ λόγου και αιτίας. Και πρόσεξε, όχι για χαβαλέ/banter/trolling, αλλά με εμπάθεια.
Φταίτε κι εσείς ρε γαμιόλες ... που τον τσιγκλάτε ....

Παραδεχτείτε ότι αν κληρονομούσατε 50 μύρια από θείο στο κέηπ ταόυν ...
ονειρεύεστε να πάτε να ζήσετε ... κύπρο ...

Γιατί είστε τέτοιοι ;;;

Και ότι στην κύπρο , έχει τα καλύτερα μουνιά του μπλοκ !

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.718
Πόντοι
3.656
Τι εννοείς;
Ότι τα γεμάτα μιζέρια και χολή posts του,δεν ταίριαζαν με το αφήγημα "περνάω ζάχαρη στη Λεμεσό,φέτα-καρπουζι-μπαλκονάρα, στην καλύτερη πόλη του γαλαξία, γαμώντας κάθε μέρα και άλλο ρωσιδάκι"
Τυπάρα ... η μεγαλύτερη λεζάντα του κόσμου, είναι στην κύπρο ...

Τα υπόλοιπα είναι υποκατάστατα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Πρέπει να σκάσεις με ελικόπτερο Μονακό.Να δούμε καμιά εντυπωσιακή σκηνή να χαστουκίζει η ξανθιά το μαυριδερό οδηγό της κόκκινης Φεράρι και να μπαίνει στο ελικόπτερο του καλόγερου.
:grin:
Καλός ο χαβαλές, αλλά δεν προσπαθώ να κάνω τον τζετ-σέτερ, διότι ούτε το μπορώ οικονομικώς ούτε κυκλοφοράω τέτοιες γυναίκες. Επίσης εγώ θέλω και να επενδύω κι όχι μόνο να ξοδεύω σε γούστα.

Τώρα για το ελικόπτερο που το διακωμωδείς, άλλο η ενοικίαση ελικοπτέρου σε εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες μετακίνησης/ξενάγησης και το ακριβοπληρώνεις 1000€/20λεπτά κι άλλο το flight sharing, όπου ανεξάρτητοι πιλότοι πετάνε για την πάρτη τους κι έχουν μια πλατφόρμα όπως το Wingly για να βρίσκουν άτομα να μοιραστούν τα έξοδα, οπότε σου βγαίνει φτηνά. Αυτή την περίπτωση εκμεταλλεύομαι εγώ για να εντυπωσιάσω και μπορεί να το κάνει ο καθένας.

Επίσης αντί να πληρώνω 5άστερα μπορώ να προτείνω διαμονή σε ιστορικά ξενοδοχεία, αρχοντικά και ακόμη και σε κάστρα που μπορείς να βρεις καλές περιπτώσεις, να σου στοιχίσουν λιγότερο και να εντυπωσιάσεις περισσότερο. Εσένα, αν πληρώνεις 5άστερα, στο τέλος του μήνα τι σου μένει;

Εδώ ένα link για ιστορικά ξενοδοχεία και αρχοντικά

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.785
Πόντοι
216
100% Ανατολική.Κλασικά αιθέρια σλαβικά πόδια.Απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι με τον Αραβα.

uTje90.png

h3R9qK.png

ZrnbVR.png
Που διάλο βρήκε το Μπονόμπο; Αυτό απειλείται με εξαφάνιση! :confused::confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Αυτό το βρίσκω καλό για σπονσορέτες/μεντορέτες και πρέπει να είναι στη γειτονιά του Kman. Περιμένουμε τοποθέτηση, αν κάτι τέτοια τα γουστάρουν οι σλάβες. To Link για περισσότερα

kastro.png

Εδώ λινκ με άλλα καστράκια. Έβαλα φίλτρα τιμής από 70€ έως 200€ τη διανυκτέρευση και μόνο τις επιλογές επισκεπτών. Μπορείτε να πατήσετε κάτω το «Εμφάνιση χάρτη» να δείτε την περιοχή που καλύπτουν. Δεν φαίνονται όλα στο χάρτη. Πολωνία έχει κάνα δυο μονάχα.
Link: Καστράκια

Τελευταία τροποποίηση:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.066
Πόντοι
1.346
Και ότι στην κύπρο , έχει τα καλύτερα μουνιά του μπλοκ !
Αν κι έζησα στην Πάφο για περίπου 8 μήνες (βασικά ψαχνόμουν για καμμιά δουλειά της προκοπής αλλά @@ρια και ξαναγύρισα) μπορώ να σου πω και ναι και όχι....
Τα δυνατά μουνέτα κυκλοφορούν με ματσωμένα σταλινικά αποληφάδια στη Λεμεσό όπου έχουν και συνοικία ολάκερη δική τους.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.440
Πόντοι
1.056
Θα σου πω κάτι.Εγώ φέτος δηλαδη επί πολέμου έφερα στο Βελιγράδι τη Ρωσίδα 20 χρόνια μικρότερη που μίλαγε μόνο ρωσικά.Πόσοι εδώ μέσα το έχουν κάνει αυτό?
Αυτό είναι αν το βάλουμε το θέμα στο straight line αλλά βαριέμαι να βάζω τις ιδέες στη μαζική παραγωγή.
Αρνούμαι να κάνω όλες τις βασικές παραχωρήσεις,να λειάνω τις γωνίες κτλ πάω κατευθείαν για το αποτέλεσμα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.549
Πόντοι
3.656
Θα σου πω κάτι.Εγώ φέτος δηλαδη επί πολέμου έφερα στο Βελιγράδι τη Ρωσίδα 20 χρόνια μικρότερη που μίλαγε μόνο ρωσικά.Πόσοι εδώ μέσα το έχουν κάνει αυτό?

Aρχηγέ μιλας τοσο καλά ρωσικά;

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.066
Πόντοι
1.346
Κι αλλά κάστρακια
Να πάει να γαμηθεί και η Καλαμάτα μαζί με όλη τη Μεσσηνία, 30 χρόνια ζω εδώ κάτω τα γύρισα όλα στο νομό κι έτσι έριξα άγκυρα, μόνο στα στούντια πάω και δρόμο. Εδώ μιλάμε για διεθνείς προορισμούς, το νήμα εκπέμπει δόση διαπλανητική :headbaning2:

Πάμε παρακάτω, επί του θέματος:

Τι μας λέει ο χιμπατζής;
Σε μια τυχαία (ξέρω κι εγώ) δειγματοληψία, πέτυχε μερικές που κατά βάση δεν ενδιαφέρονται για την εθνικότητα αρκεί να έχουν καλό χαρακτήρα. Ένα κλικ παραπάνω είναι οι Αμερικανοί κι έπονται οι κατσίβελοι της Ισπανίας. Πάντως τα κορίτσια που ρωτάει δεν είναι μουνέτα, στο στούντιο έχω πετύχει και καλύτερα καμμιά φορά :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom