Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 20.005
- Πόντοι
- 3.656
Εσυ πιστευεις οτι αν ειχες μερσεντικο θα γαμουσες?
Χωρις καν να προσπαθήσω
Εσυ πιστευεις οτι αν ειχες μερσεντικο θα γαμουσες?
Γιατι δεν σφιγγεις τον κωλο σου, να μαζεψεις 10κ να παρεις ενα μεταχειρισμενο και να σου ανοιγουν ολες τα ποδια?Χωρις καν να προσπαθήσω
O SadMan κάθεται όλη μέρα στο παιδικό του δωμάτιο στα 40φεύγα του στο χωριό στη Δράμα. Τα μερσεντικά,οι γκόμενες και η πρωτεύουσα είναι για τον SadMan σενάριο επιστημονικής φαντασίας σαν τα βιβλία που διαβάζει για εξωγήινους σε άλλο γαλαξία μπορεί και σε παράλληλη διάσταση χαχαΕσυ πιστευεις οτι αν ειχες μερσεντικο θα γαμουσες?
Όχι γιατί δεν έχει κύκλο. Η μούσια. Η δωμάτιοΕσυ πιστευεις οτι αν ειχες μερσεντικο θα γαμουσες?
Μια απο τα ιδια. Ελλαδα ειχα σχετικα καλη δουλεια αλλα απο λεφτα οτι εβγαζα ο ιδιος, Αθηνα ειχα μονο μηχανη. Ελεγε ο ψωλας γονος, πως εσυ με την μηχανη εχεις μουναρες και εγω με το μερσεντικο που μου πηρε ο μπαμπας με εχει φαει η μαλακια? Κανονισε να βγουμε με την δικια σου και καμια φιλη της. Παιρνανε τα αρχιδια μου φυσικα
Αλλο mindset εμεις, δεν μπορουν να το καταλαβουν, κοιτανε σαν χανοι μεχρι που η γενικη οικονομικη καταρευση στην χωρα γαμησε και εκεινους, ενω εμεις εξελιχθηκαμε
Πως να τον σφίξει όταν του τον έχει χαλαρώσει η ζωήΓιατι δεν σφιγγεις τον κωλο σου, να μαζεψεις 10κ να παρεις ενα μεταχειρισμενο και να σου ανοιγουν ολες τα ποδια?
Παρακολουθουσα χρονια τον ΑρχηγοΤύπε, σαν λίγο γρήγορα να έμαθες τους επιστημονικούς όρους που χρησιμοποιεί στις διδαχές ο Αρχηγός μας
Εύχομαι να μη ρίξει ο Αντισθένης κάνα κλωνοζόλ και να συνεχίσουμε να σε διαβάζουμε
Τύποι Hustler και τροβαδούρος λείπουν από το σαι……Τύπε, σαν λίγο γρήγορα να έμαθες τους επιστημονικούς όρους που χρησιμοποιεί στις διδαχές ο Αρχηγός μας
Εύχομαι να μη ρίξει ο Αντισθένης κάνα κλωνοζόλ και να συνεχίσουμε να σε διαβάζουμε
Τι υιοθεσία ρε κοσκινισμένε σβέρκε ;;;; Τι λες τώρα ;
Στο μπου μπήκες όχι στην ιστοσελίδα της μονής Αγίου Παύλου
Μπαναρετε τον καποιος
Τύποι Hustler και τροβαδούρος λείπουν από το σαι……
Τώρα που είπες Unicef.ΟΧΙ!!!!!!
Ο τύπος sonix είναι ένας από εμάς
Αρχηγέ που τα τρως όλα στις πουτάνες, θα μπορούσες να δωρίσεις τα εκατομμύρια σου στη unicef.
Καλά σου έγραψε
Νόμιζα ότι μέχρι τώρα ο μόνος εκατομμυριούχος εδώ μέσα ήταν ο καλόγερος,αλλά ο Αρχηγός μας είναι πολυεκατομμυριούχος![]()
Θα του πούμε εμείς τι να κάνει τα λεφτά του ;Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει να το το κάνεις όλο αυτό.Δεν εννοώ να μην γινεται καθολου αλλά στην θέση αν είχα τέτοια ποσά θα προσπαθούσα πέραν αυτών να βοηθήσω άπορες οικογένειες πχ ή να επενδύσω σε ένα δικό μου παιδί πχ υιοθεσία κλπ.
Αν δεν σου αρέσουν αυτά πάρε ένα σκάφος 6-7 εκατομμυρίων πχνα γυρίζεις τον κόσμο.
Αν ούτε αυτό δεν σου αρέσει κάνε ένα ταξίδι στη σελήνη.
Υπάρχουν άπειρα πράγματα να κάνεις αν έχεις πολλά λεφτά.Το να τα τρως στις πόρνες συνέχεια δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα.
Θα είχε νόημα αν ήσουν μεταξύ 25-45.Αλλα φαίνεσαι τουλάχιστον 55.
Θέλω να πω στο τέλος τί θα μείνει....;
Πόσα ξοδεύεις το μήνα σε πόρνες πχ;10-20 χιλιάρικα;
Σεατ Λεον τι παίζει από συντήρηση τύπε. Αν και φαντάζομαι εσυ έχεις γερό πορτοφόλι δε ξέρεις από αυτάΘα του πούμε εμείς τι να κάνει τα λεφτά του ;
Θα κρίνουμε αν αξίζει ;
Σε φόρουμ για πουτάνες, έχει δικό του θέμα και γράφει για πουτάνες.
Σε φόρουμ με ρολόγια ... θα πας να πεις τα ίδια ... σε κάποιον που έδωσε 250 χιλιάρικα για ρολόϊ ;;
Σκάφος 6-7 μύρια, θέλει συντήρηση 800Κ το χρόνο.
Ταξίδι στη σελήνη , θέλει 100 μύρια.
Τώρα που είπες Unicef.
Ματσαρω με αραπινα τιντερ και μου πετάει πρώτη ατάκα , how do I give back to the community, volunteering and donations are important to me
Και της λέω , πληρώνω φόρους μωρή.
να πως καταστρέφουν τις φυλές οι σπόνσορες.
Θα του πούμε εμείς τι να κάνει τα λεφτά του ;
Θα κρίνουμε αν αξίζει ;
Σε φόρουμ για πουτάνες, έχει δικό του θέμα και γράφει για πουτάνες.
Σε φόρουμ με ρολόγια ... θα πας να πεις τα ίδια ... σε κάποιον που έδωσε 250 χιλιάρικα για ρολόϊ ;;
Σκάφος 6-7 μύρια, θέλει συντήρηση 800Κ το χρόνο.
Ταξίδι στη σελήνη , θέλει 100 μύρια.
Τουλάχιστον ο βολκανο τη βγάζει με μακαρόνια με κέτσαπ.Αυτός ο βολκανο φταίει για όλα και ο Αρχηγός που τα εκατομμύριά του τα καταθέτει στη Mounicef![]()
Ρε Νίο .... πληγώνεσαι που κάνουμε χάζι τις ιστορίες του Κμαν ;
Πιστεύεις ότι με τις αναλύσεις και τις επεξηγήσεις σου ...
και τις διορθώσεις περί ... ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ... προσφέρεις κάτι ;
Μας λες κάτι που δεν αντιλαμβανόμαστε ;;;;;
Ο Κμαν , ψωνίζει με λεφτά καραπουτανάρες που κάνουν το ίδιο κάθε ΣΚ με άλλον .
Τους κάνει δώρα, τις ταϊζει , τις φιλοξενεί σε ξενοδοχεία ... και γαμάει κι όλας.
Εννοείς ότι είναι ... κλώνος ;;;;;;;;Θυμάσαι και ποτε σε μπαναραν οταν είχες αυτα τα νικ;
Οταν εμενα Μοσχα ειχα πετυχει αρκετες γκομενες στο τιντερ οι οποιες ειχαν ερθει μετα το 14 απο Ουκρανια. Τουλαχιστον οι μισες το χρησιμοποιουσαν μονο για να μασαμπουκωνουν σε ακριβα εστιατορια. Αλλα χαλαλι, δεν εκλαψα ποτε αυτα τα λεφτα. Ετσι ειναι το κυνηγι, δεν φερνεις παντα θηραμα στο σπιτι, αλλα ειναι πελωρια καυλα οταν το επιτυγχανειςΤουλάχιστον ο βολκανο τη βγάζει με μακαρόνια με κέτσαπ.
Μάθανε και τα παρλιακα του Χαρκοβου το Σουσι
Κάποιοι που δε γαμάνε ούτε τη γυναίκα τους θα σου πουν μη ταΐζεις γκόμενεςΟταν εμενα Μοσχα ειχα πετυχει αρκετες γκομενες στο τιντερ οι οποιες ειχαν ερθει μετα το 14 απο Ουκρανια. Τουλαχιστον οι μισες το χρησιμοποιουσαν μονο για να μασαμπουκωνουν σε ακριβα εστιατορια. Αλλα χαλαλι, δεν εκλαψα ποτε αυτα τα λεφτα. Ετσι ειναι το κυνηγι, δεν φερνεις παντα θηραμα στο σπιτι, αλλα ειναι πελωρια καυλα οταν το επιτυγχανεις