Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.557
Πόντοι
2.306
Ποιος δε γουστάρει τον kman;
Eγώ;
Ρε συ, αφού προχθές άρχισες να τα διαβάζεις αυτά τα thread και δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ποιος...
Εγώ με το Νιο έχω σκοτωθεί στο παρελθόν για τον kman.

Aπλά όταν εγώ και άλλοι έχουμε πάει, ακόμη και στα ΜΑΓΑΖΙΑ που αναφέρει ο kman και θεωρούμε ότι γράφονται ΜΑΛΑΚΙΕΣ, του ασκούμε κριτική..

Εσύ δεν μπορείς να τις εντοπίσεις.Σε κάθε ένα από αυτά τα mainstream κλαμπ υπάρχουν πάντα 4-5 γκόμενες που ψαρεύονται.Το θέμα είναι να τις βρεις.Σε άλλα ψαρεύεται και το 20-30% οπότε τα ονομάζω σπονσορομάγαζα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.901
Πόντοι
3.556
Ποιος δε γουστάρει τον kman;
Eγώ;
Ρε συ, αφού προχθές άρχισες να τα διαβάζεις αυτά τα thread και δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ποιος...
Εγώ με το Νιο έχω σκοτωθεί στο παρελθόν για τον kman.

Aπλά όταν εγώ και άλλοι έχουμε πάει, ακόμη και στα ΜΑΓΑΖΙΑ που αναφέρει ο kman και θεωρούμε ότι γράφονται ΜΑΛΑΚΙΕΣ, του ασκούμε κριτική..
Πιωμένος είναι, άστον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ δεν μπορείς να τις εντοπίσεις.Σε κάθε ένα από αυτά τα mainstream κλαμπ υπάρχουν πάντα 4-5 γκόμενες που ψαρεύονται.Το θέμα είναι να τις βρεις.Σε άλλα ψαρεύεται και το 20-30% οπότε τα ονομάζω σπονσορομάγαζα.
Ναι ρε μαν , είναι δύσκολο να τις βρεις , ειδικά στο καριμπιαν που έρχονταν πάνω στο δίλεπτο και σου λέγανε I work sex for money

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.085
Πόντοι
1.056

Στο γνωστό international forum και σε όσες συναντήσεις είχα πάει, σπονσορομάγαζα δεν εννοούν τα μεγάλα clubs κάθε πόλης, αλλά αυτά που ανέφερα π.χ.στο thread της Πράγας και είναι 70-80% μαύρη ζώνη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.096
Πόντοι
26.141
Πιωμένος είναι, άστον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι ρε μαν , είναι δύσκολο να τις βρεις , ειδικά στο καριμπιαν που έρχονταν πάνω στο δίλεπτο και σου λέγανε I work sex for money
Πάλι καλά που σου λέγανε κ πέντε λέξεις ...
Εμένα απλά .........200€

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.557
Πόντοι
2.306
Θα πας Βαρσοβία και δε θα πας Enklawa,Selavi,Sen,Ritual,Bank,Level 27,Zanzibar κτλ.Πού θα συχνάζουν δηλαδή οι Λευκορρωσίδες,Ουκρανές,Πολωνέζες που κάνουν αρπαχτές?
Απλά πας και αν είσαι τυχερός τις βρίσκεις.
Φωτό από το Ritual.Μετά τη σαμπανοειδή προσέγγιση η ξανθιά μου ζήτησε 2500 ζλότυ για τριολέ με τη μελαχρινή βυζαρού φίλη της.

UDfKDm.jpg

800c5a.jpg

MxICsv.jpg

JkYVDK.jpg

Εκανα μαλακία το Νοέμβριο είχα γνωρίσει δύο φοβερά μουνιά στο Ritual εικοσάχρονες Πολωνέζες φοιτήτριες,ακολούθησε η σαμπανοειδής προσέγγιση αλλά δεν ήξερα τότε το προτσές και όταν ζήτησαν και δεύτερη σαμπάνια απεσύρθην.
Εδώ ο τιμοκατάλογος και δίπλα τα μπουτάκια της φοιτήτριας.Η πιο φτηνή σαμπάνια στα 599 ζλότυ(150 ευρώ).Οι γκόμενες μου είπαν οτι τους άρεσε η άλλη η Perriet Joouet Belle Epoque στα 1999 ζλότυ(500 ευρώ) αλλά δεν τους έκανα τη χάρη.
Σε μισή ώρα την είχαν ρουφήξει τη σαμπάνια.

OZiZAq.jpg

bRcZhn.jpg

e7EcCR.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.085
Πόντοι
1.056

Τύπε, έχω πάει πρώτη φορά σε γνωστό rooftop και όπως άνοιξαν οι πόρτες του ασανσερ, είδα από το μπαρ που ήταν ακριβώς απέναντι να μου χαμογελάνε καμιά 7-8, αλλά δυσκολεύτηκα να τις εντοπίσω :2funny:

Εντάξει, μη του φάω το δίκιο του kman, παντού μπορεί να παίζουν τύπισσες που να το λένε το ποίημα και να τις εντοπίζει.
Απλά δεν είναι καμάκι...
Καμάκι είναι να κεράσεις τίποτα ποτά και φαγιά, όχι να δίνεις μετρητά ή να αγοράζεις τσάντες..

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.085
Πόντοι
1.056
Θα πας Βαρσοβία και δε θα πας Enklawa,Selavi,Sen,Ritual,Bank,Level 27,Zanzibar κτλ.Πού θα συχνάζουν δηλαδή οι Λευκορρωσίδες,Ουκρανές,Πολωνέζες που κάνουν αρπαχτές?
Απλά πας και αν είσαι τυχερός τις βρίσκεις.

Και στη Γερμανία, στα μεγάλα clubs, έχει τύπισσες που κάνουν αρπαχτές.
Απλά δεν τα λες σπονσορομάγαζα.

Ψήνεσαι να έρθεις μαζί μου Γερμανία το άλλο Σάββατο σε ένα μεγάλο party;
Σου μιλάω για 3000 χωρητικότητα, του μουνιού το πανηγύρι.
Θα φορτώσουμε και οι δύο, εγγυημένα.

Πες μου και σου λέω που και πότε, έχω κλεισμένα αεροπορικά.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.951
Πόντοι
6.056
Απλά δεν είναι καμάκι...
Καμάκι είναι να κεράσεις τίποτα ποτά και φαγιά, όχι να δίνεις μετρητά ή να αγοράζεις τσάντες..
Αν ταϊζεις γκόμενες που δεν γαμάς, είσαι μαλάκας.
Από παλιά τα λέω αυτά.
Δεν είναι καμάκι.
Ξεφτίλα είναι .

Αλλά δεν είναι εδώ ο χώρος να τα πούμε αυτά.
Προσωπικά νέος, από τα 23-24 και μετά ... δεν κέρναγα ούτε καφέδες, όχι φαγητό .

Τώρα μαλάκωσα.
Γυναίκες άνω του 1/4 του αιώνος νεότερες, τις κερνάω καφέδες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.901
Πόντοι
3.556
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.557
Πόντοι
2.306
Και στη Γερμανία, στα μεγάλα clubs, έχει τύπισσες που κάνουν αρπαχτές.
Απλά δεν τα λες σπονσορομάγαζα.

Ψήνεσαι να έρθεις μαζί μου Γερμανία το άλλο Σάββατο σε ένα μεγάλο party;
Σου μιλάω για 3000 χωρητικότητα, του μουνιού το πανηγύρι.
Θα φορτώσουμε και οι δύο, εγγυημένα.

Πες μου και σου λέω που και πότε, έχω κλεισμένα αεροπορικά.

Ισως να γίνεται αλλά δεν είμαι σίγουρος.Σε δυο βδομάδες πάω Πολωνία και μετά Λευκορρωσία.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.085
Πόντοι
1.056

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.096
Πόντοι
26.141

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.010
Πόντοι
3.656
Εκεί παίζουν σε κλειστό κύκλωμα. Οπότε γίνονται προξενιά γνωριμίες εντός του κυκλώματος.
Μικρή σημασία, γιατί αυτό το πάρτυ κρατάει λίγο .
Μέχρι τα 22-23 έχουν τελειώσει όλα αυτά. Και ο καλύτερος , άντε να φόρτωσε 2-3-5 . Μέχρι εκεί .

Εσύ κλαις, που δεν ήσουν χωμένος πριν 20+ χρόνια σε τέτοια φάση .
Και σε 40 χρόνια από τώρα , το ίδιο θα κάνεις.

Και κάτι άλλο . Σε τέτοιες πιτσιρικοπαρέες, δεν τρώει και κανείς πάνω από 7άρι .
Τα παραπάνω ... παίζουν εκτός εξαρχής.

Εγώ βλέπω ότι οι πιτσιρικάδες μια χαρά τρώνε.Και...όχι μπάζα.Γαμήσιμες φουλ.Τωρα πως τις τρώνε,και αν τις τρώνε απο κύκλωμα,δεν ξέρω

Που ο 35+ για να έχει απλά...λεπτή γκόμενα,τα'χεις πει κι εσύ τι πρέπει να διαθέτει...

Να βλέπεις πχ Σάββατο βράδυ Θεσσαλονίκη...εσυ ο καλοντυμένος,ξυρισμένος κλπ...τον λεχρίτη πιτσιρικά...με βερμούδα παζαριού,να έχει γκομενάκι κάτσε καλά...και να περιμένουν το αστικό.Αυτά τα κουλά βλέπεις...ως μεγαλύτερος.:cry:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.557
Πόντοι
2.306
Εγώ βλέπω ότι οι πιτσιρικάδες μια χαρά τρώνε.Και...όχι μπάζα.Γαμήσιμες φουλ.Τωρα πως τις τρώνε,και αν τις τρώνε απο κύκλωμα,δεν ξέρω

Που ο 35+ για να έχει απλά...λεπτή γκόμενα,τα'χεις πει κι εσύ τι πρέπει να διαθέτει...

Να βλέπεις πχ Σάββατο βράδυ Θεσσαλονίκη...εσυ ο καλοντυμένος,ξυρισμένος κλπ...τον λεχρίτη πιτσιρικά...με βερμούδα παζαριού,να έχει γκομενάκι κάτσε καλά...και να περιμένουν το αστικό.Αυτά τα κουλά βλέπεις...ως μεγαλύτερος.:cry:

Εγώ όταν ήμουνα μικρότερος θύμωνα πώς μας έτρωγαν τα μουνιά οι μεγαλύτεροι.Τώρα που βλέπω τι παίζει δε θα έλεγα οτι ζηλεύω τα πιτσιρίκια.
Θυμάμαι βγαίναμε τότε στα κλαμπ κάθε βράδυ εμείς 22,ο ένας τριαντάρης και ο τριαντάρης να φορτώνει συνεχώς τις γκόμενες που του γνώριζα και οι λοιποί να μένουμε με το πουλί στο χέρι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.010
Πόντοι
3.656
Εγώ όταν ήμουνα μικρότερος θύμωνα πώς μας έτρωγαν τα μουνιά οι μεγαλύτεροι.Τώρα που βλέπω τι παίζει δε θα έλεγα οτι ζηλεύω τα πιτσιρίκια.

Οι τότε,μεγαλύτερους θέλαν

Οι τώρα θέλουν συνομήλικους...ή και μικρότερους

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.901
Πόντοι
3.556
Θυμάμαι βγαίναμε τότε στα κλαμπ κάθε βράδυ εμείς 22,ο ένας τριαντάρης και ο τριαντάρης να φορτώνει συνεχώς τις γκόμενες που του γνώριζα και οι λοιποί να μένουμε με το πουλί στο χέρι.
Αλλαξαν οι καιροί ΚΜΑΝ.

Τώρα τους θέλουν μικρούς.και να έχουν κύκλο. Και μερικές τους θέλουν να βγαίνουν και από το παιδικό τους δωμάτιο…..

Τι άδικη και σκληρή μοίρα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.557
Πόντοι
2.306
Οι τότε,μεγαλύτερους θέλαν

Οι τώρα θέλουν συνομήλικους...ή και μικρότερους

Δεν είναι δυνατόν.Οταν ήσουν μικρότερος θέλανε μεγαλύτερους και τώρα που μεγάλωσες θέλουν μικρότερους?
Είναι όπως αυτό που λες με τα μούσια οτι θέλουν μουσάτους.Αν όμως αφήσεις μούσι θα διαπιστώσεις οτι πάνε πλέον με σπανούς.
Θα έλεγα οτι τώρα βλέπεις μεγάλες διαφορές ηλικίας κάτι μπαρμπάδες με πιπίνια προφανώς λόγω οικονομικής κρίσης που παλιά δεν έβλεπες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.010
Πόντοι
3.656
Δεν είναι δυνατόν.Οταν ήσουν μικρότερος θέλανε μεγαλύτερους και τώρα που μεγάλωσες θέλουν μικρότερους?
Είναι όπως αυτό που λες με τα μούσια οτι θέλουν μουσάτους.Αν όμως αφήσεις μούσι θα διαπιστώσεις οτι πάνε πλέον με σπανούς.

Εσένα γιατί δε σε θέλαν ούτε μικρότερο,ούτε μεγαλύτερο και πάντα πλήρωνες;:dunno:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.557
Πόντοι
2.306
Εσένα γιατί δε σε θέλαν ούτε μικρότερο,ούτε μεγαλύτερο και πάντα πλήρωνες;:dunno:

Εμένα με θέλανε.Απλά οι Ελληνίδες μου λέγανε μείνε στην αναμονή ενώ οι Σλάβες κάθονταν γρήγορα.Οσο μεγαλώνεις αρχίζουν να ζητάνε οικονομική βοήθεια κτλ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom