sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.207
- Πόντοι
- 22.266
Πολύ ασπριλα πολύ αλμπινισμοςΜερικές ακόμα φωτός με βαλκανικό χέρι.
Βάλτε λίγο χρώμα στη ζωή σας
Πολύ ασπριλα πολύ αλμπινισμοςΜερικές ακόμα φωτός με βαλκανικό χέρι.
Ρε παπάρα .... βάλε φρένο στην τρολιά !Πολύ ασπριλα πολύ αλμπινισμος
Βάλτε λίγο χρώμα στη ζωή σας
Για τουρίστριες, έχω αναφερθεί , αρκετές φορές , σε γνωστό μου ... που έχει σπίτι στο ιστορικό κέντρο ...
Βγαίνει με τα πόδια καθημερινές στα μπαράκια ... και έχει φορτώσει άπειρες τουρίστριες .... ons το ίδιο βράδυ . Είναι οι κατάλληλες συνθήκες στο κατάλληλο μέρος οι κατάλληλες γυναίκες.
Ο ίδιος ... στο σπίτι του ... στα ΒΠ ... (το σπίτι του έχει αντικειμενική 7ψήφια) , το μόνο που έχει φορτώσει ... είναι συμπράγαλα στο πορτ μπαγάζ .....
Ωστόσο οι δυτικές τουρίστριες μόνες, δεν είναι και τόσο πολλές πλέον . Κυριαρχούν ζευγάρια ή σε μεγάλες παρέες.
Αρχηγέ δώσε μας και το budget που διέθεσες για τις κορασίδες
Πω ρε μαλακα με τα κεφαλαία όλη την ώραΟ Κμαν γράφει εδώ κυρίως και ... ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ. Και βάζει και φωτογραφίες από τα πεπραγμένα του.
Όσοι έχετε ενστάσεις και δεν τον γουστάρετε, φριάξτε thread
Σταυροφορία εναντίον του Κμαν που γαμάει μόνο πουτάνες και τα χώνει .
Και να γράφετε συνέχεια, ότι δεν είναι παρθένες, τους δίνει λεφτά, δεν είναι πιστές σαν την πηνελόπη και τη βασίλισσα βικτώρια, ότι δεν πέφτουν με καμάκι ......
Και ότι δεν είναι σπουδαίος για αυτό που κάνει !!!!
Από 1000 φορές, εσύ και ο Νίο , έχετε γράψει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Ο Κμαν γράφει εδώ κυρίως και ... ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ. Και βάζει και φωτογραφίες από τα πεπραγμένα του.
Όσοι έχετε ενστάσεις και δεν τον γουστάρετε, φριάξτε thread
Τι κριτική ρε παπάρες ;Aπλά όταν εγώ και άλλοι έχουμε πάει, ακόμη και στα ΜΑΓΑΖΙΑ που αναφέρει ο kman και θεωρούμε ότι γράφονται ΜΑΛΑΚΙΕΣ, του ασκούμε κριτική..
Ποιος δε γουστάρει τον kman;
Eγώ;
Ρε συ, αφού προχθές άρχισες να τα διαβάζεις αυτά τα thread και δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ποιος...
Εγώ με το Νιο έχω σκοτωθεί στο παρελθόν για τον kman.
Aπλά όταν εγώ και άλλοι έχουμε πάει, ακόμη και στα ΜΑΓΑΖΙΑ που αναφέρει ο kman και θεωρούμε ότι γράφονται ΜΑΛΑΚΙΕΣ, του ασκούμε κριτική..
Πιωμένος είναι, άστονΠοιος δε γουστάρει τον kman;
Eγώ;
Ρε συ, αφού προχθές άρχισες να τα διαβάζεις αυτά τα thread και δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ποιος...
Εγώ με το Νιο έχω σκοτωθεί στο παρελθόν για τον kman.
Aπλά όταν εγώ και άλλοι έχουμε πάει, ακόμη και στα ΜΑΓΑΖΙΑ που αναφέρει ο kman και θεωρούμε ότι γράφονται ΜΑΛΑΚΙΕΣ, του ασκούμε κριτική..
Ναι ρε μαν , είναι δύσκολο να τις βρεις , ειδικά στο καριμπιαν που έρχονταν πάνω στο δίλεπτο και σου λέγανε I work sex for moneyΕσύ δεν μπορείς να τις εντοπίσεις.Σε κάθε ένα από αυτά τα mainstream κλαμπ υπάρχουν πάντα 4-5 γκόμενες που ψαρεύονται.Το θέμα είναι να τις βρεις.Σε άλλα ψαρεύεται και το 20-30% οπότε τα ονομάζω σπονσορομάγαζα.
Εσύ δεν μπορείς να τις εντοπίσεις.Σε κάθε ένα από αυτά τα mainstream κλαμπ υπάρχουν πάντα 4-5 γκόμενες που ψαρεύονται.Το θέμα είναι να τις βρεις.Σε άλλα ψαρεύεται και το 20-30% οπότε τα ονομάζω σπονσορομάγαζα.
Πάλι καλά που σου λέγανε κ πέντε λέξεις ...Πιωμένος είναι, άστον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ρε μαν , είναι δύσκολο να τις βρεις , ειδικά στο καριμπιαν που έρχονταν πάνω στο δίλεπτο και σου λέγανε I work sex for money
Ναι ρε μαν , είναι δύσκολο να τις βρεις , ειδικά στο καριμπιαν που έρχονταν πάνω στο δίλεπτο και σου λέγανε I work sex for money
Θα πας Βαρσοβία και δε θα πας Enklawa,Selavi,Sen,Ritual,Bank,Level 27,Zanzibar κτλ.Πού θα συχνάζουν δηλαδή οι Λευκορρωσίδες,Ουκρανές,Πολωνέζες που κάνουν αρπαχτές?
Απλά πας και αν είσαι τυχερός τις βρίσκεις.
Αν ταϊζεις γκόμενες που δεν γαμάς, είσαι μαλάκας.Απλά δεν είναι καμάκι...
Καμάκι είναι να κεράσεις τίποτα ποτά και φαγιά, όχι να δίνεις μετρητά ή να αγοράζεις τσάντες..
Με είδαν ότι ήμουν άμπαλος και άκουγα τον κμαν, και νόμιζα ότι θα μου κάτσουν τζάμπαΠάλι καλά που σου λέγανε κ πέντε λέξεις ...
Εμένα απλά .........200€
Και στη Γερμανία, στα μεγάλα clubs, έχει τύπισσες που κάνουν αρπαχτές.
Απλά δεν τα λες σπονσορομάγαζα.
Ψήνεσαι να έρθεις μαζί μου Γερμανία το άλλο Σάββατο σε ένα μεγάλο party;
Σου μιλάω για 3000 χωρητικότητα, του μουνιού το πανηγύρι.
Θα φορτώσουμε και οι δύο, εγγυημένα.
Πες μου και σου λέω που και πότε, έχω κλεισμένα αεροπορικά.
Ισως να γίνεται αλλά δεν είμαι σίγουρος.Σε δυο βδομάδες πάω Πολωνία και μετά Λευκορρωσία.
Αρχηγέ, σου έστειλα.Σου στέλνω ΠΜ