Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Έπρεπε να έρθει Ελλάδα να κάνουν ουρά οι γαμπροί-ταξιτζήδες.

Είχα συμφοιτητή που εμένε Βριλήσσια και πηγαινοεφερνε επί 3+ χρόνια 5άρι ελλεηνιδα από Κερατσίνι :confused:

Και οι Πολωνέζες το χουν άχτι ανάθεμα και αν τις κάνουν κοπλιμέντα οι Πολωνοί.Είσαι χοντρή τις λένε κτλ.Μεσογειακές χώρες το αντίθετο αυτό λένε οι γκόμενες οτι όταν κατεβαίνουν Μεσόγειο ξανανιώνουν από την προσοχή και το γλύψιμο των αντρών.
Δηλαδή αν μία έχει κατάθλιψη δεν έχει παρά να κάνει ένα ταξιδάκι στο Νότο και η κατάθλιψη φεύγει αμέσως,νιώθει πριγκίπισσα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.081
Πόντοι
2.606
Θα ήθελα ρωσικό και μόνο πιπινάκι εικοσάχρονο από travelgirls και να δοκιμάσω το συστημα τανάλια Κμαν αλλά αυτό είναι αδύνατο για τώρα.
Προσωπικά συμβιβάστηκα φέτος με τριανταπεντάρα από Ρωσία που ήρθε για αγάπες και έρωτες. Με βοήθησε πολύ φίλος που σπάνια πια γράφει εδώ με τα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία διότι είμαι σπιτωμενος και δεν έχω ελευθερία κινήσεων. Όπως ανέφερα και πιο πριν οι βίζες είναι πολύ δύσκολο κομμάτι διότι πρέπει να έχει κάποια πάνω από 3000 ευρώ στην τράπεζα ,σταθερή μισθοδοσία που να φαίνεται στην κίνηση του τραπεζικού της λογαριασμού. Εισιτήρια μετ επιστροφής με κλειστές ημερομηνίες προπληρωμένα καθώς και ξενοδοχείο προπληρωμένο. Αυτό περιόρισε κατά πολύ της επιλογές στις αναζητήσεις μου και από έντεκα υποψήφιες έμειναν μόνο δύο, θα πρέπει κάποιος να είναι τρελός να στείλει τρία χιλιάρικα σε κάποια που δεν ξέρει για να πάρει βίζα και εγώ δεν είμαι.. Ηλικιακή κατηγορία που ψάχνω είναι 30-40 ετών και υπάρχουν αρκετα αξιόλογες γυναίκες. Οι ρωσική επαρχία είναι ανεξάντλητη και έχει πολλά να δώσει ειδικά με τον πόλεμο τώρα. Για κάποιον στα μέσα τον πενήντα να έχει είκοσι χρόνια μικρότερη γκόμενα είναι κατόρθωμα για τα εδώ δεδομένα. Έμεινε μια εβδομάδα και από την τρίτη μέρα μου εξέφρασε την επιθυμία της να έρθει μόνιμα Ελλάδα, :grin: αναχώρησε πριν λίγες μέρες
τυπε βλεπω την γυρισες η πρωτη ειναι μαλλον στο ναυπλιο και η τριτη απο το ρουφ γκαρντεν ξενοδοχειου στον πορο το σιρενε σε εδωσα στεγνα? :grin:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.233
Πόντοι
456
Βλέπω την καπνα από τους βαλκανικούς πυραύλους και καμαρώνω. Κουβέντα ο αρχηγός πάντως
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ είναι ντίβα και o τύπος nukteros ξηγηθηκε δυνατό ποστ.

Για αυτό ποσταρε ο ΑΡΧΗΓΟΣ στα καπάκια 10 βίντεο να αλλάξει η σελίδα και να πάει το ποστ του άλλου στα αζητητα:rockon:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Τώρα έχω 3 από ρωσική επαρχία όλες φοβερές.Βέβαια πρέπει να στέλνεις λεφτά πού και πού αλλά είναι πάντα διαθέσιμες για ταξίδι.Εχει άφθονες,όρεξη να έχεις.Εννοείται δε μιλάνε γρι αγγλικά.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.233
Πόντοι
456
Και οι Πολωνέζες το χουν άχτι ανάθεμα και αν τις κάνουν κοπλιμέντα οι Πολωνοί.Είσαι χοντρή τις λένε κτλ.Μεσογειακές χώρες το αντίθετο αυτό λένε οι γκόμενες οτι όταν κατεβαίνουν Μεσόγειο ξανανιώνουν από την προσοχή και το γλύψιμο των αντρών.
Δηλαδή αν μία έχει κατάθλιψη δεν έχει παρά να κάνει ένα ταξιδάκι στο Νότο και η κατάθλιψη φεύγει αμέσως,νιώθει πριγκίπισσα.

Ισχύει ειδικά για τις Πολωνεζες.
Οι κεντροβορειες, το ελληνικό και ιταλικό καμάκι το θεωρούν too much και παπατζηλικι,
το τουρκοαραβικο στα όρια της παρενόχλησης

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ είναι ντίβα και o τύπος nukteros ξηγηθηκε δυνατό ποστ.

Για αυτό ποσταρε ο ΑΡΧΗΓΟΣ στα καπάκια 10 βίντεο να αλλάξει η σελίδα και να πάει το ποστ του άλλου στα αζητητα:rockon:

Μπορούν να συγκρίνουν αυτή που έφερα Βελιγράδι με του νύκτερου.Οι Ρωσίδες είναι όλες λεπτές και όλες γυμνάζονται οπότε το σώμα είναι στάνταρντ.Αν θες πιπίνια κάτω των 25-30 σαν πενηντάρης και άνω μόνο Λευκορρωσίδες είναι διαθέσιμες.Ρωσίδα είναι πρακτικά αδύνατο να έχεις,παίζει μάξιμουμ 20 χρόνια διαφορά ηλικίας Ρωσία αντίθετα από Ουκρανία,Λευκορρωσία που πάει παραπέρα.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
635
Πόντοι
96
Μάγκες Τουρκία τι παίζει; Η χώρα έχει γίνει πλέον πάμφτωχη, υπάρχουν πουθενά κοιτίδες Χριστιανών να παίξει μπάλα ένας Χριστιανός χωρίς να κινδυνεύει να ξυπνήσει χωρίς νεφρά;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Μάγκες Τουρκία τι παίζει; Η χώρα έχει γίνει πλέον πάμφτωχη, υπάρχουν πουθενά κοιτίδες Χριστιανών να παίξει μπάλα ένας Χριστιανός χωρίς να κινδυνεύει να ξυπνήσει χωρίς νεφρά;

Πήγα Κωνσταντινούπολη και απογοητεύτηκα.Παντού μαντήλες,μουσάτοι και όλοι πάνε να σε κοροιδέψουν και να σε κλέψουνε.Εχει Ανατολικές δυνατές στα καλά μέρη αλλά σχεδόν πάντα συνοδεύονται από ευκατάστατους Τούρκους.Δεν ξέρω τι παίζει στα θέρετρα αλλά και εκεί λένε χάλια είναι.
Βελιγράδι πολύ καλύτερο,καμία σχέση.Βελιγράδι νιώθεις ελεύθερος είναι σλαβικός κόσμος.
Επίσης οι Τούρκοι είναι πάμφτωχοι αλλά δεν ανταγωνίζεσαι το μέσο όρο αλλά τους ευκατάστατους που είναι πολλοί σε αριθμό λόγω του μεγάλου πληθυσμού.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.233
Πόντοι
456
Μπορούν να συγκρίνουν αυτή που έφερα Βελιγράδι με του νύκτερου.

Και γιατί να συγκρίνουμε;
Εγώ είδα ένα μέλος που δεν είναι στην πρώτη του νιότη, αλλά φαίνεται να έβγαλε γούστα με καλό νέτο, οπότε από μένα είναι ΝΑΙ :rockon:

Οι Ρωσίδες είναι όλες λεπτές και όλες γυμνάζονται οπότε το σώμα είναι στάνταρντ.Αν θες πιπίνια κάτω των 25-30 σαν πενηντάρης και άνω μόνο Λευκορρωσίδες είναι διαθέσιμες.

Τι εννοείς;
Δεν έχει 25-30 Ρωσίδες,Ουκρανεζες,κ.λ.π.
Σε εκείνο το χθεσινό site ακόμη και Ελληνίδα 22 χρόνων πέτυχα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Και γιατί να συγκρίνουμε;
Εγώ είδα ένα μέλος που δεν είναι στην πρώτη του νιότη, αλλά φαίνεται να έβγαλε γούστα με καλό νέτο, οπότε από μένα είναι ΝΑΙ :rockon:

Τι εννοείς;
Δεν έχει 25-30 Ρωσίδες,Ουκρανεζες,κ.λ.π.
Σε εκείνο το χθεσινό site ακόμη και Ελληνίδα 22 χρόνων πέτυχα

Εχει αλλά οι μικρές Ρωσίδες ζητάνε τα άντερά τους.Ο νύκτερος μιλάει τέλεια ρωσικά και έχει μεγάλη εμπειρία έχει φέρει πολλές.
Αμα η γκόμενα ξέρει αγγλικά οι απαιτήσεις της ανεβαίνουνε 5 φορές.Οσο λιγότερα αγγλικά ξέρει τόσο πιθανότερο είναι να γαμήσεις μουνάρα.Εκεί έχει φοβερό πλεονέκτημα ο νύκτερος.Το ίδιο είχαμε παλιά Τσεχία,Πολωνία.
Αμα ήξερα ρωσικά σαν το νύκτερο που είναι native speaker θα είχα απογειωθεί.Παίζεις σε άλλο επίπεδο εντελώς.Εγώ μιλάω τελείως στοιχειώδη ρωσικά και καταδυσκολεύομαι,σπάνια λέω ακριβώς αυτό που θέλω και η επικοινωνία είναι δύσκολη.Παρόλα αυτά οι γκόμενες το ανέχονται.
Μαλακία που δεν έμαθα καλύτερα ρωσικά είχα τη δυνατότητα,τώρα γίνονται ονλάιν μαθήματα έχει ένα σωρό δασκάλους.Τα ρωσικά τα βρίσκεις μπροστά σου είναι εντελώς αναγκαία.Και τα πολωνικά,τσέχικα βοηθάνε αλλά τα ρωσικά είναι πλέον πολύ πιο χρήσιμα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Θα ήθελα ρωσικό και μόνο πιπινάκι εικοσάχρονο από travelgirls και να δοκιμάσω το συστημα τανάλια Κμαν αλλά αυτό είναι αδύνατο για τώρα.
Προσωπικά συμβιβάστηκα φέτος με τριανταπεντάρα από Ρωσία που ήρθε για αγάπες και έρωτες. Με βοήθησε πολύ φίλος που σπάνια πια γράφει εδώ με τα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία διότι είμαι σπιτωμενος και δεν έχω ελευθερία κινήσεων. Όπως ανέφερα και πιο πριν οι βίζες είναι πολύ δύσκολο κομμάτι διότι πρέπει να έχει κάποια πάνω από 3000 ευρώ στην τράπεζα ,σταθερή μισθοδοσία που να φαίνεται στην κίνηση του τραπεζικού της λογαριασμού. Εισιτήρια μετ επιστροφής με κλειστές ημερομηνίες προπληρωμένα καθώς και ξενοδοχείο προπληρωμένο. Αυτό περιόρισε κατά πολύ της επιλογές στις αναζητήσεις μου και από έντεκα υποψήφιες έμειναν μόνο δύο, θα πρέπει κάποιος να είναι τρελός να στείλει τρία χιλιάρικα σε κάποια που δεν ξέρει για να πάρει βίζα και εγώ δεν είμαι.. Ηλικιακή κατηγορία που ψάχνω είναι 30-40 ετών και υπάρχουν αρκετα αξιόλογες γυναίκες. Οι ρωσική επαρχία είναι ανεξάντλητη και έχει πολλά να δώσει ειδικά με τον πόλεμο τώρα. Για κάποιον στα μέσα τον πενήντα να έχει είκοσι χρόνια μικρότερη γκόμενα είναι κατόρθωμα για τα εδώ δεδομένα. Έμεινε μια εβδομάδα και από την τρίτη μέρα μου εξέφρασε την επιθυμία της να έρθει μόνιμα Ελλάδα, :grin: αναχώρησε πριν λίγες μέρες
Δεν έκανα και κάτι τρομερό χαίρομαι που πέρασες καλά.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056

Αυτό με τη βίζα είναι ενδιαφέρον.Πόσο καιρό της πήρε να τη βγάλει,πόσο κόστισε?Αγόρασες τα εισιτήρια με Turkish μέσω Κωνσταντινούπολης?Επρεπε να αγοράσεις πρώτα όλο το πακέτο,εισιτήρια,διαμονή για να μπορέσει να βγάλει βίζα?
Γενικά η ελληνική πρεσβεία εκδίδει εύκολα βίζες ή καθυστερούν?Η πλήρωσε bot για να βγει πιο γρήγορα?Εστειλες χρήματα για τη βίζα ή την πλήρωσε η ίδια και της τα έδωσες όταν ήρθε?
Αν ήταν από επαρχία πώς πλήρωσες το εσωτερικό αεροπορικό εισιτήριο για Μόσχα?Η το πλήρωσε η ίδια?Η έμενε κοντά στη Μόσχα και ήρθε με τρένο?Η έδωσες σε κάποιον λεφτά Ελλάδα και τα κανόνισε όλα ο ίδιος με συνεργάτες στη Ρωσία?
Πόσα περίπου ξόδεψες συνολικά γύρω στα 4 χιλιάρικα?

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Ρωσίδα αναλύει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Ρωσίας.

Εδώ πώς βλέπουν οι Ρωσίδες τους Ρώσους άντρες.

Γενικά τις Σλάβες γουστάρεις να τις ακούς είναι φοβερές conversionalists,μιλάνε μελωδικά και καυλώνεις,δεν είναι η ενόχλα του ωτού.

Εδώ Τσέχες σε ενδόμυχες συζητήσεις.Η μία δείχνει τις μπουτάρες,η άλλη τις βυζάρες.Καυλώνεις ανυπερθέτως με τη σέξυ σλαβική προφορά και την παρουσίαση άσχετα αν καταλαβαίνεις τι λένε.Ούτε ντιβισμοί,ούτε ξυνά υφάκια.

Στις Τσέχες πάντα λέω να μου μιλάνε τσέχικα είναι πολύ καυλωτική γλώσσα.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Τελευταία τροποποίηση:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Βλέπω την καπνα από τους βαλκανικούς πυραύλους και καμαρώνω. Κουβέντα ο αρχηγός πάντως
να τα λεμε οπως ειναι..η πατουρα του νυκτερου 2 κλασεις πανω απο αυτη του αρχηγου στο βελιγραδι..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Αυτό με τη βίζα είναι ενδιαφέρον.Πόσο καιρό της πήρε να τη βγάλει,πόσο κόστισε?Αγόρασες τα εισιτήρια με Turkish μέσω Κωνσταντινούπολης?Επρεπε να αγοράσεις πρώτα όλο το πακέτο,εισιτήρια,διαμονή για να μπορέσει να βγάλει βίζα?
Γενικά η ελληνική πρεσβεία εκδίδει εύκολα βίζες ή καθυστερούν?Η πλήρωσε bot για να βγει πιο γρήγορα?Εστειλες χρήματα για τη βίζα ή την πλήρωσε η ίδια και της τα έδωσες όταν ήρθε?
Αν ήταν από επαρχία πώς πλήρωσες το εσωτερικό αεροπορικό εισιτήριο για Μόσχα?Η το πλήρωσε η ίδια?Η έμενε κοντά στη Μόσχα και ήρθε με τρένο?Η έδωσες σε κάποιον λεφτά Ελλάδα και τα κανόνισε όλα ο ίδιος με συνεργάτες στη Ρωσία?
Πόσα περίπου ξόδεψες συνολικά γύρω στα 4 χιλιάρικα?
Σε δέκα μέρες πήρε οχταήμερη GR βίζα και το κόστος ήταν 300 ευρώ + εικοσικάτι για το προξενείο
Ναι αυτό έγραψα ότι πρέπει να προπληρώσεις όλο το πακέτο εισιτήρια, ξενοδοχείο για να δώσουν βίζα. Μπορεί και να αρνηθούν και να τον πιεις πικρό. Αν έχει κράτηση 7 ημέρες στο ξενοδοχείο δίνουν 8 μέρες βίζα . Όπως έχω αναφέρει έχω πολλούς φίλους Ρωσία οπότε είπα να βάλουν στον λογαριασμό της συγκεκριμένα 700 τα οποία έδωσα εδώ 750. Μόνο η συγκεκριμένη και μια ακόμα είχαν χρήματα και σταθερή μισθοδοσία και στο προξενιό πρέπει να δείξουν επίσημα λογαριασμούς και κινήσεις λογαριασμών για να πάρουν βίζα. Σε διαφορετική περίπτωση βίζα με τίποτα, έχουν σφίξει πολύ τα πράγματα με τον πόλεμο. Μιλάμε για τρέλα πράγματα . Το εισιτήριο ήταν μέσω Ντουμπάι και την τσάκισε την γκόμενα, :grin: ήταν το πιο φθηνό εκείνη την περίοδο. Μέχρι την Μόσχα και αντίστροφα ταξίδεψε 4 φορές με τρένο, μια για την συνέντευξη και τα δακτυλικά αποτυπώματα για την βίζα και η άλλη για να έρθει εδώ. Κοντά στα τέσσερα μου βγήκε όλο το επιχείρημα και τα περισσότερα φυσικά για ξενοδοχεία, εισιτήρια και βίζες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
να τα λεμε οπως ειναι..η πατουρα του νυκτερου 2 κλασεις πανω απο αυτη του αρχηγου στο βελιγραδι..

Γενικά οι Ρωσίδες σε κώλους και βυζιά δε λένε τίποτα.Είναι άδικο να τις συγκρίνεις.Εκεί υπερτερούν Πολωνέζες,Βαλτικές,Βαλκάνιες κτλ.

zEMjuI.jpg

BMs3r5.jpg

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Γενικά οι Ρωσίδες σε κώλους και βυζιά δε λένε τίποτα.Είναι άδικο να τις συγκρίνεις.Εκεί υπερτερούν Πολωνέζες,Βαλτικές,Βαλκάνιες κτλ.
υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις ..αυτη ναι ,δυνατη κωλαρα,αυτη απο το βελιγραδι ,δεν..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Μπορούν να συγκρίνουν αυτή που έφερα Βελιγράδι με του νύκτερου.Οι Ρωσίδες είναι όλες λεπτές και όλες γυμνάζονται οπότε το σώμα είναι στάνταρντ.Αν θες πιπίνια κάτω των 25-30 σαν πενηντάρης και άνω μόνο Λευκορρωσίδες είναι διαθέσιμες.Ρωσίδα είναι πρακτικά αδύνατο να έχεις,παίζει μάξιμουμ 20 χρόνια διαφορά ηλικίας Ρωσία αντίθετα από Ουκρανία,Λευκορρωσία που πάει παραπέρα.
Με ευρωπυράλους έχεις ότι ρωσίδια θέλεις από δεκαοχτώ μέχρι εκατόν οκτώ.
Είπα ότι ήθελα με την δική σου μέθοδο να δοκιμάσω αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος με ρωσοπιπινά λόγω της βίζας. Θα περνα δύο εικοσάχρονα και θα έκανα αίσχη.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.233
Πόντοι
456
υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις ..αυτη ναι ,δυνατη κωλαρα,αυτη απο το βελιγραδι ,δεν..

Αφού τρέχει μαραθώνιο η κοπέλα πως να έχει και κωλάρα;

Απαιτεί θυσίες ο πρωκταθλητισμός και γυαλιά Oakley 200€ για να τρέχεις πιο γρήγορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom