Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
Πλήρωσες και ξενοδοχείο σκύλου τελικά;
Αυτή στο τέλος θα σε βάλει να κόψεις και το μουστάκι.![]()
χαχαχα τι ερωτήσεις είναι αυτές γέροντα
Πλήρωσες και ξενοδοχείο σκύλου τελικά;
Αυτή στο τέλος θα σε βάλει να κόψεις και το μουστάκι.![]()
Αν η απελπισία είναι να ζγταν 800ε δώρο γνωριμίας τότε το καρπούζι είναι μαπαΕχω έτοιμη Λευκορρωσίδα που σπονσοράρω.Με αποκαλεί σωτήρα της.Παίζουν και άλλες Μινσκ το όλο θέμα είναι η ανάκριση στα σύνορα.Τώρα έχω καινούργιο διαβατήριο οπότε δε φαίνονται οι σφραγίδες απο Μπορύσπιλ αυτό είναι σημαντικό συν.Βέβαια η Λευκορρωσίδα ζήτησε iphoni για δώρο το 15 λέει της αρέσει,το δικό της έχει χαλάσει.Το έχω διαπιστώσει συχνά αυτό να παθαίνουν ζημιά τα κινητά απο γκόμενες όταν τις γνωρίζεις.Παλιά προ 2008 καθάριζες με Νόκια των 200 ευρώ,τώρα έχουν μάθει όλες το iphoni.Α ρε Στίβι Τζομπς μας έκαψες.
Εδώ έχει δίκιο 100% ο αρχηγόςΗ αγορά δώρου είναι πιο θεαματική.Ειδικά όταν δοκιμάζουν μπροστά σου φορέματα,τακούνια ή εσώρουχα.Οι Ρωσίδες,Ουκρανέζες το κάνουν αυτό,σε καλούν στο καμαρίνι στα γυναικεία και εμφανίζονται με τα εσώρουχα και τις ζαρτιέρες μπροστά σου για να διαλέξεις αυτά που σου αρέσουν ενώ παίρνεις μάτι και τις διπλανές.Οι διπλανές δεν ενοχλούνται καθόλου θα έλεγα αφού πιθανον θέλουν και αυτές να αγοράσουν.
Το άλλο καλό με τα δώρα είναι οτι όταν τα φοράνε σε θυμούνται,σου στέλνουν φωτό π.χ. απο Αγία Πετρούπολη ή Καζάν όπου χορεύουν ευτυχισμένες με το φόρεμα που τις αγόρασες έστω και χωρίς εσένα.
Ούτε εδώ υπάρχει
Ειναι παράλληλο σύμπαν δημιουργία του αρχηγού
Συζητάμε σε κάτι που κατά βάση είναι ματριξ
Εχεις χασει επεισοδια μου φαίνεται...ποια σεζον λες ρε τερυ χρυσε?
Μουκατσεβο εντελώς άκυρο όχι με το καλημέρα ούτε με το καλυνηχτα δεν έμπαινε γκολ(πολύ μικρή πόλη κάτω των 400χιλ χωρίς φοιτήτριες, αντίθετα στα 30χλμ Uzgοrod πιο ιζυγκοινγκ φάση, ουγγαρέζικη μειονότητα σαφώς πιο ευχάριστη πόλη, αλλά κ πάλι χωρίς φοιτήτριες)Στο νοβγκοροντ μενει κοντα στην αγ Πετρούπολη.
Κοιτα εγω συμφωνω με την ιδεα οποιος θελει να γίνει εξπερ με τις σλαβικες χωρες πρέπει και να μείνει.
Η κμαν ναι μεν εχει εμπειρίες αλλα αν εμενε μονιμα σε μια χωρα θα τα ηξερε ολα απεξω και ανακατωτα.
Οπως τον βλέπω εχει κατασταλαξει μεταξι πολωνιας και ουκρανιας αλλα αυτες οι χωρες ειναι μεγάλες πεδια ολοκληρα προς εξερεύνηση.
Εντωμεταξύ επαρχεία και ειδικα σε πολεις με 50 και 80 χιλιαδων κατοικων εξερευνεις πεδια που αλλος δεν τα ξερει.
Π.χ ολο και καποιοι απεξω απεξω πηγαν η ηξεραν οτι το κιεβο η κρακοβια το κατοβιτσε κλπ ειναι μουνοτοποι και ανα το κόσμο πολλοι πηγαν λιγοι τελικά πήδηξαν.
Όμως ηξερε κανενας το τσερνιβτσι η το μουκατσεβο οπου εκει πηδαγες με το καλημερα...
Θέλω να πω οταν μαθαινεις πληροφορίες ποτε δεν πας πρώτος ολο και καποιος αλλος πηγε πριν απο σενα και ισως πολλοί και χαλασαν το πεδιο
Αν ομως πας μονος σε μη γνωστους και φειμους προορισμους εκει ολα αλλάζουν,γινεσαι εξερευνητης..
Εγω ξερω και πολωνια και ουκρανια και Σλοβακία πολεις μουνοπαραδεισους
Και έχει καλύτερο στιλ , κυκλοφορεί με ανακόντα μπότες και όχι πόλο από το πανέρι του Τούρκου στο ΝτάρμσταντΆρα ο δημητράκης (το αντίπαλο δέος) είναι ένα βήμα μπροστά από εσένα (αφου γνωριζει ρωσικα) κι αφού διαμένει μόνιμα στην αγ. Πετρούπολη ισως και να προηγείται δύο βήματα.
Όμως ηξερε κανενας το τσερνιβτσι η το μουκατσεβο οπου εκει πηδαγες με το καλημερα...
Μουκατσεβο εντελώς άκυρο όχι με το καλημέρα ούτε με το καλυνηχτα δεν έμπαινε γκολ
Τσερνιβτσι πιο εύκολο αλλά κ πάλι λόγω ρουμανικής μειονότητα κι επιρροής σαφώς πιο δύσκολο από άλλες πόλεις αντίστοιχες πχ Νικολαεφ χερσωνα
Σκάσε ρε μαλακα . Θα σε στείλουμε για μπάνιο μια ώρα πιο γρήγορα αριστερό τσουτσέκιΑν θες να κανουμε διαλογο αλλαξε αυτη τη βλακεια φατσα που εχεις στο προφιλ.Μου τι δίνει...
Ποια φεραρι ρε χαζοβιολη?
Εχεις χασει επεισοδια μου φαίνεται...ποια σεζον λες ρε τερυ χρυσε?
Μάλλον είπα μαλακια και δεν είσαι ο Βιταμας.Σε εσας εμενα η επαρχία με εκανε να διατηρουμε.
Το Κίεβο το περίμενα καλύτερο και δεν μιλαω για σπονσορετες αλλα για κανονικες φάσεις γνωριμία και οτι προκύψει.
Ηταν και τα ουκράνικα μου κουτσα βεβαια
Σε εσας εμενα η επαρχία με εκανε να διατηρουμε.
Το Κίεβο το περίμενα καλύτερο και δεν μιλαω για σπονσορετες αλλα για κανονικες φάσεις γνωριμία και οτι προκύψει.
Ηταν και τα ουκράνικα μου κουτσα βεβαια
Ρε φιλε στο μουκατσεβο πριν πάω ειχα διπλο ροστερ μια χωρισμένη με παιδ
Οποιος θελει να τον βοηθησω μπορω μονο σε π.μ
Εχω και γνωστούς εκει και ακρες
και εγώ έχω άκρες πολύ δυνατές και άλλοι έχουν πχ. Μίδας
Εμενα το 30ρη με κοιτούσαν οι 40ρες Ουκρανες σαν ξερολουκουμο.
Οχι οτι δεν μπαλαρα και με μικρες αλλα τα ποσοστά επιτυχίας στα 30 πλας ηταν θεαματικα
Ναι αλλά ο μιτσος τα τελευταία χρόνια έψαχνε 45ευρω να συμπληρώσει 50ρικο, οπότε τι να σου κάνει και η μπότα από ανακόντα και το σκουφί φώκιας ....Και έχει καλύτερο στιλ , κυκλοφορεί με ανακόντα μπότες και όχι πόλο από το πανέρι του Τούρκου στο Ντάρμσταντ
Άρα τρία βήματα
Ποιος τάχει δώσει παππούλη τα ραπορτ γιατί εγώ εκτός από μένα δεν ξέρω καποιον άλλο που να πήγαινε εκεί?? Σποτ είχε πάει μόνο ο Σπύρος, αλλά σποτ.. Μια φορά κι όχι σε όλαδιαφωνώ η επαρχία στην Ουκρανία δεν είχε να δώσει τίποτα πριν ξεσπάσει ο πόλεμος. Έχω πρόσφατο report από χερσόνα, μπερντιανς, ζαπορίζια και Ντινπρο
Ναι αλλά ο μιτσος τα τελευταία χρόνια έψαχνε 45ευρω να συμπληρώσει 50ρικο, οπότε τι να σου κάνει και η μπότα από ανακόντα και το σκουφί φώκιας ....
Μουναρα μεν αλλά οι φωτογραφίες είναι 15ετιας imop αν όχι όλες πάντως πολλές τις έχεις ξαναβάλει παλιά κι είχες πει είναι από χρόνια πριν....Μουναρα Χτύπησε πάντως έτσι, να τα λέμε και αυτά. Ξηγηθηκε σπαθί η γκομενα , μιας και τίμια Ρωσίδα και όχι Ουκρανική λαμογια
Ποιος τάχει δώσει παππούλη τα ραπορτ γιατί εγώ εκτός από μένα δεν ξέρω καποιον άλλο που να πήγαινε εκεί?? Σποτ είχε πάει μόνο ο Σπύρος, αλλά σποτ.. Μια φορά κι όχι σε όλα