Θα ήθελα ρωσικό και μόνο πιπινάκι εικοσάχρονο από travelgirls και να δοκιμάσω το συστημα τανάλια Κμαν αλλά αυτό είναι αδύνατο για τώρα.
Προσωπικά συμβιβάστηκα φέτος με τριανταπεντάρα από Ρωσία που ήρθε για αγάπες και έρωτες. Με βοήθησε πολύ φίλος που σπάνια πια γράφει εδώ με τα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία διότι είμαι σπιτωμενος και δεν έχω ελευθερία κινήσεων. Όπως ανέφερα και πιο πριν οι βίζες είναι πολύ δύσκολο κομμάτι διότι πρέπει να έχει κάποια πάνω από 3000 ευρώ στην τράπεζα ,σταθερή μισθοδοσία που να φαίνεται στην κίνηση του τραπεζικού της λογαριασμού. Εισιτήρια μετ επιστροφής με κλειστές ημερομηνίες προπληρωμένα καθώς και ξενοδοχείο προπληρωμένο. Αυτό περιόρισε κατά πολύ της επιλογές στις αναζητήσεις μου και από έντεκα υποψήφιες έμειναν μόνο δύο, θα πρέπει κάποιος να είναι τρελός να στείλει τρία χιλιάρικα σε κάποια που δεν ξέρει για να πάρει βίζα και εγώ δεν είμαι.. Ηλικιακή κατηγορία που ψάχνω είναι 30-40 ετών και υπάρχουν αρκετα αξιόλογες γυναίκες. Οι ρωσική επαρχία είναι ανεξάντλητη και έχει πολλά να δώσει ειδικά με τον πόλεμο τώρα. Για κάποιον στα μέσα τον πενήντα να έχει είκοσι χρόνια μικρότερη γκόμενα είναι κατόρθωμα για τα εδώ δεδομένα. Έμεινε μια εβδομάδα και από την τρίτη μέρα μου εξέφρασε την επιθυμία της να έρθει μόνιμα Ελλάδα,
αναχώρησε πριν λίγες μέρες