Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Αυτές τις καλείς για τριήμερο,μια βδομάδα όσο γουστάρεις.Αμα είσαι μαζί τους τι θα κάνεις?Δε θα φας,δε θα πιεις,δε θα επισκεφτείς μουσεία αξιοθέατα κτλ?Αυτά κοστίζουνε.
Αμα μία δε σου αρέσει ή κάνει βλακείες,χοντρύνει κτλ την αντικαθιστάς.Εχω αρκετές σε rotation.οι γκόμενες είναι διαφορετικές δεν είναι ίδιες.Αλλες γουστάρουν πιώμα,άλλες όχι άλλες είναι της γυμναστικής άλλες όχι,άλλες χλαπακιάζουν άλλες είναι της δίαιτας κτλ.
Οι γκόμενες σε διδάσκουν η κάθε μία σου μαθαίνει τι χρειάζεται για να γαμήσεις την επόμενη.

Τελευταία τροποποίηση:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
Αυτές τις καλείς για τριήμερο,μια βδομάδα όσο γουστάρεις.Αμα είσαι μαζί τους τι θα κάνεις?Δε θα φας,δε θα πιεις,δε θα επισκεφτείς μουσεία αξιοθέατα κτλ?Αυτά κοστίζουνε.
Αμα μία δε σου αρέσει ή κάνει βλακείες,χοντρύνει κτλ την αντικαθιστάς.Εχω αρκετές σε rotation.οι γκόμενες είναι διαφορετικές δεν είναι ίδιες.Αλλες γουστάρουν πιώμα,άλλες όχι άλλες είναι της γυμναστικής άλλες όχι,άλλες χλαπακιάζουν άλλες είναι της δίαιτας κτλ.
Οι γκόμενες σε διδάσκουν η κάθε μία σου μαθαίνει τι χρειάζεται για να γαμήσεις την επόμενη.
ναι οκ..εννοω οχι 3ημερα ,καλυτερα πχ βαρσοβια και να τις καλεις στο ξενοδοχειο..ντοπιες..γλυτωνεις πολλα στα μεταφορικα και στα φαγητα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ναι οκ..εννοω οχι 3ημερα ,καλυτερα πχ βαρσοβια και να τις καλεις στο ξενοδοχειο..ντοπιες..γλυτωνεις πολλα στα μεταφορικα και στα φαγητα

Οι περισσότερες βίζιτες από τα dating apps που δεν την γνωρίζεις καθόλου, συνήθως ζητούν 1000-1500 ευρώ κασέρι για 7 μέρες διακοπών συν τα αεροπορικά και να κλείσεις 5* εκεί που θα μείνετε. Ένα παλικάρι που είναι 30 χρ. το πάλευε με τα dating apps να φέρει κάποια Ουκρανή. Το συμπέρασμα είναι ότι οι ιντερνετικές βίζιτες και στον 30αρη και στον 50αρη τα ίδια ακριβώς χρηματικά ποσά θα ζητήσουν γιατί η γνωριμία είναι εντελώς απρόσωπη. Γιατί και 50αρης που μου είπε τα ίδια του ζητούσαν για 7 μέρες

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
Οι περισσότερες βίζιτες από τα dating apps που δεν την γνωρίζεις καθόλου, συνήθως ζητούν 1000-1500 ευρώ κασέρι για 7 μέρες διακοπών συν τα αεροπορικά και να κλείσεις 5* εκεί που θα μείνετε. Ένα παλικάρι που είναι 30 χρ. το πάλευε με τα dating apps να φέρει κάποια Ουκρανή. Το συμπέρασμα είναι ότι οι ιντερνετικές βίζιτες και στον 30αρη και στον 50αρη τα ίδια ακριβώς χρηματικά ποσά θα ζητήσουν γιατί η γνωριμία είναι εντελώς απρόσωπη. Γιατί και 50αρης που μου είπε τα ίδια του ζητούσαν για 7 μέρες
για μενα ,μεγαλο φαουλ να πας διακοπες με αγνωστη...μπορει να σου βγει μεγαλη φολα και να περασεις σκατα..οσες φορες το χω κανει ηταν καποια που την ηξερα πολυ καλα...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ναι αλλά μετά πως θα μπορεί να λέει ότι έφερε μουνι και πήγε και ο άλλος σε άλλη χώρα , οργάνωσε τα λοτζιστικς και την κυκλοφόρησε στους ντόπιους με τις γυναίκες τους να τον κοιτάνε με θαυμασμό ;

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
Ναι αλλά μετά πως θα μπορεί να λέει ότι έφερε μουνι και πήγε και ο άλλος σε άλλη χώρα , οργάνωσε τα λοτζιστικς και την κυκλοφόρησε στους ντόπιους με τις γυναίκες τους να τον κοιτάνε με θαυμασμό ;
δυστυχως ο αρχηγος στην ουσια πληρωνει την επιδειξιομανια του σε αγνωστους ,ακριβοτερα απο τις ιδιες τις σπονσορετες του

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
δυστυχως ο αρχηγος στην ουσια πληρωνει την επιδειξιομανια του σε αγνωστους ,ακριβοτερα απο τις ιδιες τις σπονσορετες του
Καλά κάνει ρε ‘σύ. Είναι στη φύση του άντρα αυτό.

Άλλοι το βγάζουν στο μουνι. Άλλοι στο ρολοι , στο αμάξι , στη σιδερένια πορνη του γυμναστηρίου κοκ

Είναι στη φύση μας

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
Καλά κάνει ρε ‘σύ. Είναι στη φύση του άντρα αυτό.

Άλλοι το βγάζουν στο μουνι. Άλλοι στο ρολοι , στο αμάξι , στη σιδερένια πορνη του γυμναστηρίου κοκ

Είναι στη φύση μας
δεν διαφωνω αλλα σε αγνωστους που σε βλεπουν ως τουριστα ,δεν βγαζει τοσο νοημα..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Δεν είναι άγνωστη.Την είχα φέρει στη Μπούντβα τον Ιούλιο.Σήμερα ρομαντισμοί στο boat trip και στο καφέ του hotel Moskva.Επαθα ζημιά όταν περνούσαμε ξανά από την Knez.Απίθανοι μούναροι,δεν μπορώ βέβαια να χωθώ αφού είμαι με τη δικιά μου αλλά μερικές φορές Knez χάνεις τη μπάλα με τις μπουτάρες.Βέβαια οι Σέρβες έχουν πάντα το ντιβίστικο ύφος,όχι το ταπεινό εύθυμο,ερωτιάρικο των Πολωνέζων.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056

Βαρσοβία είναι τέλεια.Τρεις φορές πήγα φέτος.Για τριήμερα είναι ό,τι πρέπει.Δεν υπάρχει καλύτερη πόλη στην ΕΕ.Ουσιαστικά μόνο Μόσχα,Μινσκ,Κίεβο είναι καλύτερες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
Εχω δει εγω ... σοβαρο επιχειρηματια που τον παντρεψα το 2013 στην Οδησσο.
Ηλικιακο γκαπ εικοσαετια ακριβως, ειναι ακομα μαζι και εκαναν παιδι ...
Η εξαιρεση βεβαια που επιβεβαιωνει τον κανονα :D:
ο κοσμος κοιταει μπροστα οχι πισω
αλλο το 1993 αλλο το 2013 αλλο το 2024
σαν κωλογεροι 2-3 εχετε μεινει στο παρελθον
τι σαν
κωλογεροι εισαστε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Δεν είναι άγνωστη.Την είχα φέρει στη Μπούντβα τον Ιούλιο.Σήμερα ρομαντισμοί στο boat trip και στο καφέ του hotel Moskva.Επαθα ζημιά όταν περνούσαμε ξανά από την Knez.Απίθανοι μούναροι,δεν μπορώ βέβαια να χωθώ αφού είμαι με τη δικιά μου αλλά μερικές φορές Knez χάνεις τη μπάλα με τις μπουτάρες.Βέβαια οι Σέρβες έχουν πάντα το ντιβίστικο ύφος,όχι το ταπεινό εύθυμο,ερωτιάρικο των Πολωνέζων.
Αν της πλήρωνες ένα δωράκι έξτρα ίσως να σε άφηνε ;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Tip για τους Θεσσαλονικεις
Στην Περαια πρεπει να εχουν δωθει οικηματα για προσφυγες απο Ουκρανια. Δεν το εχω διασταυρωσει αλλα ηταν φουλ σε αυτοκινητα με ουκρανικες πινακιδες με επιβατες και οδηγους Ουκρανες.
Δε κάνουμε κάτι

Έρχονται οι πεινασμένες και πληρώνονται από την ΕΕ χωρίς να ανοίξουν πόδι χωρίς τίποτα . Ακόμα και την ασφάλιση του αυτοκινήτου τους πλήρωναν.

Ανέβασαν και μύτη οι ύαινες

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
ο κοσμος κοιταει μπροστα οχι πισω
αλλο το 1993 αλλο το 2013 αλλο το 2024
σαν κωλογεροι 2-3 εχετε μεινει στο παρελθον
τι σαν
κωλογεροι εισαστε
Ενω εσυ βριθεις απο παρον και κυριως μελλον:2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
ο Κάημαν το είπε δεν το έκρυψε ότι χαλάει 100 ευρώ την μέρα γι' αυτήν σε ψώνια συν άλλα 400 ευρώ για προπονητή στίβου πέραν των πάγιων εξόδων διαμονή, αεροπορικά, καφέδες και φαγητά.
Κατάλαβα.. τον γ@μιά- ντ@βά της- η αλλη τον βαπτιζει προπονητή στιβου. Κλασσικές στην παραμυθα οι ανατολικες. Με αυτά τα χρήματα χαραμι θα είχε ο τυπος στα fkk με γκαμησια μέχρι τελικής πτώσης.
Ας κάτσει τώρα να μετρα ποτέ θα της τελειώσει η περίοδος μηπως και του κάτσει. Αντί να της σκίσει επιτακτικα κωλ@ και στόμα μέχρι να ρεφάρει τη χασούρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Μονο εναν ξερω που εφυγε απο Ελλαδα παρθενος και γαμησε εξωτερικο. Τελειωσε το ΑΠΘ παρθενος και βρηκε γκομενα οταν πηγε Αγγλια για μεταπτυχιακο που τελικα εμεινε μονιμα. Την παντρευτηκε κιολας. Τουρκοκυπρια που δεν θα την πηδουσα ουτε μεθυσμενος. Μπλοκ δεν νομιζω να γαμουσε τσαμπα, τουλαχιστον απο την εικονα που εχω απο το 18 και μετα, δεν ξερω τι γινοταν πριν 20 χρονια
Μπλοκ το 1995 θαβρισκε την Μις χωριό σε όλη την Ρουμανία
Το 2000 την Μις γειτονιά
Το 2007 κ μετά την Μις αρχιδια μόνο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Κατάλαβα.. τον γ@μιά- ντ@βά της- η αλλη τον βαπτιζει προπονητή στιβου. Κλασσικές στην παραμυθα οι ανατολικες. Με αυτά τα χρήματα χαραμι θα είχε ο τυπος στα fkk με γκαμησια μέχρι τελικής πτώσης.
Ας κάτσει τώρα να μετρα ποτέ θα της τελειώσει η περίοδος μηπως και του κάτσει. Αντί να της σκίσει επιτακτικα κωλ@ και στόμα μέχρι να ρεφάρει τη χασούρα.
Παλιά λεγόταν ξάδερφος που ερχόταν μαζί γιατί αλλιώς δεν την άφηνε η μαμά της
Προπονητής στίβου μάλλον είναι αναβάθμιση σαν τίτλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom