Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 241K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.719
Πόντοι
2.306
Ναι γι'αυτό έψαχνε να βρει πουτάνα από αγγελίες τελευταία στιγμή μπας και σώσει το ταξίδι.

Εβαλε google translate για να ψάχνει τα πολωνικά σάιτς για σπόνσορες.Η πλάκα είναι οτι εδώ γράφουμε συνέχεια τι πρέπει να κάνει ο άλλος αλλά δε γινόμαστε πιστευτοί.Εχω γράψει ακριβώς τα πάντα όλα σάιτς,μαγαζιά,κλαμπς,ξενοδοχεία,ρεστωράν με εξαντλητική λεπτομέρεια και όμως ο άλλος δεν τα πιστεύει ακριβώς γιατί είναι τόσο λεπτομερή θα ήθελε κάτι πιο εύπεπτο,εύκολο,απτό και μαζικής χρήσης.
Πρακτικά του στυλ δώς μου δυο τρία τηλεφωνάκια από στανταράκια να περάσω καλά.Παρτο αυγό και κούρευτο δηλαδή.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Παίζει και να εκδηλωθεί εκεί μέσα,αφού κι αυτές τους γουστάρουν,αλλά εδώ φοβούνται μην τους βγει το όνομα αν πάνε με αράπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γαμήσανε;
Κάτι ψιλά ίσως..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Στις Ελληνίδες γενικά δεν αρέσει η Πολωνία,θα ξενερώσει με τα σκηνικά με τις έκφυλες Πολωνέζες.Υστερα να πας με γκόμενα Πολωνία είναι σα να φέρνεις φέτα από Πολωνία για να τη φας στην Ελλάδα.
Με Ελληνίδα μόνο Τσεχία θα πήγαινα Πράγα και περίξ εκεί φτιάχνονται.
Αυτό το Airbnb έχει το πλεονέκτημα οτι είναι δίπλα στο Raddisson οπότε εαν χτυπήσεις γκομενάκι στο Wesele ή το Level27 παρκάρεις την Ελληνίδα στο Airbnb και γαμάς την Πόλκα στο Raddisson.Το Raddisson είναι γκομενομαγνήτης,άλλο να λες μένω Raddisson και άλλο μένω σε ένα διαμέρισμα στη Grzybowska.Ετσι έκανα και εγώ τα είχα και τα δύο ταυτόχρονα νοικιασμένα ξενοδοχείο και airbnb για να έχω ευελιξία.

Η πλάκα θα είναι να πας την Ελληνίδα κανά Τεάτρο Κουμπάνο.Θα αρχίσουν να της την πέφτουν οι Λατίνοι και οι Αραπάδες θα της φύγει το σκαλπ.
Αρχηγέ κάτι τέτοια γραφές για ψωλες από Λατίνους κλπ κι έχω αρχίσει βάσιμα να πιστεύω ότι όπως όλα τα μεγάλα καμάκια στην Δύση τους γίνονται σουινγκερ καθόσον το πνεύμα πρόθυμο αλλά η σαρξ ασθενής...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• dB9XpK (1).gif
    dB9XpK (1).gif
    953,6 KB · Εμφανίσεις: 14
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.719
Πόντοι
2.306
Δηλαδή τι θες να πεις?Οτι ο Slavic addict έφαγε πεντοχίλιαρο Βαρσοβία και έπαιζε το πουλάκι του?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
O George γάμησε μία σπονσορέτ και ο Slavic addict δύο,μια Πολωνέζα από Chaturbate και μία που φόρτωσε στο Wesele.
Ολα έχουν σχέση με τα έξοδα,άλλη εμπειρία αν δαπανήσεις χιλιάρικο,άλλη αν σκάσεις διχίλιαρο,άλλη στο πεντοχίλιαρο,πάει περίπου εκθετικά.Με 1000 τη μέρα έξοδα νιώθεις ημίθεος και βάλε.

Είχε αναφέρει ποτέ ο George αν ήταν παντρεμένος,χωρισμένος με παιδιά κλπ;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Και εσυ για τα μπλε αρχιδια του Αρχηγου εισαι στο θρεντ?
Γιατι περα απο το 049, δεν σε κοβω να εχεις ταξιδεψει με κατι αλλο
Συριος φαίνεται δυνατός παίχτης. Μην ανοίγεσαι, μπορεί νάναι κλώνος του μιτσου 29
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βάλε τάξη τυπε

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Με το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν εφαγα ποτε προστιμο σε χοτελ, οποτε δεν αφηνει μυρωδιες μετα απο καμια ωριτσα
Όλοι οι δροσεροι με ηλεκτρονικό, νησαφι ποια..

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Ναι γι'αυτό έψαχνε χριστουγεννιάτικα να βρει πουτάνα από αγγελίες τελευταία στιγμή μπας και σώσει το ταξίδι.
Τον έπαιξε τουλάχιστον στα ζεστά- με χριστουγεννιατικη ατμόσφαιρα και τον αι Βασίλη, με φόντο την Βαρσοβία από ψηλά. Χψ+Α = χεσε ψηλά κι αγναντευε δηλαδη.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Εβαλε google translate για να ψάχνει τα πολωνικά σάιτς για σπόνσορες.Η πλάκα είναι οτι εδώ γράφουμε συνέχεια τι πρέπει να κάνει ο άλλος αλλά δε γινόμαστε πιστευτοί.Εχω γράψει ακριβώς τα πάντα όλα σάιτς,μαγαζιά,κλαμπς,ξενοδοχεία,ρεστωράν με εξαντλητική λεπτομέρεια και όμως ο άλλος δεν τα πιστεύει ακριβώς γιατί είναι τόσο λεπτομερή θα ήθελε κάτι πιο εύπεπτο,εύκολο,απτό και μαζικής χρήσης.
Πρακτικά του στυλ δώς μου δυο τρία τηλεφωνάκια από στανταράκια να περάσω καλά.Παρτο αυγό και κούρευτο δηλαδή.
Καλά αν ο άλλος είναι τελείως Γιωτάς που για μα βρει πουτανέττες θελει και καθοδήγηση- αστα να πάνε δηλαδη. Από την άλλη το να αλιευεις εκδιδομενες σε διαφορα μερη δεν δα και επιστήμη- εφόσον μεσολαβεί το χρηματικό ανταλλαγμα. Δούναι και λαβειν είναι η κατάσταση.
Είπαμε το να αγοράσεις πχ. μια συναγρίδα απ τον ιχθυοπωλη δεν είναι τέχνη. Τεχνη είναι να μπορέσεις να την ψαρέψεις μόνος σου.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
192
Πόντοι
0
Βρε σεις, η φάση δεν είναι για όλλους για πολλούς λόγους. Ο αρχηγός έχει δαπανήσει άπειρο χρόνο και χρήμα και σίγουρα μπορεί να δώσει γνώση σε όποιον θέλει να ψαχτεί για καυλωτικά σκηνικά στα μουνολίβαδα. Εδώ το τονίζω... ΚΑΥΛΩΤΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ, και όχι να γαμήσει μια-δυο ώρες όπως θα γαμούσε μια τύπισσα γραφείου.
Εδώ μιλάμε για την Πολωνία. Από κει και πέρα, εγώ αλλά και κάθε άλλος παίρνει αυτά που μοιράζεται ο αρχηγός και τα προσαρμόζει στο στυλ του ή τέλος πάντων στη φάση που αναζητά.

Το να λέμε και να ξαναλέμε για το κόστος είναι περιττό. Με όλα μέσα θες κανα 1000ρικο τη μέρα για να περάσεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, με πολύ μικρές πιθανότητες ξενερώματος.
Αναλυτικά
Διαμονή στο κέντρο, σε χώρο καλό έως πολύ καλό, 150-200.
Room service + convenient stores, 50-100
Σλάβα, 300+
Φαγητό, 100-150 (ενα γεύμα σε εστιατόριο + κάτι από delivery ή σνακ κλπ)
Ποτά - Διασκέδαση, 100+
Λοιπά, 100
Μετάβαση - μετακίνηση (αναγωγή ανά ημέρα με πτήση από Αθήνα) 100

Σύνολο: 900 - 1050
Από κει και πέρα το κόστος μπορεί να ανέβει σημαντικά αν θες ακριβά malt, ή παρτούζες με 9+ . Όπως επίσης μπορεί και να πέσει λίγο αν τα βρεις με την σλάβοπούλα και αντί 300 τη μέρα κάνεις τα κουμάντα σου και σου κοστίσει 300 για κάμποσες μέρες (πράγμα που παίζει). Επίσης και το freeware παίγνιο, δεν είναι εκτός πραγματικότητας, και σίγουρα πιο εφικτό/ελκυστικό από το αντίστοιχο στις πιο πολλές χώρες.
Στο προσεχές ταξίδι μου, λογικά θα έχω κάπως υψηλότερο κόστος, και μπορεί καποια χρήματα να φύγουν χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα. Ετσι είναι αυτά.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Όλοι οι δροσεροι με ηλεκτρονικό, νησαφι ποια..
Μονο για καπνισμα εντος του δωματιου του χοτελ. Γυρω στα 150 σου κρατανε απο την καρτα αμα σε δωσει η καμαριερα οτι καπνιζες:confused:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Είπαμε το να αγοράσεις πχ. μια συναγρίδα απ τον ιχθυοπωλη δεν είναι τέχνη. Τεχνη είναι να μπορέσεις να την ψαρέψεις μόνος σου.
Που το ειπαμε ρε ανθρωπε, σε ενα θρεντ που ονομαζεται σπονσορινγκ?:jerking::idiot:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Σπονσορινγκ- λαικιστί πυρφοριλίκι δηλαδη και σπονσορας= πυρφορος :confused:
Στο μπου κομ εισαι, για πληρωμενο σεξ ειναι το σαη
Αν μπαινεις σε αυτο το σαιτ για να κραζεις αυτους που πληρωνουν, μηπως να δεις εναν ψυχιατρο καλυτερα?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Στο μπου κομ εισαι, για πληρωμενο σεξ ειναι το σαη
Το γνωριζω και συμπεριλαμβανω κι εμένα μέσα σε αυτο. Φαντάσου ομως πχ. εναν μεσηλικα σκοπιανο με το παρουσιαστικο του νηματοθετη να μισθωνει ελληνίδες εκδιδομενες γενικα στην Ελλάδα και να διατυμπανιζει μετα ότι γκαμαει κ δερνει στη χώρα εχοντας την ψευδαίσθηση ότι τις καμακωνει κιόλας κ πέφτουν ξερες από ποθο στο πέρασμα του θεωρώντας τον ευατο του nr 1. Αυτό μας λέει ο ποιητής σε κάθε ευκαιρία.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.515
Πόντοι
206
Το γνωριζω και συμπεριλαμβανω κι εμένα μέσα σε αυτο. Φαντάσου ομως πχ. εναν μεσηλικα σκοπιανο με το παρουσιαστικο του νηματοθετη να μισθωνει ελληνίδες εκδιδομενες γενικα στην Ελλάδα και να διατυμπανιζει μετα ότι γκαμαει κ δερνει στη χώρα εχοντας την ψευδαίσθηση ότι τις καμακωνει κιόλας κ πέφτουν ξερες από ποθο στο πέρασμα του θεωρώντας τον ευατο του nr 1. Αυτό μας λέει ο ποιητής σε κάθε ευκαιρία.
Δε πιστεύω ότι θεωρεί ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Γνωρίζει πολύ καλά ότι πληρώνει (χρήμα και παροχές) για υπηρεσίες. Εξάλλου για σπόνσορινγκ μιλάει. Το σενάριο να "πέφτει ξερή" κάποια δε συνδέεται με συγκεκριμένα κριτήρια. Όχι τουλάχιστον όπως εμείς πχ, που θα μπορούσαμε να πούμε "πέφτω ξερός" με τον κώλο, τα βυζιά, ή το πρόσωπό της γκόμενας. Αυτές μπορεί να "πέφτουν ξερές" με τα χρήματα και τις παροχές που τους προσφέρει. Αν σου λέει ότι η άλλη έχει εισόδημα 200 ευρώ το μήνα και αν και αυτός πχ της αγοράσει iphone, της πληρώνει το νοίκι, τη βγάλει σε εστιατόρια που δε θα μπορούσε ποτέ να πάει υπό άλλες συνθήκες και της δίνει και χαρτζηλίκι, ε αυτό δημιουργεί και "πόθο" και "ξερή θα πέσει".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom