Βρε σεις, η φάση δεν είναι για όλλους για πολλούς λόγους. Ο αρχηγός έχει δαπανήσει άπειρο χρόνο και χρήμα και σίγουρα μπορεί να δώσει γνώση σε όποιον θέλει να ψαχτεί για καυλωτικά σκηνικά στα μουνολίβαδα. Εδώ το τονίζω... ΚΑΥΛΩΤΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ, και όχι να γαμήσει μια-δυο ώρες όπως θα γαμούσε μια τύπισσα γραφείου.
Εδώ μιλάμε για την Πολωνία. Από κει και πέρα, εγώ αλλά και κάθε άλλος παίρνει αυτά που μοιράζεται ο αρχηγός και τα προσαρμόζει στο στυλ του ή τέλος πάντων στη φάση που αναζητά.
Το να λέμε και να ξαναλέμε για το κόστος είναι περιττό. Με όλα μέσα θες κανα 1000ρικο τη μέρα για να περάσεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, με πολύ μικρές πιθανότητες ξενερώματος.
Αναλυτικά
Διαμονή στο κέντρο, σε χώρο καλό έως πολύ καλό, 150-200.
Room service + convenient stores, 50-100
Σλάβα, 300+
Φαγητό, 100-150 (ενα γεύμα σε εστιατόριο + κάτι από delivery ή σνακ κλπ)
Ποτά - Διασκέδαση, 100+
Λοιπά, 100
Μετάβαση - μετακίνηση (αναγωγή ανά ημέρα με πτήση από Αθήνα) 100
Σύνολο: 900 - 1050
Από κει και πέρα το κόστος μπορεί να ανέβει σημαντικά αν θες ακριβά malt, ή παρτούζες με 9+ . Όπως επίσης μπορεί και να πέσει λίγο αν τα βρεις με την σλάβοπούλα και αντί 300 τη μέρα κάνεις τα κουμάντα σου και σου κοστίσει 300 για κάμποσες μέρες (πράγμα που παίζει). Επίσης και το freeware παίγνιο, δεν είναι εκτός πραγματικότητας, και σίγουρα πιο εφικτό/ελκυστικό από το αντίστοιχο στις πιο πολλές χώρες.
Στο προσεχές ταξίδι μου, λογικά θα έχω κάπως υψηλότερο κόστος, και μπορεί καποια χρήματα να φύγουν χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα. Ετσι είναι αυτά.