Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
192
Πόντοι
0
Γιατί δεν πας πάλι χριστούγεννα George71 ?? Να κυνηγάς τις πολωνέζες στους δρόμους μόνος σαν χαζός πάλι μέσα στο κρύο για να τις κεράσεις ποτό χαχα
Μάλλον για να αναρωτιούνται κάτι βλάκες σαν κι εσένα... Ποιος George71 βρε κακομοίρη...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.910
Πόντοι
216
Μάλλον για να αναρωτιούνται κάτι βλάκες σαν κι εσένα... Ποιος George71 βρε κακομοίρη...
Θα πληρώσεις την άλλη για συνοδεία σε ταξίδι σαν φίλη. Πόσο ναυάγιο είσαι ρε πούστη ? χαχα

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
192
Πόντοι
0
Θα πληρώσεις την άλλη για συνοδεία σε ταξίδι σαν φίλη. Πόσο ναυάγιο είσαι ρε πούστη ? χαχα
Τι θα λεγες να πληρώσω κι εσένα? Τόσο ναυάγιο είμαι...οπότε παρατα το

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.910
Πόντοι
216
Τι θα λεγες να πληρώσω κι εσένα? Τόσο ναυάγιο είμαι...οπότε παρατα το
Μάλλον ψεύτης είσαι που θα ήθελες να πληρώσεις κάποια για να σου κάνει λίγο παρέα αλλά η άλλη προτιμάει να αυτοκτονήσει παρά να καθίσει δίπλα σου 5λεπτο χαχα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Thanks αρχηγέ.
Προς κάτι τέτοιο τείνω και όχι ξενοδοχείο... Το συγκεκριμένο που λες όντως είναι από τα πιο καλά που βλέπω, σε σχέση με την τιμή, και είναι κεντρικότατο.
Τωρα για την ελληνίδα... τι να πω. Μπορεί να την πατήσω μπορεί και όχι. Αν βγει όπως το χω στο μυαλό μου, θα αναβαθμίσει την όλη φάση. Αν φαω πακέτο, θα δω πως θα ελιχθώ. Πάντως όσο την κάνω εικόνα στο Wesely, θα λειτουργήσει θετικά σαν παρέα, και σε L27 (που θα ξαξαναπάω) ίσως βοηθήσει για κάτι πιο κάτω σε τιμή/συμφωνία μιας και την προηγούμενη φορά με ξεκινησε μια τύπισσα από τα 4000 ζλοτυ.

Στις Ελληνίδες γενικά δεν αρέσει η Πολωνία,θα ξενερώσει με τα σκηνικά με τις έκφυλες Πολωνέζες.Υστερα να πας με γκόμενα Πολωνία είναι σα να φέρνεις φέτα από Πολωνία για να τη φας στην Ελλάδα.
Με Ελληνίδα μόνο Τσεχία θα πήγαινα Πράγα και περίξ εκεί φτιάχνονται.
Αυτό το Airbnb έχει το πλεονέκτημα οτι είναι δίπλα στο Raddisson οπότε εαν χτυπήσεις γκομενάκι στο Wesele ή το Level27 παρκάρεις την Ελληνίδα στο Airbnb και γαμάς την Πόλκα στο Raddisson.Το Raddisson είναι γκομενομαγνήτης,άλλο να λες μένω Raddisson και άλλο μένω σε ένα διαμέρισμα στη Grzybowska.Ετσι έκανα και εγώ τα είχα και τα δύο ταυτόχρονα νοικιασμένα ξενοδοχείο και airbnb για να έχω ευελιξία.

Η πλάκα θα είναι να πας την Ελληνίδα κανά Τεάτρο Κουμπάνο.Θα αρχίσουν να της την πέφτουν οι Λατίνοι και οι Αραπάδες θα της φύγει το σκαλπ.

Τελευταία τροποποίηση:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.910
Πόντοι
216
Και εσυ για τα μπλε αρχιδια του Αρχηγου εισαι στο θρεντ?
Γιατι περα απο το 049, δεν σε κοβω να εχεις ταξιδεψει με κατι αλλο
Εσύ φαντάζομαι μπαίνεις και στο μετρό σαν όλα τα υπόλοιπα ΑΜΕΑ που δεν οδηγούν χαχα

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Γιατί δεν πας πάλι χριστούγεννα George71 ?? Να κυνηγάς τις πολωνέζες στους δρόμους μόνος σαν χαζός πάλι μέσα στο κρύο για να τις κεράσεις ποτό χαχα
Καλά αυτοί μυαλό δεν βάζουν, δεν είναι τίποτα -σ. ασπεργκερ λεγεται. Επιμένουν να χτυπάνε το κεφάλι τους πάνω σε τοίχο ( μεταφορικα) και τους αρεσει.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Καλά αυτοί μυαλό δεν βάζουν, δεν είναι τίποτα -σ. ασπεργκερ λεγεται. Επιμένουν να χτυπάνε το κεφάλι τους πάνω σε τοίχο ( μεταφορικα) και τους αρεσει.
Ρε ανθρωπε, Πολωνια Χριστουγεννα πηγε, ποιο χτυπημα κεφαλιου σε τοιχο
Αντε και να χαλασε ενα χιλιαρικο, του εμεινε το ταξιδι

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Σαν τα Χριστουγεννα στο μεταξι να γαμας παρεα με πακηδες δεν εχει
Όπως το είπες αυτός με το 10αρικο θα γκαμησει στάνταρντ -το άλλο παιντί ομως με το 1000αρικο + παίζει να γκαμησει -γιατί θα του πει η αλλη πως δήθεν έχει περιοδο.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
192
Πόντοι
0
Στις Ελληνίδες γενικά δεν αρέσει η Πολωνία,θα ξενερώσει με τα σκηνικά με τις έκφυλες Πολωνέζες.Υστερα να πας με γκόμενα Πολωνία είναι σα να φέρνεις φέτα από Πολωνία για να τη φας στην Ελλάδα.
Με Ελληνίδα μόνο Τσεχία θα πήγαινα Πράγα και περίξ εκεί φτιάχνονται.
Αυτό το Airbnb έχει το πλεονέκτημα οτι είναι δίπλα στο Raddisson οπότε εαν χτυπήσεις γκομενάκι στο Wesele ή το Level27 παρκάρεις την Ελληνίδα στο Airbnb και γαμάς την Πόλκα στο Raddisson.Το Raddisson είναι γκομενομαγνήτης,άλλο να λες μένω Raddisson και άλλο μένω σε ένα διαμέρισμα στη Grzybowska.Ετσι έκανα και εγώ τα είχα και τα δύο ταυτόχρονα νοικιασμένα ξενοδοχείο και airbnb για να έχω ευελιξία.
To ακούω αρχηγέ αλλά δεν μου ταιριάζει με βάση τη φάση που θα ψάξω...
Κάτι σε φιλικό κλίμα με γαμήσια και ποτά κλπ... Τώρα αν δε μου βγει πάμε για άλλα.
Για το Radisson που λες, το έχω στα υπόψην γενικά (θυμάμαι και τι είχες γράψει για τις εσκορτούδες στο μπαρ), αλλά με θέμα τσιγάρου τι λέει? Από ότι είχα δει δεν πάζει δωμάτιο με μκαλκόνι και γενικά έχω φάει πακέτο με το θέμα γιατί καπνίζω πολύ.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Ρε ανθρωπε, Πολωνια Χριστουγεννα πηγε, ποιο χτυπημα κεφαλιου σε τοιχο
Αντε και να χαλασε ενα χιλιαρικο, του εμεινε το ταξιδι

O George δύο χιλιάρικα έφαγε και είπε οτι πέρασε πάρα πολύ καλά.Ο Slavic addict έγραψε οτι έφαγε 5 χιλιάρικα και πέρασε γαμάτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάτι σε φιλικό κλίμα με γαμήσια και ποτά κλπ... Τώρα αν δε μου βγει πάμε για άλλα.
Για το Radisson που λες, το έχω στα υπόψην γενικά (θυμάμαι και τι είχες γράψει για τις εσκορτούδες στο μπαρ), αλλά με θέμα τσιγάρου τι λέει? Από ότι είχα δει δεν πάζει δωμάτιο με μκαλκόνι και γενικά έχω φάει πακέτο με το θέμα γιατί καπνίζω πολύ.

Δεν έχει μπαλκόνι όντως.Αν θυμάμαι δεν ανοίγουν καν τα παράθυρα από μέσα.Καλύτερα airbnb τότε.
Και στα ξενοδοχεία γενικά στους καπνιστές υποβαθμισμένα δωμάτια δίνουν.
Βέβαια πολλά airbnb έχουν απαγόρευση καπνίσματος και ανιχνευτές καπνού αλλά αρκετά έχουν μπαλκόνι.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Με το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν εφαγα ποτε προστιμο σε χοτελ, οποτε δεν αφηνει μυρωδιες μετα απο καμια ωριτσα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
Ρισπεκτ σε σωγσμπρο Μπαρόκ, από σήμερα ξεκίνησε πολύ ντελιβερυ λόγω γιορτών και δεν μπορεί να σας απαντήσει άμεσα
Γιατί οι καθημερινές δουλειές του σπιτιού λίγες είναι ;

Με μόνη διέξοδο ... τις κατσίκες ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
Όπως το είπες αυτός με το 10αρικο θα γκαμησει στάνταρντ -το άλλο παιντί ομως με το 1000αρικο + παίζει να γκαμησει -γιατί θα του πει η αλλη πως δήθεν έχει περιοδο.
Μπορεί να της πει ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΤΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΩΛΟ .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
Η πλάκα θα είναι να πας την Ελληνίδα κανά Τεάτρο Κουμπάνο.Θα αρχίσουν να της την πέφτουν οι Λατίνοι και οι Αραπάδες θα της φύγει το σκαλπ.

Παίζει και να εκδηλωθεί εκεί μέσα,αφού κι αυτές τους γουστάρουν,αλλά εδώ φοβούνται μην τους βγει το όνομα αν πάνε με αράπη

O George δύο χιλιάρικα έφαγε και είπε οτι πέρασε πάρα πολύ καλά.Ο Slavic addict έγραψε οτι έφαγε 5 χιλιάρικα και πέρασε γαμάτα.

Γαμήσανε;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Εδώ βλέπουμε μια Ινδή που έβαλε στο μάτι το sex volcano.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Παίζει και να εκδηλωθεί εκεί μέσα,αφού κι αυτές τους γουστάρουν,αλλά εδώ φοβούνται μην τους βγει το όνομα αν πάνε με αράπη

Γαμήσανε;

O George γάμησε μία σπονσορέτ και ο Slavic addict δύο,μια Πολωνέζα από Chaturbate και μία που φόρτωσε στο Wesele.
Ολα έχουν σχέση με τα έξοδα,άλλη εμπειρία αν δαπανήσεις χιλιάρικο,άλλη αν σκάσεις διχίλιαρο,άλλη στο πεντοχίλιαρο,πάει περίπου εκθετικά.Με 1000 τη μέρα έξοδα νιώθεις ημίθεος και βάλε.
Καλά Πολωνία οι Ελληνίδες σιγά μην μπουκώναν Πολωνούς.Ολο με την ψωλή του Αράπη στο στόμα θα ήταν.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.910
Πόντοι
216
O George γάμησε μία σπονσορέτ και ο Slavic addict δύο,μια Πολωνέζα από Chaturbate και μία που φόρτωσε στο Wesele.
Ολα έχουν σχέση με τα έξοδα,άλλη εμπειρία αν δαπανήσεις χιλιάρικο,άλλη αν σκάσεις διχίλιαρο,άλλη στο πεντοχίλιαρο,πάει περίπου εκθετικά.Με 1000 τη μέρα έξοδα νιώθεις ημίθεος και βάλε.
Καλά Πολωνία οι Ελληνίδες σιγά μην μπουκώναν Πολωνούς.Ολο με την ψωλή του Αράπη στο στόμα θα ήταν.
Ναι γι'αυτό έψαχνε χριστουγεννιάτικα να βρει πουτάνα από αγγελίες τελευταία στιγμή μπας και σώσει το ταξίδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom