Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.870
Πόντοι
26.141
Τετοια έχετε στην Ουγκάντα ερε????
Κάποτε ένας μαλακας εδώ μέσα πέρασε από Ζιμπάμπουε για Ζάμπια τα σύνορα με τα πόδια παίρνοντας την γέφυρα του ποταμού ζαμβεζη στους καταρράκτες της Βικτωρίας διότι έψαχνε τον μυθικό χαρτονόμισμα των 100,000,000,000 000 των ζιμπσμπουαν δολλαρίων :confused:....

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
Παρεπιπτόντως ολόκληρο Ελληνικό σαιτ αφιερωμένο στην Πολωνία; Μήπως είναι του κμαν?

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Δε νομίζω ότι ο Κμαν έχει θέμα μοναξιάς.Ίσα ίσα,εγώ τον κόβω για τελείως άνιωθο και σταρχιδιστή.Και για τις γκόμενες,δε νομίζω ότι νιώθει τίποτα.Απολαμβάνει την φιγούρα και τα missmatch,παρά το ότι είναι μαζί τους ή τις γαμάει.Δηλαδή αν ήταν μόνος σε κανα ερημονήσι με τις γκόμενες και δεν τους έβλεπε κανεις ή δεν ανέβαζε φώτογραφίες,πιστεύω θα'ταν δυστυχισμένος.
У
Που μένει ο μιτσαρας χάρη? Τον δέχτηκαν σπίτι του , αλλά δεν ξανατρων πεπόνι?? Η μένει μόνος?
ηταν πετρουπολη πριν 3 μηνες και εκανε βιντεο οτι τωρα τρωει 3 μπερκερ με εναμιση ευρο πετροχωρι χαχαχαχα
συμφερει ελεγε να ζει εκει ποιο οικονομικα απο αθηνα που ετρωγε με ενα ευρο παρεα με πακιστανους
στο καμπουλ ενα πακιστανικο που μονο αυτοςθα πηγαινε εχτος απο αυγανοι χαχαχαχαχαχα
στην αθηνα βασιλιας ηταν λεει ο δασκαλος και ηταν και διασημος,πηγε ο ιωσηφ και τον συναντησε.
λεει τον σταματουσαν για φωτο και αυτογραφα να γελανε μαζι του,δεν ξερω που ειναι τωρα δεν ρωτω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
У

ηταν πετρουπολη πριν 3 μηνες και εκανε βιντεο οτι τωρα τρωει 3 μπερκερ με εναμιση ευρο πετροχωρι χαχαχαχα
συμφερει ελεγε να ζει εκει ποιο οικονομικα απο αθηνα που ετρωγε με ενα ευρο παρεα με πακιστανους
στο καμπουλ ενα πακιστανικο που μονο αυτοςθα πηγαινε εχτος απο αυγανοι χαχαχαχαχαχα
στην αθηνα βασιλιας ηταν λεει ο δασκαλος και ηταν και διασημος,πηγε ο ιωσηφ και τον συναντησε.
λεει τον σταματουσαν για φωτο και αυτογραφα να γελανε μαζι του,δεν ξερω που ειναι τωρα δεν ρωτω
Μιτσος θεός μακάρι να αρχίσει να ξαναγράφει για στάτους μογγολες σιδερένια άλογα κλπ κλπ κλπ

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
192
Πόντοι
0
Μόλις κλείστηκε το επόμενο ταξίδι Βαρσοβία, τελικά για 7ημερο αρχές Φλεβάρη, με συνοδία ελληνίδας νεαράς που το δίνει σε πολύ κλειστό κύκλο.
Με τα αγγλικά το χει όσο και με τα ποτά... κάπου το χάνει, αλλά οκ. Θα πάμε μαζί σαν "φίλοι", οπότε δεν θα με "φρενάρει" σε τίποτα. Τωρα αν βγουν ζηλοτυπίες κλπ, απλά θα πάρω το μάθημά μου και δεν θα ξαναγίνει.
Αρχηγέ, εμπειρία από airbnb κλπ έχεις? Μάλλον για κεντρικό διαμέρισμα πάω παρά για ξενοδοχείο. Εχω δει αρκετά ανάμεσα στην Mazovieska και τον πεζόδρομο με τις καφετέρειες. Όλα καλές κριτικές κλπ. Βασικά το σκέφτομαι το διαμέρισμα για πιο πολύ χαβαλέ + ότι μάλλον λόγω κρύου θα την βγάζω αρκετά μέσα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Μόλις κλείστηκε το επόμενο ταξίδι Βαρσοβία, τελικά για 7ημερο αρχές Φλεβάρη, με συνοδία ελληνίδας νεαράς που το δίνει σε πολύ κλειστό κύκλο.
Με τα αγγλικά το χει όσο και με τα ποτά... κάπου το χάνει, αλλά οκ. Θα πάμε μαζί σαν "φίλοι", οπότε δεν θα με "φρενάρει" σε τίποτα. Τωρα αν βγουν ζηλοτυπίες κλπ, απλά θα πάρω το μάθημά μου και δεν θα ξαναγίνει.
Αρχηγέ, εμπειρία από airbnb κλπ έχεις? Μάλλον για κεντρικό διαμέρισμα πάω παρά για ξενοδοχείο. Εχω δει αρκετά ανάμεσα στην Mazovieska και τον πεζόδρομο με τις καφετέρειες. Όλα καλές κριτικές κλπ. Βασικά το σκέφτομαι το διαμέρισμα για πιο πολύ χαβαλέ + ότι μάλλον λόγω κρύου θα την βγάζω αρκετά μέσα.

Εχω μείνει σε εξαιρετικό Airbnb δίπλα στο Raddisson στη Grzybowska,ευρύχωρο,πλήρως ανακαινισμένο 100 τετραγωνικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Γαμώ τις κουζίνες,φοβερο μπάνιο.Ηταν στα 160 ευρώ ημερησίως.

dr8Vw6.jpg

1N1aXO.jpg

qjnmVT.jpg

dFpEV1.jpg

Αν θες να γαμάς δύο ταυτόχρονα παρκάρεις τη μία στο σαλόνι ή της κλείνεις δωμάτιο στο Radisson ή σε άλλο Airbnb στη Grzybowska.Εχει πολλά.

Εδώ είναι το δωμάτιο στο Raddisson στη Grzybowska.Απέχει 2 λεπτά απο το Airbnb οπότε μπορείς να πηγαινοερχεσαι γαμώντας εναλλάξ.Το Raddisson έχει και πολύ καλό room service.Με το μοντερνο air condition μπορεί να γίνει σα φούρνος μέσα,δεν ψαρώνεις απο κρύο.

vTMnR6.jpg

Ρεστωράν έχει το Alchemist δίπλα στα 20 μέτρα στον ίδιο δρόμο,φοβερές μάσες φέρνεις μετά τη γκόμενα διαμέρισμα για τα περαιτέρω.Η πας στο Prime Cut πιο κυριλέ 100 μέτρα μακριά.
Την Ελληνίδα τι να την κάνεις?Θα σου πρήξει τα αρχίδια,δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό.Μερικοί χρησιμοποιούν γκόμενες για να προσεγγίζουν άλλες και να έχουν social proof αλλά εγώ δεν το κάνω.Κλείσε τραπέζι Sen και Ritual και θα δεις το φως το αληθινό.Απίστευτο μουνί.

Τελευταία τροποποίηση:

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
192
Πόντοι
0
Thanks αρχηγέ.
Προς κάτι τέτοιο τείνω και όχι ξενοδοχείο... Το συγκεκριμένο που λες όντως είναι από τα πιο καλά που βλέπω, σε σχέση με την τιμή, και είναι κεντρικότατο.
Τωρα για την ελληνίδα... τι να πω. Μπορεί να την πατήσω μπορεί και όχι. Αν βγει όπως το χω στο μυαλό μου, θα αναβαθμίσει την όλη φάση. Αν φαω πακέτο, θα δω πως θα ελιχθώ. Πάντως όσο την κάνω εικόνα στο Wesely, θα λειτουργήσει θετικά σαν παρέα, και σε L27 (που θα ξαξαναπάω) ίσως βοηθήσει για κάτι πιο κάτω σε τιμή/συμφωνία μιας και την προηγούμενη φορά με ξεκινησε μια τύπισσα από τα 4000 ζλοτυ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
Κάποτε ένας μαλακας εδώ μέσα πέρασε από Ζιμπάμπουε για Ζάμπια τα σύνορα με τα πόδια παίρνοντας την γέφυρα του ποταμού ζαμβεζη στους καταρράκτες της Βικτωρίας διότι έψαχνε τον μυθικό χαρτονόμισμα των 100,000,000,000 000 των ζιμπσμπουαν δολλαρίων :confused:....
Τύπε .... εδώ μέσα έχουμε μαλάκα .... που ζει με μοναδική συντροφιά ένα σκύλο ....

Που δεν έχει πάει πουθενά στο εξωτερικό , πέρα από την Ιταλία που ήταν λατζέρης
για 20 χρόνια πριν 3-4 δεκαετίες . Μετά γύρισε σε σάπια γειτονιά του κέντρου
να συνεχίσει την ένδοξη καριέρα του λατζέρη .

Θα κάνει χριστούγεννα , όπως και καλοκαίρια στο μπου, που είναι όλη η ζωή του
στήνοντας διαγωνισμούς του κώλου, με άλλα ναυάγια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Αν θες να γαμάς δύο ταυτόχρονα παρκάρεις τη μία στο σαλόνι ή της κλείνεις δωμάτιο στο Radisson ή σε άλλο Airbnb στη Grzybowska.Εχει πολλά.
Εδώ είναι το δωμάτιο στο Raddisson στη Grzybowska.Απέχει 2 λεπτά απο το Airbnb οπότε μπορείς να πηγαινοερχεσαι γαμώντας εναλλάξ.
Την Ελληνίδα τι να την κάνεις?Θα σου πρήξει τα αρχίδια,δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό.Μερικοί χρησιμοποιούν γκόμενες για να προσεγγίζουν άλλες και να έχουν social proof αλλά εγώ δεν το κάνω.
Κι εδώ τι μας λες; ότι αποφεύγεις δηθεν την ελληνιδα για να μη σου σπάει τ' @@ σε αποκλειστικοτητες και νιαουρισματα αλλά ταυτόχρονα θες να τρέχεις σαν τον βεγγο σε airbnb και hotel για να προλαβεις μηπως και γ@μησεις δύο διαφορετικές πουτανεττες επειδή ζηλεύει η μί.α την άλλη,; Ενώ κάλλιστα θα μπορούσες να τις παίρνεις και τις δύο σε πάρτυ με ούζα σε ένα από τα δυο καταλυματα. Ρε τυπε εξωγήινος εισαι; Αφού εσύ εχεις το καρπούζι εσύ κ το μαχαίρι, πόσα θες να μας τρελάνεις.
Υγ. Τι δεν κάνεις εσυ;
Καλά ε'νταξει

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.910
Πόντοι
216
Γιατί δεν πας πάλι χριστούγεννα George71 ?? Να κυνηγάς τις πολωνέζες στους δρόμους μόνος σαν χαζός πάλι μέσα στο κρύο για να τις κεράσεις ποτό χαχα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Εχω μείνει σε εξαιρετικό Airbnb δίπλα στο Raddisson στη Grzybowska,ευρύχωρο,πλήρως ανακαινισμένο 100 τετραγωνικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Γαμώ τις κουζίνες,φοβερο μπάνιο.Ηταν στα 160 ευρώ ημερησίως.

dr8Vw6.jpg

1N1aXO.jpg

qjnmVT.jpg

dFpEV1.jpg

Εδώ είναι το δωμάτιο στο Raddisson στη Grzybowska.Απέχει 2 λεπτά απο το Airbnb οπότε μπορείς να πηγαινοερχεσαι γαμώντας εναλλάξ.Το Raddisson έχει και πολύ καλό room service.Με το μοντερνο air condition μπορεί να γίνει σα φούρνος μέσα,δεν ψαρώνεις απο κρύο.

vTMnR6.jpg

Ρεστωράν έχει το Alchemist δίπλα στα 20 μέτρα στον ίδιο δρόμο,φοβερές μάσες φέρνεις μετά τη γκόμενα διαμέρισμα για τα περαιτέρω.Η πας στο Prime Cut πιο κυριλέ 100 μέτρα μακριά.
Την Ελληνίδα τι να την κάνεις?Θα σου πρήξει τα αρχίδια,δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό.Μερικοί χρησιμοποιούν γκόμενες για να προσεγγίζουν άλλες και να έχουν social proof αλλά εγώ δεν το κάνω.Κλείσε τραπέζι Sen και Ritual και θα δεις το φως το αληθινό.Απίστευτο μουνί.
Αρχηγός ουμπερ αλλες

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Νίο ... μήπως πρέπει να ζητήσεις βοήθεια για το θέμα Κμαν ;;;
Χειροτερεύει η κατάστασή σου.
Τον εχει τυφλωσει ο ερωτας, μονο οταν παρει να μπλε αρχιδια του Αρχηγου στο στομα θα ησυχασει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Κι εδώ τι μας λες; ότι αποφεύγεις δηθεν την ελληνιδα για να μη σου σπάει τ' @@ σε αποκλειστικοτητες και νιαουρισματα αλλά ταυτόχρονα θες να τρέχεις σαν τον βεγγο σε airbnb και hotel για να προλαβεις μηπως και γ@μησεις δύο διαφορετικές πουτανεττες επειδή ζηλεύει η μί.α την άλλη,; Ενώ κάλλιστα θα μπορούσες να τις παίρνεις και τις δύο σε πάρτυ με ούζα σε ένα από τα δυο καταλυματα. Ρε τυπε εξωγήινος εισαι; Αφού εσύ εχεις το καρπούζι εσύ κ το μαχαίρι, πόσα θες να μας τρελάνεις.
Υγ. Τι δεν κάνεις εσυ;
Καλά ε'νταξει
Βάζει σασπένς ο αρχηγός στην ζωή του, συν θέλει να περπατάει κ λίγο, παχύνει τελευταία

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Γιατί δεν πας πάλι χριστούγεννα George71 ?? Να κυνηγάς τις πολωνέζες στους δρόμους μόνος σαν χαζός πάλι μέσα στο κρύο για να τις κεράσεις ποτό χαχα
Σαν τα Χριστουγεννα στο μεταξι να γαμας παρεα με πακηδες δεν εχει:confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Μιλας εκ πειρας δηλαδη, ετσι το ξεπερνάς με τον barock, ζητάς βοηθεια;
Ρισπεκτ σε σωγσμπρο Μπαρόκ, από σήμερα ξεκίνησε πολύ ντελιβερυ λόγω γιορτών και δεν μπορεί να σας απαντήσει άμεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom