Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Τι λες τώρα?Οι Σέρβες είναι εντυπωσιακές,ένα κλικ πάνω απο τις Πολωνέζες και στο ίδιο σχεδόν επίπεδο με τις Τσέχες.Χάνεις τη μπάλα Βελιγράδι με αυτά που βλέπεις μουνιά παντού.Δεν έχουν μείνει πολλές ευρωπαικές πρωρεύουσες να ανταγωνίζονται.
Τουρκία είναι γεμάτη μπάζα.Κατώτερες και απο Ελληνίδες,κοντές,δασύτριχες,χοντροκώλες και ντύνονται και συντηρητικά,τουλάχιστον Ελλάδα βλέπεις κανά μπουτάκι,κανά βυζάκι,Τουρκία ελάχιστα.
οι πολονεζες πιο ομορφες απο της σερβες που επιμενω ειναι μπαζα!ουτε τα ουκρανιδια πουτανιδια
οταν τα βλεπω κυπρο αηδιαζω τι πουτανες μας κατεβηκαν που εχυσε ολη η ουκρανια και τις φιλανε
στο στομα μαλακες 55 χρονον κλαρινογαμπροι συνοδευοντας τες να πανε εξωτερικο στον γκομενο
πισω πολονια χαχαχαχαχ.δεν εχεις παει σερβια μαλλον αρχοντα και το εγραψα απο το 14 για τις σερβες.
οτι ξαναπηγα αλλες 5 φωρες ειναι γιατι τους αγαπαω σαν λαο και μου λειπουν το φαι και τα γλυκα.
ουτε οι κροατισες ζαγρεπ μου αρεσαν οι μεγαλες ιδικα ειχαν τα τσεχικα δερματα σαν τσεχες γριες εμοιαζαν.
ποιοτητα βρισκεις στην τουρκια και αρμενια,λιβανο χριστιανες κοπελες που χερεσε να εχεις διπλα σου.
σιγα μην θελω γκομενα η γυναικα πολονεζα,πουτανοχυμενη ουκρανιδα.χτες φιλος αρμενης πλουσιος
που ξερω ολα τα αδερφια και τους γονεις του ακομα ηλικιας 55 με τρελανε να παμε οποτε θελω λιβανο και αρμενια.
λεει αφου μου ειπες πολλες φωρες σου αρεσουν οι αρμενουλες δεν μου ειπες ομως αν εχω να σου γνωρισω
και σοβαρες γκομενες που θα εισαι βασιλιας!εχω φιλους που ψαχνουν για τις κορες τους καποιον να συστησω
αλλα εσυ δεν μου ειχες πει ποτε οτι θα σε ενδιεφερε νομιζα γουσταρεις πουτανιδια ουκρανιδια.
οταν του ειπα μακρια με αηδιαζουν με τρελανε φωτο απο τουρκαλες ,λιβανεζες,αρμενουδες που ξερει
τους γονεις τουσ λογο δουλειας.με τρελανε παμε φεβρουαριο γιερεβαν!το σκεφτηκα αλλα ξαφνικα μου
ηρθαν απο φιλους αλλες 3 καλες περιπτωσεις με κυπριες μικρες στα 28 η πιο μεγαλη,τωρα με το νεο
σπιτι στην καλυτερη περιοχη της λευκωσιας ερχοντε συνεχεια προτασεις!ετσι ακυρο η αρμενια και με
βλεπω να επενδυω ντοπια.η πολονια ειναι για καποιον νεαρο που ψαχνει να γαμα και δεν τον νοιαζι αν
φιλανε τα χεισια του πολονου προηγουμενος.η ουκρανια ηταν τελειος σεξοτουρισμος μεχρι πριν 15 χρονια
τωρα θες χρημα να βρεις κατι αξιολογο.οι φιλοι μου ελληνες ο ενας βρισκι τοπ ποιοτητα οχι οπως αυτες
του κμαν μιλαμε πολυεκατομυριουχος με σπιτια και δουλειες ουκρανια.τον ξερει ο δασκαλος ιωσηφ μιλησανε
στο βαιπερ οταν ειμασταν οδυσσο.εμεις που ψαχνουμε νορμαλ ομορφες κοπελες κοιταζουμε μονο
αρμενια,γεωργια,τουρκια οπου παιζεις ανετα μπαλα με μουναρες που ουτε στο ονειρο σου δεν θα εβρισκες
στις ανατολικες.αυτες που ζητανε χιλιαδες στο κιεβο και βαρσοβια ειναι μηδεν μπροστα σε τουρκαλες
που γνωρισα να δουλευουν σε μικρους φουρνους,καφε τουρκια με 200 δολαρια τον μηνα.
για βιζιτες παλι 100 φωρες καλυτερα τουρκια.ο ελληνας πλουσιος φιλος μου που γαμα ουκρανια τοπ
στην πολη που παει συχνα κρατα μοντελα τουρκες με 300 δολαρια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Το σεξ είναι δευτερεύον για τον αρχηγο Τον ενδιαφέρει το γκλάμουρ και η εικόνα του Είναι κάτι σαν ινινφουενσερ
Αφου τον ενδιαφέρει τοσο η εικόνα του ας ζητήσει συμβουλές απ' το αντίπαλο δέος τον π/μεταναστη πχ. περι κόμης-εμφυτευσης κτλπ. Θα του χρειαστεί.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Λάκη ακα tellystaline

O
λα. Λάθος
Πάμε γρήγορα
Ο μιτσος είχε ένα τουαρεγκ 15εταιςς αγορασμένο που λόγω αφραγκιας ήθελε να το κάνει γκάζι σε χώρα που η βενζίνη είχε τότε 0.25 το λίτρο
Φυσικά δεν πήγαινε πουθενά όταν πήγαινε νοβγκοροντ πήγαινε πάντα μ ένα λαντσ, διάβασε τα αυτός τα γράφει
Σαλον έλεγε ότι πήγαινε αλλά. Σίγουρα όχι την τελευταία 15ετια
.οπότε αστο κι αυτό
Γυναίκα εκτός από φώτο στο δρόμο είχε βάλει την ίδια Μογγολία σε εκατό παραλλαγές η οποία μάλλον ήταν και η μόνη που 3χει ποσταρει ποτέ
Τώρα θα μου πεις ο σωγαμπρος
?
Σωγαμπρος όπως έχω ξαναγράψει κυκλοφορεί με υβριδικό τογιοτα SUV 5ετιας αλλά
. Κανεις ποτέ δεν έχει δει την άδεια δεν την έχει μαζί του για λόγους ασφαλείας λεει
και επίσης κάνεις ις ποτέ δεν τον έχει δει στο βανζιναδικο με αυτό,
Το. Δίτροχο πολλάκις βάζει βενζίνη, αλλά ποτέ στο suv
τη. Ιστορία καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου και αδιαφανειας περί του κατοχου
τωρα που θυμηθηκες τον φουκαρα της πετρουπολης αιονια του η μνημη.
ζει σαν τατζικος σε μια τρωγλη μην μας ξαναπεις για αυτον τον αποτυχημενο
με τι λεφτα να γαμησει ρε αυτος εψαχνε με 10 ευρο στην φυλις

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Αφου τον ενδιαφέρει τοσο η εικόνα του ας ζητήσει συμβουλές απ' το αντίπαλο δέος τον π/μεταναστη πχ. περι κόμης-εμφυτευσης κτλπ. Θα του χρειαστεί.
εχω κανει το ψυχολογικο προφιλ του αρχοντα πριν χρονια οτι θελει να νιωθει
οτι ειναι με την γκομενα του για αυτο ταιζει τις πουτανες σαν να ειναι ραντεβου
με την κοπελα του,ειναι το αισθημα μοναξιας που εχει και ψαχνει να πιαστει
καπου απελπισμενα!κανει αυτα που εκανα στα 20 πριν 25 χρονια και ακομα ασχολειτε
με τις ουκρανοπουτανιδιες.μην ξεχνας οτι ετσι δουλευαν τα πρακτορεια γαμου
τοτε ουκρανια επαιζαν με το αισθημα μοναξιας τον κλαρινογαμπρον και εγραφα
ιστοριες απο κυπριους που ερχονταν τι περασαν απελπισμενοι να βρουνε .......
ολοι περναμε ιδια φαση καποτε,καταθλιψη,μοναξια και αυτο παθενουν αυτοι
που δεν εχουν φιλους για να γνωριζουν γκομενες και προσβαση σε αυτες λογο
ελειψης χρονου,δουλειας και αλλες μαλακιες.δεν ειναι τυχαιο που μονο οι φοιτιτες
και εκεινη η περιοδος εχεις γκομενες γιατι εχεισ κονε,φιλους,προσβαση,χρονο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
Εδώ η άλλη η χοντρή πήγε Κωνσταντινούπολη και λέει κάποια στιγμή ήρθε ο room service του ξενοδοχείου και τη ρώτησε do you want cock?

Βλέπουμε γιατί ψοφάνε οι Ελληνίδες για Κωνσταντινούπολη και τι φήμη έχουνε στους Τουρκαλάδες.

Ε καλά...για τουρκαλάδες και κυπραίους...οι ελλεεινίδες είναι σαφώς αναβάθμιση

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Ε καλά...για τουρκαλάδες και κυπραίους...οι ελλεεινίδες είναι σαφώς αναβάθμιση
οι ελληνιδες ειναι νουμερα αυτες που βλεπω κυπρο φοιτητριες,χαζοβιολες,νουμερα και το παιζουν δηθεν.
ασε που πολλες φωρες πιαστηκαν να κλεβουν σε μαχαζια αυτες η οι μαναδες τους χαχαχα ημουν παρων
σε 2 περιστατικα με μια που ηταν με τον φοιτητη γιο της!ειναι και τρομερα τσιγουνηδες πιο πολυ η μεγαλη γενια
ενω οι μικροι απο αφραγγια και τσιγουνιο.δεν θα ηθελα ποτε με αυτα που ειδα ελλαδα η εδω μια γυναικα
απο εκει.καλη η ελλαδα να ερχεσε να βρισκεις σπονσορετες και να τις γαμας μονο τιποτα αλλο.
για μενα οι ελληνιδες ειναι επιπεδο ουκρανιας πριν 25 χρονια οιπιο φτωχες απελπισμενες και εχουν
και τουπε.ακουσα απο ελληνιδα να μου λεει γουσταρει αραβες και τουρκους,πουτανα φενετε αν και δουλευει
σιγουρα την εκοψα βιζιτα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
εχω κανει το ψυχολογικο προφιλ του αρχοντα πριν χρονια οτι θελει να νιωθει
οτι ειναι με την γκομενα του για αυτο ταιζει τις πουτανες σαν να ειναι ραντεβου
με την κοπελα του,ειναι το αισθημα μοναξιας που εχει και ψαχνει να πιαστει
καπου απελπισμενα!κανει αυτα που εκανα στα 20 πριν 25 χρονια και ακομα ασχολειτε
με τις ουκρανοπουτανιδιες.μην ξεχνας οτι ετσι δουλευαν τα πρακτορεια γαμου
τοτε ουκρανια επαιζαν με το αισθημα μοναξιας τον κλαρινογαμπρον και εγραφα
ιστοριες απο κυπριους που ερχονταν τι περασαν απελπισμενοι να βρουνε .......
ολοι περναμε ιδια φαση καποτε,καταθλιψη,μοναξια και αυτο παθενουν αυτοι
που δεν εχουν φιλους για να γνωριζουν γκομενες και προσβαση σε αυτες λογο
ελειψης χρονου,δουλειας και αλλες μαλακιες.δεν ειναι τυχαιο που μονο οι φοιτιτες
και εκεινη η περιοδος εχεις γκομενες γιατι εχεισ κονε,φιλους,προσβαση,χρονο

Δε νομίζω ότι ο Κμαν έχει θέμα μοναξιάς.Ίσα ίσα,εγώ τον κόβω για τελείως άνιωθο και σταρχιδιστή.Και για τις γκόμενες,δε νομίζω ότι νιώθει τίποτα.Απολαμβάνει την φιγούρα και τα missmatch,παρά το ότι είναι μαζί τους ή τις γαμάει.Δηλαδή αν ήταν μόνος σε κανα ερημονήσι με τις γκόμενες και δεν τους έβλεπε κανεις ή δεν ανέβαζε φώτογραφίες,πιστεύω θα'ταν δυστυχισμένος.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Τι κάνουν αυτές όταν δεν είμαι μαζί τους ποσώς με ενδιαφέρει.Εχω γαμήσει και έγγυες και παντρεμένες,γενικά δεν τις πιέζω.
Ρε μαν το 'χεις τερματισει.. τη μία με κοπρ@λαγνίες- την άλλη με ουρ@λαγνίες, πιο πρόσφατα με τα Λαμπραντόρ, τώρα με τις εγκύους , και πάνω απ' όλα.. <<δεν τις πιεζεις>> όπως λες. Σαν κάτι να μην πηγαινει καλά εδω. :confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.705
Πόντοι
2.306
οι πολονεζες πιο ομορφες απο της σερβες που επιμενω ειναι μπαζα!

ηρθαν απο φιλους αλλες 3 καλες περιπτωσεις με κυπριες μικρες στα 28 η πιο μεγαλη,τωρα με το νεο
σπιτι στην καλυτερη περιοχη της λευκωσιας ερχοντε συνεχεια προτασεις!ετσι ακυρο η αρμενια και με
βλεπω να επενδυω ντοπια.η πολονια ειναι για καποιον νεαρο που ψαχνει να γαμα και δεν τον νοιαζι αν
φιλανε τα χεισια του πολονου προηγουμενος.η ουκρανια ηταν τελειος σεξοτουρισμος μεχρι πριν 15 χρονια
τωρα θες χρημα να βρεις κατι αξιολογο.οι φιλοι μου ελληνες ο ενας βρισκι τοπ ποιοτητα οχι οπως αυτες
του κμαν μιλαμε πολυεκατομυριουχος με σπιτια και δουλειες ουκρανια.τον ξερει ο δασκαλος ιωσηφ μιλησανε
στο βαιπερ οταν ειμασταν οδυσσο.εμεις που ψαχνουμε νορμαλ ομορφες κοπελες κοιταζουμε μονο
αρμενια,γεωργια,τουρκια οπου παιζεις ανετα μπαλα με μουναρες που ουτε στο ονειρο σου δεν θα εβρισκες
στις ανατολικες.αυτες που ζητανε χιλιαδες στο κιεβο και βαρσοβια ειναι μηδεν μπροστα σε τουρκαλες
που γνωρισα να δουλευουν σε μικρους φουρνους,καφε τουρκια με 200 δολαρια τον μηνα.
για βιζιτες παλι 100 φωρες καλυτερα τουρκια.ο ελληνας πλουσιος φιλος μου που γαμα ουκρανια τοπ
στην πολη που παει συχνα κρατα μοντελα τουρκες με 300 δολαρια

Δεν είναι μπάζα οι Σέρβες.Οι Σέρβες είναι θεόμουνα.Παθαίνεις πλάκα Βελιγράδι.Αλλο αν έχουν κάπως υφάκι,μαγκιά κτλ.Τις Ρωσίδες δεν τις ξεχωρίζεις Σερβία,όπως και Πολωνία ή Τσεχία αφού οι ντόπιες είναι ανώτερες εμφανισιακά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Που μένει ο μιτσαρας χάρη? Τον δέχτηκαν σπίτι του , αλλά δεν ξανατρων πεπόνι?? Η μένει μόνος?

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Δε νομίζω ότι ο Κμαν έχει θέμα μοναξιάς.Ίσα ίσα,εγώ τον κόβω για τελείως άνιωθο και σταρχιδιστή.Και για τις γκόμενες,δε νομίζω ότι νιώθει τίποτα.Απολαμβάνει την φιγούρα και τα missmatch,παρά το ότι είναι μαζί τους ή τις γαμάει.Δηλαδή αν ήταν μόνος σε κανα ερημονήσι με τις γκόμενες και δεν τους έβλεπε κανεις ή δεν ανέβαζε φώτογραφίες,πιστεύω θα'ταν δυστυχισμένος.
Πάντως από τις 5 βίδες του εγκεφάλου, 2,3 είναι κάπως λάσκαρισμενες

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Η φυλής πήγε 15..παντου τον τρέχουνε τον μιτσο τελικά...Σταυρό σηκώνει ο πόρνος

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
Αρχηγέ εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος
Πάρτη να τελειώνουμε νανυσηχασει κι αυτή κι εσύ

Πάντως μια τέτοια,και να την παντρευτείς,δεν την φέρνεις ποτέ να ζήσετε στην Ελλάδα

Μόνο αν είσαι καμια μούρη...κανας βαρυποινίτης...κανας μαφιόζος και σε φοβούνται οι γύρω σου.Αλλιώς,πρέπει να την έχεις σε 24ωρη φύλαξη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Πάντως μια τέτοια,και να την παντρευτείς,δεν την φέρνεις ποτέ να ζήσετε στην Ελλάδα

Μόνο αν είσαι καμια μούρη...κανας βαρυποινίτης...κανας μαφιόζος και σε φοβούνται οι γύρω σου.Αλλιώς,πρέπει να την έχεις σε 24ωρη φύλαξη
Θα γίνει σουινγκερ ο αρχηγός, δεν έχει θέμα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.705
Πόντοι
2.306

Ούτε Γερμανία τη φέρνεις.Γερμανία,Ελλάδα δε θα έφερνα ποτέ Ουκρανέζα,Ρωσίδα,Λευκορρωσίδα.Μόνο Πολωνέζα θα έφερνα.
Οι Πολωνέζες είναι βολικές,δε σε πρήζουν με απαιτήσεις.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.306
Πόντοι
4.587
Η συγκεκριμένη γκόμενα, γκόμενα δεν είναι (φαντάζομαι). Αλλά γενικά να πω πως τα πράγματα στο θέμα αυτό είναι θολά. Δηλαδή ποιος είναι ο ορισμός της γκόμενας? Η αποκλειστικότητα? Φαντάζομαι ναι. Ότι η γκόμενα δε σου ζητάει λεφτά στο χέρι παρά μόνο "παροχές"? Τις παροχές φυσικά (σε πολλές περιπτώσεις), τις απολαμβάνεις και εσύ μαζί της, άρα σίγουρα απολαμβάνεις από τη δαπάνη. Γενικά στο οικονομικό είναι ότι να ναι. Είναι βέβαιο ότι το μουνί (ειδικά το ωραίο), κοστίζει όπως και να το χαρακτηρίσεις. Ο κάθε γαμέας στη τελική ενδιαφέρεται για το συνολικό κόστος, τι κερδίζει από αυτό και κατά συνέπεια πόσο τον συμφέρει.
γκομενα μπορει και να ειναι μια που δεν εχεις αποκλειστικοτητα,αρκει να μην σε νοιαζει..γκομενα που θα την παρεις σοβαρα και ως σχεση ειναι αυτη που πραγματικα ενδιαφερεται και εμπρακτως, για σενα παραπανω απο οτι εσυ γι αυτην....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Ούτε Γερμανία τη φέρνεις.Γερμανία,Ελλάδα δε θα έφερνα ποτέ Ουκρανέζα,Ρωσίδα,Λευκορρωσίδα.Μόνο Πολωνέζα θα έφερνα.
Οι Πολωνέζες είναι βολικές,δε σε πρήζουν με απαιτήσεις.
Πάλι αρχηγέ με τα Γκαπ κ τα Μις ματς που διαλέγεις η σουινγκερ η κερατάς θα γίνεις σε χρόνο dt
Οποτε... Μακριά κι αγαπημένοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom