Xaris Shaolin
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2023
- Like
- 235
- Πόντοι
- 21
οι πολονεζες πιο ομορφες απο της σερβες που επιμενω ειναι μπαζα!ουτε τα ουκρανιδια πουτανιδιαΤι λες τώρα?Οι Σέρβες είναι εντυπωσιακές,ένα κλικ πάνω απο τις Πολωνέζες και στο ίδιο σχεδόν επίπεδο με τις Τσέχες.Χάνεις τη μπάλα Βελιγράδι με αυτά που βλέπεις μουνιά παντού.Δεν έχουν μείνει πολλές ευρωπαικές πρωρεύουσες να ανταγωνίζονται.
Τουρκία είναι γεμάτη μπάζα.Κατώτερες και απο Ελληνίδες,κοντές,δασύτριχες,χοντροκώλες και ντύνονται και συντηρητικά,τουλάχιστον Ελλάδα βλέπεις κανά μπουτάκι,κανά βυζάκι,Τουρκία ελάχιστα.
οταν τα βλεπω κυπρο αηδιαζω τι πουτανες μας κατεβηκαν που εχυσε ολη η ουκρανια και τις φιλανε
στο στομα μαλακες 55 χρονον κλαρινογαμπροι συνοδευοντας τες να πανε εξωτερικο στον γκομενο
πισω πολονια χαχαχαχαχ.δεν εχεις παει σερβια μαλλον αρχοντα και το εγραψα απο το 14 για τις σερβες.
οτι ξαναπηγα αλλες 5 φωρες ειναι γιατι τους αγαπαω σαν λαο και μου λειπουν το φαι και τα γλυκα.
ουτε οι κροατισες ζαγρεπ μου αρεσαν οι μεγαλες ιδικα ειχαν τα τσεχικα δερματα σαν τσεχες γριες εμοιαζαν.
ποιοτητα βρισκεις στην τουρκια και αρμενια,λιβανο χριστιανες κοπελες που χερεσε να εχεις διπλα σου.
σιγα μην θελω γκομενα η γυναικα πολονεζα,πουτανοχυμενη ουκρανιδα.χτες φιλος αρμενης πλουσιος
που ξερω ολα τα αδερφια και τους γονεις του ακομα ηλικιας 55 με τρελανε να παμε οποτε θελω λιβανο και αρμενια.
λεει αφου μου ειπες πολλες φωρες σου αρεσουν οι αρμενουλες δεν μου ειπες ομως αν εχω να σου γνωρισω
και σοβαρες γκομενες που θα εισαι βασιλιας!εχω φιλους που ψαχνουν για τις κορες τους καποιον να συστησω
αλλα εσυ δεν μου ειχες πει ποτε οτι θα σε ενδιεφερε νομιζα γουσταρεις πουτανιδια ουκρανιδια.
οταν του ειπα μακρια με αηδιαζουν με τρελανε φωτο απο τουρκαλες ,λιβανεζες,αρμενουδες που ξερει
τους γονεις τουσ λογο δουλειας.με τρελανε παμε φεβρουαριο γιερεβαν!το σκεφτηκα αλλα ξαφνικα μου
ηρθαν απο φιλους αλλες 3 καλες περιπτωσεις με κυπριες μικρες στα 28 η πιο μεγαλη,τωρα με το νεο
σπιτι στην καλυτερη περιοχη της λευκωσιας ερχοντε συνεχεια προτασεις!ετσι ακυρο η αρμενια και με
βλεπω να επενδυω ντοπια.η πολονια ειναι για καποιον νεαρο που ψαχνει να γαμα και δεν τον νοιαζι αν
φιλανε τα χεισια του πολονου προηγουμενος.η ουκρανια ηταν τελειος σεξοτουρισμος μεχρι πριν 15 χρονια
τωρα θες χρημα να βρεις κατι αξιολογο.οι φιλοι μου ελληνες ο ενας βρισκι τοπ ποιοτητα οχι οπως αυτες
του κμαν μιλαμε πολυεκατομυριουχος με σπιτια και δουλειες ουκρανια.τον ξερει ο δασκαλος ιωσηφ μιλησανε
στο βαιπερ οταν ειμασταν οδυσσο.εμεις που ψαχνουμε νορμαλ ομορφες κοπελες κοιταζουμε μονο
αρμενια,γεωργια,τουρκια οπου παιζεις ανετα μπαλα με μουναρες που ουτε στο ονειρο σου δεν θα εβρισκες
στις ανατολικες.αυτες που ζητανε χιλιαδες στο κιεβο και βαρσοβια ειναι μηδεν μπροστα σε τουρκαλες
που γνωρισα να δουλευουν σε μικρους φουρνους,καφε τουρκια με 200 δολαρια τον μηνα.
για βιζιτες παλι 100 φωρες καλυτερα τουρκια.ο ελληνας πλουσιος φιλος μου που γαμα ουκρανια τοπ
στην πολη που παει συχνα κρατα μοντελα τουρκες με 300 δολαρια