Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Δεν υπάρχουν λατζες αλλού εκτός από τα βαλκανια
Ντελιβερας καθαριστής είναι το καταφύγιο των κατστεγμςνων πλέον
Λατζες τέλος από καιρό

Αφού έχουν μείνει ακόμη σε εποχές Καζαντζίδη και λάντζες..
Ποιος να τους πει για εταιρείες ενοικίασης εργαζομένων και σύγχρονο σκλαβοπάζαρο..
Ο κάθε ψεύτης που πάει κάτω και τους δείχνει το brutto του για netto;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Αυτή η Πολωνέζα είναι 183.Η άλλη η Ρωσίδα που είχα Βελιγράδι ήταν 190.

fscaIC.jpg

ZrBX9K.jpg

Ns3CpI.jpg

yIHqMT.jpg

Πάντως όσες Σλάβες έχω δει σε τέτοια ύψη, το είχαν το ύψος σχετικά αρμονικά, με καλλίγραμμα πόδια,κ.λ.π.
Ελλάδα όσες ξεφεύγουν από το 1.80 είναι συνήθως ατσούμπαλες και χοντροκομμένες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Πάντως όσες Σλάβες έχω δει σε τέτοια ύψη, το είχαν το ύψος σχετικά αρμονικά, με καλλίγραμμα πόδια,κ.λ.π.
Ελλάδα όσες ξεφεύγουν από το 1.80 είναι συνήθως ατσούμπαλες και χοντροκομμένες.

Οντως ειδικά οι Τσέχες και οι Ρωσίδες στα μεγάλα ύψη έχουν πολύ αρμονικά χαρακτηριστικά.Οι μεσογειακές συνήθως θα έχουν ασύμμετρο κορμό και πόδια,θα φαίνονται σαν πελεκάνοι κτλ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
Και για να μεινουμε στην θεματολογια, ο ενας στις αποδρασεις του στο μπλοκ γαμαει μουναρες, ο αλλος γαμαει μογγολες των μπουρδελων αν και μενει μονιμα στην πηγη.
Από την άλλη .... έχουμε σώγαμπρους που καμαρώνουν που ήταν σερβιτόροι στα 90s ...
και τώρα κάνουν τις δουλειές του σπιτιού της πεθεράς ... γαμάνε κατσίκες ....
κυκλοφορούν με μηχανάκι ... και το παίζουν και μούρες ....

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχουν λατζες αλλού εκτός από τα βαλκανια
Έχεις δίκιο τυπάρα.
Τώρα στην πολιτισμένη δύση ... ξεπλένουν τα αποφάγια με τηλέφωνο ντουζιέρας
και τα βάζουν στο πλυντήριο .... έχει γίνει μεγάλη πρόοδος στο γαμήσι που τρώνε οι χαμάληδες

Τόσο μεγάλη, που οι σημερινοί χαμάληδες καμαρώνουν για την πούτσα που τρώνε
και αισθάνονται ανώτεροι από τους χαμάληδες της περασμένης γενιάς.
Μόνο που τηςπερασμένης γενιάς χτίζαν σπίτια , οι σημερινοί νοικιάζουν τρύπες
αλλά έχουν τάμπλετ ... και άϊφόουν ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
Tί ύψος είχε τελικά αυτή η φωτό που ανέβασες με αυτή με το διμετρο πόδι;
Ζαλιστηκα ...Ένα χιλιόμετρο πόδι η άτιμη...

Μπάζο είναι ρε τυπάρα.
Έτσι λένε οι γαμιάδες του τρίγωνου που γαμάνε και γκράνια ...
και λέγαν ότι η 1.58 είναι έσκορτ πολυτελείας και ήταν λίγα τα 250€
οπότε θέλαν να το πάνε 400€

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Εδώ είναι φωτό της Πολωνέζας που είχα στην Κρακοβία.

VcEyV7.jpg

Η Ρωσίδα 1.90 στο Βελιγράδι.
Hwkuu2.jpg

7ttxZr.jpg

bPirTk.jpg

Αυτή είναι Λευκορρωσίδα 1.80 που είχα στο Κίεβο πριν 3 χρόνια.Βυζαρού καθότι προερχόμενη από το σύνορο με Πολωνία.Γενικά οι Σλάβες έχουν ποδάρες.

HzYaVM.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
Τάχει μπερδέψει λίγο ο Λάκης με τον μιτσο
Έχει εντελώς άλλη εικόνα από την πραγματική.
Είναι φρέσκος στα ανατ θρεντ...
Δεν πήγαινε και σε κάτι σαλόν πριβάτ ο μήτσος ;;;
ΠΟυ με 40€ γάμαγε καλύτερες από των 150€ εδώ ;;;

Άλλωστε δεν είχε βάλει πολλές φωτό από γκόμενες.

Και κάτι άλλο . ... Ο μήτσος είχε τουαρέγκ καινούριο στη ρωσία ....
ο σώγαμπρος εδώ το έφερε σάπιο από γερμανία το 2009 ... και του έβαλε αέριο ....
ο μήτσος το κυκλοφορούσε συνέχεια .... ο σώγαμπρος κατέθεσε πινακίδες ... και πήρε .... μηχανάκι !

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Η άλλη Ρωσίδα 1.90 που έχω.Αυτή την έχω από το 2010,η φωτό είναι του 2015.

2mv7oi.jpg

Εδώ μαζί της στη Μόσχα πριν από δύο χρόνια.Αυτή δηλώνει ερωτευμένη θέλει γάμους κτλ αλλά το ίδιο λένε συχνά οι Ρωσίδες.
iCgS0z.jpg

wnSG88.jpg

CQzQ7y.jpg

Εδώ η άλλη Ρωσίδα 1.80 στη Μόσχα πριν από δύο χρόνια.Αυτές τις ξανασυνάντησα στο Καλίνινγκραντ,έχουν φαγωθεί να με ξαναδούνε.

D45H6M.jpg

1nashO.jpg

pEJRBu.jpg

pUai5U.jpg

Εδώ με την Ουκρανέζα 1.89 στο Κίεβο πριν από δύο χρόνια.Λόγω του πολέμου χάσαμε την εύκολη πρόσβαση.
AhvZ64.jpg

lmh5Yu.jpg

mINVvy.jpg

Κίεβο,Μόσχα ξεφεύγεις τελείως.Αλλες δυνατότητες.Από ΕΕ μόνο Βαρσοβία κάπως πλησιάζει και πάλι κείται μακράν.

Τελευταία τροποποίηση:

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
822
Πόντοι
86
Αυτή η Πολωνέζα είναι 183.Η άλλη η Ρωσίδα που είχα Βελιγράδι το Σεπτέμβριο ήταν 190 ακόμα ψηλότερη.

fscaIC.jpg

ZrBX9K.jpg

Ns3CpI.jpg

yIHqMT.jpg

cZjPeN.jpg
A υτη είναι η 1.90 η Ρωσίδα;
Ναι.Εχω άλλη μία Ρωσίδα 1.90 και μία Λευκορρωσίδα στο ίδιο ύψος.
Aδυναμια οι διμετρες ποδαρες...Ανέβασε καμιά φωτό με αυτές..Ίσως τις έχει ανεβάσει και τις έχω δει αλλά δεν φανταζομουν ότι είχαν τέτοια ύψη.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
822
Πόντοι
86
Η άλλη Ρωσίδα 1.90 που έχω.Αυτή την έχω από το 2010,η φωτό είναι του 2015.

2mv7oi.jpg

Εδώ μαζί της στη Μόσχα πριν από δύο χρόνια.Αυτή δηλώνει ερωτευμένη θέλει γάμους κτλ αλλά το ίδιο λένε συχνά οι Ρωσίδες.
iCgS0z.jpg

wnSG88.jpg

CQzQ7y.jpg

Εδώ η άλλη Ρωσίδα 1.80 στη Μόσχα πριν από δύο χρόνια.Αυτές τις ξανασυνάντησα στο Καλίνινγκραντ,έχουν φαγωθεί να με ξαναδούνε.

D45H6M.jpg

1nashO.jpg

pEJRBu.jpg

pUai5U.jpg

Εδώ με την Ουκρανέζα 1.89 στο Κίεβο πριν από δύο χρόνια.Λόγω του πολέμου χάσαμε την εύκολη πρόσβαση.
AhvZ64.jpg

lmh5Yu.jpg

mINVvy.jpg

Κίεβο,Μόσχα ξεφεύγεις τελείως.Αλλες δυνατότητες.Από ΕΕ μόνο Βαρσοβία κάπως πλησιάζει και πάλι κείται μακράν.
Με πρόλαβες....Πωπωπω...Τι θεαρες είναι αυτές....
Από αγγελία τις βρίσκεις όταν πας;Υπάρχουν φίλτρα στην αναζήτηση με βάση το ύψος;;; Πωπωπω μεγαλεία!!

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Με πρόλαβες....Πωπωπω...Τι θεαρες είναι αυτές....
Από αγγελία τις βρίσκεις όταν πας;Υπάρχουν φίλτρα στην αναζήτηση με βάση το ύψος;;; Πωπωπω μεγαλεία!!

Την Ουκρανέζα τη βρήκα επί τόπου στην Κρεσάτικ και την πήγα για ψώνια στο Gulliver και μετά κόλλησε.Τις Ρωσίδες τις έχω από παλιά τη μία από το 2010 και την άλλη από το 2018.Ηταν τότε πάρα πολύ εύκολο να βρεις από ίντερνετ.
Βέβαια για Ρωσίδες χρειάζεσαι ρωσικά,από αυτές δε μιλάει καμία ούτε λέξη αγγλικά.Είναι από επαρχία.
Επίσης πρέπει να τις στηρίζεις οικονομικά,περνάνε δύσκολα.Η μία έχει μισθό 100 ευρώ το μήνα ως καθαρίστρια και η άλλη πιάνει 200 ευρώ μηνιαίως ως λογίστρια οπότε πρέπει κανείς να στέλνει το κατιτίς από καιρού εις καιρόν.Μιλάμε σε μερικές περιπτώσεις χρειάζονταν λεφτά για φαί,η μία είχε απισχνασθεί τελείως είχε φτάσει τα 45 κιλά με ύψος 1.90.
Η Ουκρανέζα έβγαζε κάπου 250 ευρώ μηναίως αλλά δούλευε πολύ χαλαρά ωράρια σε εταιρεία.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
822
Πόντοι
86
Την Ουκρανέζα τη βρήκα επί τόπου στην Κρεσάτικ και την πήγα για ψώνια στο Gulliver και μετά κόλλησε.Τις Ρωσίδες τις έχω από παλιά τη μία από το 2010 και την άλλη από το 2018.Ηταν τότε πάρα πολύ εύκολο να βρεις από ίντερνετ.
Βέβαια για Ρωσίδες χρειάζεσαι ρωσικά,από αυτές δε μιλάει καμία ούτε λέξη αγγλικά.Είναι από επαρχία.
Δηλαδή με αυτές όταν πας στα μέρη τους ξανασυναντιεσαι; Ή έχουν αποσυρθεί,έχουν κάνει οικογένεια κλπ;
Και πόσο πάει το μαλλί για ένα τριήμερο πχ με αυτές;
Έχω διαβάσει κατά καιρούς κάποια χρηματικα πόσα που αναφέρεις αλλά ρωτάω γενικά τον μέσο όρο για τρεις ημέρες.
Εννοώ την ταρίφα της.Χωρις δώρα,εστιατόρια,φαγητά,ξενοδοχεία κλπ.Μονο αυτά που ζητάει αυτή δηλαδή.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
Επίσης πρέπει να τις στηρίζεις οικονομικά,περνάνε δύσκολα.Η μία έχει μισθό 100 ευρώ το μήνα ως καθαρίστρια και η άλλη πιάνει 200 ευρώ μηνιαίως ως λογίστρια οπότε πρέπει κανείς να στέλνει το κατιτίς από καιρού εις καιρόν.Μιλάμε σε μερικές περιπτώσεις χρειάζονταν λεφτά για φαί,η μία είχε απισχνασθεί τελείως είχε φτάσει τα 45 κιλά με ύψος 1.90.
Η Ουκρανέζα έβγαζε κάπου 250 ευρώ μηναίως αλλά δούλευε πολύ χαλαρά ωράρια σε εταιρεία.
αρχηγος επιτελει κοινωνικο εργο τυπου προνοια:rockon:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.711
Πόντοι
2.306
Δηλαδή με αυτές όταν πας στα μέρη τους ξανασυναντιεσαι; Ή έχουν αποσυρθεί,έχουν κάνει οικογένεια κλπ;
Και πόσο πάει το μαλλί για ένα τριήμερο πχ με αυτές;
Έχω διαβάσει κατά καιρούς κάποια χρηματικα πόσα που αναφέρεις αλλά ρωτάω γενικά τον μέσο όρο για τρεις ημέρες.
Εννοώ την ταρίφα της.Χωρις δώρα,εστιατόρια,φαγητά,ξενοδοχεία κλπ.Μονο αυτά που ζητάει αυτή δηλαδή.

Φυσικά ξανασυναντιέμαι.Αυτές τις έχω σταθερές.Αμα πάω τώρα Μινσκ θα έρθουν να με συναντήσουν.Οι Ρωσίδες της επαρχίας ζητάνε απλή οικονομική βοήθεια,συνήθως δίνεις 100 ευρώ κάθε μέρα ή τους αγοράζεις π.χ. 3 φορεματάκια,τίποτα μπότες,καλλυντικά,η άλλη μου ζήτησε ποδήλατο των 100 ευρώ κτλ.Δεν υπάρχει κανενός τύπου συμφωνία.

Με τις σπονσορέτς που το δηλώνουν ξεκάθαρα ξοδεύεις περίπου ένα χιλιάρικο για όσο διάστημα θα είσαι μαζί τους π.χ. 3 μέρες,μια βδομάδα ανάλογα.Φυσικά πληρώνεις τα πάντα ξενοδοχεία,ρεστωράν,ταξί,αεροπορικά,όλα.Η μπορεί να τις δίνεις 200-300 ευρώ κάθε μέρα π.χ.Συνήθως με χιλιάρικο δέχονται όλες αν θες να κάνεις συμφωνία και δε σε ξέρουνε.Αν με ξέρουνε το αφήνω φλου,π.χ. τώρα στην Πολωνέζα έδωσα 300 ευρώ,δεν είχαμε κανονίσει κάτι πριν απλά πρέπει να της δώσω αν θέλω να την ξανασυναντήσω.Μια φορά τα έκανε σκατά μου δάγκωσε τον πούτσο και δεν της έδωσα μία.
Εξαρτάται και από τη συμπεριφορά άμα η ά´λη είναι ψόφια,αδιάφορη,κάνει βλακείες φυσικά παίρνει πούλο,δεν την ξανασυναντάς ή της δίνεις λίγα.Οι Πολωνέζες είναι εντελώς απρόβλεπτες,μπορεί να κάνουν τεράστιες μαλακίες.Η άλλη η ξανθιά στα καλά καθούμενα μου δάγκωσε τον πούτσο και πόναγα για 3 μέρες.Αυτά Ρωσίδες,Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες δεν τα κάνουνε ποτέ όπως και τα flakes,να ακυρώνουν τελευταία στιγμή.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Ναι.Εχω άλλη μία Ρωσίδα 1.90 και μία Λευκορρωσίδα στο ίδιο ύψος.
Ε, δεν τις έχεις μόνο εσύ φίλτατε είναι και άλλοι στο παιχνίδι της μουν@bank που ποντάρουν τα ρεστα τους για μια συνουσια, τον ρόλο τους παίζουν αυτες κι ο'τι κάτσει. Σήμερα εσύ αύριο ο άλλος και πάει λεγοντας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom