Φυσικά ξανασυναντιέμαι.Αυτές τις έχω σταθερές.Αμα πάω τώρα Μινσκ θα έρθουν να με συναντήσουν.Οι Ρωσίδες της επαρχίας ζητάνε απλή οικονομική βοήθεια,συνήθως δίνεις 100 ευρώ κάθε μέρα ή τους αγοράζεις π.χ. 3 φορεματάκια,τίποτα μπότες,καλλυντικά,η άλλη μου ζήτησε ποδήλατο των 100 ευρώ κτλ.Δεν υπάρχει κανενός τύπου συμφωνία.
Με τις σπονσορέτς που το δηλώνουν ξεκάθαρα ξοδεύεις περίπου ένα χιλιάρικο για όσο διάστημα θα είσαι μαζί τους π.χ. 3 μέρες,μια βδομάδα ανάλογα.Φυσικά πληρώνεις τα πάντα ξενοδοχεία,ρεστωράν,ταξί,αεροπορικά,όλα.Η μπορεί να τις δίνεις 200-300 ευρώ κάθε μέρα π.χ.Συνήθως με χιλιάρικο δέχονται όλες αν θες να κάνεις συμφωνία και δε σε ξέρουνε.Αν με ξέρουνε το αφήνω φλου,π.χ. τώρα στην Πολωνέζα έδωσα 300 ευρώ,δεν είχαμε κανονίσει κάτι πριν απλά πρέπει να της δώσω αν θέλω να την ξανασυναντήσω.Μια φορά τα έκανε σκατά μου δάγκωσε τον πούτσο και δεν της έδωσα μία.
Εξαρτάται και από τη συμπεριφορά άμα η ά´λη είναι ψόφια,αδιάφορη,κάνει βλακείες φυσικά παίρνει πούλο,δεν την ξανασυναντάς ή της δίνεις λίγα.Οι Πολωνέζες είναι εντελώς απρόβλεπτες,μπορεί να κάνουν τεράστιες μαλακίες.Η άλλη η ξανθιά στα καλά καθούμενα μου δάγκωσε τον πούτσο και πόναγα για 3 μέρες.Αυτά Ρωσίδες,Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες δεν τα κάνουνε ποτέ όπως και τα flakes,να ακυρώνουν τελευταία στιγμή.