Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 241K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.517
Πόντοι
206
Τι κάνουν αυτές όταν δεν είμαι μαζί τους ποσώς με ενδιαφέρει.
Πάνω σε αυτό θα σχολιάσω ότι ακριβώς αυτή είναι η σωστή νοοτροπία! Συμφωνώ 100%
Ούτε για γάμο τις προρίζεις, ούτε γκόμενές σου είναι. Πληρώνεις για να περάσεις καλά κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα! Εγώ το εχώ γράψει ξανά. Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις από τις τάνες και πως να το πάρεις. Αυτό είναι βασικό για την επίτευξη της καλοπέρασής σου

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
822
Πόντοι
86
Φυσικά ξανασυναντιέμαι.Αυτές τις έχω σταθερές.Αμα πάω τώρα Μινσκ θα έρθουν να με συναντήσουν.Οι Ρωσίδες της επαρχίας ζητάνε απλή οικονομική βοήθεια,συνήθως δίνεις 100 ευρώ κάθε μέρα ή τους αγοράζεις π.χ. 3 φορεματάκια,τίποτα μπότες,καλλυντικά,η άλλη μου ζήτησε ποδήλατο των 100 ευρώ κτλ.Δεν υπάρχει κανενός τύπου συμφωνία.

Με τις σπονσορέτς που το δηλώνουν ξεκάθαρα ξοδεύεις περίπου ένα χιλιάρικο για όσο διάστημα θα είσαι μαζί τους π.χ. 3 μέρες,μια βδομάδα ανάλογα.Φυσικά πληρώνεις τα πάντα ξενοδοχεία,ρεστωράν,ταξί,αεροπορικά,όλα.Η μπορεί να τις δίνεις 200-300 ευρώ κάθε μέρα π.χ.Συνήθως με χιλιάρικο δέχονται όλες αν θες να κάνεις συμφωνία και δε σε ξέρουνε.Αν με ξέρουνε το αφήνω φλου,π.χ. τώρα στην Πολωνέζα έδωσα 300 ευρώ,δεν είχαμε κανονίσει κάτι πριν απλά πρέπει να της δώσω αν θέλω να την ξανασυναντήσω.Μια φορά τα έκανε σκατά μου δάγκωσε τον πούτσο και δεν της έδωσα μία.
Εξαρτάται και από τη συμπεριφορά άμα η ά´λη είναι ψόφια,αδιάφορη,κάνει βλακείες φυσικά παίρνει πούλο,δεν την ξανασυναντάς ή της δίνεις λίγα.Οι Πολωνέζες είναι εντελώς απρόβλεπτες,μπορεί να κάνουν τεράστιες μαλακίες.Η άλλη η ξανθιά στα καλά καθούμενα μου δάγκωσε τον πούτσο και πόναγα για 3 μέρες.Αυτά Ρωσίδες,Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες δεν τα κάνουνε ποτέ όπως και τα flakes,να ακυρώνουν τελευταία στιγμή.
Ok κατάλαβα,ευχαριστώ.Ακομα ζαλισμενος είμαι από τα ύψη τους...Αδυναμία στις ποδαρες βλέπεις...Είσαι τυχερός που τουλάχιστον βρίσκεις δεκαρια και που βρίσκεις χημεία ταυτόχρονα.Βεβαια αν μπορούσαν ας έκαναν και αλλιώς εφόσον έχουν αυτές ανάγκη αλλά υποθέτω αυτό που κάνεις εσύ το κάνουν υπερβολικά πολλοί άντρες από πολλές χώρες με οικονομική άνεση.
Θα μπορούσαν εννοώ να σε απορρίψουν εύκολα όταν λόγω εμφάνισης έχουν μεγάλη ζήτηση αυτές και υπάρχουν μεγαλοεπιχειρηματίες που μπορούν να δώσουν δύο τρία και πεντε χιλιάρικα την ημέρα.Γιατι έχει τύχει να γνωρίσω και τέτοιους στην ζωή μου παλιότερα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Λάκη ακα tellystaline

O
λα. Λάθος
Πάμε γρήγορα
Ο μιτσος είχε ένα τουαρεγκ 15εταιςς αγορασμένο που λόγω αφραγκιας ήθελε να το κάνει γκάζι σε χώρα που η βενζίνη είχε τότε 0.25 το λίτρο
Φυσικά δεν πήγαινε πουθενά όταν πήγαινε νοβγκοροντ πήγαινε πάντα μ ένα λαντσ, διάβασε τα αυτός τα γράφει
Σαλον έλεγε ότι πήγαινε αλλά. Σίγουρα όχι την τελευταία 15ετια
.οπότε αστο κι αυτό
Γυναίκα εκτός από φώτο στο δρόμο είχε βάλει την ίδια Μογγολία σε εκατό παραλλαγές η οποία μάλλον ήταν και η μόνη που 3χει ποσταρει ποτέ
Τώρα θα μου πεις ο σωγαμπρος
?
Σωγαμπρος όπως έχω ξαναγράψει κυκλοφορεί με υβριδικό τογιοτα SUV 5ετιας αλλά
. Κανεις ποτέ δεν έχει δει την άδεια δεν την έχει μαζί του για λόγους ασφαλείας λεει
και επίσης κάνεις ις ποτέ δεν τον έχει δει στο βανζιναδικο με αυτό,
Το. Δίτροχο πολλάκις βάζει βενζίνη, αλλά ποτέ στο suv
τη. Ιστορία καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου και αδιαφανειας περί του κατοχου

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.723
Πόντοι
2.306
Πάνω σε αυτό θα σχολιάσω ότι ακριβώς αυτή είναι η σωστή νοοτροπία! Συμφωνώ 100%
Ούτε για γάμο τις προρίζεις, ούτε γκόμενές σου είναι. Πληρώνεις για να περάσεις καλά κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα! Εγώ το εχώ γράψει ξανά. Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις από τις τάνες και πως να το πάρεις. Αυτό είναι βασικό για την επίτευξη της καλοπέρασής σου

Οι Ρωσίδες θέλουν να είναι γκόμενες.Σου στέλνουν συχνά μηνύματα κτλ.Βέβαια καλό είναι αυτό γιατί μαθαίνεις και ρωσικά.Οι Ουκρανέζες,Πολωνέζες συνήθως στέλνουν όταν θέλουν λεφτά.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.723
Πόντοι
2.306
Ok κατάλαβα,ευχαριστώ.Ακομα ζαλισμενος είμαι από τα ύψη τους...Αδυναμία στις ποδαρες βλέπεις...Είσαι τυχερός που τουλάχιστον βρίσκεις δεκαρια και που βρίσκεις χημεία ταυτόχρονα.Βεβαια αν μπορούσαν ας έκαναν και αλλιώς εφόσον έχουν αυτές ανάγκη αλλά υποθέτω αυτό που κάνεις εσύ το κάνουν υπερβολικά πολλοί άντρες από πολλές χώρες με οικονομική άνεση.
Θα μπορούσαν εννοώ να σε απορρίψουν εύκολα όταν λόγω εμφάνισης έχουν μεγάλη ζήτηση αυτές και υπάρχουν μεγαλοεπιχειρηματίες που μπορούν να δώσουν δύο τρία και πεντε χιλιάρικα την ημέρα.Γιατι έχει τύχει να γνωρίσω και τέτοιους στην ζωή μου παλιότερα.

Δεν είναι τόσο εύκολο.Με τον πόλεμο έχει ψιλοκλείσει η Ρωσία ειδικά η ρωσική επαρχία,δύσκολα πατάει εκεί Δυτικός.Υπάρχουν άπειρα προβλήματα,δε λειτουργούν οι κάρτες,είναι πανάκριβα τα αεροπορικά,δεν μπορείς να αφοράσεις εισιτήρια εσωτερικών πτήσεων με ευρωπαικές πιστωτικές κάρτες κτλ.Ακόμα και να στείλεις λεφτά είναι tricky πλέον μετά τις κυρώσεις,οι γκόμενες έχουν απελπιστεί.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Δηλαδή με αυτές όταν πας στα μέρη τους ξανασυναντιεσαι; Ή έχουν αποσυρθεί,έχουν κάνει οικογένεια κλπ;
Και πόσο πάει το μαλλί για ένα τριήμερο πχ με αυτές;
Έχω διαβάσει κατά καιρούς κάποια χρηματικα πόσα που αναφέρεις αλλά ρωτάω γενικά τον μέσο όρο για τρεις ημέρες.
Εννοώ την ταρίφα της.Χωρις δώρα,εστιατόρια,φαγητά,ξενοδοχεία κλπ.Μονο αυτά που ζητάει αυτή δηλαδή.
Άστο βρο είσαι εντελώς απείρος φαίνεσαι
Κάτσε στ αυγά σου θα χάσεις τα λεφτά τον χρόνο και τα νεύρα σου με τέτοια τανάλια κμαν συστήματα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.517
Πόντοι
206
Οι Ρωσίδες θέλουν να είναι γκόμενες.Σου στέλνουν συχνά μηνύματα κτλ.Βέβαια καλό είναι αυτό γιατί μαθαίνεις και ρωσικά.Οι Ουκρανέζες,Πολωνέζες συνήθως στέλνουν όταν θέλουν λεφτά.
Άλλο τι θέλουν αυτές, άλλο τι θέλεις εσύ και άλλο τι είναι στην πραγματικότητα. Αυτό ισχύει γενικά. Και πάντα στο θέμα μουνί πρέπει να βάζουμε πάνω από όλα τι θέλουμε εμείς!

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.357
Πόντοι
4.587
η βαλτικη που χω,μου στελνει sms, μηνυματα ηχογραφημενα,φωτογραφιες και βιντεο ολογυμνη..1 φορα βεβαια μου ζητησε και 100ε...εμπιπτει στην κατηγορια "γκομενα"?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.723
Πόντοι
2.306
Άλλο τι θέλουν αυτές, άλλο τι θέλεις εσύ και άλλο τι είναι στην πραγματικότητα. Αυτό ισχύει γενικά. Και πάντα στο θέμα μουνί πρέπει να βάζουμε πάνω από όλα τι θέλουμε εμείς!

Οι Ρωσίδες είναι ασυμβίβαστες στα θέλω τους,δεν κάνουν παραχωρήσεις.Θα κάνουν ό,τι θέλουν αυτές ο κόσμος να χαλάσει.Οι Ουκρανέζες είναι πολύ υποτακτικές συγκριτικά,υπερβολικά μαλακές,πάνε με τα νερά σου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Aυτη είναι η 1.90 η Ρωσίδα;
1.91
Η άλλη Ρωσίδα 1.90 που έχω.Αυτή την έχω από το 2010,η φωτό είναι του 2015.

2mv7oi.jpg

Εδώ μαζί της στη Μόσχα πριν από δύο χρόνια.Αυτή δηλώνει ερωτευμένη θέλει γάμους κτλ αλλά το ίδιο λένε συχνά οι Ρωσίδες.
iCgS0z.jpg

wnSG88.jpg

CQzQ7y.jpg

Εδώ η άλλη Ρωσίδα 1.80 στη Μόσχα πριν από δύο χρόνια.Αυτές τις ξανασυνάντησα στο Καλίνινγκραντ,έχουν φαγωθεί να με ξαναδούνε.

D45H6M.jpg

1nashO.jpg

pEJRBu.jpg

pUai5U.jpg

Εδώ με την Ουκρανέζα 1.89 στο Κίεβο πριν από δύο χρόνια.Λόγω του πολέμου χάσαμε την εύκολη πρόσβαση.
AhvZ64.jpg

lmh5Yu.jpg

mINVvy.jpg

Κίεβο,Μόσχα ξεφεύγεις τελείως.Αλλες δυνατότητες.Από ΕΕ μόνο Βαρσοβία κάπως πλησιάζει και πάλι κείται μακράν.
Αρχηγέ εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος
Πάρτη να τελειώνουμε νανυσηχασει κι αυτή κι εσύ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε, δεν τις έχεις μόνο εσύ φίλτατε είναι και άλλοι στο παιχνίδι της μουν@bank που ποντάρουν τα ρεστα τους για μια συνουσια, τον ρόλο τους παίζουν αυτες κι ο'τι κάτσει. Σήμερα εσύ αύριο ο άλλος και πάει λεγοντας
Ρε συ νιο τι τον νοιάζει ρε αμάξι είναι να ανέβουν τα χιλιόμετρα????

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Δεν δίνει επιχηρημστια στη. Ουκρανία η τη. Ρωσία 2 και 3 κλπ. Χιλιάρικα για καμμια γκόμενα
Μην μπλέξεις ναυάγιο καταστάσεις ελληνικές με τον σλαβικό κόσμο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Έχεις δίκιο τυπάρα.
Τώρα στην πολιτισμένη δύση ... ξεπλένουν τα αποφάγια με τηλέφωνο ντουζιέρας
και τα βάζουν στο πλυντήριο .... έχει γίνει μεγάλη πρόοδος στο γαμήσι που τρώνε οι χαμάληδες

Τόσο μεγάλη, που οι σημερινοί χαμάληδες καμαρώνουν για την πούτσα που τρώνε
και αισθάνονται ανώτεροι από τους χαμάληδες της περασμένης γενιάς.
Μόνο που τηςπερασμένης γενιάς χτίζαν σπίτια , οι σημερινοί νοικιάζουν τρύπες
αλλά έχουν τάμπλετ ... και άϊφόουν ....
Ναι έτσι είναι όπως τα λες στα διάγραμενα
Παλιά με την ισοτιμία Μάρκου δολαρίου με δραχμή κάποιος ς που τότε έκανε λατζα μπορούσε σε 20 χρονια να γυρίσει και τα 80χιλ.δολαρια ήταν σαν 500χιλ σήμερα
Μπορούσε να πάρει σπίτια χωράφια ειδικά που ήταν το 90% από αυτούς από επαρχία με τιμές χώμα
Σήμερα οι λοου εντ τζομπς απλά θα του εξασφαλίζουν μαι ελάχιστα αξιοπρεπή σύνταξη και μια επιβίωση ανεκτή στην χώρα που είναι
Εξ ου και δεν πάνε πλέον πάρα κατά βάση Αλβανοί μεγαλωμένος Ελλάδα σε τέτοιες δουλειές στο εξωτερικό
Οι υπόλοιποι πάνε από 2 μήνες έως 2 χρόνια αντιλαμβάνονται το Ματαιιν του θέματος πλέον και επιστρέφουν Ελλάδα
Μονο όσοι είναι μέσα σε χοτελ έρχονται πλέον από τέτοιες δουλειές, για Ελβετία λέω, σεζόν.
ξέρω πάνω από δέκα Έλληνες που 3ρδονται χειμώνα στα βουνά μαζεύουν κάποια χρήματα λόγω ζερο. Έξοδα κ μετά Ελλάδα κ πάλι. Το ίδιο

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Μπάζο είναι ρε τυπάρα.
Έτσι λένε οι γαμιάδες του τρίγωνου που γαμάνε και γκράνια ...
και λέγαν ότι η 1.58 είναι έσκορτ πολυτελείας και ήταν λίγα τα 250€
οπότε θέλαν να το πάνε 400€
Πεστα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η βαλτικη που χω,μου στελνει sms, μηνυματα ηχογραφημενα,φωτογραφιες και βιντεο ολογυμνη..1 φορα βεβαια μου ζητησε και 100ε...εμπιπτει στην κατηγορια "γκομενα"?
Αν είσαι ο αρχηγός, ΝΑΙ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Ενώ ο άλλος ο καουμπόι που αυτοπροβαλλεται ως το απόλυτο αρσενικό δεν του κάνει κούκου ούτε με γερανο. Είχε βάλει καποτε φωτο (σε ένα άλλο νημα του πριν τον μπαναρουν) με μια κακομοιρα που του εκανε ρουφακωλαδα και το πουλάκι είχε πέσει σε χειμερία νάρκη- φυσικά σε ύψος δεν ξεπερνούσε τις ψωλ@τριχες που ηταν εκει σαν το σφουγγαράκι του σκοτς Μπράιτ. Δια του λόγου το αληθές τα λαγωνικά του σαιτ μπορούν να ανατρέξουν σε εκείνες τις φώτο .
Το σεξ είναι δευτερεύον για τον αρχηγο
Τον ενδιαφέρει το γκλάμουρ και η εικόνα του
Είναι κάτι σαν ινφουενσερ

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.517
Πόντοι
206
Η συγκεκριμένη γκόμενα, γκόμενα δεν είναι (φαντάζομαι). Αλλά γενικά να πω πως τα πράγματα στο θέμα αυτό είναι θολά. Δηλαδή ποιος είναι ο ορισμός της γκόμενας? Η αποκλειστικότητα? Φαντάζομαι ναι. Ότι η γκόμενα δε σου ζητάει λεφτά στο χέρι παρά μόνο "παροχές"? Τις παροχές φυσικά (σε πολλές περιπτώσεις), τις απολαμβάνεις και εσύ μαζί της, άρα σίγουρα απολαμβάνεις από τη δαπάνη. Γενικά στο οικονομικό είναι ότι να ναι. Είναι βέβαιο ότι το μουνί (ειδικά το ωραίο), κοστίζει όπως και να το χαρακτηρίσεις. Ο κάθε γαμέας στη τελική ενδιαφέρεται για το συνολικό κόστος, τι κερδίζει από αυτό και κατά συνέπεια πόσο τον συμφέρει.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656
Η άλλη Ρωσίδα 1.90 που έχω.Αυτή την έχω από το 2010,η φωτό είναι του 2015.

2mv7oi.jpg

Εδώ μαζί της στη Μόσχα πριν από δύο χρόνια.Αυτή δηλώνει ερωτευμένη θέλει γάμους κτλ αλλά το ίδιο λένε συχνά οι Ρωσίδες.
iCgS0z.jpg

wnSG88.jpg

CQzQ7y.jpg

Εδώ η άλλη Ρωσίδα 1.80 στη Μόσχα πριν από δύο χρόνια.Αυτές τις ξανασυνάντησα στο Καλίνινγκραντ,έχουν φαγωθεί να με ξαναδούνε.

D45H6M.jpg

1nashO.jpg

pEJRBu.jpg

pUai5U.jpg

Εδώ με την Ουκρανέζα 1.89 στο Κίεβο πριν από δύο χρόνια.Λόγω του πολέμου χάσαμε την εύκολη πρόσβαση.
AhvZ64.jpg

lmh5Yu.jpg

mINVvy.jpg

Κίεβο,Μόσχα ξεφεύγεις τελείως.Αλλες δυνατότητες.Από ΕΕ μόνο Βαρσοβία κάπως πλησιάζει και πάλι κείται μακράν.

Γι'αυτά τα άλογα...χαλάλι τα 30ωρα στα κάτεργα αρχηγέ :rockon:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96

Δεν έχουν μεγάλη ζήτηση γιατί ο αριθμός τους είναι μεγαλύτερος από τις πευκοβελόνες του Παρνασσού και οι παίκτες πολύ λιγότεροι. Εξ ου και η ονομασία "μουνολίβαδα"
Και κάθε χρόνο ρίχονται στην αγορά 2-3 εκατομμύρια φρέσκες, λόγω ηλικιακής εξέλιξης

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656
Ελλάδα έχουν όλες υφάκι.Πας να ψωνίσεις κάτι και οι πωλήτριες ή οι ταμίες σε γράφουν στα αρχίδια τους και μιλάνε μεταξύ τους.Παριστάνουν όλες οτι είναι σπουδαίες.
Βλέπεις κάτι μπάζα με ύφος χιλίων καρδιναλίων.Μόνο να πάνε Πολωνία ή Ρωσία να δούνε τον ανταγωνισμό θα τους φύγει η μαγκιά.

Τι Πολωνία και Ρωσία,δηλαδή αν πάνε εδώ κοντά...Σκόπια ή Βουλγαρία θα κάνουν μαγκιές;

Με το που περάσουν τελωνεία Ευζώνων και Προμαχώνα...τελειώσανε

Μόνο αν πάνε στα νοτιοανατολικότερα βασίλεια της Αγαμίας...κάτι Κύπρους,Τουρκίες κλπ...θα συνεχίσουν τις μαγκιές

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.723
Πόντοι
2.306
Τι Πολωνία και Ρωσία,δηλαδή αν πάνε εδώ κοντά...Σκόπια ή Βουλγαρία θα κάνουν μαγκιές;

Με το που περάσουν τελωνεία Ευζώνων και Προμαχώνα...τελειώσανε

Μόνο αν πάνε στα νοτιοανατολικότερα βασίλεια της Αγαμίας...κάτι Κύπρους,Τουρκίες κλπ...θα συνεχίσουν τις μαγκιές

Εδώ η άλλη η χοντρή πήγε Κωνσταντινούπολη και λέει κάποια στιγμή ήρθε ο room service του ξενοδοχείου και τη ρώτησε do you want cock?

Βλέπουμε γιατί ψοφάνε οι Ελληνίδες για Κωνσταντινούπολη και τι φήμη έχουνε στους Τουρκαλάδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom