Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.734
Πόντοι
2.606
Μήπως να σου θυμίσω την πολωνέζικη ρουλέτα; Το να είσαι σε αυτό το οικονομικό κλιμάκιο και να μην ξέρεις αν θα γαμήσεις και εάν θα είναι πριν ή μετά τον Ιταλό πού οφείλεται; Ήδη έχεις προβλήματα προτεραιότητας και κάποιος λόγος θα υπάρχει. Σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει ρόλο και η γενική εικόνα. Αν δεν είσαι πλέον συμπαθής πχ λόγω αυξανόμενης ηλικίας ή ατημέλητης εμφάνισης κλπ, θα σου αυξήσουν το ποσό/απαιτήσεις προκειμένου να σε ανέχονται. Αν αυτές οι γυναίκες βολεύονται με καλύτερες περιπτώσεις, προφανώς δεν θα σε διώξουν, αφού σε βλέπουν σαν ΑΤΜ, αλλά θα βγεις από μόνος εκτός παιγνιδιού λόγω αυξημένου κόστους. Ενώ άλλοι μπορεί να τα βγάζουν πέρα με λιγότερα λόγω καλύτερης διαχείρισης εικόνας και οικονομικών.

Αν αυτές οι γυναίκες ανεβάζουν φωτός στα μήντια, νομίζεις ότι οι followers τους θέλουν να βλέπουν συνέχεια ξενοδοχεία, που στο τέλος θα τους φαίνονται όλα ίδια; Αν τους προσφέρεις διαφορετικά πράγματα θα σε έχουν ανάγκη ακόμα και για αυτές τις φωτός και θα έχουν πιο χαμηλές απαιτήσεις.

Το ύψος του εισοδήματος που καθόρισες (5000-6000 €) αντικατοπτρίζει τη δική σου εμπειρία δηλ. εξαρτάται από το πόσα πληρώνεις εσύ και μπορεί να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα. Άλλοι μπορεί να τη βγάζουν με πολύ λιγότερα, γιατί είναι πιο συμπαθείς και με πιο ενδιαφέρουσες προσφορές και ίσως πιο νέοι.
Να θυμίσω ότι ο Mind στο νήμα «Εισάγοντας βιζιτούδες...» είχε καλέσει μία που τη δεύτερη φορά δεν του ζήτησε καθόλου cash.
Έχεις σαφώς καλό δείκτη νοημοσύνης αλλά στην τελευταία παράγραφο δεν τα πηγές καλά ο αρχηγός περιγράφει σαφώς την δίκη του εμπειρία για ποιανού εμπειρία ήθελες να γράφει για την δικιά μου ;οι άλλοι που περιγράφεις οι αόρατοι οι δυνητικοί γαμιαδες δεν έχουν την εμφάνιση του αρχηγού αυτός αυτά τα γονίδιά έχει αυτά έβαλε στη ζυγαριά και το άλλο τάσι έβγαλε τι πρέπει να προσφέρει για να γλείφει κόκκαλο που είναι το λάθος ;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Αμα δηλαδή πάω εγώ στο Ritual και ένας μορφονιός θα πει η γκόμενα στο μορφονιό εγώ εσένα θα σου ζητήσω μόνο 200 γιατί από το μπάρμπα παίρνω 400?Δεν πάει έτσι.Αμα ήταν έτσι να κάνουν εκπτώσεις στους μορφονιούς θα πήγαιναν όλες με μπαρμπάδες.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.702
Πόντοι
1.706
Δεν είναι ούτε πιο συμπαθείς ούτε τίποτα.Δεν υπάρχει ανταγωνισμός όπως το θέτεις.Δηλαδή όταν πας να αγοράσεις ντομάτες σκέφτεσαι οτι ο ανταγωνιστής θα δίνει περισσότερα?
Αφού η μανάβισσα βγαίνει και βάζει προτεραιότητα ποιος θα ψωνίσει πρώτος και ποιος δεύτερος υπάρχει θέμα. Κάποια στιγμή θα σου πει τελείωσαν οι ντομάτες, πέρνα αύριο (δηλ. στο επόμενο ταξίδι). Μόνος σου τα έγραφες και τώρα κάνεις σαν να μην τρέχει τίποτα.

Ο Μάιντρίντερ που λες έγραψε μούσια για τη δεύτερη πλην οτι έβαλε fake photos για να καλύψει το ρεζιλίκι από την πρώτη.Δηλαδή είπε πόσα ξόδεψε για την πρώτη που ήταν μπάμια, τον έκραξαν και μετά για να το διορθώσει έγραψε οτι του έκατσε η φίλη της πρώτης πολύ πιο μουνάρα που ήρθε μετά τζάμπα.
Γενικά τον συγχωρούνε για fake photos και παραπλάνηση οπότε δεν τρέχει τίποτα.Με εμένα ψάχνουν το παραμικρό γιατί θέτω πολύ υψηλά στάνταρτς οπότε σου λέει ο άλλος μαλάκα μου αυτά τα στάνταρτς που βάζεις ισχύουν για εσένα όχι για εμένα ή τους άλλους.
Ο λόγος που έκραξαν τον Μάιντρίντερ ήταν οτι τους είχα καλομάθει με τις φωτό που ανέβαζα εγώ και θεωρούσαν αυτονόητες ενώ ήταν τεχνητά υψηλό επίπεδο.
Δηλαδή έχουν ένα σωρό προυποθέσεις και ο άλλος δε δέχεται καν τις προυποθέσεις.
Τώρα εσύ δίνεις μια δικιά σου version που δεν ξέρουμε κατά πόσον ισχύει.
Όντως τα στάνταρντς που βάζεις ισχύουν μόνο για σένα και δεν μπορείς να τα επιβάλεις στους άλλους, ιδίως αν παίζουν διαφορετικό παιγνίδι. Ο λόγος που το κάνεις είναι για να προκαλέσεις αναμέτρηση και να βγεις νικητής επειδή ποστάρεις πιο ωραίες. Μόνο που το να ποστάρεις πληρωμένες είναι από μόνο του αστείο κι άνευ νοήματος.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.354
Πόντοι
206
Αφού η μανάβισσα βγαίνει και βάζει προτεραιότητα ποιος θα ψωνίσει πρώτος και ποιος δεύτερος υπάρχει θέμα. Κάποια στιγμή θα σου πει τελείωσαν οι ντομάτες, πέρνα αύριο (δηλ. στο επόμενο ταξίδι). Μόνος σου τα έγραφες και τώρα κάνεις σαν να μην τρέχει τίποτα.

Τώρα εσύ δίνεις μια δικιά σου version που δεν ξέρουμε κατά πόσον ισχύει.
Όντως τα στάνταρντς που βάζεις ισχύουν μόνο για σένα και δεν μπορείς να τα επιβάλεις στους άλλους, ιδίως αν παίζουν διαφορετικό παιγνίδι. Ο λόγος που το κάνεις είναι για να προκαλέσεις αναμέτρηση και να βγεις νικητής επειδή ποστάρεις πιο ωραίες. Μόνο που το να ποστάρεις πληρωμένες είναι από μόνο του αστείο κι άνευ νοήματος.
O αλλος ποσταρε φωτο απο το ιντερνετ:(

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.702
Πόντοι
1.706
Έχεις σαφώς καλό δείκτη νοημοσύνης αλλά στην τελευταία παράγραφο δεν τα πηγές καλά ο αρχηγός περιγράφει σαφώς την δίκη του εμπειρία για ποιανού εμπειρία ήθελες να γράφει για την δικιά μου ;οι άλλοι που περιγράφεις οι αόρατοι οι δυνητικοί γαμιαδες δεν έχουν την εμφάνιση του αρχηγού αυτός αυτά τα γονίδιά έχει αυτά έβαλε στη ζυγαριά και το άλλο τάσι έβγαλε τι πρέπει να προσφέρει για να γλείφει κόκκαλο που είναι το λάθος ;

Αυτό που είπα είναι ότι με βάση τη δική του εμπειρία έχει συμπεράνει ότι εξαλείφει τον ανταγωνισμό, επειδή χρειάζεται να έχουν καθαρό εισόδημα 5000-6000€ το μήνα για να κάνουν ό,τι κάνει αυτός κι άρα δεν το έχουν πολλοί. Και λέω ότι αυτό το συμπέρασμα μπορεί να είναι λάθος, διότι υπολογίζει με βάση τα δικά του δεδομένα. Δηλαδή κάποιος άλλος μπορεί να είναι ανταγωνιστής του και με λιγότερα. Εξαρτάται πώς διαχειρίζεται κανείς την όλη υπόθεση.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.887
Πόντοι
3.656
Ουγγαρέζες είναι τελείως διαφορετικό πεδίο.Εχουν βέβαια πρόσμιξη γενετικά 50% με Σλάβους ευτυχώς αλλά είναι άλλη φάση.Αυτά τα μέρη τα αποφεύγω.Μην ξεχνάμε και 150 χρόνια Οθωμανική κυριαρχία στην Ουγγαρία,πολύ αρνητικό στοιχείο.Γενικά τα μέρη με πρώην οθωμανική κατάκτηση επιρροή πρέπει να τα αποφεύγεις σαν το διάολο.Κάνανε τεράστια ζημιά οι Τούρκοι γαμώ το κέρατό τους.
Η εύκολη λύση γενικά είναι να προσεγγίζεις τα μέρη που δεν πάτησε ποτέ το πόδι του Τούρκος.Εκεί είναι οι καλύτερες φάσεις.Κάτι ξέρανε οι πρόγονοι και γαμούσαν τον Τούρκο.
Αφησαν όμως κωλογονίδια οι κωλότουρκοι γιατί εποίκιζαν τα μέρη.Δεν ήταν σαν τους Αγγλους που στέλνανε απλώς τοποτηρητές στις αποικίες και δεν άλλαζαν το DNA.
Πολωνία,Ρωσία δεν πάτησε ποτέ το πόδι του Τούρκος γιατί Πολωνοί,Ρώσοι τους ξεκώλιασαν στους πολέμους.
Μόλις άκουγαν Τούρκος έτρεχαν για μεζέ.

Ρε σε ρώτησα αν προσφέρονται για σπονσοριλίκι ... και αν έχεις ακούσει σπόνσορες να παίζουν εκεί !
Όχι για να μου πεις για την οθωμανική κατοχή της ουγγαρίας 16o-17o αιώνα και τις πολυορκίες της βιέννης !

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Ρε σε ρώτησα αν προσφέρονται για σπονσοριλίκι ... και αν έχεις ακούσει σπόνσορες να παίζουν εκεί !
Όχι για να μου πεις για την οθωμανική κατοχή της ουγγαρίας 16o-17o αιώνα και τις πολυορκίες της βιέννης !

Δεν προσφέρονται γιατί σε κοροιδεύουν.Εχουν πάρει την τουρκική λαμογίστικη νοοτροπία.Εσκορτ θα σου εμφανιστεί σα σπονσορέτ κτλ.
Γενικά Ουγγαρία θα σε κοροιδέψουν,θα σε εξαπατήσουν σαφώς.Ηταν όμως τμήμα της δυαδικής μοναρχίας γιατί έγιναν αυτοί και όχι οι Τσέχοι ή οι Πολωνοί?Γιατί είναι καλύτεροι στη διαπραγμάτευση,πιο λαμόγια και διεκδικητικοί.Δεν είναι Σλάβοι,είναι άλλη φάση.Πιο σκληρές γκόμενες,πώς να το πω?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.702
Πόντοι
1.706
Αμα δηλαδή πάω εγώ στο Ritual και ένας μορφονιός θα πει η γκόμενα στο μορφονιό εγώ εσένα θα σου ζητήσω μόνο 200 γιατί από το μπάρμπα παίρνω 400?Δεν πάει έτσι.Αμα ήταν έτσι να κάνουν εκπτώσεις στους μορφονιούς θα πήγαιναν όλες με μπαρμπάδες.

Ζητάνε αυτά που θεωρούν ότι μπορούν να ζητήσουν από τον κάθε σπόνσορα/πελάτη κι από όσους έχουν κάποια μειονεκτήματα ζητάνε περισσότερα. Στο μειονεκτήματα βάλε ο,τιδήποτε θεωρούν ότι τις αναγκάζει να τους ανεχθούν. Κι οι δύο ανήκουμε σε αυτήν την κατηγορία, εσύ γιατί είσαι ατσούμπαλος κι εγώ μεγάλος στην ηλικία. Οι εκπτώσεις έρχονται στην πορεία, αν το κρίνουν, είτε επειδή γίναμε πιο συμπαθείς και θέλουν να μας κρατήσουν περισσότερο, είτε γιατί τους φαινόμαστε χρήσιμοι κλπ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.887
Πόντοι
3.656
Δεν είναι Σλάβοι,είναι άλλη φάση.Πιο σκληρές γκόμενες,πώς να το πω?
Το ότι δεν είναι Σλάβοι ... το ξέρω.
Και ότι είναι σκληρά καρύδια ... επίσης φαίνεται με το που κατεβαίνεις στο αεροδρόμιο .

Οι γκόμενες όμως ... ενώ σαν σπεκς μπορεί να μην ακούγονται κάπως ...
είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό σούπερ γαμήσιμες.
Περιγράφεις κάποια .... 1.67 , 60 κιλά μελαχροινή ...δεν ακούγεται κάτι φοβερό .....
όταν τη βλέπεις σου γίνεται η ψωλή μπετόβεργα. Και μπορεί να είναι και .... 40αρα ....

Κρατάω πάντως, ότι ως έμπειρος σπόνσορας και χύστης ... δεν έχεις ακούσει για σπονσοριλίκι.
Αν και εκεί , έχουν και μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα , λόγω πολύ υψηλού ποσοστού στεγαστικών δανείων με ρήτρα ελβετικού ... που τους γάμησε ...

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Το ότι δεν είναι Σλάβοι ... το ξέρω.
Και ότι είναι σκληρά καρύδια ... επίσης φαίνεται με το που κατεβαίνεις στο αεροδρόμιο .

Οι γκόμενες όμως ... ενώ σαν σπεκς μπορεί να μην ακούγονται κάπως ...
είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό σούπερ γαμήσιμες.
Περιγράφεις κάποια .... 1.67 , 60 κιλά μελαχροινή ...δεν ακούγεται κάτι φοβερό .....
όταν τη βλέπεις σου γίνεται η ψωλή μπετόβεργα. Και μπορεί να είναι και .... 40αρα ....

Κρατάω πάντως, ότι ως έμπειρος σπόνσορας και χύστης ... δεν έχεις ακούσει για σπονσοριλίκι.
Αν και εκεί , έχουν και μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα , λόγω πολύ υψηλού ποσοστού στεγαστικών δανείων με ρήτρα ελβετικού ... που τους γάμησε ...

Εχω δοκιμάσει για σπόνσορινγκ με Ουγγαρέζες αλλά είναι πονηρές,σκληρές.Δεν έχουν σχέση με Σλάβες.Ισως να είναι καλύτερα με Ουγγαρέζες των ρουμανικών περιοχών γιατί εκεί παίζει γύφτικο στοιχείο και μεταβάλλει τον τουπέ.
Αλλά γενικά ούτε με Ρουμανία ασχολούμαι.Γενικά όπου έχουν πατήσει Τούρκοι αποφεύγω τα μέρη.Είναι η εύκολη μέθοδος σα γενικός κανόνας.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.702
Πόντοι
1.706
O αλλος ποσταρε φωτο απο το ιντερνετ:(
Θυμάμαι τον Τροβαδούρο που βρήκε μία φωτό στο ιντερνέτ κάποιας γκόμενας που ανέβασε, αλλά αυτό ήταν σε άλλο νήμα. Δεν ήταν και καμμιά διασημότητα η κοπέλα για να θεωρηθεί απίθανο να την έχει γνωρίσει. Αλλά κι εγώ έχω τις αμφιβολίες μου. Άλλη περίπτωση για fake φωτό δεν ξέρω.

Το ότι άνοιξε εκείνο το νήμα «Εισάγοντας βιζιτούδες...» ήταν λάθος. Δεν κάνεις επίδειξη με πληρωμένη που μάλιστα στην έφερε κάποιος έτοιμη στο πιάτο. Κι όσοι του την έπεσαν ήταν λάθος επίσης, επειδή ήταν συνηθισμένοι από αυτές που βάζει ο kman και λόγω ζήλειας βέβαια.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.887
Πόντοι
3.656
Ισως να είναι καλύτερα με Ουγγαρέζες των ρουμανικών περιοχών γιατί εκεί παίζει γύφτικο στοιχείο και μεταβάλλει τον τουπέ.
Αλλά γενικά ούτε με Ρουμανία ασχολούμαι.Γενικά όπου έχουν πατήσει Τούρκοι αποφεύγω τα μέρη.Είναι η εύκολη μέθοδος σα γενικός κανόνας.
Σκληρές και στο γαμήσι .
Μόνο βίζιτα ουγγαρέζα έχω πάρει βέβαια ... όχι γκόμενα ......
Σκυλιά μαύρα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.887
Πόντοι
3.656
Σοπέν ... Πολωνέζα ... η "ηρωϊκή" ... παίζει πιάνο ουκρανέζα θεά !!!!!!!!!!

Αφιερωμένο στον σκληρό χύστη Κμαν !!!!!!!!!

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.151
Πόντοι
1.346
Μόνο βίζιτα ουγγαρέζα έχω πάρει βέβαια ... όχι γκόμενα ......
Σκυλιά μαύρα.
Εδώ είχα πετύχει ένα κοντοπούτανο σαν αυτό που λες κι έγραψα 2 κριτικές (τη Ρένα). Οριακά 6αρι σε εμφάνιση (το σώμα είχε ορατή χαλάρωση) αλλά καθόταν σαν κότα και την έσκιζα σα ζωντόβολο στα 4 από το κωλοτρυπίδι. Άντε λακάω γιατι καύλωσα βραδυάτικα και κόβω να φεύγει το 100ρικο όταν ξημερώσει :2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.887
Πόντοι
3.656
Άντε λακάω γιατι καύλωσα βραδυάτικα και κόβω να φεύγει το 100ρικο όταν ξημερώσει :2funny:
Αργά νύχτα .... και νωρίς χάραμα .... είναι οι ώρες του σκληρού χύστη !!!!!!!

Μετά πρωί ... πάει για καμιά γίδα .... τυρόπιτα ... σουβλάκι ..... γκαϊφέ στην παλιά αθήνα ... πριν πάει να πέσει σέκος για κανά 12ωρο ... να φορτίσει πάλι τις αρχιδάρες του !

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.734
Πόντοι
2.606
Αυτό που είπα είναι ότι με βάση τη δική του εμπειρία έχει συμπεράνει ότι εξαλείφει τον ανταγωνισμό, επειδή χρειάζεται να έχουν καθαρό εισόδημα 5000-6000€ το μήνα για να κάνουν ό,τι κάνει αυτός κι άρα δεν το έχουν πολλοί. Και λέω ότι αυτό το συμπέρασμα μπορεί να είναι λάθος, διότι υπολογίζει με βάση τα δικά του δεδομένα. Δηλαδή κάποιος άλλος μπορεί να είναι ανταγωνιστής του και με λιγότερα. Εξαρτάται πώς διαχειρίζεται κανείς την όλη υπόθεση.
Πάμε πάλι απο την αρχή ο αρχηγός γράφει πως ενας παρομοιας εμφάνισης με την δίκη του μπορεί να έχει τα αποτελέσματα που έχει αυτός τι εχει να πληρώσει δηλαδή ,ο κούρος είκοσι χρόνια νεότερος του γιατί πρέπει να διαβάσει τον τσελεμεντέ του αρχηγού σε τι θα τον βοηθήσει ; Είναι σα να θέλεις να φτιάξεις μακαρονάδα και διαβάζεις συνταγές για παστίτσιο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.887
Πόντοι
3.656
Πάμε πάλι απο την αρχή ο αρχηγός γράφει πως ενας παρομοιας εμφάνισης με την δίκη του μπορεί να έχει τα αποτελέσματα που έχει αυτός τι εχει να πληρώσει δηλαδή ,ο κούρος είκοσι χρόνια νεότερος του γιατί πρέπει να διαβάσει τον τσελεμεντέ του αρχηγού σε τι θα τον βοηθήσει ; Είναι σα να θέλεις να φτιάξεις μακαρονάδα και διαβάζεις συνταγές για παστίτσιο
Δηλαδή .... δεν υπάρχουν 30ρηδες ... και 25ρηδες ... και 35ρηδες ... με καλύτερη εμφάνιση από τον αρχηγό ...
στο ελλαδιστάν .... που χαλάνε τα τριπλάσια .... ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΠΑΤΟΖΕΣ ;;;;;;;;;

Αλλά τους χαλάει ο αρχηγός επειδή κάνει κάτι σπάνιο.

Οι μαλάκες που χαλάνε τα 5πλασια για ΣΚΑΤΑ , είναι συνηθισμένοι στην ελλάδα ....
οπότε ...δεν τους σχολιάζουν !

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Χορεύτριες φορτώναμε πριν 30 χρόνια, τώρα η φάση είναι φάτε μάτια ψάρια και νάχαμε να λέγαμε.
Και διηγωντας τα να κλαις..
Πως το λέγαν το μεγάλο το κλαμπ πάνω στα φοιτηταδικα στο μλαντνοστ θυμάσαι?? Μαρτίνι η κάτι τέτοιο???

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456

Η μαύρη ζώνη βάζει μπρος το ταξίμετρο και δεν κάνει εκπτώσεις σε κανέναν.

Οι ημιπουτάνες όμως που αναφέρεις,μπορούν να ακολουθήσουν διαφορετική τακτική και να έχουν άλλες απαιτήσεις,ανάλογα την περίσταση.

Το έχω δει στην Πράγα.
Κάποιες συγκεκριμένες να είναι αλλιώς με Ευρωπαίους μπαρμπες και τις ίδιες στο γνωστό μαγαζί που μαζεύει αθλητές να έχουν άλλη τακτική.
Μερικές τις ξέρω και προσωπικά.

Υ.Γ. Του Mindreader μπορεί η δεύτερη να έσκασε και τζάμπα,αλλά όχι για τους λόγους που άφησε αυτός να εννοηθεί.
Μπορεί να ήρθε να δει τι παίζει Ευρώπη,να έχει ένα μπροστινό αν θελήσει να έρθει,κ.λ.π.
Πάντως να σου έρθει ασιατισσα ή αφρικανη,δηλαδή γκόμενες πάτος στο παγκόσμιο μουνοχρηματιστήριο,δεν είναι κάτι αξιομνημόνευτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom