Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (6 μέλη και 15 επισκέπτες)

GLOCK19

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
2.591
Πόντοι
2.471
Από άποψη νομιμότητας τύπε , τι παίζει ;
Είναι ασφαλές ;;;

Ας υποθέσουμε ότι τη φέρνεις σε ξενοδοχείο ....
μπορεί να κάνει κουλές χρεώσεις ;;;

Αν γίνει καμιά άλλη μανούρα ;
Πρέπει να γράφεις στο σάιτ το οποίο είναι με συνδρομή. Με τις κοπέλες μιλάς απευθείας δεν υπάρχει γραφείο η πρακτορείο από πίσω. Γράψε σε όσες σου αρέσουν,((πολλές θα σου γράψουν και μόνες τους)) και ρώτα στα ίσια για μια εβδομάδα στην Αθήνα με πόσα θα ερχόσουν ;Μην ξεχάσεις πρώτα να κανείς και μερικά κομπλιμέντα ,είσαι εκπληκτική ,πανέμορφη, κτλ. Στην τιμή που θα σου πούνε κάνε παζάρια , μπορεί να συμφωνήσει και στα μισά της αρχικής τιμής ((μου έχει τύχει και στο εν τρίτο)) Κρυφές χρεώσεις δεν παίζουν με την καμία,απλά μην στείλεις ποτέ χρήματα σε καμία και για κανένα λόγω.Ότι πόσο έχετε συμφωνήσει το δίνεις όταν φτάσει εδώ η γκόμενα. Το εισιτήριο μετ επιστροφής το παίρνεις με ασφάλεια ακύρωσης δηλαδή σε περίπτωση που δεν έρθει να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Δεν τίθεται κανένας νομός που να απαγορεύει την ερωτική συνέυρεση μεταξύ ενηλίκων που επιθυμούν αμοιβαία να συνευρεθούν.
Ότι άλλο θέλεις στην διάθεση σου.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.702
Πόντοι
1.706
Πάμε πάλι απο την αρχή ο αρχηγός γράφει πως ενας παρομοιας εμφάνισης με την δίκη του μπορεί να έχει τα αποτελέσματα που έχει αυτός τι εχει να πληρώσει δηλαδή ,ο κούρος είκοσι χρόνια νεότερος του γιατί πρέπει να διαβάσει τον τσελεμεντέ του αρχηγού σε τι θα τον βοηθήσει ; Είναι σα να θέλεις να φτιάξεις μακαρονάδα και διαβάζεις συνταγές για παστίτσιο
Μαν, το θέμα που συζητούσα μαζί του ήταν ο ανταγωνισμός και το έθεσα εγώ όταν διαπίστωσα ότι τα 5άστερα της Βαρσοβίας είναι φτηνά. Νομίζει ότι επειδή παίζει σε υψηλό μισθολογικό κλιμάκιο είναι καλυμμένος, αλλά δεν είναι έτσι και του επισημαίνω ότι πρέπει να επανεξετάσει το παιγνίδι του.

Αυτά που λες εσύ αφορούν το γενικό του προφίλ. Το παρακάτω ποστ δείχνει και τον ανταγωνισμό, αλλά και το γενικό του προφίλ. Μιλάμε για ταλαίπωρο πορνοτουρίστα που καταχρηστικά μπορείς να τον πεις σπόνσορα, επειδή χρηματοδοτεί περιοδικά κάποιες. Και λες εσύ ότι μπορεί να μας δείξει τι μπορεί να κάνει κάποιος με παρόμοια εμφάνιση και τι θα πληρώσει; Σόρυ, αλλά δεν έχει κανένα στυλ και δεν ελέγχει το παιγνίδι. Πάει σαν χωριάτης και αποφασίζουν οι πολωνέζες σε ποιο κενό θα τον βολέψουν.

Αυτά πάνε πακέτο βρίσκω γκόμενες,καμάκι,οργανωση των πούτσων.Αμα τη βρεις αλλά δεν μπορέσεις να τη συναντήσεις γιατί δεν οργάνωσες καλά τα logistics τι να το κάνεις?Αν πάλι γαμήσεις μια απο το ίντερνετ εφτάρι αλλά με αυτό χάσεις την ευκαιρία να χτυπήσεις οχτάρι στα κλαμπ πάλι έχεις αποτύχει.Μπορεί και να πάνε όλα κατά διαβόλου με όλες ταυτόχρονα.Γενικά οι Πόλκες είναι γεμάτες εκπλήξεις,είναι τρελιάρες,βγαίνουν με πολλούς και κανονίζουν με πολλούς ταυτόχρονα επειδή έχουν περιορισμένο χρόνο λόγω δουλειάς.Οπότε ο λόγος που γάμησες μπορεί να είναι οτι αρρώστησε ο Ιταλός,βρήκε άλλη ο Ισπανός ή έφαγε χαλασμένα πιερόγκι ο Πολωνός οπότε η γκόμενα έρχεται εν τέλει στο ραντεβού που κανονικά σε είχε τέταρτο σαν επιλογή.Είναι σα ρουλέτα μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέρεις τι θα συμβεί οπότε πρέπει να τρέχεις ταυτόχρονα άλλα back up plans.Καμιά φορά εύχεσαι να ακυρώσει μια για να γαμήσεις την επόμενη.Εχει αδρεναλίνη το παίγνιο.

GLOCK19

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
2.591
Πόντοι
2.471
Εχει και μερικές καλές.Το ποσό συνδρομής εξαρτάται αν είσαι Premium ή VIP member,έχει διάφορες κατηγορίες.Είναι γύρω στα 50 ευρώ η συνδρομή για Premium.
Γενικά με το travelgirls δεν είχα πολύ καλά αποτελέσματα.Καλύτερα είναι τα τοπικά σάιτς.Επίσης στο travelgirls δεν ανανεώνονται συχνά οι γκόμενες.Ολο οι ίδιες είναι.Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει βέβαια.
Καλά τώρα άσε το παραμύθι και εσύ από εκεί ψωνίζεις
Έχει όλων τον ειδών γυναίκες, ότι δίνεις παίρνεις.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Καλά τώρα άσε το παραμύθι και εσύ από εκεί ψωνίζεις
Έχει όλων τον ειδών γυναίκες, ότι δίνεις παίρνεις.

Κάνεις λάθος.Δεν έχει καλές.Βρες μία από όσες έχω βάλει φωτός που είναι από travelgirls.Δε θα βρεις.
Εχω πάει με μια μόνο από travelgirls αλλά δεν έχω βάλει φωτό.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.887
Πόντοι
3.656
Δεν τίθεται κανένας νομός που να απαγορεύει την ερωτική συνέυρεση μεταξύ ενηλίκων που επιθυμούν αμοιβαία να συνευρεθούν.
Σε συνεύρευση με αμοιβή ... κάτι παίζει σε αδίκημα .....
Αλλά προφανώς είναι κατ έγκληση .
Μες στη βδομάδα ... αν πετύχω δικηγόρο κολλητό χωρίς γυναίκες συνεργάτες θα το ψάξω.

Μιλάς για να μείνει σπίτι σου, έτσι ;;;
Αν της κλείσεις ξενοδοχείο .... και παραγγείλει 6-7 ντομ περινιον , λορεντ περιερ και τα αρχίδια μου ;;;

ή φεσώσει κανά σπα χιλιάρικα ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.887
Πόντοι
3.656
Το googlαρα μόλις,Ελληνίδα είναι.
Της Τζούλιας είναι ξένη.

Κράτα απλά ότι κάποιες χώρες στο θέμα γυναίκες,δεν υπάρχουν στο χάρτη.
Μια είναι και η Ελλάδα.
Ακραία τα λες.
Έχει καλά μουνιά η ελλάδα.
Απλά το vfm είναι το χειρότερο στον κόσμο .
Αυτά που δίνεις, για αυτό που παίρνεις.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Σε συνεύρευση με αμοιβή ... κάτι παίζει σε αδίκημα .....
Αλλά προφανώς είναι κατ έγκληση .
Μες στη βδομάδα ... αν πετύχω δικηγόρο κολλητό χωρίς γυναίκες συνεργάτες θα το ψάξω.

Μιλάς για να μείνει σπίτι σου, έτσι ;;;
Αν της κλείσεις ξενοδοχείο .... και παραγγείλει 6-7 ντομ περινιον , λορεντ περιερ και τα αρχίδια μου ;;;

ή φεσώσει κανά σπα χιλιάρικα ;

Στο ξενοδοχείο αυτό που όντως μπορεί να παίξει είναι να είναι διωασμένη και να πιει ποτά από το μίνιμπαρ που τα χρεώνουν 5 φορές παραπάνω(Τουρκία ακόμα και 10 φορές παραπάνω).Μια Λευκορρωσίδα το έκανε αυτό Κωνσταντινούπολη ένα Chivas Regal από το μινιμπαρ κόστιζε 200 ευρώ.Αυτή ούτε που είχε κοιτάξει τις τιμές,τσακωθήκαμε χοντρά.Της λέω θα σου τα αφαιρέσω από τα 800 δώρο και αυτή ξενέρωσε μετά τελείως.
Βαρσοβία,σλαβικές χώρες έχεις σε αυτό το θέμα τεράστιο πλεονέκτημα.Παντού υπάρχει μινι μάρκετ Zabka τίγκα στα ποτά,σχεδόν πάντα δίπλα στο ξενοδοχείο και είναι ανοιχτό μέχρι τις 23:00 οπότε απλά κατεβαίνεις αγοράζεις τα ουίσκια,τις βότκες,τα κρασιά και ξαναανεβαίνεις στο δωμάτιο.

Πολωνός νυχτερινός υπάλληλος στο Zabka.

Γερμανία,Αυστρία,Τουρκία κτλ δεν παίζουνε ποτάδικα κάθε 50 μέτρα και ανοιχτά τη νύχτα όπως σλαβικές χώρες,είναι αδιαννόητο.Ειδικά δίπλα σε ξενοδοχεία ποτέ και με την καμία.
Σλαβικές χώρες είναι ο παράδεισος του γαμιά και του πότη,ο πότης και ο γαμιάς έχουν απεριόριστα δικαιώματα όπως και αυτός που θέλει να ντερλικώσει.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.702
Πόντοι
1.706
Πρέπει να γράφεις στο σάιτ το οποίο είναι με συνδρομή. Με τις κοπέλες μιλάς απευθείας δεν υπάρχει γραφείο η πρακτορείο από πίσω. Γράψε σε όσες σου αρέσουν,((πολλές θα σου γράψουν και μόνες τους)) και ρώτα στα ίσια για μια εβδομάδα στην Αθήνα με πόσα θα ερχόσουν ;Μην ξεχάσεις πρώτα να κανείς και μερικά κομπλιμέντα ,είσαι εκπληκτική ,πανέμορφη, κτλ. Στην τιμή που θα σου πούνε κάνε παζάρια , μπορεί να συμφωνήσει και στα μισά της αρχικής τιμής ((μου έχει τύχει και στο εν τρίτο)) Κρυφές χρεώσεις δεν παίζουν με την καμία,απλά μην στείλεις ποτέ χρήματα σε καμία και για κανένα λόγω.Ότι πόσο έχετε συμφωνήσει το δίνεις όταν φτάσει εδώ η γκόμενα. Το εισιτήριο μετ επιστροφής το παίρνεις με ασφάλεια ακύρωσης δηλαδή σε περίπτωση που δεν έρθει να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Δεν τίθεται κανένας νομός που να απαγορεύει την ερωτική συνέυρεση μεταξύ ενηλίκων που επιθυμούν αμοιβαία να συνευρεθούν.
Ότι άλλο θέλεις στην διάθεση σου.
Ωραίος, τύπε. Σε διαβάζει ένας χρήστης και ξέρει πού να πάει να βρει και πώς να πράξει. Έχω λογαριασμό για να δω τι παίζει γενικώς, αλλά δεν έχω ψωνίσει ακόμη. Το review σου είναι χρήσιμο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.625
Πόντοι
3.656

Ο Παράδεισος για Άνδρες άνω των 50 | Πολωνία, για την οποία κανείς δεν μιλά​

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Κλασική Πολωνέζα μαγειρεύει και διακριτικός Πολωνός.

Πολωνέζα τα παίρνει στο κρανίο με γυμνίστρια Ουκρανή και Πολωνό ποδηλάτη.Εδώ της λέει είναι Πολωνία έχει δίπλα οικογένειες και παιδιά.Στο μουνί της η Ουκρανέζα όπως θέλω λέει θα είμαι.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
Ακραία τα λες.
Έχει καλά μουνιά η ελλάδα.
Απλά το vfm είναι το χειρότερο στον κόσμο .
Αυτά που δίνεις, για αυτό που παίρνεις.

Το vfm είναι όντως γτπ

Το άλλο που λέω δεν είναι καθόλου ακραίο.
Τα έχει αναλύσει πριν χρόνια ο Αρχηγός για την αναλογία 6αριων,7ριων...κ.λ.π.
Π.χ.την πρώτη φορά που πήγα Αγία Πετρούπολη νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα και έχει αμολησει όλες τις καραμουναρες

Πριν ένα μήνα ήμουν Ελλάδα, γελάει ο κόσμος με τις υπερμουνάρες 1.60

Οι Ελληνίδες φαίνεται και στο εξωτερικό πόσα απίδια πιάνουν...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.887
Πόντοι
3.656
Το vfm είναι όντως γτπ

Το άλλο που λέω δεν είναι καθόλου ακραίο.
Τα έχει αναλύσει πριν χρόνια ο Αρχηγός για την αναλογία 6αριων,7ριων...κ.λ.π.
Π.χ.την πρώτη φορά που πήγα Αγία Πετρούπολη νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα και έχει αμολησει όλες τις καραμουναρες

Πριν ένα μήνα ήμουν Ελλάδα, γελάει ο κόσμος με τις υπερμουνάρες 1.60

Οι Ελληνίδες φαίνεται και στο εξωτερικό πόσα απίδια πιάνουν...
Πλέον , έχει αρκετές ελληνόφωνες , πάνω από 1.70 . Οπότε μετράνε.

Τολμώ να πω ότι είναι και λιγότερα ψώνια, από τις ελληνίδες των 90s .

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456

Ελληνόφωνες;:2funny:
Σαν τον Αντετοκούμπο δηλαδή;

Λάκη,αυτά που σου λέω δεν τα έχω βγάλει από την κοιλιά μου.
Η αναλογία εμφάνιση/συχνότητα σε άλλες χώρες είναι μεγαλύτερη από ότι στην Ελλάδα.

Πριν 2 χρόνια ήμουν Στοκχόλμη,Αγία Πετρούπολη και περυσι Βαλτικές.
Έχω ποστάρει και στα αντίστοιχα threads.
Πες εσύ ότι η αναλογία είναι καλύτερη από Αθήνα.
Ακουγεσαι..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.625
Πόντοι
3.656

Θέλουν όμως και άντρες γύρω στο 1,70...ή και πιο κάτω...

Οι ψηλοί 1,80+...τις δημιουργούν κομπλεξ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Ελλάδα άμα πας Ερμού θα βλέπεις περίπου μια μουνάρα στις 30 γκόμενες που περνάνε.
Πράγα σιδηροδρομικό σταθμό είναι μία στις πέντε.Κρεσάτικ Κίεβο ήταν μία στις δέκα,κάποια στιγμή έφτασε και εκεί μία στις πέντε.
Πόζναν,Βαρσοβία π.χ. Zlote Terassy είναι περίπου μία στις δέκα.
Ειδικά Πράγα,Μπρατισλάβα πιθανόν και Ρίγα οι αναλογίες είναι σουρρεαλιστικές.Το ίδιο βέβαια και Μάλμοε,Οσλο κτλ.
Πολωνία δε βλέπεις τόσες μουνάρες αλλά έχει άφθονα εφτάρια.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.625
Πόντοι
3.656
Ελλάδα άμα πας Ερμού θα βλέπεις περίπου μια μουνάρα στις 30 γκόμενες που περνάνε.
Πράγα σιδηροδρομικό σταθμό είναι μία στις πέντε.Κρεσάτικ Κίεβο ήταν μία στις δέκα,κάποια στιγμή έφτασε και εκεί μία στις πέντε.
Πόζναν,Βαρσοβία π.χ. Zlote Terassy είναι περίπου μία στις δέκα.

Ελλάδα δε βλέπεις μουνάρες,αλλά με τα σορτσάκια,μπουτάκια,κολλητά κλπ πάλι κάτι γίνεται

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Ελλάδα δε βλέπεις μουνάρες,αλλά με τα σορτσάκια,μπουτάκια,κολλητά κλπ πάλι κάτι γίνεται

Εχει μερικές μουνάρες αλλά είναι πολύ λίγες αναλογικά.Οι Ελληνίδες έχουν το καλό οτι έχουν ωραία πρόσωπα,δυνατά μαλλιά και βαλκανική πρόσμιξη και είναι σχετικά αδύνατες πριν το γάμο οπότε είναι πιο ωραίες από Ιταλίδες,Ισπανίδες,Πορτογαλίδες,Τουρκάλες,Αράβισσες.Βέβαια δε συγκρίνονται με Σέρβες,Βόσνιες,Κροάτισσες,Σλοβένες κτλ.
Στα Βαλκάνια είναι μάλλον οι τελευταίες,ένα κλικ πάνω από τις Αλβανίδες που κάποιοι τις προτιμούν.Ακόμα και από Βουλγάρες,Ρουμάνες χειρότερες είναι αλλά Βαλκάνια έχει πολύ υψηλό ανταγωνισμό για τα ευρωπαικά δεδομένα.
Οι Βαλκάνιες παραείναι ωραίες για το πακέτο που προσφέρουν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.625
Πόντοι
3.656
Εχει μερικές μουνάρες αλλά είναι πολύ λίγες αναλογικά.Οι ελληνίδες έχουν το καλό οτι έχουν ωραία πρόσωπα,δυνατά μαλλιά και βαλκανική πρόσμιξη οπότε είναι πιο ωραίες από Ιταλίδες,Ισπανίδες,Πορτογαλίδες.Βέβαια δε συγκρίνονται με Σέρβες,Βόσνιες,Κροάτισσες,Σλοβένες κτλ.

Ιταλίδες..νότιας Ιταλίας,όχι βόρειας

Με γιουγκες δεν υπάρχει συγκριση εννοείται

Πάντως ακομα και Θεσσαλονίκη που υποτίθεται έχει τις πιο ωραίες,μουνάρες δε βλέπεις στους δρόμους,μέχρι 7αρια

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Ιταλίδες..νότιας Ιταλίας,όχι βόρειας

Με γιουγκες δεν υπάρχει συγκριση εννοείται

Πάντως ακομα και Θεσσαλονίκη που υποτίθεται έχει τις πιο ωραίες,μουνάρες δε βλέπεις στους δρόμους,μέχρι 7αρια

Δεν έχουν το σκαρί οι Ελληνίδες να γίνουν μουνάρες.Αμα είναι η άλλη ψηλή θα πετέξει μυτόγκα,σαγόνι,ασύμμετρα χαρακτηριστικά,θα έχει μικρά βυζιά και ασύμμετρα πόδια.
Αυτό δεν ισχύει για Τσέχες,Σλοβάκες που έχουν εκ του φυσικού αρμονικές αναλογίες μοντέλου.Ακόμα και οι Πολωνέζες που είναι ψηλές έχουν συχνά βυζάρες,εκεί ξεφεύγει η μύτη βέβαια.Οι Σουηδέζες,Νορβηγίδες τα ίδια πρόσωπα και σώματα έχουν ασχέτως ύψους,τις βοηθάνε πολύ τα γονίδια.
Οι Ουκρανέζες έχουν ωραία πρόσωπα εκ του φυσικού και είναι πάντα λεπτές οπότε όσες έχουν και ύψος είναι αυτομάτως μουνάρες.
Αν δεν ήταν η μύτη και τα έξτρα κιλά θα έβλεπε κανείς πολύ περισσότερες Πολωνέζες μουνάρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom