Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 178K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.946
Πόντοι
22.266
οι μπραζίλ κώλοι μου φέρνουν εμετό .... αηδία .... αίσχος ..... χάλι
Δλδ τέτοια ;
IMG_20241102_113621.jpg

IMG_20241102_112146.jpg

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.023
Πόντοι
2.356
Νυχτερινή ζωή Λευκορρωσία και πλούσιος γάτος.Πώς να μη γαμήσεις εκεί?Ωραία πράγματα.

2szD6m.png

bRxatW.png

9ToVBt.png

Κοιτάξτε πόσες γκόμενες στο μπαρ ψάχνονται για καβαλιέρους.
7WEX0i.png

LT56RI.png

dJqiXV.png

Αμα δεις τέτοιες γκόμενες με τέτοιους παρτεναίρ είσαι ανατολική Ευρώπη.

RhmRDe.png

pexeZ9.png

Οι χορευτριες αξιζουν, οι περισσοτερες γκομενες ομως ηταν μετριες οταν πηγα ... ειχε και λιγες μουναρες φυσικα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.698
Πόντοι
1.706
Αμα είναι ανακαινισμένο το παλιό αρχοντικό κάτι μπορεί να λέει.Αλλιώς
1.Τι στρώμα έχουν τα κρεβάτια?Στα πεντάστερα παίζουν boxspring κρεβάτια και στρώματα ακόμα και 10000 ευρώ,κοιμάσαι αναπαυτικότατα
2.Τι αρκουδίσιο έχει το παλιό οίκημα?Συγκρίνεται με αυτό του πεντάστερου?Τι σύστημα φωτισμού και ηλεκτρικά έχει?Εχουν μόνωση τα παράθυρα κτλ?
3.Τι εστιατόριο και room service έχει?
4.Μπορεί να έχει πισίνες,σπα,γυμναστήρια κτλ που συχνά θέλουν οι γκόμενες?
5.Μην πούμε για διαρρύθμιση,ανέσεις,ρεσεψιόν,πρόσβαση.
Εχω μείνει σε αρχοντικά που διαμορφώθηκαν σε πεντάστερα Πράγα και η εμπειρία δεν ήταν άσχημη,οι ανέσεις όμως και ευκολίες δεν πλησιάζουν καν το πεντάστερο.Πού να μείνεις και στας εξοχάς.
Με τα πεντάστερα γλιτώνεις πάρα πολλά προβλήματα,κοιμάσαι άνετα γαμάς,γουστάρουν και οι γκόμενες,δεν έχεις εκπλήξεις.

Το ελικόπτερο τι να το κάνεις?Μπορείς να γαμήσεις στο ελικόπτερο?Ασε που είναι θορυβώδες.Και από πού θα το πάρεις?Σιγά μην τρέχω σε πίστες.Και όλα αυτά για να δροσίζεις λίγο τα αρχίδια σου αν δεν ξεπαγιάζεις εναέριος.

Επειδή μου φάνηκες πολύ άνετος με τα 5άστερα, έκανα simulation στο booking.com για το επόμενο σάββατο για 5άστερο Βαρσοβία. Αει καλά, με αυτές τις φτηνές τιμές γίνομαι κι εγώ ο καλύτερος δικηγόρος τους. :grin:

Έχεις καμμιά πολιτική με τις γκόμενες, έχεις καθορισμένο budget? Άμα είναι να τα χώνουμε όλα στις γυναίκες, στο τέλος θα μείνουμε άφραγκοι. Εγώ μέχρι 180€ δίνω και συνήθως πάει πιο κάτω στη συνέχεια (μετά το πρώτο πήδημα). Μετά θα ψάξω για φτηνότερο ξενοδοχείο ή θα βρω καστράκι/αρχοντικό/αγρέπαυλη που όχι μόνο μπορούν να βγουν πιο φτηνά, αλλά προσφέρουν και μια άλλη εμπειρία.

Στις τιμές που παίζεις μπορούν να παίξουν πολλοί προσφέροντας την ίδια ξενοδοχειακή εμπειρία, οπότε μπορεί να σε φάνε σε άλλα σημεία πχ να είναι πιο συμπαθείς.
Προσφέροντας κάτι διαφορετικό που άλλοι δεν σκέφτονται, αυξάνεις τις πιθανότητες να βγάλεις πολλούς εκτός παιχνιδιού.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.473
Πόντοι
1.056
Επειδή μου φάνηκες πολύ άνετος με τα 5άστερα, έκανα simulation στο booking.com για το επόμενο σάββατο για 5άστερο Βαρσοβία. Αει καλά, με αυτές τις φτηνές τιμές γίνομαι κι εγώ ο καλύτερος δικηγόρος τους. :grin:

Έχεις καμμιά πολιτική με τις γκόμενες, έχεις καθορισμένο budget? Άμα είναι να τα χώνουμε όλα στις γυναίκες, στο τέλος θα μείνουμε άφραγκοι. Εγώ μέχρι 180€ δίνω και συνήθως πάει πιο κάτω στη συνέχεια (μετά το πρώτο πήδημα). Μετά θα ψάξω για φτηνότερο ξενοδοχείο ή θα βρω καστράκι/αρχοντικό/αγρέπαυλη που όχι μόνο μπορούν να βγουν πιο φτηνά, αλλά προσφέρουν και μια άλλη εμπειρία.

Στις τιμές που παίζεις μπορούν να παίξουν πολλοί προσφέροντας την ίδια ξενοδοχειακή εμπειρία, οπότε μπορεί να σε φάνε σε άλλα σημεία πχ να είναι πιο συμπαθείς.
Προσφέροντας κάτι διαφορετικό που άλλοι δεν σκέφτονται, αυξάνεις τις πιθανότητες να βγάλεις πολλούς εκτός παιχνιδιού.

Δεν μπορούν να τα κάνουν πολλοί αυτά.Χρειάζεσαι πάνω από 5000-6000 ευρώ το μήνα καθαρό εισόδημα,να μην έχεις οικογένεια,να ταξιδεύεις συχνά έχοντας αρκετές άδειες,είναι μικρό το ποσοστό του πληθυσμού που έχει τις προυποθέσεις.Βγάλε και τους πούστηδες,τους ναρκομανείς,αυτούς που βαριούνται να κουνηθούν,τους τσιγγούνηδες,το ποσοστό των σπονσόρων σε σχέση με σπονσορέτς είναι ένα προς είκοσι ή ένα προς 50,υπάρχει άφθονο θήραμα,παρακαλάνε οι γκόμενες για σπόνσορα.Αμα πας ανατολικά Πολωνία,Ρωσία,Ουκρανία κτλ απογειώνεσαι,οι αναλογίες είναι υπέρ σου σε τεράστιο βαθμό.
Πολωνία έχει πολύ καλές τιμές στα ξενοδοχεία,τα διαμερίσματα,τα ρεστωράν,τα ταξί κτλ και δε σε κλέβουν είναι και αυτό ένα τεράστιο πλεονέκτημα.Και στα κλαμπ το ίδιο,σιγά μην κλείνεις τραπέζι το Σαββατόβραδο σε κλαμπ επιπέδου Sen με 250 ευρώ σε δυτική πρωτεύουσα.
Γενικά σλαβικές χώρες είναι παράδεισος για σπόνσορες,όλο το περιβάλλον συνωμοτεί να γαμήσεις.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.473
Πόντοι
1.056
Όντως,οι σπόνσορες καβαλιέροι θα αλωνίζουν εκεί μέσα

Αυτό είναι το καλό στις σλαβικές μεγάλες πόλεις,υπάρχουν σπονσορομάγαζα που είναι σαν candy shop,μπαίνεις και διαλέγεις.Συχνά σου πέφτουν τα σαγόνια με τις επιλογές.
Για αυτό και πάντα αφήνω ανοιχτό το θέμα,και να έχω έτοιμα κοννέ από το ίντερνετ ξεχύνομαι και στα κλαμπ για το live.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.473
Πόντοι
1.056
Εδώ βλέπουμε τις αναλύσεις των ψωλάδων.Την άποψη της αντίθετης πλευράς.

Το θέμα είναι να τους γαμήσεις όλους.Να καταλάβεις τη λογική ψωλά,τα μέσα κτλ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.759
Πόντοι
3.656
Αμα πας ανατολικά Πολωνία,Ρωσία,Ουκρανία κτλ απογειώνεσαι,οι αναλογίες είναι υπέρ σου σε τεράστιο βαθμό.

Γενικά σλαβικές χώρες είναι παράδεισος για σπόνσορες,όλο το περιβάλλον συνωμοτεί να γαμήσεις.
Τυπάρα, οκ , δέχομαι ότι ο τομέας σου είναι οι σλάβες.
Κάτι μπορεί να έχεις ακούσει όμως από συναδέλφους/συναγωνιστές.

Σε μαγυάρες ... παίζει κάτι αντίστοιχο ;;;
Εκτός από βουδαπέστη , σέγκεντ , ντέμπρετσεν , Μίσκοετς , πετς ... κτλ ;;;;;

Εννοώ σπονσοράρονται ;;;;; Γιατί ως ... απόσταση ... δεν απέχουν και πολυ !

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.473
Πόντοι
1.056
Τυπάρα, οκ , δέχομαι ότι ο τομέας σου είναι οι σλάβες.
Κάτι μπορεί να έχεις ακούσει όμως από συναδέλφους/συναγωνιστές.

Σε μαγυάρες ... παίζει κάτι αντίστοιχο ;;;
Εκτός από βουδαπέστη , σέγκεντ , ντέμπρετσεν , Μίσκοετς , πετς ... κτλ ;;;;;

Εννοώ σπονσοράρονται ;;;;; Γιατί ως ... απόσταση ... δεν απέχουν και πολυ !

Ουγγαρέζες είναι τελείως διαφορετικό πεδίο.Εχουν βέβαια πρόσμιξη 50% με Σλάβους ευτυχώς αλλά είναι άλλη φάση.Αυτά τα μέρη τα αποφεύγω.Μην ξεχνάμε και 150 χρόνια Οθωμνανική κυριαρχία στην Ουγγαρία,πολύ αρνητικό στοιχείο.Γενικά τα μέρη με πρώην οθωμανική κατάκτηση επιρροή πρέπει να τα αποφεύγεις σαν το διάολο.Κάνανε τεράστια ζημιά οι Τούρκοι γαμώ το κέρατό τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom