Ξοδεύω κάπου 25-30 χιλιάδες το χρόνο σε ταξίδια,γκόμενες.Οντως κοστίζει το σπορ αλλά περνάς καλά.Αλλιώς τι να κάνεις,να κάθεσαι να μιζεριάζεις?Δεν έχει νόημα.
Βασικά για γούστα στο μπλοκ χρειάζεσαι πλέον άνω των 5 χιλιάρικων καθαρά μηνιαίως που δεν είναι δύσκολο Γερμανία αλλά και 6 χιλιάρικα θα έλεγα οριακά είναι,πιο πολύ πας για τα 7 χιλιάρικα για να είσαι άνετος αν υπολογίσουμε τον πληθωρισμό.
Αμα δεν ήταν οι γκόμενες και το κίνητρο θα γινόμουν μινιμαλιστής σιγά μην καθόμουνα να δουλεύω σκληρά κτλ.Θα έκανα μια μπάζα,θα μάζευα 400 χιλιάδες και θα έξυνα τα παπάρια μου μετά.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες το νόημα σου...
Δηλαδή χρειάζεται να γίνεις μινιμαλιστης για να μαζέψεις τα 400 χιλιάρικα που λες για να αράξεις;
Το ποσό αυτό το μαζεύεις σε πολύ λίγα χρόνια αν κόψεις λίγο παραπάνω από τα μισά απ' όσα κανεις.Με βάση αυτά που βγάζεις εσύ εννοώ.
Τόσο απλό.
Απλά δεν θες να το κάνεις γιατί έχεις αυτό το πάθος.
Και καλά κάνεις και το έχεις.
Ένα άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής.
Με όλες αυτές τις επαγγελματίες βίζιτες κάνεις αυτά που θα έκανες αν είχες μια μόνιμη μονογαμική σχέση;
Δηλαδή αιδοιολειχια τους κάνεις;
Γλυφοκωλι;
Γιατί επαγγελματίες είναι.Μπορει να φαίνονται στην πένα αλλά όπως είπε και ένας γιατρός του έρχονται πολλές σενιαρισμενες από την κορυφή έως τα νύχια αλλά οι τριχομοναδες κάνουν πάρτι εκεί κάτω.
Τα αφροδίσια δεν τα φοβάσαι
Η απλά απέχεις από γλυψιματα μουνι και κωλο και κάνεις πρόγραμμα αποστειρωμενο;
Θέλω να πω οτι μιας και σκας τόσο χρήμα το ευχαριστιεσαι ή προσέχεις και κρατιέσαι λόγω αυξημένων πιθανοτήτων σε αφροδίσια λόγω του επαγγέλματος τους;
Και μην πει κάποιος ότι αυτά τα κολας και από σχέση με γκόμενα κανονική γιατί εδώ παίζουμε με τις πιθανότητες.
Άλλο μια επαγγελματίας βίζιτα με 15 ραντεβου σοβαρά το μήνα επί 12 μήνες και άλλο μια γκόμενα που κάθεται σε δύο μόνο άντρες.
Αν μου πεις ότι δεν έχω άλλη επιλογή γιατί δεν βρίσκω γυναίκα οκ το δέχομαι.Μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα.