Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.120
Πόντοι
1.056
Το να λέει ... ότι είσαι ο τροβαδούρος .... είναι πολύ άσχημο .....

Ο τροβαδούρος ρε ;;;;

Σαν nickname τον θυμάμαι,αλλά έχω ξεχάσει τι ρόλο βαρούσε

Άμα κατεβάσω τη Μερσεντές μου Ελλάδα και τη δανείσω μια βδομάδα στον sandman, θα απαλλαγεί επιτέλους από την αγαμία του λες;

Ρητορική η ερώτηση..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Τι θες να γράψω ρε παπάρα;

Για το φουσκωτό στρώμα θαλάσσης που έχω και πόση ιπποδύναμη έχει;
Είναι που δεν ασχολείται μαζί μου το μουνοπανο, και απλά γράφω εγώ για αυτόν.

Αλλά εδώ βρίζει μάνες και εύχεται καρκίνους το έκτρωμα και λέει για άλλους ότι βρίζουν.

Σαν την άλλη την πουτανα , που βγήκε Ν3 μιστερ μαλακας και κάνει χαβαλέ για τον Ν2.

Άεργα σκουπίδια και τα δυο που ζουν σαν παράσιτα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.024
Πόντοι
3.656
Το να λέει ... ότι είσαι ο τροβαδούρος .... είναι πολύ άσχημο .....

Ο τροβαδούρος ρε ;;;;

Tροβαδούρος,tnt και όλα τα παλια σκατα μαζεμένα...

Τωρα τους ανανέωσε,γλυφοπουστης,unhuman,pinoklis...

Τα νικ αλλάζουν,τα σκατά παραμένουν ίδια...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.914
Πόντοι
3.556

Άμα κατεβάσω τη Μερσεντές μου Ελλάδα και τη δανείσω μια βδομάδα στον sandman, θα απαλλαγεί επιτέλους από την αγαμία του λες;

Ρητορική η ερώτηση..
Δεν θα απαλλαχτεί ρε τύπε.

Του λείπουν τα μούσια και ο κύκλος. Και δε δουλεύει νύχτα.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.120
Πόντοι
1.056
Δεν θα απαλλαχτεί ρε τύπε.

Του λείπουν τα μούσια και ο κύκλος. Και δε δουλεύει νύχτα.

Έχω σκεφτεί κάποιες φορές ότι μπορεί να έχει πρόβλημα υγείας, αναπηρία,κ.λ.π.
και δε θέλω να τον μαρσάρω πολύ..

Είχα μαρσάρει μια φορά άλλο μέλος εδώ και μου στείλανε στοιχεία ότι είναι και επίσημα ΑΜΕΑ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.024
Πόντοι
3.656
Καρκινους εύχεσαι εσυ πουτάνα

Ποση ζημιά σου'χω κανει μωρη πουτάνα και με σκέφτεσαι όλη μέρα;

Στειλε διευθυνση να σου στειλω ενα μπουκάλι χύσια να ησυχάσεις.Πουτάνα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.914
Πόντοι
3.556
Έχω σκεφτεί κάποιες φορές ότι μπορεί να έχει πρόβλημα υγείας, αναπηρία,κ.λ.π.
και δε θέλω να τον μαρσάρω πολύ..

Είχα μαρσάρει μια φορά άλλο μέλος εδώ και μου στείλανε στοιχεία ότι είναι και επίσημα ΑΜΕΑ
από τα γραφόμενα και μόνο ,βλέπεις ότι ακροβατεί μεταξύ κατάθλιψης και αυτοκτονίας.

Λέμε πχ για αρχηγό, η για το χοντρό η για άλλους ότι έχουν κόμπλεξ αλλα αυτός εδώ έχει παραιτηθεί από τη ζωή και ταυτόχρονα δε το βλέπει αλλα αγριεύει.

Λέω μήπως τον βιάζανε όταν ήταν μικρός η έχει απλά borderline προσωπικότητα.

Ο άλλος ο λιγδιάρης τουλάχιστον είναι προσωπικότητα που βρίσκεις σε κάθε ελληνικό καφενείο. Γραφικός , αλλα όχι επικίνδυνος

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.024
Πόντοι
3.656

Ρητορική η ερώτηση..

Μπα,δανεισε την σε καμια φανταστικη ελβετίδα γκόμενα...

Ή σε καμια Ουκρανέζα που σου την έπεσε στο Οκτομπερφεστ :2funny:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.120
Πόντοι
1.056
Καρκινους εύχεσαι εσυ πουτάνα

Ποση ζημιά σου'χω κανει μωρη πουτάνα και με σκέφτεσαι όλη μέρα;

Στειλε διευθυνση να σου στειλω ενα μπουκάλι χύσια να ησυχάσεις.Πουτάνα

Εσείς πότε αρχίσατε να πλακώνεστε;

Όλα αυτά με τις βιασμενες,τις μάνες και τους καρκίνους, δεν ξέρω που/πότε γράφτηκαν

Τέσπα,απαιτούμε Αρχηγό με GoPro στην καούκα να σπρώχνει σλαβικά αλογατα και να ποσταρει το υλικό στο thread

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.914
Πόντοι
3.556

Όλα αυτά με τις βιασμενες,τις μάνες και τους καρκίνους, δεν ξέρω που/πότε γράφτηκαν

Τέσπα,απαιτούμε Αρχηγό με GoPro στην καούκα να σπρώχνει σλαβικά αλογατα και να ποσταρει το υλικό στο thread
Ποτε δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο. Τι είμαι , σαν το πρώην μέλος Σαντμαν που έβριζε νεκρές και βιασμένες γυναίκες ;

Αυτή η πουτανα βριζει μάνες μελών (και τη δικιά μου μέσα) και μετά τα γυρνάει σαν καθυστερας που είναι.

Τεσπα , αρκετά ασχολήθηκα. Δευτέρα αύριο , έχω να ξυπνήσω στο κοινόβιο που ζω με άλλους δέκα, να πάω στο κάτεργο που δεν με πληρώνουν στην ώρα μου και μετά σαν καλό καράφλας να ρίξω στο κεφάλι μέλι σαν τον Ραπτόπουλο

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.120
Πόντοι
1.056
από τα γραφόμενα και μόνο ,βλέπεις ότι ακροβατεί μεταξύ κατάθλιψης και αυτοκτονίας.

Πιστεύω sandman, Αρχηγός,Λάκης και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα,δεν επηρεάζονται διόλου, ότι κι αν τους γράψουμε.

Είναι αιθέρες,γκανιάν:rockon:

Κάνεις τους δεν έχει ανασκευάσει ποτέ για το παραμικρό,δεν τους νοιάζουν καθόλου οι άλλες απόψεις και ακολουθούν πιστά αυτό που πιστεύουν.
Πριν 10 χρόνια έγραφαν τα ίδια και μετά από 10 χρόνια,πάλι τα ίδια θα γράφουν..

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.120
Πόντοι
1.056
Ποτε δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο. Τι είμαι , σαν το πρώην μέλος Σαντμαν που έβριζε νεκρές και βιασμένες γυναίκες ;

Αυτή η πουτανα βριζει μάνες μελών (και τη δικιά μου μέσα) και μετά τα γυρνάει σαν καθυστερας που είναι.

Τεσπα , αρκετά ασχολήθηκα. Δευτέρα αύριο , έχω να ξυπνήσω στο κοινόβιο που ζω με άλλους δέκα, να πάω στο κάτεργο που δεν με πληρώνουν στην ώρα μου και μετά σαν καλό καράφλας να ρίξω στο κεφάλι μέλι σαν τον Ραπτόπουλο

Κατάλαβα τύπε..
Τζάμπα ασχολείσαι

Καληνύχτα
Μόνο μη ροχαλίζεις να μπορώ να κοιμηθώ και εγώ δίπλα στο κοντέινερ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.024
Πόντοι
3.656

Λαθος κάνεις

Ο συγκεκριμένος έχει χρόνια εμμονή μαζί μου,με ότι νικ κι αν έχει αλλάξει.Το έχουν διαπιστώσει όλοι εδώ μέσα αφου όλα τα ποστ αναφέρονται σε μένα

Ομοφυλόφιλος stalker που όσο τον φτύνεις ,τόσο κολλάει.Πιθανον να είναι stalker και στην πραγματική του ζωή

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.064
Πόντοι
6.056
Πιστεύω sandman, Αρχηγός,Λάκης και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα,δεν επηρεάζονται διόλου, ότι κι αν τους γράψουμε.

Είναι αιθέρες,γκανιάν:rockon:

Κάνεις τους δεν έχει ανασκευάσει ποτέ για το παραμικρό,δεν τους νοιάζουν καθόλου οι άλλες απόψεις και ακολουθούν πιστά αυτό που πιστεύουν.
Πριν 10 χρόνια έγραφαν τα ίδια και μετά από 10 χρόνια,πάλι τα ίδια θα γράφουν..
Αν υπάρχουν τεκμήρια και αποδείξεις , αλλάζω άποψη τυπάρα.
Πριν 10-12 χρόνια, έλεγα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην ελλάδα , είχα μια μικρή, κρυφή ελπίδα.
Με πείσατε ότι είχα άδικο . Δεν έχει καμία ελπίδα. Θα αφανιστεί . Αυτό θέλει , το έχει επιλέξει.
Και της αξίζει .

Ομολογώ ότι είχα άδικο . Δεν της αξίζει να σωθεί . Στο διάολο . Ψόφος.
Εσείς που φύγατε τόσα χρόνια πριν , το είχατε καταλάβει νωρίτερα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.024
Πόντοι
3.656
Εγώ έχω ακούσει τύπε ότι έχει και άλλα ενδιαφέροντα.
Τον αδικείς.
Συγκεκριμένα, λένε ότι τον ενδιαφέρει η πυραυλική και ο υποβριχιακός πόλεμος.
Ρουκέτες , τορπίλες .... ξέρεις ....

Ναι,να χώνει τις τορπίλες στον κώλο του και να σκέφτεται ότι είναι η πούτσα μου

Μαλάκα σκέφτομαι τι τραβάνε κάποιοι διάσημοι απο τους stalkers.Αρρωστημένη κατάσταση πραγματικά

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.120
Πόντοι
1.056
Λαθος κάνεις

Ο συγκεκριμένος έχει χρόνια εμμονή μαζί μου,με ότι νικ κι αν έχει αλλάξει.Το έχουν διαπιστώσει όλοι εδώ μέσα αφου όλα τα ποστ αναφέρονται σε μένα

Ομοφυλόφιλος stalker που όσο τον φτύνεις ,τόσο κολλάει.Πιθανον να είναι stalker και στην πραγματική του ζωή

Όπως ο kman δεν μπορεί και να μην γαμαει και να μένει σε γκαράζ και να είναι χιτλερικός και να τον λιώνουν οι φριτζηδες στη δουλειά(όλα αυτά του έχουν καταλογιστεί)
έτσι και ο άλλος δεν μπορεί να είναι και stalker, ομοφυλόφιλος,κλώνος,κ.λ.π.

Απλά δε γουστάρεστε εδώ μέσα,όπως και άλλοι

Καμιά φορά δε γουστάρουμε κάποιον εδώ μέσα και αντί για 2,3 κοσμητικά επίθετα, το γαμαμε τη μάνα..

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.046
Πόντοι
206
Ξοδεύω κάπου 25-30 χιλιάδες το χρόνο σε ταξίδια,γκόμενες.Οντως κοστίζει το σπορ αλλά περνάς καλά.Αλλιώς τι να κάνεις,να κάθεσαι να μιζεριάζεις?Δεν έχει νόημα.
Βασικά για γούστα στο μπλοκ χρειάζεσαι πλέον άνω των 5 χιλιάρικων καθαρά μηνιαίως που δεν είναι δύσκολο Γερμανία αλλά και 6 χιλιάρικα θα έλεγα οριακά είναι,πιο πολύ πας για τα 7 χιλιάρικα για να είσαι άνετος αν υπολογίσουμε τον πληθωρισμό.
Αμα δεν ήταν οι γκόμενες και το κίνητρο θα γινόμουν μινιμαλιστής σιγά μην καθόμουνα να δουλεύω σκληρά κτλ.Θα έκανα μια μπάζα,θα μάζευα 400 χιλιάδες και θα έξυνα τα παπάρια μου μετά.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες το νόημα σου...

Δηλαδή χρειάζεται να γίνεις μινιμαλιστης για να μαζέψεις τα 400 χιλιάρικα που λες για να αράξεις;

Το ποσό αυτό το μαζεύεις σε πολύ λίγα χρόνια αν κόψεις λίγο παραπάνω από τα μισά απ' όσα κανεις.Με βάση αυτά που βγάζεις εσύ εννοώ.

Τόσο απλό.

Απλά δεν θες να το κάνεις γιατί έχεις αυτό το πάθος.

Και καλά κάνεις και το έχεις.

Ένα άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής.

Με όλες αυτές τις επαγγελματίες βίζιτες κάνεις αυτά που θα έκανες αν είχες μια μόνιμη μονογαμική σχέση;

Δηλαδή αιδοιολειχια τους κάνεις;
Γλυφοκωλι;

Γιατί επαγγελματίες είναι.Μπορει να φαίνονται στην πένα αλλά όπως είπε και ένας γιατρός του έρχονται πολλές σενιαρισμενες από την κορυφή έως τα νύχια αλλά οι τριχομοναδες κάνουν πάρτι εκεί κάτω.

Τα αφροδίσια δεν τα φοβάσαι
Η απλά απέχεις από γλυψιματα μουνι και κωλο και κάνεις πρόγραμμα αποστειρωμενο;

Θέλω να πω οτι μιας και σκας τόσο χρήμα το ευχαριστιεσαι ή προσέχεις και κρατιέσαι λόγω αυξημένων πιθανοτήτων σε αφροδίσια λόγω του επαγγέλματος τους;

Και μην πει κάποιος ότι αυτά τα κολας και από σχέση με γκόμενα κανονική γιατί εδώ παίζουμε με τις πιθανότητες.

Άλλο μια επαγγελματίας βίζιτα με 15 ραντεβου σοβαρά το μήνα επί 12 μήνες και άλλο μια γκόμενα που κάθεται σε δύο μόνο άντρες.

Αν μου πεις ότι δεν έχω άλλη επιλογή γιατί δεν βρίσκω γυναίκα οκ το δέχομαι.Μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.365
Πόντοι
206
Το ερωτημα ειναι γιατι εμφανιζεσαι εσυ σε αυτο το θρεντ.
Ουτε εχεις παει μπλοκ, ουτε προκειται, προς τι το ενδιαφερον και η συμμετοχη?
Εδώ ο τύπος δεν έχει καν ζήσει εξωτερικό και έχει άποψη για Αγγλία, για συγκατοίκηση και άλλα πολλά.
Πόσο τραγικό που κάποιοι έχουν μια μίζερη ζωή, καμία εμπειρία για κάποια θέματα, όμως προσπαθούν να το παίξουν γνώστες και σχετικοί.
Τον λες και κακομοίρη.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.490
Πόντοι
786
Πεστα ρε φιλε
Υπαρχουν μπουρδελακια στο μεταξουργειο που με 10 ευρω γαμας και καποιοι προκλητικοι γαμανε στα στουντιο με 50 ευρω
Αν σε βαθος δεκαετιας, ξοδεψαν 10 χιλιαρικα σε στουντιο, στο μεταξουργειο θα ειχαν ξοδεψει μονο 2000.
Με τα 8000 ευρω διαφορα θα ετρωγαν ποσοι φτωχοι ανθρωποι αν την διαφορα την εκανε φιλανθρωπιες
και στο κόμμα μπορούσαν να τα δώσουν...
σε πουτάνες στην κούβα μετράει;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom