Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.842
- Πόντοι
- 3.656
Φιλε μήπως δεν ασχολείσαι με γυναικες γι αυτο και δεν στα κανουν?
Ωχ,μας πήρανε χαμπάρι
Φιλε μήπως δεν ασχολείσαι με γυναικες γι αυτο και δεν στα κανουν?
Ναι θες να πεις οτι οι ελληνιδες ξερουν να χυλοπιτιαζουν ναυαγια?
Οι ελληνιδες χυλοπιτιαζουν οσους δεν εχουν μπαγιοκο φιλε,ζουνε σε μια χωρα οπου με το σπαθι τους ξέρουν δεν εχουν στον ηλιο μοίρα και κοιτανε να πιαστουν με αυτο τον τροπο.
50ρης διευθυντης σε εταιρία να λεει οτι τωρα οι κοπέλες ειναι θρασύτατες τη πέφτουν και ειχε κανει και φάσεις με δαυτες και απο την αλλη 35ρης ντελιβερι να λεει τι γίνεται δεν μπορώ να βρω γυναίκα.
Κάθε χώρα έχει ένα ειδικό κοινό αγάμητων που το μόνο που κάνει είναι να βρίζει τις ντόπιες,
επειδή δεν τους κάθονται.
Όλοι αυτοί, ανεξαρτήτου χώρας, έχουν ένα κοινό.
Είναι ΝΑΥΑΓΙΑ και οι γυναίκες ανεξαρτήτου χώρας ξέρουν να αναγνωρίζουν τα ΝΑΥΑΓΙΑ
και να τα χυλοπιτιάζουν...
Βασικές αρχές βιολογίας..
Για μπαμπουσκες γεννημενες πριν το 80 ισως χρειαζοταν η γνωση της τοπικης γλωσσας. Για νεοτερες οχιΑφου ρε καημαν ουτε μια γλωσσα σλαβικη σε αριστο επιπεδο δεν γνωριζεις, με το 'ντα κ το νο' εισαι ακομη-πως εγκλιματιστηκες; με τα ταξιδακια μυρωδιας των 2 ημερων; Εδώ δεν έχεις προσαρμοστεί καλά καλά στην γεγμανια τοσα χρονια και πέφτει ακομη φαπα εκει τι μας λες τώρα.
Υγ. Πόσους κλώνους έφτιαξες πάλι κ απαντάς στον εαυτό σου, τελικά οι παλαιές συνήθειες δεν κόβονται.
Και στο Κοσμοπολιταν κάτι τέτοια γράφουν
Εγώ και σαν φοιτητής,αλλά και αργότερα,έβλεπα ότι πάνω από το μισό Πανεπιστήμιο ήταν ζευγάρια φοιτητών που τα λεφτά δεν έπαιζαν το παραμικρό θέμα..
Τυπε,από τα ζευγάρια των συμφοιτητών μου ξέρεις πόσα παντρεύτηκαν μεταξύ τους;Που ήταν και η μονη που βρήκαν και την παντρεύτηκαν
Όσο για τον delivery..
Εσύ αν είχες αδερφή ή κόρη σε ηλικία που να θέλει να κάνει οικογένεια,θα χαιρόσουν αν σου έλεγε ότι θα παντρευτεί ένα 35χρονο....ντελιβερά;
Δηλαδή κάποιον που μετά από 35 χρόνια ζωής, κάνει ότι μπορεί να μάθει σε ένα μήνα να κάνει ένας Πακιστανός και μάλιστα με κίνδυνο κάθε μέρα να τον στείλουν αδιάβαστο;
Ή μήπως νομίζεις ότι οι Ευρωπαίες κάθονται και ασχολούνται με ντελιβεράδες;
Ο νηματοθετης εχει αναλυσει διεξοδικως την διαφορα μας απο τους γονους, ψωλαδες και τα βυσματα. Δεν εχουμε καμια σχεση με μπεμπεδες που ροκανισαν πατρικες περιουσιες. Γαμαμε μονο με την σκληρη μας πουτσαΣτο μεταξύ ... το ότι έφυγε μετανάστης .... συνιστά γραπτή ομολογία , ότι καλή δουλειά και λεφτά δεν έβγαζε στην ελλάδα.
Πήγε να τα βρει έξω. Παρόλα αυτά , μας λέει ... ότι στην ελλάδα .... θα έβγαζε γκόμενες !
Παντρεμένος .... με πολύ υπομονή ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ....
αν πουλάς λεζάντα και ιστορία .... τρως παντρεμένες του κύκλου .
Είναι θέμα κατά πόσο το αντέχεις, το ρισκάρεις κτλ .
Εννοείται δεν χορταίνεις πήδημα από αυτά. Για την αλητεία το κάνεις.
Και δεν πρέπει να παίρνεις τίποτε σοβαρά ή τοις μετρητοίς ....
Εσύ πρέπει να αποφασίσεις τι ψέμα θα λες στο εαυτό σου.
Παντρεύονται τελικά οι Ελληνίδες τον συμφοιτητή τους ή τρώνε πουτσες μέχρι τα τριάντα+ και μετά ψάχνουν γαμπρό;
Απ'το να μου βρισκε κανα χασικλή τεμπέλη μουσατο ψευτοκαλλιτέχνη,καλύτερα ντελιβερά
Δεν ξέρω Ελληνίδα που να τις έκοβε στοιχειωδώς,που να άνοιξε σπίτι,με τέτοιους που ανέφερες, αλλά ούτε με ντελιβαραδες
Υπάρχει ευτυχώς ναυαγιομαγνητης και έλκονται μεταξύ τους..
Και στο εξωτερικό οι χασισοψευτοκουλτουριάρηδες,
με αντίστοιχες καμμένες κυκλοφόρησε..
Ο νηματοθετης εχει αναλυσει διεξοδικως την διαφορα μας απο τους γονους, ψωλαδες και τα βυσματα. Δεν εχουμε καμια σχεση με μπεμπεδες που ροκανισαν πατρικες περιουσιες. Γαμαμε μονο με την σκληρη μας πουτσα
Εχω γραψει οτι ειμαι Θεσσαλονικιος και μεταξυ αλλων εχω εργαστει και στην Αθηνα. Προφανως δεν αφησα την πολη μου για να γινω ντελιβερας ουτε ταμιας στον Σκλαβενιτη. Ειχαμε αξιοπρεπεις δουλειες στην Ελλαδα, στο εξωτερικο φυγαμε γιατι μπορουσαμε να βγαλουμε τα πολλαπλασια και να εχουμε καλη ποιοτητα ζωης διχως για γινομαστε πουτανακια γονιων, πεθερικων, βυσματων κλπ
Γαμουσαμε και στην Ελλαδα καθως τα θυληκα μυριζονται τον A male, αυτον που ειναι δυναμικος και περιπετειωδης σαν εμας. Ο μπουλης με την bmw που του πηρε ο μπαμπας αναρωτιωταν πως γινεται αυτο? Τωρα με την ιδια bmw ειναι, ενω εμεις κυκλοφορουμε με Tesla
Να βγω εφτά ραντεβού και να μη γαμησω ; Μόνο ο Λάκης και κάτι κλώνοι τα κάνουν αυτάΦιλε μήπως δεν ασχολείσαι με γυναικες γι αυτο και δεν στα κανουν?
Καλα εισαι της κλασσικης σχολης,τοσο χρονων που λενε οι γκομενες 40 χρονων πρέπει να εχεις κανει λεφτα και καριέρα.
Εδω είναι ελλαδα η χωρα του μεσον και του βύσματος.
Γιατι εγω πουθενα δεν βλέπω καποια επιτυχημένη επαγγελματικά αλλα ολες ειναι πιασμενες και αντρες που δεν εχουν καλη δουλειά να τους τρώει η μαλακια.
Όντως,οι ελλεεινίδες έχουν αλάνθαστο κριτήριο επιλογής αντρών
Γι'αυτό και δεν έχουμε καθόλου διαζύγια και κερατώματα
Tην πατησαν χοντρα οσες επενδυσαν στην οικονομικη επιφανεια των πεθερικων αγνοωντας το ποσο μπουληδες ηταν αυτοι που παντρευτηκαν. Ελεγε η αλλη, ωραιο το μερσεντικο που εχει ο Τακης που του το αγορασαν οι γονεις του, θα του δωσουν και διαμερισμα στην ιδια πολυκατοικια. Αυτο το 2010. Ο Τακης τωρα βγαζει 900 ευρω, δεν εχει λεφτα να αλλαξει λαστιχα στο ιδιο μερσεντικο, δεν εχει να πληρωσει το ρευμα για το σπιτι και οι γονεις που τωρα ειναι συνταξιουχοι πρεπει να δινουν και στην αδερφη του ΤακηΌντως,οι ελλεεινίδες έχουν αλάνθαστο κριτήριο επιλογής αντρών
Γι'αυτό και δεν έχουμε καθόλου διαζύγια και κερατώματα
Δεν υπάρχει καριέρα ρε τυπε..
Καριέρα σε αυτό τον πλανήτη κάνει κάποιος που είναι φαινόμενο στον τομέα του,όχι ο κάθε υπαλληλάκος
Απλά θέλουν να μην είσαι ΝΑΥΑΓΙΟ.
Δηλαδή αν η άλλη σπούδασε,έπιασε μια νόρμαλ δουλειά,κ.λ.π. θα ασχοληθεί με κάποιον ανειδίκευτο μεροκαματιάρη;
Για ποιον γαμημένο λόγο;
Για να έχει εγγυημένα μια πιο δυσκολη ζωή;
Εσύ δηλαδή βρίσκεις παράλογο αν θέλει η άλλη να ανοίξει σπίτι,να απορρίψει κάποιον που δεν έχει καλή δουλειά;
Το θέμα είναι με τις φαντασμένες που ενώ είναι γτπ,έχουν απαιτήσεις.
Οι νορμάλ γκόμενες που φέρνουν κάτι στο τραπέζι,καλώς έχουν απαιτήσεις