Όχι δεν το σκέφτομαι, γιατί αυτό, όπως το περιγράφεις, δεν διαφέρει από βίζιτα, άλλο αν εσύ την λες σπονσορέτα. Εσύ τις ακριβοπληρώνεις και μετά επιστρέφεις στο γερμανικό κωλοχώρι. Αν πεις σπονσορέτα κάποια, με βάση το ότι της στέλνεις περιοδικά οικονομική ενίσχυση, αυτό σημαίνει ότι επαναλαμβάνεις με αυτήν συνέχεια τα ίδια σκηνικά, διότι το σπόνσοριγκ το δικό σου έχει περιορισμένο ρεπερτόριο δηλ. εστιατόριο, shopping και καμμιά βόλτα. Εγώ αυτά τα βαριέμαι, πόσω μάλλον να τα ακριβοπληρώνω κιόλας. Για μένα η γκόμενα πρέπει να έχει ένα πρότζεκτ, ώστε να ξέρω ότι ασχολούμαι με ένα ενδιαφέρον άτομο και ότι, λόγω του πρότζεκτ, θα υπάρξουν διαφορετικά σκηνικά κάθε φορά.Σκέφτεσαι ένα μέντορινγκ να μετατρέπεις τη μεντορέτα σε σπονσορέτα?Να λες τι καριέρα και μαλακίες,τσάκω εδώ μια πεντακοσάρα και γυάλισέ μου τον πούτσο.
Edit. Αυτές τις μέρες έρχεται η κοπέλα από Ντουμπάι στη Νίκαια, όπου κατασκευάζονται τα προιόντα ομορφιάς που εμπορεύεται και φεύγουν προς την πελατεία κατευθείαν από αποθήκη της Νίκαιας, ενώ την όλη επιχείρησή της την διευθύνει από Ντουμπάι που έχει τη φορολογική έδρα. Θα πάω να δω όλη τη διαδικασία από κοντά, καθώς και πώς δουλεύει το φορολογικό μοντάζ. Αυτό είναι προτιμότερο από το να ασχολούμαι με μία τεμπέλα σπονσορέτα που σηκώνεται μεσημέρι κι έρχεται με την τσίμπλα στο μάτι να ζητήσει λεφτά για λούσα.
Τελευταία τροποποίηση: