Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
:rolleyes:Ρε τυπε αν δεν μπορεις να γ@μησεις γερμανιδες που ειναι αερας πατερας και ειναι υπακουες αν τις καλιμπραρεις καλα τοτε τι να πω?
Γερμανία .... όπως τους κόβω ... εύκολα θα φας τις πρώτες γκόμενες ....
καμία σχέση η δυσκολία με την ελλάδα ...

αλλά ακόμη και αν βγάζεις εύκολα γυναίκες , όταν σε δουν ότι έχεις αλλάξει .... κάμποσες ....
θα γίνεις λίγο χου ... και θα αρχίσουν να σε κοιτάνε λοξά ......

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Γερμανία όμως αν μένεις σε κανα χωριό ή σε κανα προάστιο τουρκαραβων,πως θα την παλεύεις;
Ενώ αν μένεις Βαρσοβία,Ποζναν δε θα'σαι πολύ καλύτερα;
Σε χωριο μενει σε ενα διαμορφωμενο γκαραζ για διαμερισμα μονος του τα εβαζε και τα ελεγε. Γι αυτο δεν την παλευει γερμανια.
Αν πας χειμωνα σε αυτα τα δυο μερη θα χτυπησεις ενεση στο ματι απο τις 15:30 αρχιζει να νυχτωνει. Και απο υλικο γυναικων δεν λεει και πολλα μη βλεπεις τα βιντεο που βαζει και ονειρευεται. Ακομη κι αυτος ταριφες ξενες καταντησε να παιρνει εκει οχι πολωνεζες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Βέβαια.
Δε μιλάνε αγγλικά οι περισσότερες, εσύ δε μιλάς πολωνικά, αλλά κατά τα άλλα καμακωνεις στα όνειρα σου.
Ανοιξε το κουτακι με τις μ@λακιες παλι. Μολις τον αφησεις αρχιζει να φαντασιωνεται οτι καμακωνει. Σε ποια γλωσσα στα σουαχιλι; Κατι ξενες τελειωμενες ταριφογλου που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα βρισκει εκει και του ρουφανε το αιμα οι οποιες δεν ειναι καν πολωνεζες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Καλά ο τύπος κμαν κάνει λες κι μένει Ελλάδα που δεν εχει καθόλου τσεχες και πολωνεζες..Γερμανία μένει..πόσο δύσκολο ειναιι να βγεις ένα Σαββάτο και να αρχίσεις να καμάκονεις ανατολικές γιατί όχι και με λεφτα?και Γερμανίδες δεν θα μου έπεφταν άσχημα..

Στάνταρντ οι Ελληνες Γερμανία ξεπουτσιάζονται τα ΣΚ με Ανατολικές και Γερμανίδες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Κλασσική Πολωνία,Rzeszow και Bialystok.Ανατολικοί παράδεισοι.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Σλαβικές καταστάσεις στην Πολωνία.Ακόμα και όταν στα τρώνε έχεις την αίσθηση οτι πέρασες πολύ ωραία.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Εδώ τα περίφημα Sparties στη Βουδαπέστη όπου γκόμενες λικνίζονται στην πισίνα,καμακώνεις και γαμάς επί τόπου.Τέτοια πράγματα δεν παίζουν Πολωνία.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εδώ τα περίφημα Sparties στη Βουδαπέστη όπου γκόμενες λικνίζονται στην πισίνα και γαμάς επί τόπου.Τέτοια πράγματα δεν παίζουν Πολωνία.

Αρχοντα οι Πολωνεζες ανω των 40-45 ειναι ιδαιτερα ασχημες (σε αντιθεση με το πως ειναι νεες) η ετσι μου φανηκε;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αμα δεις τους περισσότερους Ελληνες εξωτερικό είναι σε χάλια ψυχολογική κατάσταση.
Ενω εσυ τυπε απο ψυχολογικη κατασταση πετας. Εχεις δει τον εαυτο σου καθρεπτη; ετοιμος για κουμπια εισαι, σε εχει ισοπεδωσει το συστημα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456
Αρχοντα οι Πολωνεζες ανω των 40-45 ειναι ιδαιτερα ασχημες (σε αντιθεση με το πως ειναι νεες) η ετσι μου φανηκε;
Δεν σου φάνηκε.
Οι 40-45 Πολωνεζες μπορεί μικρές να έβαζαν την οδοντόκρεμα στο δάχτυλο μια φορά στις 3 μέρες.
Γενικά έχω ακούσει από άντρες και γυναίκες τέτοιας ηλικίας απίθανες ιστορίες φτώχειας

Αλλά είναι και μερικοί λαοί, κυρίως λευκοί, που απλά σπάνε πιο εύκολα, ειδικά άμα το γαμανε με τον ήλιο

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456
Οσες φορές προσπάθησα με τέτοιες απέτυχα παταγωδώς.Ο Βαλκάνιος πουτσαράς έγραψε πώς παραλίγο να γαμήσει μία που προμόταρε στριπτιζάδικα στην Κρακωβία.
Που το θυμήθηκες αυτό; :grin:
Εποχές μου μάθαινα τα Polski Bus και τις γκαλερίες

Πάντως κάτι που έχω παρατήρησει Ελβετία είναι ότι σπάνια πετυχαίνω Πολωνέζες, ενώ Γερμανία πετύχαινα παντού.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Πάντως κάτι που έχω παρατήρησει Ελβετία είναι ότι σπάνια πετυχαίνω Πολωνέζες, ενώ Γερμανία πετύχαινα παντού.

Τι εθνικοτητες βλεπεις Ελβετια κυριως; Πρεπει να εχει και πολλες Ελληνιδες παντως λογω μεγαλης κοινοτητας

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056

Θέλουν να περνάνε απαρατήρητες όταν καταθέτουν τα εκατομμύρια στις ελβετικές τράπεζες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056

Είναι βασικά λόγω μύτης.Οταν μεγαλώνουν ξεπετάγεται πολύ η μύτη και αρχίζουν να μοιάζουν σα μάγισσες.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456
Τι εθνικοτητες βλεπεις Ελβετια κυριως; Πρεπει να εχει και πολλες Ελληνιδες παντως λογω μεγαλης κοινοτητας
Εντάξει, αυτό με την Αλβανία παίζει πολύ, αλλά αυτοί μένουν σε συγκεκριμένες γειτονιές και τριγυρνάνε σε συγκεκριμένα μέρη.
Πολλοί Γερμανοί νεομετανάστες τους οποίους οι Ελβετοί δεν τους πάνε καθόλου..
Κατά τα άλλα, κάθε καρυδιάς καρύδι, αλλά όχι τελείως πλέμπα και σαβούρα όπως στη Γερμανία.

Έλληνες υπάρχουν αρκετοί στη Ζυρίχη, έχει και ελληνικά σχολεία.
Αρκετοί είναι σαν εμένα.
Άτομα δηλαδή που έκαναν το αγροτικό τους σε άλλη γερμανόφωνη χώρα και οι Ελβετοί μας τσίμπησαν πανέτοιμους

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Ενω εσυ τυπε απο ψυχολογικη κατασταση πετας. Εχεις δει τον εαυτο σου καθρεπτη; ετοιμος για κουμπια εισαι, σε εχει ισοπεδωσει το συστημα.
Αφού του μένουν 200€ στο τέλος του μήνα να ζήσει γιατί του τα τρώνε οι πουτάνες, τι θες να κάνει.
Επιβιώνει με τα απαραίτητα.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ρε χαζοχαζε τηγανοκεφαλε μογγολε
οπου εχουν παει ελληνες εχουν διαπρεψει ολη η γερμανια με ελληνες γιατρους δουλευει. Οσο για την Αμερικη υπαρχουν ελληνες ακομη και στην ΝΑSA, αρα ατοπο αυτο που ισχυριζεσαι με τη γλωσσα. .Και που σαι αν δεν σου αρεσει χωρα και οι πολιτες της το κουβαδακι σου και σε αλλες παραλιες- ξερεις αυτες τις κλεμμενες που εχει καβατζωσει αυτη η κρυφοπφουσταρα ο ραμα.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Ρε χαζοχαζε τηγανοκεφαλε μογγολε
οπου εχουν παει ελληνες εχουν διαπρεψει ολη η γερμανια με ελληνες γιατρους δουλευει. Οσο για την Αμερικη υπαρχουν ελληνες ακομη και στην ΝΑSA, αρα ατοπο αυτο που ισχυριζεσαι με τη γλωσσα. .Και που σαι αν δεν σου αρεσει χωρα και οι πολιτες της το κουβαδακι σου και σε αλλες παραλιες- ξερεις αυτες τις κλεμμενες που εχει καβατζωσει αυτη η κρυφοπφουσταρα ο ραμα.
2943 ελληνες γιατροι στην γερμανια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom