Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456
Θέλουν να περνάνε απαρατήρητες όταν καταθέτουν τα εκατομμύρια στις ελβετικές τράπεζες.
Karma police πριν καμιά ώρα Αρχηγέ...

Πήγα σε μια ξανθιά και της είπα ότι είναι μακράν το καλύτερο μουνί στο Club, μου ανταπέδωσε κομπλιμεντο, έπαιξε λιγο χαμουρεμα, μου λέει δεν θα έρθω απευθείας μαζί σου στο κρεβάτι...
Της δίνω το κινητό μου και της λέω γράψε το όνομά σου και το τηλέφωνό σου.

Κοίτα τι έγραψε :2funny:

Screenshot_20240601_024730~2.jpg

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Βλέπετε πώς είναι οι Πόλκες τη νύχτα.Γενικά έχεις την αίσθηση οτι θα γαμήσεις πολύ γρήγορα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Είναι βασικά λόγω μύτης.Οταν μεγαλώνουν ξεπετάγεται πολύ η μύτη και αρχίζουν να μοιάζουν σα μάγισσες.
Θέλουν προσοχή και με τον ελληνικό ήλιο ... πολλές 50ρες που ήρθαν εδώ ...
όπως και δανέζες γερμανίδες σουηδέζες ... και κάθονταν στον ήλιο σαν ζώα ....

έγινε το δέρμα τους από το κάψιμο πατσαβούρα ........

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Περιπαθείς σλαβικές καταστάσεις.Ακολούθησε τριολέ.

Mh1PIW.jpg

4OLJRi.jpg

7XsaXs.jpg

nywRAi.jpg

Θα πάω και Budva σε ένα μήνα να ρίξω κανάν πούτσο σε Ρωσίδα δίμετρη.
Ενα πολωνικό δίδυμο από το χωριό ζητάει επίσης διακοπές Ελλάδα.Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Γενικά κατά τη γνώμη μου η καλύτερη χώρα αυτή τη στιγμή είναι η Λευκορρωσία.Το θέμα είναι η αναμονή στα σύνορα.Αλλιώς πρέπει να φέρεις μέσω Μόσχας.Αλλά μπορούν να πάνε μόνο Τουρκία,Σερβία,Μαυροβούνιο χωρίς βίζα στην Ευρώπη και τα εισιτήρια είναι ακόμα σχετικά ακριβά αφού δεν μπορείς να βγάλεις με ρωσική αεροπορική.Για Σένγκεν πρέπει να τους στείλεις λεφτά για βίζα,για ισπανική χρειάζονται 400 ευρώ και καμιά δεκαριά μέρες να βγει.
Ισως Κύπρο να είναι καλύτερα χρειάζεται 80 ευρώ η ρωσική βίζα και πέντε μέρες.Μάλλον εκεί θα αρχίσω να φέρνω.
Η Air Serbia δίνει λύση στο πρόβλημα,δε νομίζω να ξαναασχοληθώ με τους Τουρκαλάδες.
Πάντως η Πολωνία λέει χοντρά,μετά από Λευκορρωσία,Ρωσία σαφώς η καλύτερη επιλογή αφού η Ουκρανία κατέρρευσε.

Κωλόφαρδος Πολωνός με τρεις Πολωνέζες.Σλαβικό lifestyle.

Σλαβικός κόσμος στον ήχο του κλαρίνου.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Τσέχες μαθήτριες κουνελάκια βασανίζουν το συμμαθητή τους στην καρέκλα στο 5:10.Αμα δεις τέτοια θεάματα δυτικό κόσμο ή Μεσόγειο καλά κρασιά.

Τσέχες μαθήτριες τα πετάνε στο 10:05.Είναι αυτή η ελευθεριότητα και ο ερωτισμός που συναρπάζει στο σλαβικό κόσμο,έχεις την αίσθηση οτι η γκόμενα θα εκραγεί από τις καύλες.

Νυχτερινή Βαρσοβία.Οι γκόμενες έχουν λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά κάπως καυλώνεις,οι βυζάρες είναι στάνταρντ.Δεν υπάρχει αλλού στην ΕΕ τέτοια νυχτερινή ζωή.

Εδώ τι γκόμενες εξάγουμε στη Δύση.Εννοείται οτι τέτοιες δεν αντέχουν ούτε μήνα Πολωνία,Τσεχία.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εδώ τι γκόμενες εξάγουμε στη Δύση.Εννοείται οτι τέτοιες δεν αντέχουν ούτε μήνα Πολωνία,Τσεχία.

Αντεξα 9 δευτερολεπτα. Αμα βλεπεις γκομενες να μιλανε και να κουνανε τα χερια σα να χορευουν μπολιγουντ, τρεχα οσο πιο μακρια μπορεις!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Βλέπετε πώς είναι οι Πόλκες τη νύχτα.Γενικά έχεις την αίσθηση οτι θα γαμήσεις πολύ γρήγορα.

Και εσύ γιατί πληρώνεις τότε;
Προφανώς γιατί γίνονται όλα αυτά που γράφεις μόνο στα φανταστικά και στημένα βίντεο.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Πολωνέζα βυζαρού παρουσιάζει τις ομορφιές του μεγαλύτερου πολωνικού νησιού.

Υπέροχος σλαβικός κόσμος στη Μόσχα.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Εδώ τα περίφημα Sparties στη Βουδαπέστη όπου γκόμενες λικνίζονται στην πισίνα,καμακώνεις και γαμάς επί τόπου.Τέτοια πράγματα δεν παίζουν Πολωνία.

Έχω πάει σε αυτό το πάρτυ. Από τα καλύτερα πάρτυ π έχω πάει.συστηνω σας το ανεπιφύλακτα.
Γυρω από την θερμενομενη πισινα έχει οπως τους καθεδρικούς ναους. Την νύχτα γινεται το πάρτυ με σκηνικά που τα στήνουναι στην μέση της πισίνας.
έχει πολλή πήδημα μέσα στη πισίνα και σίγουρα πάνω στα ντουλάπια π αλλάζεις.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.705
Πόντοι
1.706
Γενικά κατά τη γνώμη μου η καλύτερη χώρα αυτή τη στιγμή είναι η Λευκορρωσία.Το θέμα είναι η αναμονή στα σύνορα.
Αυτό, ξέχνα το. Με τις μαλακίες που κάνει ο Macron και όσοι τον ακολουθούν, δηλ. που θέλει να στείλει στρατό στην Ουκρανία, πάει να μας παρασύρει σε πόλεμο με τη Ρωσία και η κατάσταση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη.

Ισως Κύπρο να είναι καλύτερα χρειάζεται 80 ευρώ η ρωσική βίζα και πέντε μέρες.Μάλλον εκεί θα αρχίσω να φέρνω.
Αυτό είναι καλή επιλογή, νομίζω. Διότι κι αν κάποια δεν είναι στο ραντεβού, τότε συμπληρώνεις κι από σλάβες που είναι ήδη εγκατεστημένες Κύπρο.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Αυτό, ξέχνα το. Με τις μαλακίες που κάνει ο Macron και όσοι τον ακολουθούν, δηλ. που θέλει να στείλει στρατό στην Ουκρανία, πάει να μας παρασύρει σε πόλεμο με τη Ρωσία και η κατάσταση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη.

Αυτό είναι καλή επιλογή, νομίζω. Διότι κι αν κάποια δεν είναι στο ραντεβού, τότε συμπληρώνεις κι από σλάβες που είναι ήδη εγκατεστημένες Κύπρο.

Επρεπε να του στείλει ο Πούτιν του Μακρόν κανάν στρατό από μιλφάρες και γκιλφάρες να του κόψει το βήχα.
Κατεχόμενα φέρνεις πανεύκολα Ρωσίδες αλλά άντε να τις πάρεις απο το θύλακα προς Λεμεσό και Αγία Νάπα.Δε λέει.Αλλιώς μέσω Βελιγραδίου στο ελληνικό κομμάτι.Πάντως γενικά οι Ρωσίδες γουστάρουν χοντρά Ισπανία,Ισπανία,δεν ψήνονται τόσο για Ελλάδα.Για Τουρκία είναι ντεμί,την έχουν ψιλοβαρεθεί.Θα τις παίρνουν και σουβλάκι οι Τουρκαλάδες,κάπου 3 εκατομμύρια Ρωσους τουρίστες είχαν το 2023 ενώ η Ελλάδα 5 χιλιάδες.
Λευκορρωσία πάντως έχουν οικονομική ανάγκη,σπονσοράρεις πολύ άνετα ακόμα και μικρές.Ρωσία επαρχία επίσης αλλά εκεί ενδιαφέρονται και για ταξίδια.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Έχω πάει σε αυτό το πάρτυ. Από τα καλύτερα πάρτυ π έχω πάει.συστηνω σας το ανεπιφύλακτα.
Γυρω από την θερμενομενη πισινα έχει οπως τους καθεδρικούς ναους. Την νύχτα γινεται το πάρτυ με σκηνικά που τα στήνουναι στην μέση της πισίνας.
έχει πολλή πήδημα μέσα στη πισίνα και σίγουρα πάνω στα ντουλάπια π αλλάζεις.

Ευτυχώς κράτησε τη χώρα καθαρή ο Ορμπαν αλλιώς θα παίζονταν ξιφομαχίες στις πισίνες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Γενικά πολύ σπόνσορινγκ.Να δούμε και την κατάσταση στη Μπούντβα.Η Ρωσίδα λέει πολύ εμφανισιακά να δούμε πώς θα είναι επί του εδάφους.Ζήτησε να της αγοράσω εσώρουχα από Victoria Secret,διάλεξα τα πιο ξέκωλα με ζαρτιέρες και στρινγκ καθώς και ψηλοτάκουνα.
Αν πάει καλά με τη Ρωσίδα θα το επαναλάβω.Θα καλώ Ρωσίδες και Λευκορρωσίδες ανά τας Ευρώπας.Αν δεν πάει καλά θα εισβάλω Λευκορρωσία ή θα επιστρέψω ΕΕ σε Πολωνέζες,Λευκορρωσίδες,Λεττονές,Τσέχες εντός ΕΕ εκτός βέβαια και αν το σφυρίξει το τέλος ο Πούτιν.
Πάντως η σλαβική εμπειρία είναι το άπαν,άπαξ και έμπλεξες με Σλάβες κόλλησες,είναι αδύνατο να επανέλθεις στα συμβατικά πεδία.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Η Λευκορρωσίδα που γάμησα τις δύο τελευταίες φορές που πήγα Βαρσοβία.Ερχεται Ελλάδα χαλαρά αλλά η Ρωσίδα είναι πιο εντυπωσιακή.

SUIVOE.jpg

SlOJVz.jpg

Γενικά θα έλεγα οτι ο Λουκασένκο έχει φέρει τη Λευκορρωσία στην πρωτοπορία.Πρωτοκαθεδρία μετά την ουκρανική κατάρρευση.
Εδώ τι περίπου γκαμάς Λευκορρωσία σήμερα.

ALfYBP.jpg

vS0yOq.jpg

fUo6OW.jpg

Βέβαια είναι για τους τολμηρούς που θα διασχίσουν το σύνορο,οι κοπέλες αυτές δε βγαίνουν εκτός χώρας.

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Γενικά πολύ σπόνσορινγκ.Να δούμε και την κατάσταση στη Μπούντβα.Η Ρωσίδα λέει πολύ εμφανισιακά να δούμε πώς θα είναι επί του εδάφους.Ζήτησε να της αγοράσω εσώρουχα από Victoria Secret,διάλεξα τα πιο ξέκωλα με ζαρτιέρες και στρινγκ καθώς και ψηλοτάκουνα.
Αν πάει καλά με τη Ρωσίδα θα το επαναλάβω.Θα καλώ Ρωσίδες και Λευκορρωσίδες ανά τας Ευρώπας.Αν δεν πάει καλά θα εισβάλω Λευκορρωσία ή θα επιστρέψω ΕΕ σε Πολωνέζες,Λευκορρωσίδες,Λεττονές,Τσέχες εντός ΕΕ εκτός βέβαια και αν το σφυρίξει το τέλος ο Πούτιν.
Πάντως η σλαβική εμπειρία είναι το άπαν,άπαξ και έμπλεξες με Σλάβες κόλλησες,είναι αδύνατο να επανέλθεις στα συμβατικά πεδία.
Πόσο βλάκας μπορεί να είσαι να πληρώνεις για γαμησι και για πανάκριβα εσώρουχα που μετά θα φοράει για να γαμιέται με άλλους η γκόμενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom