Αξιζει οταν μιλαμε για κανονικες γκομενες που το αξιζουν ... λιγες μερες βεβαια γιατι μετα αρχιζεις και βαριεσαι.
Μια που δεν εχω γαμησει απο πριν δεν την παω ποτε διακοπες , ειμαι παραξενος
Γιατί και ποιός σου είπε ότι ο Βλάκμαν της γαμάει?
τα σκυλιά βάζει να γαμίσουν
Να βάλω κ'εγώ μιά αγγελία αν και δε νομίζω να υπάρχει ενδιαφερόμενος.Το σά'ι'τ 'εχει καταντίσει σά'ι'τ των φουκαράδων
είσαι άφραγκος και δουλεύεις διπλοβάρδιες και δεν έχεις τίποτα
τότε είσαι θεός
αν είσαι υπερχρεωμένος ακόμα καλύτερα
Έχεις λεφτά,ακίνητα κλπ. ,δεν χρειάζεται να δουλεύεις!Είσαι αποτυχημένος
Σήμερα καθώς έβγαινα μου είπαν ότι πουλιέται ένα διαμέρισμα στον όροφο που μένω μου είπαν ότι ζητάγαν 3.800.000 για να συμφωνίσουν στα 3.500.000 ρούβλια (40.500 ευρώ περίπου) είναι στούντιο 22-23 τετραγωνικά περίπου,δυστηχώς οι τιμές δεν έχουν πέσει ακόμα
βγαίνει γύρω στα 1760 ευρώ το τετραγωνικό το δικό μου που είναι 42 τετραγωνικά αν το υπολογίσετε βγαίνει 74.000 ευρώ.
Κόσμο είχε 3 άτομα όλη τη μέρα (όταν εγώ πούλησα ένα ιδιο που είχα μερικούς ορόφους πιό πάνω τον φεβρουάριο του 2008 γιά 80.000 ευρώ είχε ουρά γιά να το δούνε!).
Εγώ πάντα απευθείνομαι σε ανθρώπους που δεν είναι τελειωμένοι κακομοίρηδες όπως αυτοί οι φουκαράδες που καυχιόντε ότι πήγαν διακοπές γιά 3-4 μέρες σε ένα νησί
και που είναι οικονομικοί μετανάστες στη Γερμανία,Αγγλια ή όπου αλλού διάολο είναι.
Σας το βάζω να το δείτε.Βέβαια δε νομιζω ότι κανένας από τους φουκαράδες έχει λεφτά να πάρει σπίτι
.Πάντος είναι πολυ συμπαθητικό διαμερισματάκι και σε καλύ περιοχή και κοντά στο μετρό.
Και τώρα η Ρωσσία γίνεται πολύ καλύτερη αν κάποιος είναι μέχρι 25 (μετά τα 25 ειναι δύσκολο γιά κάποιον να προσαρμοστεί στο εξωτερικό) με 50.000-55.000 άνετα πορνομεταναστεύει
40.500 το διαμέρισμα 2.000-3.000 έπιπλα συν ένα αμάξι 7.000-10.000 ευρώ.Αν έχει και ένα εισόδημα 1.000 ευρώ το μηνα από Ελλάδα σκίζει!Κοινόχρηστα αυτό το μικρό διαμέρισμα έχει 20-25 ευρώ.
Καθίστε εσείς να γράφετε μαλακίες ότι η τουαλέτα του δεν είναι μεγάλη
Εγώ δεν πήρα τέτοιο γιατί έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω και να ζω σε μεγαλύτερα διαμερίσματα.Αλλά ένας που έχει 50.000-60.000 ευρώ και ένα εισόδημα 1.000 και πάνω μπορεί αυτή τη στιγμή να έρθει εδώ να πορνομεταναστεύσει