dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτός είναι πραγματικά ο χειρότερος όλων! Σίγουρα θα τον περάσουν για Βουλγαρόγυφτο έτσι όπως τον είδαμε στις φωτογραφίες με τις τριμμένες μπλούζες χωρις μάρκα στη Παραλία και θα του φέρονται υποτιμητικά!Και εγώ δε δουλεύω και περνάω πολυ καλά και δεν είμαι υπανάπτικτος να θαυμάζω την Πιερία
Θα γυρίσει πίσω και θα μας γράφει κατεβατά για το πόσο χλιδάτη είναι η ζωή στη Γερμανία και θα μας βάζει πάλι φωτογραφίες απο σαπιοτροφές, γκόμενες απο το ίντερνετ και καμιά μαιμού ρολόι που θα πάρει τώρα στις διακοπές!
Το γελοίο είναι ότι πάνε να βγάλουν τους αποτυχημένους πετυχημένους Δηλαδη ο Βλάκμαν που μένει στη Γερμανία στην αποθήκη και παίρνει το πολύ 2.000 το μήνα και ο ακόμα πιό τελειωμένος νυχτοφύλακας είναι πετυχημένοι και εγώ που παίρνω λεφτά που ούτε στα όνειρα τους δεν παίρνουν χωρίς να δουλεύω και μου μένουν όλα γιατί δεν χρειάζεται να πληρώνω ενοίκιο και έχω σπίτια και αυτοκίνητα είμαι αποτυχημένος γιατί η τουαλέτα μου στο διαμερισμα μου που κάνει 200.000 ευρώ δεν είναι καλή
Ο Βλάκμαν πενεύεται ότι πήγε 3-4 μέρες σε ένα νησί (ο άλλος δεν είχε λεφτά να πάει καν ) αν είναι τόσο χά'ι' να πας σε ένα νησί τότε εσύ που μένεις εκεί μόνιμα είσαι θεός!
Και αφού είναι τόσο χά'ι' η Γερμανία όπως μας λένε με τόσες ανεσεις τι θέλουν και πανε Ελλάδα κάθε καλοκαίρι μες τη ζέστη? Εδώ σήμερα ήταν παράδεισος η θερμοκρασία έφτασε μέχρι 20 βαθμούς.αν μου πει κάποιος να παω Ελλάδα στη ζεστη θα νομίσω ότι είναι τρελλός
Η πλάκα είναι ότι πιό σκατά ζωή από τη Γερμανία δεν υπάρχει γ'αυτό και αυτά τα ζώα τρέχουν σαν τρελλά να πάνε Ελλάδα στις διακοπές τους .Στη Γερμανία της κυριακές που είναι όλα κλειστά θυμίζει την 1η ιανουαριου στην Ρωσσία .Μετά της 18.00-19.00 της καθημερινές δεν υπάρχει ψυχή το πιό τρελλό είναι που τα εστιατόρια κάνουν διάλειμμα 14.30-17.00 και εκείνη την ωρα θα μεινεις νυστικος αν πεινας χωρια την ακριβεια .Για της διπλοβάρδιες που δουλεύουν δε μιλάω ότι μένουν σε αποθήκες και γιά το ρατσισμό πάλι δε μιλάω.Κατα τ΄'αλλα είναι παράδεισος η Γερμανία