Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Εχω παει Κροατια και ειδα μουνια. κορμαρες οι πιο πολλες.
αλλα Ρουμανια, Πολωνια ειναι ανωτερες
Ακριβώς έτσι. Κορμάρες. Και πιο ανοιχτες σε προσέγγιση απο τις Σέρβες.Εχω παει Κροατια και ειδα μουνια. κορμαρες οι πιο πολλες.
kman,τι μουνάρες είναι αυτές ρε μλκ.Αν παίζεις μπάλα όπως ο τύπος στο video, στα club εκεί,πρέπει να πάρεις το δικαιωματικά το στέμμα του μέγιστου στο bou.Κλασσικές καταστάσεις Ουκρανία.Καταλήγεις σε αμάξι ή κλαμπ περιτριγυρισμένος από γκόμενες.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.Σλαβικός αισθησιασμός.
Μίλησες εσύ για ξερολια και δεν καταλαβαίνεις καν τι γράφει ο άλλος.Ακριβώς έτσι. Κορμάρες. Και πιο ανοιχτες σε προσέγγιση απο τις Σέρβες.
Ρουμανία και Πολωνία δεν έχω άποψη (Ρουμανία έχω μείνει μόνο 6 μήνες σερι πριν 10 χρόνια), γι'αυτό και δεν παριστάνω τον ειδικό. Αφήνω άλλους να μιλήσουν.
Μάστορα, εγραψες το εξης -Μίλησες εσύ για ξερολια και δεν καταλαβαίνεις καν τι γράφει ο άλλος.
Όταν λοιπόν μιλάει κάποιος που έχει πάει και Πολωνία, αλλά και Κροατία, τότε μπορεί να συγκρίνει και να πει πού είδε τις πιο ωραίες γκόμενες.
Οπότε ξαμαδιαβασε το ποστ μου μήπως και καταλάβεις και άσε τις ανοησίες για αλλού.
Μιλάω με τον ΚΜΑΝ που έχει εξυμνησει πολωνεζες, Ουκρανες, Λευκωρωσιδες.Μάστορα, εγραψες το εξης -
"Ποιο ξωτικό οι Κροατισες;
Πίνεις τίποτα ληγμένα;; ?
Πήγα Ζαγκρεμπ πριν 10 χρόνια και ξόδεψα 5 μέρες εκεί.
Ζήτημα αν είδα 5 ωραίες γκόμενες."
Σε αυτό απάντησα. Πηγες 5 μέρες κάπου, και κράζεις τον άλλο που θα φέρει Κροατισα επειδή παιρνει ληγμένα. Επειδη οταν πηγες εσυ για 5 μερες...έβγαλες συμπερασμα που ειναι μπετό και δεν το σπάει κανεις.
Σορυ αλλά δε στέκει σε κριτική το "5 μέρες". Είναι σημαντικό να έχουμε συναίσθηση του τι γράφουμε.
Πες το ελεύθερα.Εχω δει άπειρες Σερβίδες Παραλία.Εμφανισιακά είναι στο ίδιο επίπεδο με Πολωνέζες,Τσέχες μην πω ανώτερες από Πολωνέζες.
Τι έγινε με τη βυζαρού Λευκορωσίδα;Εχω δει άπειρες Σερβίδες Παραλία.Εμφανισιακά είναι στο ίδιο επίπεδο με Πολωνέζες,Τσέχες μην πω ανώτερες από Πολωνέζες.Βέβαια πολύ πιο δύσκολες και ντίβες εννοείται.Οι Κροάτισσες πάνω κάτω τα ίδια είναι εμφανισιακά αλλά πιο ανοιχτές.
Δεν έχω δοκιμάσει Κροάτισσα μέχρι τώρα,τώρα θα είναι η πρώτη φορά.Θα δούμε στην πράξη τι θα παίξει.Δεν περιμένω και πολωνικά μπούκια βέβαια ή ουκρανικούς αισθησιασμούς.
Εγώ δεν κολλάω με μια σλαβική χώρα.Μάιο ήμουνα Κίεβο αλλά γάμησα και Λευκορρωσίδα.Τώρα πάω Πολωνία για Βροτσλαβιώτισσα και στα καπάκια φιλοξενώ Κροάτισσα.Δεν είμαι ρατσιστής αλλά δίνω ευκαιρίες σε όλες τις Σλάβες ανεξαρτήτως προέλευσης.
Πες το ελεύθερα.
Είναι ανώτερες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι έγινε με τη βυζαρού Λευκορωσίδα;
Εχω δει άπειρες Σερβίδες Παραλία.Εμφανισιακά είναι στο ίδιο επίπεδο με Πολωνέζες,Τσέχες μην πω ανώτερες από Πολωνέζες.Βέβαια πολύ πιο δύσκολες και ντίβες εννοείται.Οι Κροάτισσες πάνω κάτω
σεβασμό στον άρχοντα. Υπάρχει κ άλλος τρόποςΠοιο ξωτικό οι Κροατισες;
Πίνεις τίποτα ληγμένα;; ?
Πήγα Ζαγκρεμπ πριν 10 χρόνια και ξόδεψα 5 μέρες εκεί.
Ζήτημα αν είδα 5 ωραίες γκόμενες.
Πας Πολωνία και βλέπεις 5 ωραία μουνια κάθε ώρα.
Πλάκα μας κάνεις;; ?
Για να μην αναφερθώ στις Ουκρανεζες που δεν τις φτάνουν ούτε στο μικρό τους δάχτυλο.
Εμφανισιακά εγώ βάζω πιο κάτω τις σερβίδες.Τσέχες,Πολωνέζες πιο άσπρες,πιο ξανθές,κι αυτό χτυπάει καλύτερα στο μάτι
Πόσο άσχετος είσαιΕμφανισιακά εγώ βάζω πιο κάτω τις σερβίδες.Τσέχες,Πολωνέζες πιο άσπρες,πιο ξανθές,κι αυτό χτυπάει καλύτερα στο μάτι
Τι θα κάνει?Εδώ φωτό που μου έστειλε η Πολωνέζα.
Πιστεύω θα δυσκολευτώ αρκετά αλλά στο τέλος θα υποταχτεί στη γοητεία μου.
Άνοιξες παρτίδες με την πρώην Γιουγκοσλαβία. Δεν χάνεσαι εσύ. Το Ζάγκρεμπ θα γίνει το νέο Κίεβο.Σταδιακά οι ξένοι αρχίζουν να τον πίνουν Κίεβο.Η απελευθέρωση της βίζας λέει εκτίναξε τις τιμές.
Απληστε και άκαρδε,φέρε πίσω τον χαζομήτσο να γελάμε. (Ειδικά με την άκρως πετυχημένη εμφύτευση μαλλιών).Πες το ελεύθερα.
Είναι ανώτερες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι έγινε με τη βυζαρού Λευκορωσίδα;
Στην γοητεια του λεει.Τι θα κάνει?
Στην ποιά σου?