Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.424
Πόντοι
3.656
Π.χ. Ρωσίδα στο ίδιο επίπεδο εμφανισιακά με τη Λευκορρωσίδα που ζητάει περίπου τα ίδια,έχει όμως άλλες απαιτήσεις.

Yx27yL.jpg

fnHsQ3.jpg

Αυστριακή καλύτερης ακόμα εμφάνισης που όμως ζητάει τα διπλά.

g1aG5S.jpg

Δυτικό κόσμο παίζει πολύ δυνατό μουνί αλλά τα απαιτούμενα ποσά είναι δυσθεώρητα,οι μουνάρες είναι τρομερά απαιτητικές και έχουν υψηλά στάνταρτς.
Ρε μλκα οι φώτο είναι όλες φτιαχτεί αυτες
Δηλ πόσο μαλκς ποια????
Φωτοσοπ του κερατά φακοί με φίλτρα
Απευθυνονται σε αδαείς κ ναυάγια καλή ωρα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.424
Πόντοι
3.656
Σταμάτα να γράφεις,δεν υπάρχει κανένας λόγος..

@mida
Πραγματικά φοβάμαι να ρωτήσω τι εννοείς με το παρακάτω

Εκτός αν απευθύνεσαι στους google maps μυρωδιάδες καναπεδάκηδες,οπότε κομπλέ

Τέσπα,έχει κουράσει η συνεχής αμφισβήτηση για τον kman,
ενώ είναι από τους ελάχιστους που ταξιδεύει επί χρόνια τόσο συχνά στο μπλοκ
και μιλάει με πράξεις και όχι θεωρίες από την εποχή Χρουστσόφ
Τι είναι το περιεργο
Βαρέθηκα να γαμαω τα τελευταία 30 χρόνια ηλικίες 18 με 23...
Πηδηξα κάποιες καλές 30, 32 κ την βρίσκω πιο πολυ πλέον με αυτές τις ηλικίες
Το περίεργο που είναι??

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.424
Πόντοι
3.656
Υπάρχει μία τάση γενικώς περιγραφόμενη ως εξής.Οι Ρωσίδες είναι τα καλύτερα μουνιά αλλά εντός Ρωσίας ειδικά σε Μόσχα ναι μεν μουνάρες αλλά πολύ ακριβές οπότε καλύτερα να χτυπήσω Ρωσίδες στην περιφέρεια,στα σταν,στη Μολδαβία,στη Γεωργία κτλ που είναι πολύ φτωχότερες και λιγότερο απαιτητικές.Η λογική αυτή είναι εντελώς λάθος.Στην περιφέρεια δεν παίζει ποτέ αυτό που έχει το κέντρο σε ποιότητα και ποσότητα.Οπότε πας στο κέντρο.
Ας πούμε τα σλαβικά κέντρα είναι Μινσκ,Κίεβο,Μόσχα,Βαρσοβία,Πράγα.Ποιος είναι το καλύτερο για μουνοκυνήγι?Εδώ υπεισέρχονται πολλοί παράγοντες ανάλυσης.Ναι,γαμάς πιο εύκολα πλέον Λευκορρωσίδες σε μοντελοειδείς αλλά καλύτερα να τις φέρνεις σε άλλο σλαβικό κέντρο.Γίνεται πιο περίπλοκο το ζήτημα.
Αν πας να συγκρίνεις Λευκορρωσίδα ή Ρωσίδα Μόσχας με Μολδαβή εννοείται η σύγκριση είναι συντριπτική κατά της Μολδαβής.Είναι λάθος η σύγκριση καταρχάς.Η Λευκορρωσίδα συγκρίνεται με Πολωνέζα,Ουκρανέζα,Ρωσίδα,Τσέχα,Σλοβάκα.Ανήκει σε αυτή την κατηγορία.Δε συγκρίνεται ούτε με Σουηδέζα ούτε με Βαλτική ούτε με Βαλκάνια κτλ.

Χοντρικά μια τέτοια ξανθιά αν είναι Ουκρανέζα σου κάθεται αλλά δεν τη βρίσκεις,αν είναι Ρωσίδα σου κάθεται αλλά ζητάει περίπου διπλά,αν είναι Πολωνέζα δε σου κάθεται και αν είναι Τσέχα θες αρκετή τύχη.
Οπότε αποκλείεται κάποιος να ποστάρει τώρα κάτι καλύτερο που γάμησε πρόσφατα εκτός αν ξόδεψε διπλά ή τριπλά και πήγε σε Ρωσίδα ή Δυτική πολύ υψηλής κλάσης.Είναι περίπου αυτονόητο αυτό.Η αν ξεκωλώθηκε και του έκατσε μουνάρα Τσέχα ή Σλοβάκα.
Αυτά ισχύουν σήμερα.Το 2015 θα μπορούσε κάποιος Ουκρανία να γαμάει αρκετές τέτοιες με πολύ λιγότερα λεφτά.Τότε όμως όχι τώρα.Το 2015 έχω ποστάρει και καλύτερες εμφανισιακά γκόμενες από Κίεβο.Αυτό δε γίνεται πλέον ή γίνεται αλλά είναι πολύ δύσκολο θέλει τρέξιμο.Δε συγκρίνω 2015 με 2021,εννοείται το 2015 ήταν πολύ καλύτερα,συγκρίνω Λευκορρωσίδα 2021 vs Ουκρανέζα 2021 vs Ρωσίδα 2021 vs Πολωνέζα 2021 κτλ.
Αρχηγε σωστή η λογική γενικά
Κάπου το χάνεις όμως γιατί συχνά τα μουνια είναι πιο καλά σε κάποιες επαρχίες μακράν απ ότι πρωτευουσες
Δίνω παραδείγματα
Οραντεα Τιμισοάρα ιασι γκαλατσι μακράν καλύτερες κ άνετες μουνες από ότι στο Βουκουρεστι
Πλεβεν πλοβντιβ πιο καλες κ εύκολες από Σόφια
Ντανιετσκ Ντνιλροπετροφσκ Κριβοι ρογκ πολύ ανώτερες κι εύκολες από ότι κιεβ
Νικολσεφ καλύτερες πολύ από οντεσα
Στο λεχ Πόζναν κ κρακοβ μάλλον καλύτερα από βαρσωβα, αν κ πολεν είμαι πολύ επιφανειακός τρανζιτ επισκεπτης
Αυτή την ιδέα είχα παντως
Για να μην πω Σερραιες λαρισινες σαλονικιες μακράν πιο καλέ; κι εύκολες από τα τσολια της Αθήνας

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Λες να γίνω τότε σαν το Μάιντρίντερ να φλεξάρω μαύρες και Ταυλανδές?Δε νομίζω.
Κατ' αρχάς στρουμφάκι, κοίταξε να πας σε κάποιο γιατρό για τα αρχίδια σου που ξεβάφουν.

Μετά φρόντισε λίγο τον εαυτο σου γιατί πρώτον έχεις σκευρώσει, και δεύτερον ακόμα και τα αρπακτικά που χρυσοπληρώνεις καμμιά φορά σου λένε ότι βρωμάς και δεν σου κάθονται. Κρίμα είναι.

Μετά κοίταξε να ταξιδέψεις λίγο στο κόσμο μπας και ξεστραβωθείς. Οσο συνεχίζεις να ταξιδεύεις αποκλειστικά στην Ανατολική Ευρώπη όπου τα αρπακτικά σε μαδάνε δεν θα ξεφυγεις ποτέ από την αυτιστική θεώρηση ότι οι γυναίκες είναι τζουκ μποξ που τους ρίχνεις λεφτά και παίζουν. Οι διαβολοβδομάδες στο κίεβο δεν βοηθάνε ξέρεις. Μόνο τη τσέπη σου ξαλαφρώνουν.

Ξέρω ότι είναι σαν να απευθύνομαι σε τοίχο, οπότε δεν τα γράφω για σένα, αλλά γιατί μπορεί σε κάποιους άλλους να πιασουν τόπο.

Καλή συνέχεια. Το εννοώ. Δεν το γράφω ειρωνικά.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Λες να γίνω τότε σαν το Μάιντρίντερ να φλεξάρω μαύρες και Ταυλανδές?Δε νομίζω.
Εσύ δείχνεις σαν να κοιτάς να πάρεις κάποιο ρεβάνς από τη ζωή. Έχεις κολλήσει στο ύψος και την ποσότητα των γυναικών. Μας έλεγες για 6 γυναίκες σε 7 μέρες και πώς θα οργανώσεις τους πούτσους, χα χα. Έχεις γίνει σαν τον Τιραμόλα.

Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια κριτήρια. Άλλοι δεν πάμε για τον αριθμό, αλλά για την εμπειρία. Και προφανώς σε αυτήν την περίπτωση εμπλέκεται και η έννοια του σκηνικού.
Δεν ξέρω αν η Ουκρανία ενδείκνυται για σκηνικά, γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία. Έχω όμως και από Ταυλάνδη και από Αφρική κι έχει καλά σκηνικά. Τι να τον κάνεις τον αριθμό, αν δεν έχεις κάτι ιδιαίτερο να θυμάσαι;
Ωραίες κοπέλλες γεννάει η φύση σε ποσότητες κι άμα τα σκάσεις τις έχεις. Σιγά το πράγμα.

Έχω πηδήξει αρκετές ωραίες κοπέλλες που δεν μου άφησαν καμμία ανάμνηση. Έχω πηδήξει και μία ταυλανδή φοιτήτρια ιστορίας (αρκετά νόστιμη, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο) και τη θυμάμαι με νοσταλγία λόγω σκηνικού. Ψοφάω με ιστορία και μού έλεγε την Ιστορία της Ταυλάνδης. Την πήδαγα και μορφωνόταν και η ψωλή μου. Τρέχαμε και στο Λόπμπουρι να βρούμε το σπίτι του Έλληνα τυχοδιώκτη Γεράκη που τον 17ο αι. ξεκίνησε από ναύτης κι έγινε πρωθυπουργός της Ταυλάνδης. Ωραίο σκηνικό και δεν ζήτησε χρήματα, αλλά της έκανα ένα δωρο.

Το να πληρώσεις μία ωραία κοπέλλα απλά για να τη γαμήσεις δεν μου λέει τίποτα πια. Ήμουνα και σπόνσορας για ένα διάστημα και τα παράτησα. Κι ο λόγος δεν ήταν οικονομικός, αλλά η αηδία από την
φιλαργυρία αυτών των γυναικών.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που πήρα το μέρος του Mindreader, στις πιο πίσω σελίδες. Εσύ βλέπεις μόνο αυτήν που πληρώνεις για να σου κουνιέται. Εμείς βλέπουμε και τη μεγάλη εικόνα. Ίσως τη δεις και συ όταν σου κοπεί η φούρια και σταματήσεις να νοιάζεσαι για σκορ.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.400
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• kara.jpg
    kara.jpg
    80,1 KB · Εμφανίσεις: 44

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.400
Πόντοι
4.746
Κατ' αρχάς στρουμφάκι, κοίταξε να πας σε κάποιο γιατρό για τα αρχίδια σου που ξεβάφουν.

Μετά φρόντισε λίγο τον εαυτο σου γιατί πρώτον έχεις σκευρώσει, και δεύτερον ακόμα και τα αρπακτικά που χρυσοπληρώνεις καμμιά φορά σου λένε ότι βρωμάς και δεν σου κάθονται. Κρίμα είναι.

Μετά κοίταξε να ταξιδέψεις λίγο στο κόσμο μπας και ξεστραβωθείς. Οσο συνεχίζεις να ταξιδεύεις αποκλειστικά στην Ανατολική Ευρώπη όπου τα αρπακτικά σε μαδάνε δεν θα ξεφυγεις ποτέ από την αυτιστική θεώρηση ότι οι γυναίκες είναι τζουκ μποξ που τους ρίχνεις λεφτά και παίζουν. Οι διαβολοβδομάδες στο κίεβο δεν βοηθάνε ξέρεις. Μόνο τη τσέπη σου ξαλαφρώνουν.

Ξέρω ότι είναι σαν να απευθύνομαι σε τοίχο, οπότε δεν τα γράφω για σένα, αλλά γιατί μπορεί σε κάποιους άλλους να πιασουν τόπο.

Καλή συνέχεια. Το εννοώ. Δεν το γράφω ειρωνικά.
:thumbsup::hi:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.400
Πόντοι
4.746
Κάπου το χάνεις όμως γιατί συχνά τα μουνια είναι πιο καλά σε κάποιες επαρχίες μακράν απ ότι πρωτευουσες
Δίνω παραδείγματα
Οραντεα Τιμισοάρα ιασι γκαλατσι μακράν καλύτερες κ άνετες μουνες από ότι στο Βουκουρεστι
Στο λεχ Πόζναν κ κρακοβ μάλλον καλύτερα από βαρσωβα, αν κ πολεν είμαι πολύ επιφανειακός τρανζιτ επισκεπτης
Για να μην πω Σερραιες λαρισινες σαλονικιες μακράν πιο καλέ; κι εύκολες από τα τσολια της Αθήνας
:thumbsup:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.400
Πόντοι
4.746
Είχε εντυπωσιακό κώλο απλά δεν ήταν καλή η φωτό,την τράβηξα βιαστικά.Δεν άφηνε με τίποτα κανονικές γυμνές φωτό.Ο κώλος ήταν όπως φαίνεται στο βίντεο
Αν θες να δεις Άριστους κωλους ΑΑΑ'''. Μεχρι που θα σου κουνηθεί ο εγκέφαλος. Πηγαινε ένα μηνα το καλοκαίρι (20 ιουλιου- 20 αυγουστου) στις ακτές της Βlack Sea- από Ro μεριά. Εκεί είναι η Μέκκα του κωλου, και των απίστευτων σωμάτων.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.400
Πόντοι
4.746
Π.χ. Ρωσίδα στο ίδιο επίπεδο εμφανισιακά με τη Λευκορρωσίδα που ζητάει περίπου τα ίδια,έχει όμως άλλες απαιτήσεις.

Yx27yL.jpg
Ρε τυπε παραγάδι ριχνεις, και πέφτεις πάνω στις ψυχικά διαταραγμενες νεραιδογεννητες;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγε σωστή η λογική γενικά
Δίνω παραδείγματα

Απλά αν πάει ο άλλος στα μέρη που λες θα πιάσει τα αρχίδια του και το ίδιο θα γίνει και στας Σέρρας.
Αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους,βαριέμαι να αναλύω,λέμε συνέχεια τα ίδια πράγματα.
Εγώ λέω συγκεκριμένα πράγματα,εντελώς συγκεκριμένα πώς είναι τώρα ακριβώς η κατάσταση,αυτή τη στιγμή στις δεδομένες χώρες και πώς ήταν πριν.Οχι φιλοσοφίες κτλ.Πώς θα έπρεπε να είναι,ποιοι θα έπρεπε να γαμάνε κτλ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.424
Πόντοι
3.656
Απλά αν πάει ο άλλος στα μέρη που λες θα πιάσει τα αρχίδια του και το ίδιο θα γίνει και στας Σέρρας.
Αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους,βαριέμαι να αναλύω,λέμε συνέχεια τα ίδια πράγματα.
Κι εσύ τα @@ σου πιάνεις στην ουσία στο Κίεβο
Ειδικά τώρα λετζε μαλ
Αυτή την φορά έφερες από μπελαρους
Αν ήταν το πεδίο με άπειρες ευκαιρίες κλπ μλκιες που γράφεις δεν θα κανες από Μπελαρους εισαγωγη
Ως συνήθως αυτοαναιρεισαι
Αυτά που έγραψα είναι ακριβώς έτσι
Αν πάει καππιος ντνιπρο με πακέτο θα γαμισει εύκολα όπως κ στο Κίεβο ελισης
Απλά ντνιπρο παίζει να γαμισει πολύ καλύτερο μουνι
Η διαφορά είναι μια υπέρ της πρωτεύουσας
Ότι επειδή το πληρωτεο Γαμησι είναι σύντομο δεν έχεις πως να γεμίσεις το χρόνο σου κ να κα κ καβλαμτισεκς
Εκεί χρειάζεσαι την πρωτεύουσα
Καθαρα στο θέμα νιμου σε πολλές χώρες τα σκήπτρα τ έχει η επαρχία
Υγ και μολντοβα τα τοπ μουνια είναι από Μπελτσι Τιρασπολ κι όχι από Κισιναου
Να μείνεις όμως μπορείς μόνο στο κισιναου
Στα άλλα κόβεις φλέβες ειδικά χειμώνα
Καλοκαίρι εμένα Τιρασπολ για έως 7,8 μέρες
Χειμώνα μέχρι 3 έχω αντέξει σε εποχές που γάμουσε κάθε μέρα κι άλλη

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.086
Πόντοι
10.335
ουκρανια δεν γουσταρουν μεγαλουςμαυτο προσπαθω να εξηγησω.
τωρα δεν γουσταρουν ουτε ξενους,ουτε μεγαλους.
οπως λεει σε μενα ο δασκαλος εσενα δεν σε θελουν γιατι δεν εισαι
πλεον νεος,δεν εισαι διαχειρησιμος,δεν εισαι ουκρανος.
τωρα θελουν τον ξενο 100 φωρες πιο πλουσιο απο τους δικους τους λεφταδες.
εχεις δει τι αμαξια εχει ουκρανια?οχι.εχεις δει τι χρημα εχει ?οχι.
δεν υπαρχει χωρα με τοσα μαχαζια,μολλ,εστιατωρια αν εχεις δει ευρωπη πες μου.
το προβλημα που εχουν εκει ειναι να βγαλουν τα λεφτα τους εξω!
φιλος μου που αυτη ειναι η δουλεια του και γνωρισε και τον δασκαλο ιωσηφ
προσφατα αγορασε σπιτι εναμιση εκατομυριο απο ουκρανο πελατι δωρο.
μονο περσι δωσαμε 1000 διαβατηρια σε επενδυσεις πανω απο 2 εκατομυρια.
οι τουριστες που συναντω ουκρανια δεν μπορουν να ανταγωνιστουν οικονομικα
η εμφανισιακα τους ντοπιους.σοβαρα πια γκομενα θα κοιταξει τον καλογερο και κμαν
ςτην ηλικια τους αν δεν ειναι η δουλεια της?
Να κάνω τον συνήγορο του διαβολου τώρα ! Αφού υπάρχει τόσο χρήμα στην Ουκρανία γιατί έρχονται και πηδιούνται οι Ουκρανές σε όλη την Ευρώπη ακομα και την υποβαθμισμένη φτωχοποιημένο Αθήνα για 100 Ευρώ στα ξενοδοχεία του Γκλαμουρα και λοιπόν πρακτορείων ; Εγώ το εξηγώ απλά ως σύνδρομο νεοπλουτισμού

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Εσύ δείχνεις σαν να κοιτάς να πάρεις κάποιο ρεβάνς από τη ζωή. Έχεις κολλήσει στο ύψος και την ποσότητα των γυναικών. Μας έλεγες για 6 γυναίκες σε 7 μέρες και πώς θα οργανώσεις τους πούτσους, χα χα. Έχεις γίνει σαν τον Τιραμόλα.

Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια κριτήρια. Άλλοι δεν πάμε για τον αριθμό, αλλά για την εμπειρία. Και προφανώς σε αυτήν την περίπτωση εμπλέκεται και η έννοια του σκηνικού.
Δεν ξέρω αν η Ουκρανία ενδείκνυται για σκηνικά, γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία. Έχω όμως και από Ταυλάνδη και από Αφρική κι έχει καλά σκηνικά. Τι να τον κάνεις τον αριθμό, αν δεν έχεις κάτι ιδιαίτερο να θυμάσαι;
Ωραίες κοπέλλες γεννάει η φύση σε ποσότητες κι άμα τα σκάσεις τις έχεις. Σιγά το πράγμα.

Έχω πηδήξει αρκετές ωραίες κοπέλλες που δεν μου άφησαν καμμία ανάμνηση. Έχω πηδήξει και μία ταυλανδή φοιτήτρια ιστορίας (αρκετά νόστιμη, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο) και τη θυμάμαι με νοσταλγία λόγω σκηνικού. Ψοφάω με ιστορία και μού έλεγε την Ιστορία της Ταυλάνδης. Την πήδαγα και μορφωνόταν και η ψωλή μου. Τρέχαμε και στο Λόπμπουρι να βρούμε το σπίτι του Έλληνα τυχοδιώκτη Γεράκη που τον 17ο αι. ξεκίνησε από ναύτης κι έγινε πρωθυπουργός της Ταυλάνδης. Ωραίο σκηνικό και δεν ζήτησε χρήματα, αλλά της έκανα ένα δωρο.

Το να πληρώσεις μία ωραία κοπέλλα απλά για να τη γαμήσεις δεν μου λέει τίποτα πια. Ήμουνα και σπόνσορας για ένα διάστημα και τα παράτησα. Κι ο λόγος δεν ήταν οικονομικός, αλλά η αηδία από την
φιλαργυρία αυτών των γυναικών.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που πήρα το μέρος του Mindreader, στις πιο πίσω σελίδες. Εσύ βλέπεις μόνο αυτήν που πληρώνεις για να σου κουνιέται. Εμείς βλέπουμε και τη μεγάλη εικόνα. Ίσως τη δεις και συ όταν σου κοπεί η φούρια και σταματήσεις να νοιάζεσαι για σκορ.
ολοι οι ανθρωποι τα ιδια κριτηρια εχουν απλα κανουν συμβιβασμους
επειδη εχω μεινει σχεδον σε ολο τον πλανητη, μονο κατι παντοφλακηδες που παντρευτηκαν το πρωτο μουνι που τους εκατσε ασχολουταν με μαυρες

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Εμενα καποιες μαυρουλες μαρεσουν.

δε μιλαω για πισσα κατραμι, αλλα αυτες που ειναι πιο σοκολατενιες. και τα ασιατακια καλα.

προφανως ομως καμια σχεση με μπλοκ απο αποψη ομορφιας. αλλα απο αποψη οδηγικης συμπεριφορας ανωτερα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να κάνω τον συνήγορο του διαβολου τώρα ! Αφού υπάρχει τόσο χρήμα στην Ουκρανία γιατί έρχονται και πηδιούνται οι Ουκρανές σε όλη την Ευρώπη ακομα και την υποβαθμισμένη φτωχοποιημένο Αθήνα για 100 Ευρώ στα ξενοδοχεία του Γκλαμουρα και λοιπόν πρακτορείων ; Εγώ το εξηγώ απλά ως σύνδρομο νεοπλουτισμού

Ποιο χρήμα στην Ουκρανία?Η Ουκρανία είναι πάμφτωχη.Ηρθε και ο κορωναιός και τους κατέστρεψε εντελώς.Μεγάλα χάλια.Ακόμα και στο κέντρο τα κτίρια ετοιμόρροπα,τα μαγαζιά άδεια,οι γκόμενες υποσιτισμένες και απελπισμένες.
Η διαφορά με Πολωνία είναι πλέον τερατώδης.Αν γίνει και κανάς πόλεμος με Ρωσία τετέλεσται.Είδα στρατά στο Κίεβο,κάτι ετοιμάζεται.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ακριβως τα ιδια θα κανει μονο που θα πληρωνει κατι παραπανω

Το ίδιο επίπεδο γαμούσα και 20 χρόνια πριν και 10 χρόνια πριν απλά τότε ξόδευα λιγότερα.Οσο μεγαλώνεις αυξάνουν και οι απαιτήσεις από τις γκόμενες.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ με επαφές με τις βυζάρες της Λευκορρωσίδας.Κανονικά οι Λευκορρωσίδες είναι σχετικά άβυζες,εδώ υπήρξε εξαίρεση πιθανόν και πολωνική πρόσμιξη.

ghHrCu.jpg

Οι ποδάρες της δίμετρης εν δράσει.

snVKYs.jpg

Εφάρμοσα την τεχνική ακροβολισμού δύο μουνέτων σε διαφορετικά δωμάτια στο ίδιο ξενοδοχείο.Είχα σκεφτεί αυτή τη δυνατότητα.Βέβαια καμιά φορά δεν έχεις χρόνο,βγαίνεις από το ένα δωμάτιο και εισέρχεσαι στο άλλο ως καυλωμένος ταύρος.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom