Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ρε μαλακα λακη ο τυπος που βαζεις πλατη πνιγει πουτσο με την ροδέλα του. και εχει μιλησει και ασχημα για σενανε. αλλο η κοντρα σου με μπαρόκ και αλλο να τακιμιαζεις με τα πουστρακια. εχεις πει πολλα σωστα στο παρελθον αλλα με τον τραβελομπουστη παρτο αλλιως :confused:

Ρε μαλάκα εδώ μέσα οι οπισθογεμείς είναι πιο πολλοί από σκυλόσκατα σε πλατεία της αθήνας.

Ο barock δεν είναι τρύπιος ;;;;;
Και κατουροπότης είναι .

Στα αρχίδια μου για τον άλλο , χαβαλέ κάνω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν .

Ο μαλάκας barock είναι από τα πιο βαρετά και ενοχλητικά μέλη εδώ μέσα.
Όλα του τα posts είναι αφισσοκόλληση και κομματοσκυλίαση και προσπαθεί να την πει σε όσους δεν είναι τα ίδια σκατά με αυτόν.
Που τι είναι ;;; Αγράμματος κομπλεξάρας με όσους έχουν πτυχία , επειδή αυτός δεν τέλειωσε ούτε νυχτερινό λύκειο ,
σώγαμπρος που ζει σε κωλονήσι της άγονης γραμμής και προσπαθεί να πουλήσει μούρη με ... τουαρέγκ του 2003 που έφερε μτχ από γερμανία!!!!

Έλεος δηλαδή με την κουράδα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
ρε μαλακα λακη ο τυπος που βαζεις πλατη πνιγει πουτσο με την ροδέλα του. και εχει μιλησει και ασχημα για σενανε. αλλο η κοντρα σου με μπαρόκ και αλλο να τακιμιαζεις με τα πουστρακια. εχεις πει πολλα σωστα στο παρελθον αλλα με τον τραβελομπουστη παρτο αλλιως :confused:

Ρε μαλάκα εδώ μέσα οι οπισθογεμείς είναι πιο πολλοί από σκυλόσκατα σε πλατεία της αθήνας.

Ο barock δεν είναι τρύπιος ;;;;;
Και κατουροπότης είναι .

Στα αρχίδια μου για τον άλλο , χαβαλέ κάνω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν .

Ο μαλάκας barock είναι από τα πιο βαρετά και ενοχλητικά μέλη εδώ μέσα.
Όλα του τα posts είναι αφισσοκόλληση και κομματοσκυλίαση και προσπαθεί να την πει σε όσους δεν είναι τα ίδια σκατά με αυτόν.
Που τι είναι ;;; Αγράμματος κομπλεξάρας με όσους έχουν πτυχία , επειδή αυτός δεν τέλειωσε ούτε νυχτερινό λύκειο ,
σώγαμπρος που ζει σε κωλονήσι της άγονης γραμμής και προσπαθεί να πουλήσει μούρη με ... τουαρέγκ του 2003 που έφερε μτχ από γερμανία!!!!

Έλεος δηλαδή με την κουράδα.

Μλκ Λάκη, πρόσεξε μη βρω το βαφτιστήρι σου dj - ποδοσφαιριστή και του δείξω στο λαπτοπ μου τα καμώματα του νονού/ναυαγίου. Τα Χανιά είναι μικρό μέρος.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε μαλάκα ... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ... πουθενά στην Κρήτη .

Κάτουρο ήπιες πρόσφατα ;;;

Θα δώσεις τα φώτα σου σε άλλους κατουροπότες ;;;;;;

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Και αποτελειωνω τον μπαρόκ με ένα ακόμα μνμ της ομάδας ΔΙΑΣ.

Τύπε , αν είσαι αντιμπαροκικός, είσαι δικός μου !
Μπορείς να στηρίζεσαι σε μένα.

Βέβαια ακόμη δεν έχεις ανακαλύψει τα πραγματικά εξαιρετικά μέλη του φόρουμ !!!
Το αστέρι που ήταν για 20++ χρόνια στην ιταλία για σπουδές και δεν πέρασε ούτε ένα μάθημα!
Μετά γύρισε στο παιδικό του δωμάτιο , που είναι άλλα 20++ χρόνια άεργος λεχρίτης και ψάχνει γκόμενα στο μπου.κομ !!!!!

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ !!!!

Στο σπίτι του λάκη δεν είδα ούτε ένα μπουκάλι λαγκαβούλιν. Ισως τα έκρυβε από τη γυναίκα και τα εχει στο υπόγειο. Φωτοντοκουμέντο με μπουκάλι ανεξαρτήτως ποσότητας στο εσωτερικό, πιστοποιημένη από τον ίδιο θα μπορούσε να ήταν αποδεικτικό του ακριβού lifestyle που διατρανώνει.
Με πμ πάντα σε όποιο μέλος εμπιστεύεται.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τι μαλακες είστε ρε τύποι, πάτε να διώξετε τον Παναγιώτη. Πως θα παίρνει συμβουλές ο κόσμος για λεύκανση ,αποτρίχωση και χρήση πρωκτού..........

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Ρε μαλάκα ... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ... πουθενά στην Κρήτη .

Κάτουρο ήπιες πρόσφατα ;;;

Θα δώσεις τα φώτα σου σε άλλους κατουροπότες ;;;;;;

Εγώ ξέω που είμαι. Εσύ ποτέ δε θα μάθεις. Ούτε το σπίτι με την πισίνα θα βρεις. Ούτε το μανάβικο του πεθερού σε κεντρικό σημείο της πόλης θα βρεις. Ούτε το σκάφος θα βρεις. Ούτε το Τουαρέγκ του 2006 θα βρεις. Ούτε τα υπόλοιπα.

Ούτε με gps δε θα με βρεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506

Το αστέρι που ήταν για 20++ χρόνια στην ιταλία για σπουδές και δεν πέρασε ούτε ένα μάθημα!
Μετά γύρισε στο παιδικό του δωμάτιο , που είναι άλλα 20++ χρόνια άεργος λεχρίτης και ψάχνει γκόμενα στο μπου.κομ !!!!!

Στο σπίτι του λάκη δεν είδα ούτε ένα μπουκάλι λαγκαβούλιν. Ισως τα έκρυβε από τη γυναίκα και τα εχει στο υπόγειο. Φωτοντοκουμέντο με μπουκάλι ανεξαρτήτως ποσότητας στο εσωτερικό, πιστοποιημένη από τον ίδιο θα μπορούσε να ήταν αποδεικτικό του ακριβού lifestyle που διατρανώνει.

Τηλεκοντρόλ πολλά μαζεμένα είδες κάπου;;

ΒΑΣΙΚΑ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΡΕ ΤΥΠΕ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Τι μαλακες είστε ρε τύποι, πάτε να διώξετε τον Παναγιώτη. Πως θα παίρνει συμβουλές ο κόσμος για λεύκανση ,αποτρίχωση και χρήση πρωκτού..........

Δε φταίμε εμείς ρε τύπε, του κλείνει νωρίς το ρούτερ ο μπαμπάς. :confused::confused:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.574
Πόντοι
1.706
Δεν τον εδιωξε κανεις τύπε.

Ηταν κλειστα τα σχολεια το τριημερο, αυριο εχει να σηκωθει νωρις.
Του παιρναν το λαπτοπ τα βραδυα για να κοιμηθει.
Θα του το ξαναδωσουν αν ειναι καλο παιδι το καλοκαιρι

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Καλεσμένος ήμουν πάντα. Πιο καλά ξέρω τη κρεβατοκάμαρά του.Επιβεβαιώνω για τα βαριά έπιπλα .

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Καλόγερος μαστορεψες κανα καζανάκι σήμερα? :sunglasses:

Ποιος ο υδραυλικος?
Παρακαλω την βοηθεια του
Εβουλωσε η χεστρα μου με τροφαντες κουραδες
Να ερθει αμεσα εδω μην εχουμε μπελαδες
Τύπε ο Kalogero ξεβουλώνει χέστρες, νιπτήρες, ανοίγει θερμοσίφωνες και στη συνέχεια για να ξαποστάσει λίγο και να ανακουφιστεί βάζει το τηλέφωνο του ντουζ στον πάτο του και τραβάει μαλακία μήπως του σηκωθεί με το ζεστό γιατί έτσι του είπε ο γιατρός :S

Ειναι αρα πιθανον αντι για πληρωμην στον πρωκτο του να δεχτει την δικια μου την ψωλην

Όχι δεν είναι πιθανόν. Πάλι με μαλακία θα την βγάλεις.

Θα σας αρεσει πολυ να σας τον φορεσω
Οσο ανοιχτος και να ειστε

Α ρε ναυάγιο. Διάλεξες κι εσύ να παίξεις ένα ρολάκι σε αυτό το φόρουμ των σαλταρισμένων. Πόσο διαφορετικός φαντάζεσαι ότι είσαι από το πρόσωπο του nick σου που προσπαθείς να υποδυθείς;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506

Καλεσμένος ήμουν πάντα. Πιο καλά ξέρω τη κρεβατοκάμαρά του.Επιβεβαιώνω για τα βαριά έπιπλα .

:confused::confused::confused::confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.184
Πόντοι
2.606
Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά
και τα σκατά λιβάνι
οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι
κι οι κλέφτες καπετάνιοι
Προσέξτε τι λέει ο στομας σας ο πέλεκυς είναι βαρύς για πουσταρδελες με μεγάλη γλώσσα και ζαρωμένα παπάρια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
Έπαθα πλάκα
Εδώ στο γύφτικο μαχαλά με ουρανοξύστες σσ dubai ξέρουν όλες οι σπονσορετες τον kman2:sunglasses:

Περιμένω ουκρανες σπονσορετες τώρα με τετρακόσια ευρώ την ώρα για να της πηδήξω εκτός αν δε με γουστάρουν οπότε θα πάρουν τα μισα

Συνημμένα

• IMG_20210201_010352.jpg
    IMG_20210201_010352.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έπαθα πλάκα
Εδώ στο γύφτικο μαχαλά με ουρανοξύστες σσ dubai ξέρουν όλες οι σπονσορετες τον kman2:sunglasses:

Περιμένω ουκρανες σπονσορετες τώρα με τετρακόσια ευρώ την ώρα για να της πηδήξω εκτός αν δε με γουστάρουν οπότε θα πάρουν τα μισα

Τι εννοείς?

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ΚΜΑΝ, μεταξυ μας, εισαι σιγουρα στο τοπ 5% των τυπων στην ηλικια σου , αλλα δεν εισαι σπονσορας για ντουμπαι. Και διευθυντης να ησουν στην ΣΑΠ, και 10 νετα το μηνα να εβγαζες, παλι δε φτανανε για γουστα του πετροδολλαριου.

Εισαι κατι σαν τη Μαρσειγ η τη Κλαμπ Μπριζ μαξιμουμ, δε εισαι Μαντσεστερ Σιτυ

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λέει οτι με ξέρουν στο Ντουμπάι ενώ δεν έχω πάει ποτέ εκεί.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Έπαθα πλάκα

Μαν, εσύ όλο ταξιδεύεις. Δεν είναι ταλαιπωρία τώρα με τον κορονοίο; Εκτός αν τα ταξίδια σου είναι επαγγελματικά και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Καλόγερος μαστορεψες κανα καζανάκι σήμερα? :sunglasses:

Ποιος ο υδραυλικος?
Παρακαλω την βοηθεια του
Εβουλωσε η χεστρα μου με τροφαντες κουραδες
Να ερθει αμεσα εδω μην εχουμε μπελαδες
Τύπε ο Kalogero ξεβουλώνει χέστρες, νιπτήρες, ανοίγει θερμοσίφωνες και στη συνέχεια για να ξαποστάσει λίγο και να ανακουφιστεί βάζει το τηλέφωνο του ντουζ στον πάτο του και τραβάει μαλακία μήπως του σηκωθεί με το ζεστό γιατί έτσι του είπε ο γιατρός :S

Ειναι αρα πιθανον αντι για πληρωμην στον πρωκτο του να δεχτει την δικια μου την ψωλην

Όχι δεν είναι πιθανόν. Πάλι με μαλακία θα την βγάλεις.

Θα σας αρεσει πολυ να σας τον φορεσω
Οσο ανοιχτος και να ειστε

Τεράστιε Μονσελα αν γαμήσεις τον μέντορα όχι μόνο χεστρα θα σου ξεβουλώσει, ολική ανακαίνιση στο διαμέρισμα θα σου κάνει ο σκατόγερος!
:tooth::tooth::tooth:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κυριάκο .... είσαι 29-30 ;;;