Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ρε νιο τι το μπλοκαρες το προφιλ σου, για να μη βρισκουμε τη ξεφτιλα σου? Ποσο παπατζης εισαι ρε τυπε.

Μπορεις να μπλοκαρεις οσα θελεις, να βρισεις οσο θες, να μας βγαλεις αδερφες οσο θες

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΚΗΔΕΣ.

στον υπνο σου θα το βλεπεις ρε τυπε, ειναι ξεφτιλα τελειως.

Έχει και τρελά νεύρα όταν γράφει

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ρε νιο τι το μπλοκαρες το προφιλ σου, για να μη βρισκουμε τη ξεφτιλα σου? Ποσο παπατζης εισαι ρε τυπε.

Μπορεις να μπλοκαρεις οσα θελεις, να βρισεις οσο θες, να μας βγαλεις αδερφες οσο θες

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΚΗΔΕΣ.

ρε φιλε αν εσενα δε σε παιρνανε ουτε οι πουτανες δε θα ειχες? λιγη ενσυναισθηση

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

ρε φιλε αν εσενα δε σε παιρνανε ουτε οι πουτανες δε θα ειχες? λιγη ενσυναισθηση

Oh yes

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
γιατί δεν γαμώ πουστράκια σαν και εσένα που κρυφοψαχουλεύουν το προφίλ μου για να τον φάνε..

Ρε μαλακα ποιος αρχισε να ψαχουλευει? Εσυ που κοιταξες την κριτικη μου και αρχισες τα σχολια. Τα δικα μου σχολια ειναι απο οτι ποσταραν αλλοι.

Στην κριτικη για το Πασα, που πηγα μετα τη συναυλια των Μεταλλικα στην Κολωνια το 2019, γραφω οτι ειμαι μεταλλας.

Και εσυ μαλακα με φανταστηκες (το εγραψες και πανω) μακρυμαλλη. Λες και μπορω να παω δουλεια ετσι.

Εσυ απο οτι φαινεται με φανταζεσαι κιολας πως μοιαζω, μηπως και σε παρω εγω μιας και δε σε παιρνουν οι πουτανες.

Αστο τυπε, σου την ειπα τωρα, τραβα για υπνο. Δε εχει οριο η ξεφτιλα σου.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.792
Πόντοι
3.936
Πασούλες τώρα με τους .. τρομπαδούρος ο ανίκανος και πορνομεταναστογαμημένος. 0 άνεργος το ξεμαλλιασμένο πρόβατο απ τα γαμήσια των τραβελιών του επάνω ορόφου. 0 τρελλο μαλακομπουκωμένος. 0 κλώνος πούστλερ απουσιάζει.. Τρομερές προσωπικότητες, του μαλακα γίνεται και αποψε στο σάιτ :confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μαλλον οι πουτανες δεν τον θελουν γιατι ειναι αδερφη και φοβουνται μην εχει ΕΙΝΤΣ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Νιο, μια απο τις πολλες περιπτωσεις κρυπτο-γκει.

Ονειρευεται σκληρους, μακρυμαλληδες αντρες, αλλα το κρυβει προσπαθωντας να πηγαινει σε τανες.

Και νομιζω μετα απο την εξομολογηση αυτη καταλαβαινουμε γιατι εφαγε το ακυρο. Μαλλον ντυθηκε αδερφιστικα, ειχε κουνιστη παρουσια και πηγε στο μπουρδελο. Η πουτανα λεει, τι να τον παρω αυτον, πλακα με κανει.

Ουτε βρωμικος ειναι τελικα, ουτε φαφουτης, απλα αδερφη.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.792
Πόντοι
3.936
Το διασκεδάζω με τις μαλακίες που γράφετε.. Ποιός θα μου την πει; ένας ανίκανος με 200 κλώνους; Ένας gastarbeiter λούζερ τρεβελογαμημένος; Ή ένας τρελός χαπακο μαλακο μπουκωμένος

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Το διασκεδάζω με τις μαλακίες που γράφετε.. Ποιός θα μου την πει; ένας ανίκανος με 200 κλώνους; Ένας gastarbeiter λούζερ τρεβελογαμημένος; Ή ένας τρελός χαπακο μαλακο μπουκωμένος

Ξεχνάς τον ''τρώω πόρτα σε μπορντέλα που πάνε οι Πακιστανοί''.Ναι βρε,εσένα λέμε
Εμένα πάντως με σιχαίνεσαι εδώ και κάτι μήνες,ξερουμε το γιατί.:wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom