Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
kman ακου να γελασεις.ακουσα για 2 ελληνες που ειναι κιεβ τωρα και ο ενας εχει μπατσετ 5 ευρο την μερα!
ειναι 2 εβδομαδες εκει,γαμηθηκε στο περπατημα και στο καμακι και μηδεν αποτελεσμα φυσικο.
ο φιλος του εχει λεφτα και γαμαει καμια βιζιτα,τι θελει τον αλλο μαζι του δεν καταλαβα.
παντως ο σαλονικιος φιλος μου δνεπρο του αρεσε η πολη αν και δεν εχει πουτανες οπως κιεβ,δυσκολο
και δυσκολο μερος για γνωριμιες.λεει θα πηγαινει δνεπρο πλεον αφου στο κιεβ ειναι και επικυνδυνα
πηγαν να κανουν κολπα σε αυτον και φιλους του.εκει μου εμενε μπασεναγια και σοτα ρουσταβελι,επικινδυνα.
θα φυγει μεθαυριο σε γκομενα οδυσσο.δνεπρο ισως παω αργοτερα αλλα θα το συνδιασω με κιεβ η οδυσσο
μην ειναι μαπα η κατασταση εκει.εμεις αρχοντα 2000 πηγαιναμε με μπατζετ 500-600 την μερα και μας ρεζιλευουν
2020 οι ελληναρες με μπατσετ 5 ευρο την μερα χαχαχαχαα!συναντησα και αλλους με ιδιο μπατζετ
γιατι διαβαζουν οι μισθοι ειναι 100 τον μηνα και νομιζουν ειναι παφτηνη η ζωη εκει.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
kman ακου να γελασεις.ακουσα για 2 ελληνες που ειναι κιεβ τωρα και ο ενας εχει μπατσετ 5 ευρο την μερα!
ειναι 2 εβδομαδες εκει,γαμηθηκε στο περπατημα και στο καμακι και μηδεν αποτελεσμα φυσικο.
ο φιλος του εχει λεφτα και γαμαει καμια βιζιτα,τι θελει τον αλλο μαζι του δεν καταλαβα.
παντως ο σαλονικιος φιλος μου δνεπρο του αρεσε η πολη αν και δεν εχει πουτανες οπως κιεβ,δυσκολο
και δυσκολο μερος για γνωριμιες.λεει θα πηγαινει δνεπρο πλεον αφου στο κιεβ ειναι και επικυνδυνα
πηγαν να κανουν κολπα σε αυτον και φιλους του.εκει μου εμενε μπασεναγια και σοτα ρουσταβελι,επικινδυνα.
θα φυγει μεθαυριο σε γκομενα οδυσσο.δνεπρο ισως παω αργοτερα αλλα θα το συνδιασω με κιεβ η οδυσσο
μην ειναι μαπα η κατασταση εκει.εμεις αρχοντα 2000 πηγαιναμε με μπατζετ 500-600 την μερα και μας ρεζιλευουν
2020 οι ελληναρες με μπατσετ 5 ευρο την μερα χαχαχαχαα!συναντησα και αλλους με ιδιο μπατζετ
γιατι διαβαζουν οι μισθοι ειναι 100 τον μηνα και νομιζουν ειναι παφτηνη η ζωη εκει.
φίλοι του βλακμαν είναι αυτοί , κάνουνε και τις ίδιες βαλκανικές τακτικές ο ένας τουλαχιστο που είναι σα το δημητρακη άνεργος και κάνει το μπρουκλη με τη σύνταξη της μάνας του και κάτι νοίκια και πληρώνει χιλιάρικα για να γαμαει κατι τριτοτεταρτες και να τις παρουσιάζει σα μοντελα που έχουνε σχέση ?? όλοι οι εληναραδες που σκανε πλέον ουκραινα είναι ναυάγια αντίστοιχα του βλακμαν ?? Αλλά πάντα αυτό δε γινόταν άραγε με τις ουκρανιδες; Κάτι ναυάγια τις χρυσοπληρωναν για να ποζαρουν διπλα τους σα γύφτικα σκεπαρνια και να το παιζουνε γαμιαδες στους αγαμητους του ελαδισταν ?? τοσες συντάξεις, τόσες καταθέσεις, τόσα ακίνητα ,τόσα χωράφια έχουνε φάει στους Έλληναρες εραστές οι ουκρανιδες την τελευταία 20αετια και ακόμη κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι βρήκανε την Ουκρανίδα κότα που θα τους κάνει το χρυσό αυγό ?????

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
θα φυγει μεθαυριο σε γκομενα οδυσσο.
Ειναι απο τους λιγους ελληνες που πηγαινει τοσο συχνα στην Ουκρανια και αθορυβα ...
που τον βρισκεις που τον χανεις ολο πανω ειναι :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
φίλοι του βλακμαν είναι αυτοί , κάνουνε και τις ίδιες βαλκανικές τακτικές ο ένας τουλαχιστο που είναι σα το δημητρακη άνεργος και κάνει το μπρουκλη με τη σύνταξη της μάνας του και κάτι νοίκια και πληρώνει χιλιάρικα για να γαμαει κατι τριτοτεταρτες και να τις παρουσιάζει σα μοντελα που έχουνε σχέση ?? όλοι οι εληναραδες που σκανε πλέον ουκραινα είναι ναυάγια αντίστοιχα του βλακμαν ?? Αλλά πάντα αυτό δε γινόταν άραγε με τις ουκρανιδες; Κάτι ναυάγια τις χρυσοπληρωναν για να ποζαρουν διπλα τους σα γύφτικα σκεπαρνια και να το παιζουνε γαμιαδες στους αγαμητους του ελαδισταν ?? τοσες συντάξεις, τόσες καταθέσεις, τόσα ακίνητα ,τόσα χωράφια έχουνε φάει στους Έλληναρες εραστές οι ουκρανιδες την τελευταία 20αετια και ακόμη κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι βρήκανε την Ουκρανίδα κότα που θα τους κάνει το χρυσό αυγό ?????

Απλά δοσμένο !!:D:

Συνημμένα

• FB_IMG_1609190440618.jpg
    FB_IMG_1609190440618.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 25
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χοντρό γαμήσι στο πάρα πέντε.Η Γερμανία μπήκε σήμερα στις κόκκινες χώρες για Ουκρανία που σημαίνει υποχρεωτική καραντίνα αν δεν έχεις πρόσφατο PCR test.Ευτυχώς το έκανα σήμερα δια παν ενδεχόμενον και είμαι καλυμμένος.
Αλλάζουν όλα τόσο γρήγορα,δε σε αφήνουν να γαμήσεις.
Οι Ουκρανέζες μου λένε οτι έχουν πλακώσει Κίεβο άντρες από όλο τον κόσμο,η χώρα είναι πρακτικά ορθάνοιχτη.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αρχηγε μπορει να επιβιωσει η Ουκρανικη οικονομια χωρις τις ορδες ψωλαδων που σπονσοραρουν?

Αυτογκολ μου φαινεται, ακυρωνουν το μεγαλυτερο εξαγωγιμο προιον τους

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχηγε μπορει να επιβιωσει η Ουκρανικη οικονομια χωρις τις ορδες ψωλαδων που σπονσοραρουν?

Αυτογκολ μου φαινεται, ακυρωνουν το μεγαλυτερο εξαγωγιμο προιον τους

Θυμάμαι προ δεκαετίας που έγραφε ένας Αμερικανός πουτανιάρης οτι η Ουκρανία θα έπρεπε να βάλει μια γκόμενα στη σημαία της ώστε να αναγνωρίζεται διεθνώς.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξύ Ουκρανία όλα λέει είναι ανοιχτά,πάρτυ γίνεται.Στα αρχίδια τους όλα,μπορδέλο φάση.
Να δούμε πώς θα οργανώσω τους πούτσους.Ολες έχουν καλομάθει τώρα.Πολύ μιζέριασα Γερμανία,είναι ώρα για γούστα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το πρόβλημα είναι οτι σε ένα μήνα βλέπω να χειροτερεύουν τα πράγματα θα κλείσουν εντελώς τα σύνορα όπως πάει.Τώρα είναι τελευταία ευκαιρία μέχρι το Μάρτιο.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Γνωστος μου απο Ιταλια ειναι αυτη τη στιγμη στη Οδυσσο, ολα γεματα, μηδεν μασκες.

Χοροι και γλεντια χωρις σταματημο.

ΚΜΑΝ ηδη εκει εισαι? γιατι η φωτο μου κανει απο ξενοδοχειο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γνωστος μου απο Ιταλια ειναι αυτη τη στιγμη στη Οδυσσο, ολα γεματα, μηδεν μασκες.

Χοροι και γλεντια χωρις σταματημο.

ΚΜΑΝ ηδη εκει εισαι? γιατι η φωτο μου κανει απο ξενοδοχειο

Σε ξενοδοχείο στη Γερμανία είμαι.Αύριο μπουκάρω Ουκρανία.Το ξενοδοχείο εδώ γαμάτο δεν υπάρχουν τέτοια Κίεβο.Τι να το κάνεις όμως άμα είσαι μόνος?
Οι Ανατολικές γουστάρουν χοντρά Γερμανία,βλέπουν χλίδα,υποδομές κτλ,το πρόβλημα είναι οτι οι ντόπιοι εδώ σου φέρονται για τον πούτσο άμα σε δουν ξένο με Ανατολική.
Από εδώ πάμε από εκεί πάμε στο τέλος στην Ουκρανία καταλήγουμε.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.959
Πόντοι
456

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Άντε ύπνο τώρα, αύριο πρέπει να κανεις την αιφνιδιαστική σου επίθεση και να είσαι φρέσκος.

Να μπουν οι μεραρχίες των πάντσερ την τελευταία στιγμή ,απρόσμενα.Να πιάσεις τον ανταγωνισμό στον ύπνο.Οι αντίπαλοι πεουλες θα είναι με το χέρι στη γαλοπούλα ενώ εσυ θα καταφτανεις σαν άλλος Άγιος Βασίλης ( μην πω να ντυθείς κιόλας ) και θα σώζεις τις χτυπημένες από τον κορονα σπονσορετς

Ο Άγιος Κμανιος Ο Β ο προστάτης των Ουκρανεζων σπονσορετων

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Πυραυλική συλλογή για τις ανάγκες του τριημέρου.

QIA7Si.jpg
πςςςςςςςςςςςςς

μετα απο εξι μηνες που κανει το σκατο του παξιμαδι, μαζεψε μια χιλιπεντακοσαρου ο πριγκηψ της αφραγκιας:2funny::2funny::2funny::2funny:

αμα ειναι να ξενιτευεσαι, να δουλευεις 16 ωρες τη μερα, να μην εχεις να παρεις ενα δευτερο βρακι, να μην μπορειςνα ζησις σαν ανθρωπος, για να μαζευεις 1500 ευρω σε ενα εξαμηνο μς αιματηρες οικονομιες,καλυτερα κατσε ελλαδα να καθεσαι και να παιρνεις κανα επιδομα οαεδ.... δεν εχει διαφορα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πάρις πάπις ... μιλάς άσχημα για τον κμαν , που δεν επιβαρύνει το φορολογούμενο , δεν είναι κομματόσκυλο .... δεν παρασιτεί σε κανέναν μας ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ.

Αυτό που κάνεις, είναι ανανδρία και ατιμία.

Βρίσκω θλιβερό το πως πετάει τα λεφτά του σε καριόλες, αλλά δεν τον απαξιώνω και δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά.

Δεν είναι από τους .... "κερδισμένους" του χρηματιστηρίου του 2000 που ήταν καθίκια και κομματόσκυλα .
Δουλεύει έντιμα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Πάρις πάπις ... μιλάς άσχημα για τον κμαν , που δεν επιβαρύνει το φορολογούμενο , δεν είναι κομματόσκυλο .... δεν παρασιτεί σε κανέναν μας ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ.

Αυτό που κάνεις, είναι ανανδρία και ατιμία.

Βρίσκω θλιβερό το πως πετάει τα λεφτά του σε καριόλες, αλλά δεν τον απαξιώνω και δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά.

Δεν είναι από τους .... "κερδισμένους" του χρηματιστηρίου του 2000 που ήταν καθίκια και κομματόσκυλα .
Δουλεύει έντιμα.

Σκάσε ρε κοπρίτη κτηνίατρε που θα μιλήσεις εσύ για κλεψιά. Που μέχρι να το λουκετιάσεις το κτηνιατρείο δεν έκοψες ούτε ΜΙΑ απόδειξη, το κλείσιμο της ταμειακής έδειξε 0 (ΜΗΔΕΝ). Χώρια ο μπαμπάς στον τόρνο που τα έγραφε όλα σε μπακαλοτέφτερο και στην οικοδομή εκεί στο Μενίδι που σου έδωσε το διαμέρισμα και το υγρασιασμένο υπόγειοτην έχει φλομώσει στους ημιυπαίθριους και όλη η πυλωτή έκλεισε και έγινε "διαμερίσματα".

Κουνάς και το δάχτυλο.

ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αστέρα των τσοντοσινεμά .... είναι σαφές ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ... ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ....

πιθανότατα δεν έχεις καν απολυτήριο γενικού λυκείου ....

από κανά νυχτερινό επαλ μπορεί να σου έβγαλε κανένα πλαστό βυσματικό απολυτήριο κάποιος σκατάς

ΑΛΛΑ ... ΜΑΘΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ... ΟΤΙ ΤΑ ... ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ ... ΚΑΙ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ !!!!!

Οδηγία της Ε.Ε. !!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom