Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Λαλακη δίνεις στόχο ρε μαλακα,μη φοράς παπούτσια,στο Μενίδι που μένεις οι μισοί κυκλοφορούν ξυπόλητοι.
Δεν υπάρχει 2002 Τουαρέγκ
Το παπάκι τοχει Χανιά
Γιατί έχει πάει στα Χανιά ;;;
Πιστεύεις τις μαλακίες που έλεγε ότι έχει πλεούμενο στα χανιά ;;; Και ... "πισίνα" .... όπως είναι τέλος πάντων οι ... "πισίνες" εκεί ;;;;;;;
Έχει πάει κανά σοβαρό ταξίδι έξω ο σκατομαλάκας ;;;;;;;
Έχει κάνει κανά σοβαρό χόμπυ ;;;;;;;;
Έχει βάλει ποτέ του ... σοβαρό ρούχο ;;;;;;
Θα μου πεις με παπάκι ... τι να φοράει ;;;
Ραμμένο κοστούμι ;;;
Παπούτσια χειροποίητα ;;;;;;;;;;
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ....
Ρε μαλάκα μπαρόκ ... κανά σακκάκι έχεις ρε ξεφτιλισμένε ;;;;;;;;
Καμιά γραβάτα έχεις ρε αρχίδι ;;;;;;;
Πως δένεται ξέρεις ;;;;;;;;;
Λαλακη δίνεις στόχο ρε μαλακα,μη φοράς παπούτσια,στο Μενίδι που μένεις οι μισοί κυκλοφορούν ξυπόλητοι.
Μπαρόκα ... εσείς με τα παπάκια φοράτε όλοι τις αρβύλες του στρατού ;
Βαστάνε καλύτερα τον αστράγαλο ;;;;;
Προστατεύουν και από καψίματα από την εξάτμιση ;;;
Παπάκι στη μαβίλη ....
Λάκη μήπως τελικά ζητάς πληροφορίες για σπόνσορινγκ για να κάνεις τη σπονσορέτα;;;
Λάκη μήπως τελικά ζητάς πληροφορίες για σπόνσορινγκ για να κάνεις τη σπονσορέτα;;;
Δεν παριστάνω ότι ξέρω, εκεί που δεν ξέρω.
Ωστόσο εδώ και λίγο καιρό ... υπάρχει το σχετικό σάϊτ στο ελλαδιστάν ...
Αν κανένας άνδρας, από αυτούς που γαμάνε έχει γνώση .... ας μας δώσει τα φώτα του ....
Εσύ ... ενδιαφέρεσαι για πορνοστάρ που γαμάνε με στράπον Φ40 και κατουράνε ...
Τι έγινε ;; Τη συνάντησες τελικά ;;;
Σε στραπόνιασε ;;;
Σε κατούρησε ;;;;;
Γουστάρεις να πίνεις κάτουρο ;;;;;
Εχω ριξει γελια με τη κοντρα φυλοβιου-μπαροκ. Α ρε μπου τρομερη εκτονωση.
Ριχνω γελιο, μπινελικι, ξεδινω. Καλα κανει ο καραμανης και μπαινει ισως γλυτωσει γιατι απο τα χαπια δε σωθηκε κανεις.
Ο Καραμάνης κάνει μαλακίες.
Είχα περιπτώσεις συμφοιτητών καμμένων με καταθλίψεις , χάπια κτλ ....
Αυτοί που άρχισαν την αληθινή θεραπεία, 3 φορές τη μέρα μπουρδέλο και 2-3 βίζιτες τις βδομάδα θεραπεύτηκαν ....
Εκεί είναι το αληθινό φως !!!
Θυμάμαι τσα2 στη φώκαιας το 2000? Κάπου εκεί που είχε ρωσίδι ξανθό ολόφρεσκο στο υπόγειο ....
είχα πάει 3-4 φορές σε μια βάρδια ...
και μου λέει η τσα2
"εσύ γιατί ταλαιπωρείσαι και πηγαινοέρχεσαι ;;; να σου βάλουμε ένα ρατζάκι να μένεις εδώ "
Εγώ ξέρεις πόσο καλύτερα είμαι όταν έχουμε εδώ μαζί μας το πλευμομπιΛάκη μου;;; Kανονίστε να το προγκήξετε και να μας ξανακάνει μουτράκια.
Λαλακη, κάνα μασούρι παίζει;
Ρε μαλάκα γιατί δεν τα γράφεις όλα ως barock ;;
Οι καινούργιοι μπερδεύονται να βλέπουν αλλού μπαρόκ , αλλού πουσταδόρος31 και αλλού πούστλερ .........
Οι καινούργιοι μπερδεύονται να βλέπουν αλλού μπαρόκ , αλλού πουσταδόρος31 και αλλού πούστλερ .........
Γράψε και συ ρε Λαλακη σαν Λιλας ή έστω σαν ποδολαγνος και άσε τα παραμύθια με τις παντρεμένες...
Ο Λακης δεν είναι παρενδυσιας.Λαλακη, κάνα μασούρι παίζει;
Γράψε και συ ρε Λαλακη σαν Λιλας ή έστω σαν ποδολαγνος και άσε τα παραμύθια με τις παντρεμένες...