Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Η λευκορωσιδα η βυζαρου ειναι αρρωστια...
6η και φαρμακερη ... οι γεματοι ψυχολογικα προβληματα κλωνοικαι μια 5η
Πρωκτοραφή;ΠουΣτράτο,το χέρι μπήκε μέχρι τον αγκώνα στην κωλάθρα του καράφλα,τον έστειλε κωλοραφείο για να γίνει χειρουργείο.
Πρωκτοραφή;ΠουΣτράτο,το χέρι μπήκε μέχρι τον αγκώνα στην κωλάθρα του καράφλα,τον έστειλε κωλοραφείο για να γίνει χειρουργείο.
Και αφαίρεση αμυγδαλών...
ο Χάρης έχει μαρτυρήσει ότι του έχει ξεκινήσει η φαλάκρα και ότι έχει γεράσει
Όταν λες μισθάρα για πες κάτι παραπάνω τύπε όπως π.χ. σε τι πόστο είναι, γιατί εμένα μου είχε γίνει πρόταση στο Brno (Τσεχία) αλλά σε καμία περίπτωση με δυτικό μισθό.Ο dirty ζει το ονειρο ειδικα απο τον Μαρτιο και μετα .... μισθαρα + μονιμος + ελαχιστοι ξενοι ... δεν γινεται καλυτερα.
τύπε το αγροτεμάχιο μπορεί να σηκώσει εγκατάσταση φωτοβολταϊκών μπας και κονομήσουμε; :Sο Χάρης έχει μαρτυρήσει ότι του έχει ξεκινήσει η φαλάκρα και ότι έχει γεράσει
Του Ιωσήφ η καράφλα έχει αρχίσει,της πουστομήτσαινας έχει τελειώσει...
τύπε το αγροτεμάχιο μπορεί να σηκώσει εγκατάσταση φωτοβολταϊκών μπας και κονομήσουμε; :Sο Χάρης έχει μαρτυρήσει ότι του έχει ξεκινήσει η φαλάκρα και ότι έχει γεράσει
Του Ιωσήφ η καράφλα έχει αρχίσει,της πουστομήτσαινας έχει τελειώσει...
6η και φαρμακερη ... οι γεματοι ψυχολογικα προβληματα κλωνοικαι μια 5η
Αυτοι δεν μας ενδιαφερουν..
Live εικονα δινει μονο ο Αρχοντας
Απο εκει και περα εχουμε καποιους με προσφατο παρελθον οπως εσυ φανταζομαι και καποιους που γαμησαν στο μπλοκ πριν καμια δεκαετια και ακομα κλαινε αναπολοντας τα παλια. Οι αναμνησεις τους δεν εχουν καμια αξια στο θρεντ γιατι η καθημερινοτητα σε αυτες τις χωρες εχει αλλαξει ανεπιστρεπτι
Ειναι και ο δημητρακης μια κατηγορια μονος του που ζει στο πετερ και γαμαει απο σαλον και βρηκε αραβοτουρκους να κανει παρεα..
Η πιο σπαστικη κατηγορια ειναι εκεινοι που δεν εχουν πατησει ποτε στο μπλοκ και κρινουν αυτους που πηγαινουν
Ποστο του δημοσιου στο εξωτερικο ειναι τυπε ... μια χαρα μισθαρα.Όταν λες μισθάρα για πες κάτι παραπάνω τύπε όπως π.χ. σε τι πόστο είναι, γιατί εμένα μου είχε γίνει πρόταση στο Brno (Τσεχία) αλλά σε καμία περίπτωση με δυτικό μισθό.Ο dirty ζει το ονειρο ειδικα απο τον Μαρτιο και μετα .... μισθαρα + μονιμος + ελαχιστοι ξενοι ... δεν γινεται καλυτερα.
Ο Ιωσήφ εμφανισιακά πρέπει να είναι τέρμα ναυαγιο , κακοντυμένος , φαλακρός, βρωμιάρης, φτωχομπινες και δεν του σηκώνεται γι'αυτό και ζητάει πουτσες σε κάτι αλλά σάιτ , γιατί δεν μπορεί να γαμησει και θέλει να τον γαμανε τραβελια το θέμα είναι το παίζει γαμιας και θαυμαστής του βλακμαν, φυσικά κρύβεται πίσω από την οθόνη του και δεν άνοιξε κάμερα ποτέ με τον κλώνο μου γιατί ήξερε ότι θα γινόταν ρεζίλι για πολλά χρόνια,άμα είσαι μια χαρά εμφανισιακά,καλό ντύσιμο, κανονικό σώμα με λεφτά δεν ντρέπεσαι να βγείτε Στην κάμερα, ποιος ξέρει πως θα είναι ο φουκαρας γι'αυτό δεν βγάζει φωτό,αλλά ο Χάρης έχει μαρτυρήσει ότι του έχει ξεκινήσει η φαλάκρα και ότι έχει γεράσει