Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Πηγε στα σκοτεινά ο Ιταλός και επαιρνε ματι πουστηδες να χαμουρευονται?Λοιπόν μια ανακεφαλαίωση για τον Άρχοντα Κμαν για να ήμαστε και ον τοπικ
Ο Αρχηγός κράτησε πάλι ψηλα τη σημαία του βαλκανιου τσομπανη.
Χτύπησε με τριολέ σε χαμηλό μπατζετακι , νοτ μπαντ κατά την άποψή μου .
Δίδαξε μπαλίτσα και πως παίζεται το παίγνιο στον μακαρονά, τον πήρε από το χεράκι και τον ανέβασε 2-3 επίπεδα...
Τι μου λέει αυτό ????
Είναι ακομπλεξάριστος και μοιράζει τις γνώσεις του και τις εμπειρίες χωρίς να περιμένει κάποιο όφελος, γι'αυτό εξάλλου και θεωρείται μυθος και αφθαστος στο σαιτ του rosh..
Επίσης έπαιξε μπαλίτσα λάιβ ,τσίμπησε τηλ από Ουκρανικό άτι και θα μπορούσε να ρίξει 2-3 πούτσους στη πολωνεζα με το μπατ πλαγκ (αδυναμία μου ) αλλά προδόθηκε από τις δυνάμεις του και τον χαμένο χρόνο στο φροντιστήριο στον μακαρονά..
Άρχοντα είσαι ψυχάρα, πολλά ρισπέκτ εν μέσω κορώνα...
Όσο για τα ΝΑΥΑΓΙΑ παραμένουν εκεί στο πατο του βυθού...
Ετσι είναι.Με την Ουκρανέζα που γνώρισα το Σάββατο έχω επικοινωνία.Πρότεινα να της πληρώσω το νοίκι και φρίκαρε,μου είπε οτι έχω ελεεινά στερεότυπα για τις Ουκρανέζες,μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά σε όλα.
Σκέφτομαι αύριο επιδρομή Βαρσοβία να γαμήσω αυτή με το butt plug που λες.Αλλά ζητάει πολλά.Δεν είναι και για μόνιμο σπόνσορινγκ και ξεκαθάρισε οτι δεν κάνει γλυφοκώλι δε δέχεται κατουρήματα κτλ,καταπίνει όμως σε όλα μέσα.
Ο Ιταλός ένα τηλεφωνάκι τσίμπησε από εφτάρι και αυτή ήταν γκόμενα που του είπα εγώ να πάει.Λέων με τα μπάζα,κότα με τις μουνάρες,ψάρωνε ακόμα και να μιλήσει.Με τα μπάζα υπεράνετος με είχε εκνευρίσει.Το καλό ήταν που σε κάποια φάση είδε κάτι πουστάκια να φιλιούνται στα σκοτεινά και τους έβρισε τι κάνετε ρε γαμιόληδες?Του λέει ο ένας πουστέ άντε γαμήσου μαλάκα.
Να δεις η Ουκρανεζα που θα πληρωσει στο τελος για μπαλκαν πυραυλο!
Καλα τι την περασες ρε αρχοντα για καμιά πουτανα?
Προσεχε σε παρακαλώ την επόμενη φορά!