Εγώ καλά πέρασα.Και στο κάτω κάτω έζησα εποχές που δεν πρόκειται να επαναληφθούν ποτέ πλέον,Τσεχία το 1999,2004,2005,2008,Πολωνία το 2003,2008,2012,Ουκρανία το 2005,2006,2007,2008 και το 2015,2016,2017 κτλ.
Και να πάει τώρα κάποιος με τα ίδια λεφτά,την ίδια εμφάνιση,ηλικία στα ίδια μέρη που πήγα εγώ τότε θα γαμήσει γκόμενες 10 φορές κατώτερες ή 10 φορές λιγότερες από αυτές που γάμησα εγώ τότε.Οπότε δε μετανιώνω,άδραξα την ευκαιρία.Γάμησα το λίγο διάστημα που με ευνοούσαν οι συνθήκες και τις συνθήκες αυτές τις δημιούργησα εγώ με τυφλό φανατισμό.Κανονικά η μοίρα μου ήταν να παντρευτώ ένα εξάρι μάξιμουμ με λίγη περιουσία και να μου πρήζει τα αρχίδια ες αεί,ανέτρεψα εντελώς όλα τα προγνωστικά δια της προσπάθειας.Αρνήθηκα να δεχτώ το ντιλ που η κοινωνία μου προσέφερε,έφερα το δικό μου σχέδιο δράσης και άλλαξα ενεργητικά τους συσχετισμούς διά της ατομικής δράσεως.
Αυτό κάπως το πιάνουν και οι γκόμενες,γουστάρουν τους μαχητικούς καυλιάρηδες,θέλουν να βλέπουν σε εσένα την καύλα τη δίψα για μουνί αλλιώς ξενερώνουν.