Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.450
Πόντοι
3.936
Ε έλα ντέ ??
Παράδεισος στη κυριολεξία.
Γάμαγες εννιάρια καθαρά με δωράκια καλσόν και καλυντικά. Σουβλάκι τις έπαιρνες. 
Μετά πλακώσαν τα ναυάγια και τα ρήμαξαν όλα.
Τη καλησπέρα μου φίλε !! :hi: :hi:
Τότε γ@μούσαμε με χαντρούλες και καθρεπτάκια καραμουνάρες δηλαδή με ψευτιές, τώρα έτσι όπως έχει χαλάσει η πιάτσα τελείωσε το όνειρο.. Είναι σαν να γ@μάς στο μετάξι με 10 και σε μερικά χρόνια το ίδιο επίπεδο γυναικών να σου ζητάνε 100.. εε, δεν θα γελάς ;;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τότε γ@μούσαμε με χαντρούλες και καθρεπτάκια καραμουνάρες δηλαδή με ψευτιές, τώρα έτσι όπως έχει χαλάσει η πιάτσα τελείωσε το όνειρο.. Είναι σαν να γ@μάς στο μετάξι με 10 και σε μερικά χρόνια το ίδιο επίπεδο γυναικών να σου ζητάνε 100.. εε, δεν θα γελάς ;;

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που τα παίρνω με τα αγάμητα πανηλίθια δυτικά ναυάγια.

Όποιος δεν μπορεί να γαμήσει γυναίκες γαμάει πιάτσες !!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.595
Πόντοι
1.706
:think:

Συνημμένα

• FB_IMG_1574117306006.jpg
    FB_IMG_1574117306006.jpg
    56,7 KB · Εμφανίσεις: 25

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.428
Πόντοι
3.656
Ε έλα ντέ ??

Παράδεισος στη κυριολεξία.

Γάμαγες εννιάρια καθαρά με δωράκια καλσόν και καλυντικά. Σουβλάκι τις έπαιρνες. 

Μετά πλακώσαν τα ναυάγια και τα ρήμαξαν όλα.

Τη καλησπέρα μου φίλε !! :hi: :hi:
το προβλημα δεν είναι να ξοδεψεις για μια που γουστάρεις
Το θεμα ειναι οτι τις εχουν καψει ολες μα ολες
Οποτεβκ κατι ψοφιες λυση αναγκης στο παρελθόν
Βγαζουν κάτι απαιτήσεις που τσιμπιεσαι
Γλαστρα ελλην τβ εχει λιγοτερες απαιτήσεις απο μπαζακι ουκρανικο με ινστα
Αιτια??
Η ανοιχτη πλεον τουριστικη βιζα κ τα ΝΑΥΓΙΑ τυπου κμαν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.428
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω αν το είδες χθες,αλλά εσένα φίλε χαίρομαι να σε διαβάζω.Σε αντίθεση με αλλους influencer της κακιας ωρας,που γράφουν σεντόνια.
ο χαρης ,δεν υοαρχει αλλος εδω με σεντονια εκτοσ του κμαν,δεν ειναι ιφλουενσερ
Ουκας καναπε καρπαζομαχητης ειναι απλα επειδη δεν μιαλει πολυ ,γραφει πολυ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.428
Πόντοι
3.656
Πριν 10 χρόνια τέτοιες Τσεχες πηδούσα με πληρωμένες διακοπές Ελλάδα,ψαρικά,χωριάτικη και γαλακτομπούρεκο.Γενικά οι Τσεχες ηδονιζονται με γαλακτομπούρεκο,ειναι το ευαίσθητο σημείο τους.
Πλέον υποψιάζομαι οτι η τύπισσα θα ζητήσει δωράκι,δεν πιστεύω να έρχεται μόνο για πούτσο.
δωρακι λογικο ειναι να ζητησουνε 500/600/700ε για μια βδομαδα που θα σε ανεχονται
Αλλα να χαλάσεις 2/3000 για μια πιπα 3 λεπτων σε μια βδομαδα διακοπων ΔΕΝ ειανι λογικο

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Είναι θέμα εμπειρίας και συγκυριών.Τα άτομα σαν εμένα ασκούμε το σπορ από 20ετίας οπότε έχουμε ζήσει όλα τα σκαμπανεβάσματα.
Π.χ. το 2005 η Τσεχία γαμούσε και έδερνε,γαμούσες μοντέλα πληρώνοντας διακοπές Ελλάδα ενώ η Πολωνία ήταν συντηρητική χώρα με καχύποπτες γκόμενες,για τον πούτσο,το ξέρεις εσύ αυτό?Οχι.
Το 2011 Πολωνία φάσωνες κάθε νύχτα και άλλη γκόμενα στο κλαμπ και γαμούσες μια κάθε τρεις μέρες,ενώ η Τσεχία είχε πλέον παρακμάσει είχαν γερμανοποιηθεί οι περισσότερες με τατού,πίρσινγκς και fat acceptance,μπαζολίαση,το ήξερες εσύ?Οχι,βέβαια.
Το 2015 μετά την έναρξη του πολέμου Ουκρανία και τον ξεφτιλισμό του γκρίβνυα μπορούσες να γαμάς 3 οχτάρια φοιτήτριες 20 ετών μοντελοειδείς άνω του 180 κάθε μέρα Κίεβο,το ξέρεις εσύ?Οχι βέβαια.
Τώρα ξέρεις τι παίζει Μόσχα?Κίεβο?Μινσκ?Βαρσοβία?Πράγα?Και συγκριτικά?εννοείται όχι.
Γιατί θα έπρεπε να ξέρεις που λέει ο λόγος.Υποθέσεις κάνεις,αλλά οι υποθέσεις σου είναι όλες λάθος γιατί δεν έχεις live εμπειρία επί του πεδίου.Είναι σαν το θεωρητικό στην προσθετολογία ενώ ο άλλος κονομάει κάνοντας πραγματικά εμφυτεύματα που λέει ο λόγος.Ποιον θα εμπιστευτείς περισσότερο?Και γιατί ο άλλος να σου αποκαλύψει τι παίζει,γιατί να σε χώσει στο παίγνιο?
Ο μέγας Βαλκάνιος υπεραρχοντας ανοίγει το δρόμο στα σλαβικά μουνολίβαδα εν έτη 2019!
Να πούμε πως το παραπάνω ποστ από το 2008 που ταξιδεύω ανατολική Ευρώπη ισχύει 100%!
Τότε ήταν οι εποχές της άσκησης βίας στο περιβάλλον!  Έμπενες στα κλάμπ το βράδυ ενώ στη πόλη είχες πέσει σχεδόν με αλεξίπτωτο 20 λεπτά πιο πριν  και τάραζες τα λιμνάζοντα νερά!  
Με αρχηγό ζήσαμε μεγάλες στιγμές με τις live ανταποκρίσεις επί του εδάφους! Και κυρίως να διαβάζεις το σάιτ μέχρι να βγεις έξω και από νορμάλ άνθρωπος να νιώθεις ημίθεος και άτρωτος και να ξυπνάς το πρωί να γράψεις για τα γαμήσια της βραδιάς στο σαίτ(true stories)
Για άλλη μια φορά θα τα βάλω με τη τύχη μου που το 2004 που έμεινα 6 μήνες Βερολίνο δεν υπήρχε το σάιτ ή ένας Κμαν να μου πει πως ο παράδεισος ήταν 2 ώρες ανατολικά  με ένα σάπιο τρένο ...
Ζήτω ο Αρχηγός και χαίρομαι που γίνονται λαοφιλή τα γραπτά του έστω και τώρα!

Rambo_5

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2019
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά ρώτησα κάτι εχτές και δεν απαντάει κανείς, λέω για μια επίσκεψη τα Χριστούγεννα αξίζει με1500-2000 ευρώ?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.450
Πόντοι
3.936
Άνοιξη προς αρχές καλοκαιριού είναι καλά για ταξίδι στην βουδαπέστη, τον χειμώνα και ειδικά χριστούγεννα δεν λέει και πολλά πράγματα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Παιδιά ρώτησα κάτι εχτές και δεν απαντάει κανείς, λέω για μια επίσκεψη τα Χριστούγεννα αξίζει με1500-2000 ευρώ?

Κρατα τα λεφτα σου φιλε και επενδυσε τα πανω σου. Παρε κατι χρησιμο για τον εαυτο σου και ασε τις ανοησιες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.304
Πόντοι
5.506
δωρακι λογικο ειναι να ζητησουνε 500/600/700ε για μια βδομαδα που θα σε ανεχονται
Αλλα να χαλάσεις 2/3000 για μια πιπα 3 λεπτων σε μια βδομαδα διακοπων ΔΕΝ ειανι λογικο

Ποιά πίπα ρε, έχεις χαζέψει; Ο αρχηγός χαλαλίζει 3k για διακοπές 3 μέρες Σαντορίνη και μια μαλακία μόνος του με χύσιμο στην κοιλίτσα. Χαντρετ γιαρς μπιχαιντ γουι αρ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.428
Πόντοι
3.656
Ποιά πίπα ρε, έχεις χαζέψει; Ο αρχηγός χαλαλίζει 3k για διακοπές 3 μέρες Σαντορίνη και μια μαλακία μόνος του με χύσιμο στην κοιλίτσα. Χαντρετ γιαρς μπιχαιντ γουι αρ.
ελα ρε. χανια σεξ μασιν
Τι νεα
Τα ξερω
Απλα ειπα να τον παω νεξτ λεβελ
Απο μλκια σε σαξοφωνο
Νεο ταργκετ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.428
Πόντοι
3.656
Κρατα τα λεφτα σου φιλε και επενδυσε τα πανω σου. Παρε κατι χρησιμο για τον εαυτο σου και ασε τις ανοησιες.
πρωτη φορα θα συμφωνησουμε απολυτα
Ριστουγενα κ γιορτες ειναι η πιο ακυρη εποχη να πας καπου σολο

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ καλά πέρασα.Και στο κάτω κάτω έζησα εποχές που δεν πρόκειται να επαναληφθούν ποτέ πλέον,Τσεχία το 1999,2004,2005,2008,Πολωνία το 2003,2008,2012,Ουκρανία το 2005,2006,2007,2008 και το 2015,2016,2017 κτλ.
Και να πάει τώρα κάποιος με τα ίδια λεφτά,την ίδια εμφάνιση,ηλικία στα ίδια μέρη που πήγα εγώ τότε θα γαμήσει γκόμενες 10 φορές κατώτερες ή 10 φορές λιγότερες από αυτές που γάμησα εγώ τότε.Οπότε δε μετανιώνω,άδραξα την ευκαιρία.Γάμησα το λίγο διάστημα που με ευνοούσαν οι συνθήκες και τις συνθήκες αυτές τις δημιούργησα εγώ με τυφλό φανατισμό.Κανονικά η μοίρα μου ήταν να παντρευτώ ένα εξάρι μάξιμουμ με λίγη περιουσία και να μου πρήζει τα αρχίδια ες αεί,ανέτρεψα εντελώς όλα τα προγνωστικά δια της προσπάθειας.Αρνήθηκα να δεχτώ το ντιλ που η κοινωνία μου προσέφερε,έφερα το δικό μου σχέδιο δράσης και άλλαξα ενεργητικά τους συσχετισμούς διά της ατομικής δράσεως.
Αυτό κάπως το πιάνουν και οι γκόμενες,γουστάρουν τους μαχητικούς καυλιάρηδες,θέλουν να βλέπουν σε εσένα την καύλα τη δίψα για μουνί αλλιώς ξενερώνουν.

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ :rockon: :rockon: :rockon:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Τα ακίνητα στην ελλάδα, είναι το μεγαλύτερο βαρύδι αυτή τη στιγμή.

Συμφωνώ

Το μεγαλύτερο γαμήδι στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, η αρρώστια, η δυστυχία , η χολέρα
είναι αυτό :

elliniko-diavatirio.jpg

Συμφωνώ

Ανυπομονώ να ερθει η μέρα που θα το αντικαταστήσω με αυτό :
original.jpg

Ξανασκέψου το. Σοβαρά μιλάω.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.127
Πόντοι
2.356
Οσο σκεφτεσαι δεν τολμας ...
σαν τουριστας ποτε δεν θα ζησεις αυτα που μπορεις να πετυχεις ως μονιμος ,για ανατολικη ευρωπη και για το μουνι μιλαμε οχι για δουλειες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.450
Πόντοι
3.936
Με μόνο 10e όμως αποκλείεται να  :knockinb: εκεί..  Εδώ ακόμη γίνεται..  :cool2:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.127
Πόντοι
2.356
Καλα αυτο που γινεται εδω με το δεκαρικο ουτε Ασια υπαρχει :grin:

ως μονιμος πανω ασχολεισαι με γκομενες και με σεμιπρος που ειναι απειρες , αυτη ειναι η διαφορα ...
καθαρες βιζιτες και πουτανες δεν αξιζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom