athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.705
- Πόντοι
- 12.756
τι θα πιειτε;μην μου πεις απερολ σπριτςΛάκη στο Γκάλαξι θα ρθουμε ;
Λάκη στο Γκάλαξι θα ρθουμε ;
θα ρίξω μέσα Τζόνι νέφτι που πίνει ο τραλαλακησΛάκη στο Γκάλαξι θα ρθουμε ;
Εχεις βενζινα ρε μαλακα να παμε μεχρι εκει;
θα ρίξω μέσα Τζόνι νέφτι που πίνει ο τραλαλακησΛάκη στο Γκάλαξι θα ρθουμε ;
Εχεις βενζινα ρε μαλακα να παμε μεχρι εκει;
Ρε δεν τρώγεται με τίποταΕντωμεταξυ και να εβαζε ο Μιδας τον αριθμό κυκλοφορίας τι θα γινόταν?Και τι θα πεις στο δικαστήριο?Μήπως σου θυμίζει κάτι με Μπαρόκ?
Ξέρω δεν είναι δικό σου κλπ κλπ
Να βάλω κ την πίσω μεριά που φαίνεται η πινακίδα μήπως?
Δεν ξέρω που βρέθηκε αυτή η φώτο αλλά κομμένες οι μαλακίες μη μπλέξουμε με δικαστήρια. Προλαβαίνεις να την κατεβάσεις τη φωτο.
Οτι μου ποσταραν το παπακι μου σε μπουρδελοσαιτ?
Λακαρε βαλε φωτο σκαναρισμενη απο Ίμπιζα,αλλιως παλι θα αρχίσουν τα ανέκδοτα απο τους καλοπροαίρετους
Τύπε ... ένα ΤΕΙ έχει τελειώσει ο τύπος ... και το παίζει εργολάβος ... και φτιάχνει πλάκες πεζοδρομίου ...
Περιμένεις να ξέρει από δικαστήρια ένας τέτοιος κλόουν ;;;
Θα σκασει η Κοζα Νοστρα του bou Λακης-Προεδρος-Jean Claude στο σπίτι σου και θα σε σκοτώσουν?
Χαλαρωσε!
Δεν ειναι δικο μου το παπακι ρε τυπε, του ντελιβερα για τα θεληματα ειναι, καλο παιδι, σε αναγκη τον βρηκαμε.
Ρε δεν τρώγεται με τίποταΕντωμεταξυ και να εβαζε ο Μιδας τον αριθμό κυκλοφορίας τι θα γινόταν?Και τι θα πεις στο δικαστήριο?Μήπως σου θυμίζει κάτι με Μπαρόκ?
Ξέρω δεν είναι δικό σου κλπ κλπ
Να βάλω κ την πίσω μεριά που φαίνεται η πινακίδα μήπως?
Δεν ξέρω που βρέθηκε αυτή η φώτο αλλά κομμένες οι μαλακίες μη μπλέξουμε με δικαστήρια. Προλαβαίνεις να την κατεβάσεις τη φωτο.
Οτι μου ποσταραν το παπακι μου σε μπουρδελοσαιτ?
Λακαρε βαλε φωτο σκαναρισμενη απο Ίμπιζα,αλλιως παλι θα αρχίσουν τα ανέκδοτα απο τους καλοπροαίρετους
Τύπε ... ένα ΤΕΙ έχει τελειώσει ο τύπος ... και το παίζει εργολάβος ... και φτιάχνει πλάκες πεζοδρομίου ...
Περιμένεις να ξέρει από δικαστήρια ένας τέτοιος κλόουν ;;;
Θα σκασει η Κοζα Νοστρα του bou Λακης-Προεδρος-Jean Claude στο σπίτι σου και θα σε σκοτώσουν?
Χαλαρωσε!
Δεν ειναι δικο μου το παπακι ρε τυπε, του ντελιβερα για τα θεληματα ειναι, καλο παιδι, σε αναγκη τον βρηκαμε.
Ωραία
Άρα δεν είναι δικό σου
Οκ
Να βάλω τότε την πινακίδα στο σάιτ
Λέγε τώρα
Η είναι δικό σου η βάζω φόρα παρτίδα πινακίδα
Μην αρχίσεις πάλι με τα δικαστήρια κ πουτσες
Απαντά
Είναι δικό σου η βάζω πινακίδα???
Οεριμενω
Γαματο. Με σοδα γκρειπφρουτ.
Οοχ μετα το επερχομενο ξυλο μεταξυ Δημητρακη και ΒΠ στο λενινγκραντ βλεπω να πεφτει ξυλο και μεταξυ Λακη και μπαροκ/μπραμπας σε κανα καφε μπαρ της αθηνας...
Ο Μητσάρας , ξέρει για που το έχει το λάντα !
Για τα χωριά το έχει , εκεί που κλέβουν και δεν παίρνει το τουαρέγκ .
Δεν είναι βλάχαρος να πηγαίνει με το τουαρέγκ 3200 σε .... νησιά !!!!
Σαν το σώγαμπρο , μηχανικό του ... "ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" !!!!!
Τον καριολόβλαχο ... έφερε από τη γερμανία το τουαρέγκ μεταχειρισμένο το ... 2009 , δεν πουλιέται ούτε 1000€ σήμερα και κάνει τον καμπόσο !
Ποιό ξύλο μωρε με τον γελίοΟοχ μετα το επερχομενο ξυλο μεταξυ Δημητρακη και ΒΠ στο λενινγκραντ βλεπω να πεφτει ξυλο και μεταξυ Λακη και μπαροκ/μπραμπας σε κανα καφε μπαρ της αθηνας...
Σιγή ασυρμάτου τυπε ο Λάκης έβγαλε το Ζένια το κοστούμι φόρεσε τη χεσμενη τη σκελεα και έπεσε για ύπνο να ονειρευτεί την εμμηνόπαυση που θα γαμησει στην Ουγγαρία