Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
ρε τρικουπη ο γατος εχει τα ματια μου!λες να απατησε μαζι μου τον διμητρακη η ψυψινα του?
Είσαι κακός,πας να χωρίσεις το ζευγάρι...
ρε τρικουπη ο γατος εχει τα ματια μου!λες να απατησε μαζι μου τον διμητρακη η ψυψινα του?
Το ΜΠΟΥ χρειαζεται το Δημητρακη γερο και δυνατο. Ειμαι σιγουρος οτι δε θα εξαφανιστει οπως ο Σαββιδης και συντομα θα ξανακανει την εμφανιση του.Και θα ειναι ακομα καραφλας
Μην ανησυχείτε !!Βρήκε ο Πούτιν το εμβόλιο !!
Σωστα, σωστα, πηδαει τη σκιουρινα απο τη μογγολια τωρα. Ενω ειναι στον παραδεισο του μουνιου.
Πριν κάτι χρόνια είχε ειπωθεί στα ανατολικά νήματα πως οι Ρώσοι άντρες έχουν βαρεθεί τις ξανθιές Barbie όπως εμάς δεν μας ελκύουν οι Μεσογειακές! Αντιθέτως ψάχνονται με γκόμενες καζακο-ασιατικών χαρακτηριστικών! Αυτές έχουν τεράστια πέραση στον αντρικό πληθυσμό της Ρωσίας!Σωστα, σωστα, πηδαει τη σκιουρινα απο τη μογγολια τωρα. Ενω ειναι στον παραδεισο του μουνιου.
Εσείς μιλάτε σαν στερημένοι από το ξανθό Ρώσικο μουνί αλλά για κάποιον που μένει 30 χρόνια εκεί είναι το ίδιο βαρετό όσο για εσάς να πάτε να πιείτε έναν Freddo!
Πολλές Λιθουανες στα γούστα όντως.Προκειται για καλή περίπτωση.Πιο μοντελεοειδεις όχι τόσο καυλιαρες όπως οι Πολωνες.Άρχοντα kman2 όλοι οι δρόμοι οδηγούν Λιθουανία...Κάνε σχέδιο επέλασης και θα με θυμηθείς.
Καλα αυτο που λες οτι οι ντοπιοι τις βαριουνται τις γκομενες τους ισχυει. Θυμαμαι Πολωνια, οι πολωνεζες χορευανε και γαμιοντουσαν με τους ξενους και οι πολωνοι κατεβαζαν ζουμπρουφκες.Μακαρι να ισχυει και για τον πορνομεταναστη γιατι εγω θελω να γαμανε ολοι οι Ελληνες, ακομα και ο Δημητρακης.Παντως οι Ρωσιδες δε με τρελαινουν, προτιμω σλοβακες/πολωνες.Πριν κάτι χρόνια είχε ειπωθεί στα ανατολικά νήματα πως οι Ρώσοι άντρες έχουν βαρεθεί τις ξανθιές Barbie όπως εμάς δεν μας ελκύουν οι Μεσογειακές! Αντιθέτως ψάχνονται με γκόμενες καζακο-ασιατικών χαρακτηριστικών! Αυτές έχουν τεράστια πέραση στον αντρικό πληθυσμό της Ρωσίας!Σωστα, σωστα, πηδαει τη σκιουρινα απο τη μογγολια τωρα. Ενω ειναι στον παραδεισο του μουνιου.
Εσείς μιλάτε σαν στερημένοι από το ξανθό Ρώσικο μουνί αλλά για κάποιον που μένει 30 χρόνια εκεί είναι το ίδιο βαρετό όσο για εσάς να πάτε να πιείτε έναν Freddo!
Πώς γίνεται αυτοί που γαμανε στα μπουρδελα του 10ευρου να μπαίνουν στο σπονσορινγκ του Kman και να κάνουν κριτική
Πριν πολλά χρόνια ήταν μαγκιά να έχεις φράγκα και να σε κυνηγάνε οι γκομενες, τώρα πως γίνεται ο δήθεν σπόνσορας να της παρακαλάει ένας θεός ξέρει πόσα έσκασες ρε γκαστερμπαιτερ για να μην γαμησεις πάλι φενεται η δυστυχία στα μάτια της, φτωχή είναι και είναι αναγκασμένη να πηγαίνει με τον καθένα, δεν είναι σαν την απλή πορνη που θα κάτσει 10 λεπτά και θα φύγει έκατσε μέρες μαζί με τον κμαν να ανεχτεί την παραξενιά του και την μιζέρια του η πλάκα είναι ότι όλα τα ναυάγια φουκαράδες εδώ τον θαυμάζουν πάντως είσαι πολύ ποιο προχωρημένος από τον φύλακα, εσύ πιάνεις και κάνα μπούτι, έχεις γκόμενα για 3 μέρες ο φύλακας δεν έχει καμία, μια είχε και τον γαμησε για πάντα
Το να μοιραζεις απλετα χυσια και οχι σταγονιδια στα ανατολικα πορνιδια τραβωντας τα μετα πεντακαθαρες φωτο πρεπει να τοχεις... και τα χυσια τα γουσταρουν παντου
Το να μοιραζεις απλετα χυσια και οχι σταγονιδια στα ανατολικα πορνιδια τραβωντας τα μετα πεντακαθαρες φωτο πρεπει να το χεις
επιπλεον να γυμναζεσαι ,να εσαι υγιης κτλ ... αν εχεις σαπισει απο την πολλη δουλεια αστα να πανε (ονοματα δεν λεμε) Γνωριζεις και ποιος αλλος το εκανε πραγματικα αυτο και οχι στην σφαιρα της φαντασιας του
καλο ΠΣΚ
Ο Gastarbeiter του φόρουμ για τον οποίο βγήκε και η προσφώνηση και είναι ο χειρότερος κακομοίρης και φουκαράς από όλους, πρέπει να έχει πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας! Με τα φαγιά που τρώει έχει γίνει ανθρωποβούβαλος και δύσκολο να του σηκώνεται!Πριν πολλά χρόνια ήταν μαγκιά να έχεις φράγκα και να σε κυνηγάνε οι γκομενες, τώρα πως γίνεται ο δήθεν σπόνσορας να της παρακαλάει ένας θεός ξέρει πόσα έσκασες ρε γκαστερμπαιτερ για να μην γαμησεις πάλι φενεται η δυστυχία στα μάτια της, φτωχή είναι και είναι αναγκασμένη να πηγαίνει με τον καθένα, δεν είναι σαν την απλή πορνη που θα κάτσει 10 λεπτά και θα φύγει έκατσε μέρες μαζί με τον κμαν να ανεχτεί την παραξενιά του και την μιζέρια του η πλάκα είναι ότι όλα τα ναυάγια φουκαράδες εδώ τον θαυμάζουν πάντως είσαι πολύ ποιο προχωρημένος από τον φύλακα, εσύ πιάνεις και κάνα μπούτι, έχεις γκόμενα για 3 μέρες ο φύλακας δεν έχει καμία, μια είχε και τον γαμησε για πάντα
Εγώ ποστάρω φετινές φωτό.Με τα στάνταρτς που βάζουνε σε εμένα περσινές φωτός θεωρούνται ήδη παλιές.Για τους ίδιους φωτός πενταετίας είναι πρόσφατες.
Πολύ σπονσοριλίκι.Εχουν μπει και Αγγλίδες χοντρά στο παιχνίδι αλλά το ανατολικό μπλοκ κρατάει τα σκήπτρα.