Η γλωσσα ειναι απαραιτητη ,ετσι ακριβως ;)
υγ. ο volcano μιλαει ρωσικα και βουλγαρικα ...
εν μερει εχει δικαιο με την εννοια οτι σε θεωρουνε πολυ δικο τους που μερικες μπορει να το βλεπουν αρνητικα αυτο ... για αυτο αναφερει το "καμια φορα".
Εγω γνωριζω πολυ καλα μονο την νοηματικη ...
πως να μαθω τοσες ξενες γλωσσες μη εχοντας υψηλο iq οπως εσυ
Μέχρι το 2002-2003 οι γκόμενες εδώ προτιμούσαν τους ξένους.Αλλά αυτό είναι το πιό εύκολο να προσποιηθώ ότι δεν ξέρω λέξη Ρωσσικά και να μιλάω Αγγλικά
το αντίθετο είναι το δύσκολο της υπόθεσης
να μην ξέρεις να μιλήσεις Ρωσσικά
Πολλές φορές το είχα κάνει να συναντιέμαι με γκόμενες και να κάνω ότι δεν ξέρω ούτε λέξη Ρωσσικά
.
Τώρα όμως οι καιροί αλλάξαν,οι γκόμενες πήγαν στην Ευρώπη και είδαν ότι δεν ζούνε στην Ευρώπη σαν τη δυναστεία
αλλά εντελώς
.Οπότε δεν σκάνε καθολου να πάνε Ευρώπη
την δε Ελλάδα την έχουν μιά χώρα που ο κόσμος πεινάει
.
Εδώ προτιμάνε τον πετυχημένο ξένο που ζει εδώ,έχει πάρει ακίνητα,έχει αμάξι πιθανόν δουλεύει σε κάποια εταιρία υψηλά ιστάμενος και έχει μιά άνεση και μιά χλιδή.Τωρα αν ερθει κάποιος και δε θα μιλάει Ρωσσικά και θα μένει σε ένα ξενοδοχείο το μόνο που θα πετύχει θα είναι ή να βρει μιά 40άρα αποτυχημένη από άλλη πόλη που θα του πει οτι είναι 33 και θα μένει σε ένα δωμάτιο και θα δουλεύει σα το σκυλί γιά να τα βγάλει πέρα,που πάνω στην απελπησία της θα ελπίζει να την πάρει στην Ευρώπη γιατί στην Ρωσσια κακοπερνάει ή κάποιο αρπακτικό (παρόμοιας ηλικίας) που θα πάει να του φάει λεφτά
.
Δεν ξέρω εσύ Τάσο τι ξέρεις πάντος αυτό που ξέρω είναι ότι ο Βλάκμαν ξερει την τύφλα του από Ρωσσικά!
επίπεδο μηδέν δε συνενοείτε!Σχετικά με τα πολωνικά ο Φιντέλ είχε πει το ίδιο ότι
Πολωνικά ξέρει