Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Εγώ βάζω και διαλόγους  στα ρωσικά,πολωνικα κτλ.Παρολο που δε μενω σε αυτές τις χώρες.
Για ρώτα τον Τάσο τοσα χρόνια Μολδαβία έμαθε ρουμανικά ή ρωσικά
Ρε γερο ποκοπικο δεν σε εβρισα, επισης δεν εβαλα μετρο συγκρισης,  μονος σου εχεις την μυγα. 0σο για τους διαλογους βλαχακο το γκουγκλ-τρανσλειτ ας ειναι καλα. Ποτε προλαβες και τα εμαθες; απ τα τριημερα της μιας φορας τον χρονο; Εδω γερμανικα δεν ξερεις καλα- καλα

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Πιο γνώστης στα ρώσικα από το μήτσο παίζει ;;

τι να το κανεις..

index.php

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Πεστα ρε μυστη γιατι πηξαμε στους φανφαρογιωταδες- μυρωδιαδες- των τριων ημερων εδω μεσα. Επισης πεστους για το ποσο σημαντικο ειναι να γνωριζει καποιος την γλωσσα τους, που παιζει και αυτο βασικο ρολο.
Η γλωσσα ειναι απαραιτητη ,ετσι ακριβως  ;)

υγ. ο volcano μιλαει ρωσικα και βουλγαρικα ...
εν μερει εχει δικαιο με την εννοια οτι σε θεωρουνε πολυ δικο τους που μερικες μπορει να το βλεπουν αρνητικα αυτο ... για αυτο αναφερει το "καμια φορα".

Γιατί,νομίζεις μιλαγε ο τασος ρουμανικά ή ρωσικά?
Εγω συνενοουμαι στα τσεχικα,πολωνικα,ρωσικά.
Εγω γνωριζω πολυ καλα μονο την νοηματικη ...
πως να μαθω τοσες ξενες γλωσσες μη εχοντας υψηλο iq οπως εσυ :2funny:

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Βαλτική είναι επιλογή τοπ για 1.80+++

ιδανικη επιλογή
θα σου προτεινα να κλεισεις εισητηρια τωρα
jurmala, palanga θα τις κρινεις με μαγιω

μετα την γνωριμια πετα πως θα συνεχισεις τις διακοπες σου μυκονο και θα φορτωσεις κατι τετοιες

Συνημμένα

• Capturejj.PNG
    Capturejj.PNG
    691,9 KB · Εμφανίσεις: 35

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Η γλωσσα ειναι απαραιτητη ,ετσι ακριβως  ;)

εν μερει εχει δικαιο με την εννοια οτι σε θεωρουνε πολυ δικο τους που μερικες μπορει να το βλεπουν αρνητικα αυτο ... για αυτο αναφερει το "καμια φορα".

αν παιζεις τιντερ οχι
ειδικα ρωσια που υπαρχει αφθονια μουνιου

στις ανατολικες χωρες της ευρωπης συνηθως μιλανε καλα αγγλικα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Μέχρι το 2002-2003 οι γκόμενες εδώ προτιμούσαν τους ξένους.Αλλά αυτό είναι το πιό εύκολο να προσποιηθώ ότι δεν ξέρω λέξη Ρωσσικά και να μιλάω Αγγλικά  :2funny:το αντίθετο είναι το δύσκολο της υπόθεσης  :2funny:να μην ξέρεις να μιλήσεις Ρωσσικά  :2funny:
  Πολλές φορές το είχα κάνει να συναντιέμαι με γκόμενες και να κάνω ότι δεν ξέρω ούτε λέξη Ρωσσικά  :2funny:.
  Τώρα όμως οι καιροί αλλάξαν,οι γκόμενες πήγαν στην Ευρώπη και είδαν ότι δεν ζούνε στην Ευρώπη σαν τη δυναστεία  :2funny:αλλά εντελώς  :shit: :2funny:.Οπότε δεν σκάνε καθολου να πάνε Ευρώπη  :2funny:την δε Ελλάδα την έχουν μιά χώρα που ο κόσμος πεινάει  :headbang:.
 Εδώ προτιμάνε τον πετυχημένο ξένο που ζει εδώ,έχει πάρει ακίνητα,έχει αμάξι πιθανόν δουλεύει σε κάποια εταιρία υψηλά ιστάμενος και έχει μιά άνεση και μιά χλιδή.Τωρα αν ερθει κάποιος και δε θα μιλάει Ρωσσικά και θα μένει σε ένα ξενοδοχείο το μόνο που θα πετύχει θα είναι ή να βρει μιά 40άρα αποτυχημένη από άλλη πόλη που θα του πει οτι είναι 33 και θα μένει σε ένα δωμάτιο και θα δουλεύει σα το σκυλί γιά να τα βγάλει πέρα,που πάνω στην απελπησία της θα ελπίζει να την πάρει στην Ευρώπη γιατί στην Ρωσσια κακοπερνάει ή κάποιο αρπακτικό (παρόμοιας ηλικίας) που θα πάει να του φάει λεφτά  :2funny:.
   Δεν ξέρω εσύ Τάσο τι ξέρεις πάντος αυτό που ξέρω είναι ότι ο Βλάκμαν ξερει την τύφλα του από Ρωσσικά! :2funny:επίπεδο μηδέν δε συνενοείτε!Σχετικά με τα πολωνικά ο Φιντέλ είχε πει το ίδιο ότι  :shit:Πολωνικά ξέρει  :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν παιζεις τιντερ οχι

Απάντησα πιό πάνω στη  :jerking:που έγραψες  :2funny:Απλός θα προσθέσω ότι στη Ρωσσία μόνο οι προβληματικές μιλάνε Αγγλικά και ψάχνουν γιά να βρούνε ξένους :2funny:οι άλλες δεν ασχολούντε με τους ξένους,μ'αρέσει που εσυ μιλάς γιά γκόμενες και μας έχεις βάλει 2-3 φωτογραφίες από πισίνες και άλλες 2 μούφα φωτογραφίες  :jerking: :2funny:.Το πουλί τότε σε ξέσκισε  :2funny: :2funny: :2funny:

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Απάντησα πιό πάνω στη  :jerking:που έγραψες  :2funny:Απλός θα προσθέσω ότι στη Ρωσσία μόνο οι προβληματικές μιλάνε Αγγλικά και ψάχνουν γιά να βρούνε ξένους :2funny:οι άλλες δεν ασχολούντε με τους ξένους,μ'αρέσει που εσυ μιλάς γιά γκόμενες και μας έχεις βάλει 2-3 φωτογραφίες από πισίνες και άλλες 2 μούφα φωτογραφίες  :jerking: :2funny:.Το πουλί τότε σε ξέσκισε  :2funny: :2funny: :2funny:

οι κλασατες γκομενες μια χαρα μιλανε αγγλικα

τωρα για τις δικες σου ισως χρειαζεται να μιλας και ουζμπεκικα

index.php

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν μπορείς να μάθεις γιατι εισαι πολύ χαλαρός.Αν δε μενεις Ρωσία π.χ. ειναι αρκετά δυσκολο να μάθεις ρωσικά.Το ίδιο και πολωνικά και τσεχικα.Αυτα θέλει προσπάθεια να τα μάθεις και κόπο,δεν είναι εύκολο.
Ολα οσα κανω,υπερωρίες,blitz ταξίδια κτλ ειναι αρκετά δύσκολα άλλο αν κανω να φαίνονται εύκολα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι κλασατες γκομενες μια χαρα μιλανε αγγλικα

τωρα για τις δικες σου ισως χρειαζεται να μιλας και ουζμπεκικα

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1259618;image[/img[/URL]]
[/quote]Αυτές που το παίζουν κλασάτες και είναι από μικρές πόλεις και είναι άφραγκες και στη Ρωσσία δεν την κοιτάει κανένας  :2funny: αλλά ακόμα κ'αυτές εσένα δε πρόκειται να σε κοιτάξουν γιατί φένεσαι ότι είσαι κακομοίρης  :2funny:Φένεται αμέσως ότι αν σε γυρίσουν ανάποδα άντε να πέσουν 2-3 ευρώ  :2funny:.Εγώ πάω ραντεβού σε λίγο εσείς καθίστε να γράφετε  :jerking: :2funny:
  [QUOTE="Kman2, post: 9627868, member: 89405"]
Δεν μπορείς να μάθεις γιατι εισαι πολύ χαλαρός.Αν δε μενεις Ρωσία π.χ. ειναι αρκετά δυσκολο να μάθεις ρωσικά.Το ίδιο και πολωνικά και τσεχικα.Αυτα θέλει προσπάθεια να τα μάθεις και κόπο,δεν είναι εύκολο.
Ολα οσα κανω,υπερωρίες,blitz ταξίδια κτλ ειναι αρκετά δύσκολα άλλο αν κανω να φαίνονται εύκολα.
[/quote]Ενώ εσύ τα έμαθες  :jerking: :2funny:εσύ με την χαζομάρα σου και 5-6 χρόνια να μείνεις μόνιμα Ρωσσία θα μάθεις ίσα ίσα τα βασικά να μπορείς να πάρεις ψωμί  :2funny:.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.322
Πόντοι
1.446
πχ αυτες τις επαιρνα Κισιναου με ενα μπουκαλι ουισκι :grin: και ενα χαρτζιλικι 15-20 ευρω για την καθεμια

Εσύ μεγάλε μάλιστα έκανες καλη δουλειά γάμησες με ένα μπουκάλι ουίσκι και  ευρώ 30 εσένα να σε παραδεχτούμε ο άλλος ο ανάπηρος ο ΚΜΑΝ να μην μας ζαλιζει τα αρχίδια

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
ιδανικη επιλογή
θα σου προτεινα να κλεισεις εισητηρια τωρα
jurmala, palanga θα τις κρινεις με μαγιω

μετα την γνωριμια πετα πως θα συνεχισεις τις διακοπες σου μυκονο και θα φορτωσεις κατι τετοιες

τωρα με τον ιο,λεττονια ειναι η καλυτερη εναλλακτικη...ελαχιστα κρουσματα και μαντρωμενες οι λεττονες εκει..kman πας εδω κλεινεις μια σουιτα και απλωνεις το μπαλκαν πεος σε ολη τη παραλια..αποβαση στην νορμανδια κ ετσι φαση  :grin:  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
αν παιζεις τιντερ οχι

Τιντερ δεν παιζω και γενικα ιντερνετικο καμακι
ειμαι της παλιας σχολης ...

Μέχρι το 2002-2003 οι γκόμενες εδώ προτιμούσαν τους ξένους.Αλλά αυτό είναι το πιό εύκολο να προσποιηθώ ότι δεν ξέρω λέξη Ρωσσικά και να μιλάω Αγγλικά  :2funny:το αντίθετο είναι το δύσκολο της υπόθεσης  :2funny:να μην ξέρεις να μιλήσεις Ρωσσικά  :2funny:
  Πολλές φορές το είχα κάνει να συναντιέμαι με γκόμενες και να κάνω ότι δεν ξέρω ούτε λέξη Ρωσσικά  :2funny:.
:2funny:

Τώρα όμως οι καιροί αλλάξαν,οι γκόμενες πήγαν στην Ευρώπη και είδαν ότι δεν ζούνε στην Ευρώπη σαν τη δυναστεία  :2funny:αλλά εντελώς  :shit: :2funny:.Οπότε δεν σκάνε καθολου να πάνε Ευρώπη  :2funny:την δε Ελλάδα την έχουν μιά χώρα που ο κόσμος πεινάει  :headbang:.
Την Ευρωπη την εχουν ψιλοχεσμενη ,μονο για ΗΠΑ τρελαινονται πλεον
αυτη που πηρα περυσι στο Μινσκ ειχε παει σχεδον παντου εκτος απο Αμερικη ... Λονδινο Παρισι Βερολινο κτλ πεταγοτανε για σκ(για το δευτερο μου ελεγε πσο χαλια ηταν  :2funny:) ... μεχρι Σιγκαπουρη και Τοκιο ειχε φτασει.
με 100$ εκατσε δυο τρεις ωρες ,αρπαξε τα λεφτα και τα γαμησια της ...τι να την κανω παραπανω  :grin:
Καποια θυματα βεβαια που θα ψαρευε απο το ινστα της μπορει να της δινανε και χιλιαδες ευρω για να ειναι παρεα κανα τριημερο μαζι και να εχουν την ψευδαισθηση της γκομενας.
το ειχες αποδωσει καλα νομιζω εσυ ... "απελπισμενοι για γυναικεια συντροφια ,εστω μια κουβεντα και ενα χαδι" :2funny:

Δεν ξέρω εσύ Τάσο τι ξέρεις πάντος αυτό που ξέρω είναι ότι ο Βλάκμαν ξερει την τύφλα του από Ρωσσικά! :2funny:επίπεδο μηδέν δε συνενοείτε!Σχετικά με τα πολωνικά ο Φιντέλ είχε πει το ίδιο ότι  :shit:Πολωνικά ξέρει  :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:
:grin:  :2funny:

Συνημμένα

• 95.jpg
    95.jpg
    219 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 92.jpg
    92.jpg
    78,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 91.jpg
    91.jpg
    99,1 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 93.jpg
    93.jpg
    135,2 KB · Εμφανίσεις: 31

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
τωρα με τον ιο,λεττονια ειναι η καλυτερη εναλλακτικη...ελαχιστα κρουσματα και μαντρωμενες οι λεττονες εκει..kman πας εδω κλεινεις μια σουιτα και απλωνεις το μπαλκαν πεος σε ολη τη παραλια..αποβαση στην νορμανδια κ ετσι φαση  :grin:  :grin:

δεν ειναι και τοσο μαντρωμενες
πριν λιγες βδομαδες διακοπαρα ελλαδα με λετονη

την τραμπουκισε λιγακι ο πρωην αντρας της για τους κινδυνους του κορωνα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Εσύ μεγάλε μάλιστα έκανες καλη δουλειά γάμησες με ένα μπουκάλι ουίσκι και  ευρώ 30 εσένα να σε παραδεχτούμε ο άλλος ο ανάπηρος ο ΚΜΑΝ να μην μας ζαλιζει τα αρχίδια
Τυπε δεν θελει κοπο αλλα τροπο )

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αυτές που το παίζουν κλασάτες και είναι από μικρές πόλεις και είναι άφραγκες και στη Ρωσσία δεν την κοιτάει κανένας  :2funny: αλλά ακόμα κ'αυτές εσένα δε πρόκειται να σε κοιτάξουν γιατί φένεσαι ότι είσαι κακομοίρης  :2funny:Φένεται αμέσως ότι αν σε γυρίσουν ανάποδα άντε να πέσουν 2-3 ευρώ  :2funny:.Εγώ πάω ραντεβού σε λίγο εσείς καθίστε να γράφετε  :jerking: :2funny:
  Ενώ εσύ τα έμαθες  :jerking: :2funny:εσύ με την χαζομάρα σου και 5-6 χρόνια να μείνεις μόνιμα Ρωσσία θα μάθεις ίσα ίσα τα βασικά να μπορείς να πάρεις ψωμί  :2funny:.
Εσύ Ρωσικα πως έμαθες;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εσύ μεγάλε μάλιστα έκανες καλη δουλειά γάμησες με ένα μπουκάλι ουίσκι και  ευρώ 30 εσένα να σε παραδεχτούμε ο άλλος ο ανάπηρος ο ΚΜΑΝ να μην μας ζαλιζει τα αρχίδια

Ο άλλος σου λέει να πας να μείνεις εκεί.Δηλαδη να τρως απο τα ετοιμα,με μηδενικο εισόδημα.Ουσιαστικα με την απώλεια εισοδήματος που έχεις σου βγαίνει πιο ακριβά το γαμησι αν μενεις εκεί.Χανεις χιλιαδες ευρώ και ευκαιρίες καριερας σε σχέση με Δύση.
Επίσης δε βαζει μεσα τα έξοδα για το τραπέζι στο κλαμπ κτλ.Ειναι σα να πληρωσω π.χ. ταξιδι με γκομενα Σαντορίνη 3000 ευρώ και να πω τζαμπα ήρθε αφού εφαγα και εγω,ηπια και εγώ,διασκεδασα και εγω.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Ο άλλος σου λέει να πας να μείνεις εκεί.Δηλαδη να τρως απο τα ετοιμα,με μηδενικο εισόδημα.Ουσιαστικα με την απώλεια εισοδήματος που έχεις σου βγαίνει πιο ακριβά το γαμησι αν μενεις εκεί.Χανεις χιλιαδες ευρώ και ευκαιρίες καριερας σε σχέση με Δύση.
Αν εχεις την ψυχολογια μπακαλογατου κατσε στα αβγα σου.. και ασε τοτε τα πλειμποιλικια, δεν ειναι ολα για ολους.. Με πορδες δε βαφονται αβγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom