John, τα μουνια ανατολικη Ευρωπη ειναι απειρως καλυτερα.
Το να ταξιδευεις εκει ειναι σαν μια περιπετεια. Το να ζεις εκει ειναι σαν να εισαι σε ενα ατελειωτο ερασμους.
Αυτα αν εισαι νεος και δε χρειαζεται να πληρωσεις. Αν λογω ηλικιας η εμφανισης πρεπει να πληρωσεις, δες το σαν ενα ταξιδι εναλλαγης.
Εκει που εισαι μονιμα τρως αγγουρι και ακυρα απο γκομενες, ενδεχομενως να εισαι και μονος σου τελειως. Πας εκει και γαμας ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Γκομενες που δε θα εβρισκες πουθενα. Ειναι μια αυταπατη μεγαλειου το σπονσοριλικι.
Ετσι νομιζω οτι ειναι η ολη φαση. Δεν εχω σπονσοραρει γκομενα (μιας και ειμαι μικρος ακομα) αλλα εχω ζησει μονιμα.
Οι γκομενες εχουν αλλο επιπεδο.
Ουκρανια δεν εχω παει ποτε, αλλα απο οσα μου εχουν πει 2 διαφορετικα ατομα (που ειναι και πιο εκλεκτικοι απο μενα) και απο οτι ειχα δει τιντερ πριμιουμ οι γκομενες εκει ειναι απιστευτες.
Τι περιπετεια θα ζουσε ο ΚΜΑΝ και ο καθε ΚΜΑΝ αν ελεγε απο μεσα του παω Αθηνα να γαμησω την Ειρηνη που τη σπονσοραρω και μενει Ομονοια ?
Ενω αν λεει, παιρνω αεροπλανο, παω σε μια παρακμιακη περιοχη με μουναρες που με αποθεωνουν για τα λεφτα μου , ακουω μια ξενη γλωσσα, βλεπω παντου μουνια κλπ, ειναι απο μονο του αφροδισιακο.
Οπως ειπαμε περιπετεια, αυταπατη μεγαλειου, κατι διαφορετικο, μουναρες
Φανταζομαι ο Ουκρανος ΚΜΑΝ θα πηγαινε Ισπανια.