Επι κομμουνισμου οι επαγγελματιες πουτανες δεν ηταν φτηνες πραγματι ...
στη Βουδαπεστη επαιρνα σερβιτορες που μου τις πασαρε η γκομενα που μεναμε ,ας πει βεβαια και ο mind που δουλευε εκεινη την εποχη εκει.
15 ευρω(300 λει) παντως πηρα μια σεμιπρο στο Κισιναου πριν λιγα χροναι ... δεκαεννεα χρονων
μερικες φορες υπαρχουν τυχερα εκει που δεν το περιμενεις
Καλησπέρα φίλε !!
Το 1988 η Βουδαπέστη ήταν η απόλυτη Σεξουαλική Disney land.
Δεν χρειαζόταν να ασχοληθείς με επαγγελματίες τότε. Είμασταν μια παρέα από τη δουλειά νέα καλοφτιαγμένα παιδιά. Εγώ ένας γερμανός και 2 Σουηδοί.
Οπου μα οπου και να κυκλοφορούσες έκανες άνετα παιχνίδι. Οχι μόνο σε bars αλλά και σε καφετέριες η εστιατόρια.
Σε έκοβαν στην αρχή από το ντύσιμο, μετά με το που άκουγαν να μιλάμε Αγγλικά μεταξύ μας απλά κόλαγαν.
Ολες. Ακόμη και γριές. Σε κοίταζαν και χαμογελούσαν. Και δεν έπαιρναν το βλέμα από πάνω σου ακόμα και όταν τις κοίταζες και εσύ. Σε πολλές περιπτώσεις, οσο και αν ακούγεται παράξενο, αν τους χαμογελούσες σου ερχόντουσαν αυτές.
Βέβαια λίγες Αγγλικά τότε Οι περισσοτερες λίγα γερμανικά ήξεραν.
Απίστευτη ατμόσφαιρα. Απίστευτες καταστάσεις. Μπορούσες αν το ήθελες σχεδόν κάθε βράδυ να είσαι με άλλη. Επαναλαμβάνω οχι επαγγελματίες.
Οι Μαγιάρες είναι περίεργη φυλή. Εχουν πολλες προσμείξεις. Ισχυρό το Σλάβικο, αλλά και το ρουμάνικο, ακομα και το τσιγγάνικο γονίδιο.
Κοινό τους χαρακτηριστικό. Είναι οι πιο ακόρεστες γυναίκες του πλανήτη. 4 φορές να τις πηδήξεις θα σου πουν θέλω και άλλο. Και δεν το κάνουν γιατί τους αρέσει τόσο το σεξ, αλλά γιατί πιστεύουν οτι έτσι ο αντρας δεν θα πάει με άλλη.
Παλια ουγγαρέζικη παροιμία. " Ο άντρας πρέπει να φεύγει από το σπίτι με το στομάχι γεμάτο και τα αρχίδια άδεια".
Μόνο οι Κολομβιάνες συγκρίνονται μαζί τους στη διάθεση για σεξ.
3,5 μηνες δούλεψα τότε εκεί. Απο το 1988 ακόμα το θυμάμαι, και ας γύρισα επειτα ένα σωρό χώρες.