Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Πάει να το περάσει Πρωταπριλιάτικο κι έτσι το γουρούνιΡε τυπε....
Μην ανεβαζεις μουφες.
Ουτε καν εχεις μιλησει με τη κοπελα, τι την ανεβαζεις;
Για να δειξεις τι;
Μου αρεσει που γραφεις οτι ψηνεται κιολας...
Μην επιμεινεις σε αυτο...αλλιως παμε να της το πεις απο κοντα της Ναντιας.
Πάει να το περάσει Πρωταπριλιάτικο κι έτσι το γουρούνι
Ναι ναι...τωρα αυτο θα πει κατσε του εδωσες ιδεα τωρα...
Βγάζει 30000 το μήνα από το ίνσταγκραμ ;;;;;;;;;;
Μήπως είναι λίγο φουσκωμένα τα νούμερα ;;;;;
Μια ινταγκραμερ της πλάκας με10-20 χιλιάδες ακόλουθους ζητάει 30-40 ευρώ για ένα γκιβαγουει μια των 300 ζητάει 150 μίνιμουμ οπότε το 3 χιλιαρο το μήνα είναι εφικτό
Ανετα Λακη, εαν εχεις τοσους ακολουθους και εχεις τις σωστες επαφες με εταιριες, ανετα.
Μια ινταγκραμερ της πλάκας με10-20 χιλιάδες ακόλουθους ζητάει 30-40 ευρώ για ένα γκιβαγουει μια των 300 ζητάει 150 μίνιμουμ οπότε το 3 χιλιαρο το μήνα είναι εφικτό
Μαζι με αυτο πηγαινουν και εμφανισεις σε διαφορα event
Αρχηγέ μου.... από τα 3000€ στα 30000€ .... το μηδενικό έχει κάποια αξία !!!!!!! Χ10
Η πάρις χίλτον , έπαιρνε τρελά νούμερ ... για να πάει σε εγκαίνια στο λας βέγκας όμως ....
σε κλάμπ που ήταν κάθε μέρα φίσκα ......
Στην ελληνική κατάντια , με 2 βράδια τη βδομάδα και ούτε 2000 άτομα το πρώτο νυχτάδικο πλέον ....
τέτοια νούμερα, μόνο στον ύπνο τους ....
έχεις δίκιο τώρα το πρόσεξα καλύτερα κατά τα άλλα ισχύουν ότι έγραψα 3000 ευρώ βγάζει για χαβαλε μια καλή ινταγκραμερΑρχηγέ μου.... από τα 3000€ στα 30000€ .... το μηδενικό έχει κάποια αξία !!!!!!! Χ10
Η πάρις χίλτον , έπαιρνε τρελά νούμερ ... για να πάει σε εγκαίνια στο λας βέγκας όμως ....
σε κλάμπ που ήταν κάθε μέρα φίσκα ......
Στην ελληνική κατάντια , με 2 βράδια τη βδομάδα και ούτε 2000 άτομα το πρώτο νυχτάδικο πλέον ....
τέτοια νούμερα, μόνο στον ύπνο τους ....
Ρε τυπε....
Μην ανεβαζεις μουφες.
Ουτε καν εχεις μιλησει με τη κοπελα, τι την ανεβαζεις;
Για να δειξεις τι;
Μου αρεσει που γραφεις οτι ψηνεται κιολας...
Μην επιμεινεις σε αυτο...αλλιως παμε να της το πεις απο κοντα της Ναντιας.
Η κοπελα εχει 300.000 ακολουθους και απο τις διαφημισεις σε αυτα που ανεβαζει βγαζει χαλαρα ενα 30αρι το μηνα και εχει την αναγκη για τα ψιλα τα δικα σου και να υποστει ολο αυτο το δραμα;;;
έχεις δίκιο τώρα το πρόσεξα καλύτερα κατά τα άλλα ισχύουν ότι έγραψα 3000 ευρώ βγάζει για χαβαλε μια καλή ινταγκραμερ
Γιατι θες να πεις οτι μιλησες με τη χ κοπελα και σου εστειλε φωτογραφιες αλλης κοπελας;
Αυτο το ειχες πει παλι ακομα μια φορα πριν απο λιγο καιρο φιλε αλλη που ειχες ανεβασει και που παλι σου ειπα οτι δεν ειναι αυτη.
Τοτε, σε κοροιδεψε το τοτε καριολακι...; Αφου ειχατε ηδη βρεθει και μετα ανεβασες τις φωτο της αλλης; Πως εγινε αυτο;
Τωρα; Παλι επεσες θυμα;
Τελικα, ή εχω δικιο που σου λεω οτι εισαι αμπαλος ή απλα σου χαλαω τη σουπα για το χειροκροτημα...
:S :S :S
Τις δικές της μου έστειλε.Απλά μου πρότεινε μετά να γραφτώ σε αυτή την παπαριά το σάιτ της με συνδρομή.Κάτσε τώρα να της γράψω μια βαλκανική απάντηση.