alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Πού ξερεις, μπορει...Οτι εισαι κλωνος του Στεκα.... :S :S :S
Πού ξερεις, μπορει...Οτι εισαι κλωνος του Στεκα.... :S :S :S
χωρις τα καλοκαιρια μεσα το 1980 γενηθησα ειναι ρε καημανε
βεβαια σου ειπε και το ψεμα οτι ηρθε πρωτη φορα στην ελλαδα και εσυ το εχαψες φανταζομαι
Μπορω να βαλω και τη φωτο από το διαβατηριο.Ειναι σιγουρα οσο λεει.
Εγω δεν τραβαω γενικως καλες φωτο.
αντε βαλε να δουμε, εγω σου ειπα ειναι του 1980 για την ξερω
Πρέπει να σβήσω στοιχεία.Αφού την ξέρεις πες τότε πώς τη λένε.
Εδώ τμήμα του διαβατηρίου.
εγώ δεν ειδα διαβατηριο της, απλα οταν την γνωρισα εδω στην ελλαδα πριν 4 χρονια μου ειπε οτι την λενε βερονικα και οτι ειναι γενημενη το 1980
γενικα πολυ προβληματικος χαρακτηρας και μεγαλη μπεκροκανατα, το πιο φθηνο πηδημα που εκανα ηταν 100 ευρω ολο το βραδυ σε ξενοδοχειο
να με ρωτας αλλη φορα που πας και πεφτεις θα ειχες γλυτωσει ολη αυτη την περιπετεια
τζαμπα εμεινες με το πουλι στο χερι :S :S
Η τύπισσα ήθελε να αποδείξει οτι κατέχει το τσιφτετέλι και ξεσήκωσε το μαγαζί.
Αύριο θα το κάνω γιατί πρέπει να σβήσω πολλά στοιχεία.Τώρα παω για ύπνο.
Πριν τα γράψεις αυτά πάπα φροντίζεις πρώτα να διασφαλίσεις οτι το διαμέρισμα του κμαν είναι το πολύ στον 1ο όροφο και δεν έχει πρόσβαση σε παραπάνω ορόφους.
ειναι μικρος ο κοσμος καημανε, προσεχε αλλη φορα, τουλαχιστον επεσε σε εμενα που την ξερω και ειμαι εχεμυθος, αν ηταν αλλος θα σε εδινε αβλεπη στην λευκορωσιδα. σβησε τα στοιχεια γιατι μπορει και αλλος να την ξερει οπως εγω.
Σου ειπα δεν ειναι πρωτη φορα που ερχεται ελλαδα ξερει καλα την ελληνικη νοοτροπια και τον ελληνικο πυρφορισμο εδω
βρισκει και τα κανει σε κατι χαφτες σαν και του λογου σου
Ακομα και τα γκαρσονια σε εχουν στο τρεξιμο-κραξιμο ρε κμαν...
Η παρεα με τους δεξια που ετρωγαν, γαμησαν καλα φιλε, για αυτο ετρωγαν για να αντεξουν μετα. Σε αφησε και περιμενες πολυ; Αργησε ε;... :S :S :S
Αφού δεν ξέρεις ούτε το ονομα της,ούτε σε ποια πόλη μένει,ούτε ποσων χρονών είναι,ουτε τι δουλεια κάνει,πώς την ξέρεις?
Ποιοι δεξιά?Αφού είναι συνέχεια με εμένα .Τι άργησε και μαλακιες?
Η παρεα με τους δεξια που ετρωγαν, γαμησαν καλα φιλε, για αυτο ετρωγαν για να αντεξουν μετα. Σε αφησε και περιμενες πολυ; Αργησε ε;... :S :S :S
Γιατί το παίζετε συνέχεια ανωτεροι?
Θα βάλω και το διαβατήριο παρόλο που ειναι κάπως επικίνδυνο.
Δηλαδή ήρθε η βιζιτου,εγώ της πρότεινα 1000 ευρώ και η βιζιτου αρνήθηκε γιατί με έκοψε για κορόιδο.
Οποτε έφυγε με άδεια χέρια.