Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
χωρις τα καλοκαιρια μεσα  :2funny: :2funny: :2funny: το 1980 γενηθησα ειναι ρε καημανε

βεβαια σου ειπε και το ψεμα οτι ηρθε πρωτη φορα στην ελλαδα και εσυ το εχαψες φανταζομαι

Μπορω να βαλω και τη φωτο από το διαβατηριο.Ειναι σιγουρα οσο λεει.
Εγω δεν τραβαω γενικως καλες φωτο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μπορω να βαλω και τη φωτο από το διαβατηριο.Ειναι σιγουρα οσο λεει.
Εγω δεν τραβαω γενικως καλες φωτο.

αντε βαλε να δουμε, εγω σου ειπα ειναι του 1980 για την ξερω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
καημανε το ποτό το έκοψε η ακόμα μπεκροκανατα είναι?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πρέπει να σβήσω στοιχεία.Αφού την ξέρεις πες τότε πώς τη λένε.

εγώ δεν ειδα διαβατηριο της, απλα οταν την γνωρισα εδω στην ελλαδα πριν 4 χρονια μου ειπε οτι την λενε βερονικα και οτι ειναι γενημενη το 1980
γενικα πολυ προβληματικος χαρακτηρας και  μεγαλη μπεκροκανατα, το πιο φθηνο πηδημα που εκανα ηταν 100 ευρω ολο το βραδυ σε ξενοδοχειο

να με ρωτας αλλη φορα που πας και πεφτεις θα ειχες γλυτωσει ολη αυτη την περιπετεια

τζαμπα εμεινες με το πουλι στο χερι  :S  :S

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ τμήμα του διαβατηρίου.

jGFKiD.jpg

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εδώ τμήμα του διαβατηρίου.

jGFKiD.jpg

σβησε το ονομα της και βαλε με την φοτογραφια να δουμε αν ειναι η ιδια και οχι άλλη, ετσι δεν μας δειχνεις τιποτα απολυτως

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αύριο θα το κάνω γιατί πρέπει να σβήσω πολλά στοιχεία.Τώρα παω για ύπνο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
εγώ δεν ειδα διαβατηριο της, απλα οταν την γνωρισα εδω στην ελλαδα πριν 4 χρονια μου ειπε οτι την λενε βερονικα και οτι ειναι γενημενη το 1980
γενικα πολυ προβληματικος χαρακτηρας και  μεγαλη μπεκροκανατα, το πιο φθηνο πηδημα που εκανα ηταν 100 ευρω ολο το βραδυ σε ξενοδοχειο

να με ρωτας αλλη φορα που πας και πεφτεις θα ειχες γλυτωσει ολη αυτη την περιπετεια

τζαμπα εμεινες με το πουλι στο χερι  :S  :S

Πριν τα γράψεις αυτά πάπα φροντίζεις πρώτα να διασφαλίσεις οτι το διαμέρισμα του κμαν είναι το πολύ στον 1ο όροφο και δεν έχει πρόσβαση σε παραπάνω ορόφους.  :grin: :grin:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Η τύπισσα ήθελε να αποδείξει οτι κατέχει το τσιφτετέλι και ξεσήκωσε το μαγαζί.

Ακομα και τα γκαρσονια σε εχουν στο τρεξιμο-κραξιμο ρε κμαν...

Η παρεα με τους δεξια που ετρωγαν, γαμησαν καλα φιλε, για αυτο ετρωγαν για να αντεξουν μετα. Σε αφησε και περιμενες πολυ; Αργησε ε;... :S :S :S

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αύριο θα το κάνω γιατί πρέπει να σβήσω πολλά στοιχεία.Τώρα παω για ύπνο.

ειναι μικρος ο κοσμος καημανε, προσεχε αλλη φορα, τουλαχιστον επεσε σε εμενα που την ξερω και ειμαι εχεμυθος, αν ηταν αλλος θα σε εδινε αβλεπη στην λευκορωσιδα. σβησε τα στοιχεια γιατι μπορει και αλλος να την ξερει οπως εγω.

Σου ειπα δεν ειναι πρωτη φορα που ερχεται ελλαδα ξερει καλα την ελληνικη νοοτροπια και τον ελληνικο πυρφορισμο εδω

βρισκει και τα κανει σε κατι χαφτες σαν και του λογου σου

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πριν τα γράψεις αυτά πάπα φροντίζεις πρώτα να διασφαλίσεις οτι το διαμέρισμα του κμαν είναι το πολύ στον 1ο όροφο και δεν έχει πρόσβαση σε παραπάνω ορόφους.  :grin: :grin:

παραλειψη μου  :headbang:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ειναι μικρος ο κοσμος καημανε, προσεχε αλλη φορα, τουλαχιστον επεσε σε εμενα που την ξερω και ειμαι εχεμυθος, αν ηταν αλλος θα σε εδινε αβλεπη στην λευκορωσιδα. σβησε τα στοιχεια γιατι μπορει και αλλος να την ξερει οπως εγω.

Σου ειπα δεν ειναι πρωτη φορα που ερχεται ελλαδα ξερει καλα την ελληνικη νοοτροπια και τον ελληνικο πυρφορισμο εδω

βρισκει και τα κανει σε κατι χαφτες σαν και του λογου σου

Αφού δεν ξέρεις ούτε το ονομα της,ούτε σε ποια πόλη μένει,ούτε ποσων χρονών είναι,ουτε τι δουλεια κάνει,πώς την ξέρεις?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ακομα και τα γκαρσονια σε εχουν στο τρεξιμο-κραξιμο ρε κμαν...

Η παρεα με τους δεξια που ετρωγαν, γαμησαν καλα φιλε, για αυτο ετρωγαν για να αντεξουν μετα. Σε αφησε και περιμενες πολυ; Αργησε ε;... :S :S :S

Ποιοι δεξιά?Αφού είναι συνέχεια με εμένα .Τι άργησε και μαλακιες?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αφού δεν ξέρεις ούτε το ονομα της,ούτε σε ποια πόλη μένει,ούτε ποσων χρονών είναι,ουτε τι δουλεια κάνει,πώς την ξέρεις?

σου ειπα δεν ειδα διαβατηριο καημαν, μου φαινεται οτι δεν διαβαζεις αυτα που γραφω. σου λεω μου συστηθηκε ως βερονικα

ουτε την ρωτησα που μενει τι δουλεια κανει κτλ διοτι δεν με ενδιεφερε ως βιζιτου την γνωρισα εγω.

απλα οταν με ρωτησε ποσο χρονων ειμαι την ρωτησα και εγω και μου ειπε οτι ειναι του 1980

αυτα!!! και αλλη φορα να προσεχεις τι ακριβως γραφω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ποιοι δεξιά?Αφού είναι συνέχεια με εμένα .Τι άργησε και μαλακιες?

παντως καημαν αυτο που της αρεσει πιο πολυ ειναι να την χυνουν στη μαπα, γατι οπως μου ειχε πει τα χυσια ειναι σαν φυσικο μποτοξ  :2funny: :2funny: :2funny:

κριμα παντως που δεν μπορεσες  :S :S :S

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Τί να γαμήσουν,μπακουροπαρέα είναι.Οι γκόμενες που χορεύουν,θα ήταν στο τραπέζι με τις άλλες δυο που χειροκροτάνε

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί το παίζετε συνέχεια ανωτεροι?
Θα βάλω και το διαβατήριο παρόλο που ειναι κάπως επικίνδυνο.
Δηλαδή ήρθε η βιζιτου,εγώ της πρότεινα 1000 ευρώ και η βιζιτου αρνήθηκε γιατί με έκοψε για κορόιδο.
Οποτε έφυγε με άδεια χέρια.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γιατί το παίζετε συνέχεια ανωτεροι?
Θα βάλω και το διαβατήριο παρόλο που ειναι κάπως επικίνδυνο.
Δηλαδή ήρθε η βιζιτου,εγώ της πρότεινα 1000 ευρώ και η βιζιτου αρνήθηκε γιατί με έκοψε για κορόιδο.
Οποτε έφυγε με άδεια χέρια.

βαλε διαβατηριο για να δουμε

αλλά να ξερεις οτι δεν φταις εσυ καημανε μην κατηγορεις τον ευατο σου απλα γιατι εχεις ητοπαθη συμπεριφορα και τετοιες καριολες που μισουν τους αντρες το καταλαβαινουν αυτο απο χιλιομετρα,  ειναι χαρακτηρας εκδικητικος με πολλα κομπλεξ συν οτι ηταν και μπεκροκανατα η τυπισσα

απλα επεσε σ' εσενα που εισαι περιπτωση ειδικη και ιδαιτερα μαλθακος και γι' αυτο σου τα κανει αυτα

αλλου που δεν την παιρνει καθετε κοτουλα λυρατη και τον τρωει τον πουτσο χωρις μα και μου

συν οτι ζηταει να την χυνουν στη μαπα συνεχως γιατι λεει οτι ειναι τα χυσια φυσικο μποτοξ για την επιδερμιδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom